Jump to content

perpyro

Medlemmer
 • Content Count

  13451
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

perpyro last won the day on April 3 2017

perpyro had the most liked content!

Community Reputation

4510 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

25805 profile views
 1. Jeg har ikke nødvendigvis tiltro til Putin men problemet er lett løsbart fra et praktisk perspektiv, om Putin vil bruke det som brekkstang og nekte alternative transportmuligheter blir en annen sak men det er lett løsbart uten å måtte kjøre varene via Norge.
 2. Ser ikke problematikken for Russerne kan jo bare skipe varne sine direkte fra Murmansk, det går veier dit fra Russisk side av Storskog og det er fri skipsleie fra Murmansk til Svalbard.
 3. Kartet heter deepstatemap men det det står også i linken jeg ga med. Det er et kart over krigen i Ukraina med nåværende okkuperte, tidligere okkuperte og områder under disputt der du i nederste hjørne til venstre har et ikon for å kunne se branner på kartet. Du kan også gå bakover i tid for å se hvordan frontene har forandret seg.
 4. I følge deepstate kartet med overlay av varmedeteksjon kan man se at det er 6 steder i utkanten av Mariupol det er observert branner de siste 12 timene. Dette er innenfor rekkevidde av HIMARS som kan fyre av 6 raketter av gangen. https://deepstatemap.live/en#10.75/47.2027/37.7702
 5. Det der er en AC forsyning og vil ikke fungere på LED strips.
 6. Og du er altså imponert over Russernes fremskritt fordi Ukraina ikke har tatt like mye i sør? Seirene til Ukraina er forsløpig at de har fått Russerne bort fra slangeøya og at de har begynt å treffe våpendepot og innfrastruktur dypt bak fiendenes linjer. Dette har de kun hatt kapasiteter til den siste uka men jeg misstenker det vil gjøre en stor forskjell etterhvert som Russerne går tomme for ammo.
 7. Du er altspå impoonert over at "verdens nest sterkeste hær" har klart å karre til seg områder på under 3000 kvadratkilometer den siste månen? Det kan virke overveldende når Russerne tar by etter by og landsby etter landsby men gi byene navn som Oslo, Lillstrøm, Drammen, Kløfta, Jessheim og Hønefoss så har du cirka størrelse på området Russerne har greid å erobre og er plutselig ikke så imponerende lengere for en hær som går all inn for å ta så mye som mulig. Lenger sør taper de terreng for Ukrainerne.
 8. Det kunne det helt klart ha blitt men Russerne hadde også masse droner og rakettkapasiteter de ikke har nå så er ikke sikkert det hadde hjulpet i lengden. Kommer bare på Iskander raketten som traff et kjøpesenter i Kyiv der Ukrainerne oppbevarte GRAD raketter og utskytere oppdaget av Russisk drone. HIMARS kan jeg se for meg fort kunne endt på samme måte om de hadde hatt dem da.
 9. Jeg vet ikke hvor gammel du er men på 80 tallet da jeg gikk på barne og ungdommskolen var kristendom i skolen å regne som sannhet, et rent forkynnelsesfag det ikke skulle stilles kritiske spørsmål ved så å si at Norge var avkristnet allerede på 60-70 tallet blir nok helt feil. Og jeg har gått på 7 skoler i 7 forskellige kommuner i landet fordelt på 5 forskjellige fylker under tida jeg starta i 1. klasse til jeg var ferdig med 9. ende. Og jeg regner med at mange med meg kan bekrefte akkurat det samme.
 10. Omtrent like lite nølende som de var til å sende hjelp til Sovjetunionen til å beseire Hitler. Lend Leas avtalen er av samme type Sovjetunionen hadde med USA under andre verdenskrig så den vil nok fortsette til jobben er gjort.
 11. Her er ingen stek som skal betales for vi har ytringsfrihet og religionsfrihet i Norge. Vi har også lover som beskytter oss mot vold og trusler. At Muslimer blir så provosert at de må ty til vold for en handling som er beskyttet av loven gir de ingen rett til å agere slik de gjorde her eller har gjort ved tidligere forsøk på brenning av Koranen. Og i denne sammenhengen fikk SIAN vann på mølla si fordi det blei reagert slik det blei og fikk dermed rett i sine påstander. Om det hele hadde endt med en opphetet krangel etter koranbrenninga så hadde SIAN tatt feil men de gjorde altså ikke det og både de og andre kan si at noen muslimer er dritt og kan komme seg ut av landet. Vi har vår kultur og vårt levesett og det må også respekteres av de som ikke har den samme kulturen eller religionen. Om du ser på globusen er det veldig lang fra der mange av dem kom fra til her oppe i kalde nord men de har altså kommet hit, og akkurat som vi må respektere at de er muslimer må også de respektere at vi ikke er det og respektere våre lover.
 12. Hva med Olaug Bollestad, leder for KRF? Kan se for meg at hun ville både reagere og forsøke å gjøre noe med "problemet" på politisk plan.
 13. Jeg kan se for meg en del kristne på sørlandet som blir provosert. Kanskje noen av Hanevold sine tillhengere for eksempel.
 14. Tåler du bibelbrenning samtidig skal jeg være enig.
×
×
 • Create New...