Gå til innhold

Karltorbj

Medlemmer
  • Innlegg

    1 546
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Karltorbj sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hva saa? Hadde de blitt her, saa hadde de faatt avkommet her.
  2. Hvis du ikke har handlet enda, saa er det en fin pakke til deg, paa Finn.no. kode 345468645
  3. Fiks ferdig. paa Finn.no, hva er det for noe dritt?
  4. Har et inntrykk av at kristne, liker ikke aa snakke om liv paa andre planeter, vil helst ikke mene noe om det. Bibelen, gaar ikke i mot det. Hvorfor er det slik?
  5. Naar jeg ser paa det fokuset, det er paa, de norske "flyktningene" i Sveits, saa tenker jeg paa de noeske cannabisflyktningene, som er spredd rundt i verden. Resurssterke, godt bemidlede mennesker, som ikke orker aa bo her. Tenk paa hva det norske samfunnet har paakostet disse menneskene, bare gjennom utdannelse, foreksempel. Flyktninger, som kommer seg ut i fra det landet de bor i, ved egen hjelp, er som regel veldig resurssterke mennesker.
  6. En pytt i panne blanding, med stekt komle, mais, spagettiskruer og poteter, med Falukorv og Bretangesaus. Chili, hvitloek, ost og fennikkel i sausen. Kjempegodt!
  7. Ja, en finner saa mye forskjellig, men poenget er, det er forferdelig stort og lange avstander. Bare det er en sterk begrensning, for muligheten for kontakt. I tillegg til de begrensningene som @Nukleosid og @tommyb, var inne paa.
  8. Avstanden ogsaa. Universet er 100 000 000 000 lysaar i diameter. Hiitlers OL tale i 1936, er med lysets hastighet, bare kommet et lite stykke ut i melkeveien, naa, vaar egen galakse. Skal vi se, et sekund, med lysets hastighet, er 30 000 mil, ganger 60 x 60 x 24 x 365 = 946 000 000 000 mil, og det er bare ett lysaar. Her snakker vi om milliarder. Med stor sannsynelighet, neppe de eneste, men alene, ja. For ordens skyld, hele universet, diameter i europeiske mil, 1 000 000 000 000 000 000 000
  9. Det er det som er problemet, de kan vaere veldig aalreite.😀 men, naar de setter seg forann speileet med et stearinlys paa hver side og gaar inn i sine tidligere liv, saa kan det gaa. Men naar de sitter hver kveld og maser om kreativitet ( image rundt det, er veldig viktig da ) og slike greier, da kommer du til et metningspunkt. Det der, jaaleriet, skuespillet, imaget i det kreative miljoet, spyr jeg av.
  10. Ikke at jeg er noen damemagnet, men havner jeg i sammen, med et kvinnfolk, saa kan du ta deg faen paa, at hun er ei utfreaka kunstner og alternativ dame. Saa en kunstnerisk damemagnet, er jeg. Helvetes greie, ser paa det, som en forbannelse.
  11. Folka paa paaskeoeya, fikset det bra, med tauer paa hver side og fikk statuen til aa vagge seg frem, til hvor, de ville ha den.
  12. Ja,driter de i eget reir, kommer de ikke langt.
  13. Skal jeg se om jeg faar fatt i noen vintage sproeyter og pilleglass ogsaa? Eller blir den for raa, dette er jo bare alkohol? Kan ikke skremme vettet av dem heller.
  14. Ja, maa jo bare vaere enig i det, men det er vel frustrasjonen over, at det ligger saa langt frem, at la oss naa, vaere rasjonelle og kosentrere oss om denne kula her, der alarmen gaar kraftig og ikke se paa det som en mulig redning eller uttvei. Den er toeff nok den utfordringen, om vi ikke skal "kaste bort" tid paa, aa finne ut hvordan vi skal komme oss langt inn i universet. Hadde nok funnet paa mye nyttig, som vi kan bruke til andre ting, underveis, men det holder ikke. Vi maa bruke alle ressursene paa denne kula naa, ikke ei urealistisk fluktrute.
×
×
  • Opprett ny...