Jump to content

Syar-2003

Medlemmer
 • Content Count

  23629
 • Joined

 • Days Won

  2

Syar-2003 last won the day on October 4 2015

Syar-2003 had the most liked content!

Community Reputation

2956 :)

About Syar-2003

 • Birthday February 6

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En årsak er at Europa har brukt (bruker) diesel som erstatning for russisk gass til å lage strøm. En annen at russiske raffinerier var stor produsent av diesel fra egnet russisk råolje har vært en stor leverandør av diesel til Europa. Dette har presset prisene på diesel opp grunnet Russland/Ukraina situasjonen i kombinasjon med strømkrisen. Bortfallet av Russiske raffinerier som leverandør av diesel til Europa er ikke over.
 2. BMW har historikk for elbiler med : Charged, Charged Plus , Fully Charged Som kampanje modeller med gitt utstyr Noe som er godt kjent og verdsatt hos alle kjøpere av elbil fra Bmw SuperCharged kommer på toppen av Fully med enda mer utstyr. Og helt naturlig og riktig av finn-selger å opplyse om dette i annonse.
 3. Feil ordvalg. Bmw bruker charged som et «synonym» for «loaded with» , «utstyrt med» og har ingenting med elektisk lading å gjøre i sammenhengen.
 4. Bmw har solgt utstyrs modeller med kampanjer som « x charged» navnet som indikasjon på spec nivå for i3 i årevis. Det har også vært rimeligere å kjøpe en charged kampanjepakke enn å legge til det samme utstyr enkeltvis. Charged er synonymt med «loaded with equipment». Dette er ikke noe nytt med i4 annet at på M50 har absolutt alt utstyr inkludert i super (ny definisjon). For tiden er det ingen charged kampanje pakke nivåer på i4M50. Det ble slutt med 2022 modellen før sommeren. I3 diskusjon om charged kampanje modeller fra 5 år tilbake. https://elbilforum.no/index.php?topic=32185.0
 5. Full spekket IXM60 uten v/hjul i Bmw.no sin konfigurator ligger på 1.24 Så må man legge til 25% moms (for 2023) på 750’ da er man over 1.4. Så tilkommer vektavgift på er par og tjue tusen og et orginalt sett vinterhjul i 21-22" ca 40-50k. Da er man nærmere 1.5 Tatt i betraktning at det er over ett års ventetid på nybestilling fra Bmw forhandler er det vel ikke så galt priset.
 6. Noen ønsker også å ha med seg gyldig fysisk identifikasjon når man er utenfor hjemmet. Digitalt førerkort er ikke godkjent som ID. Det er mange grunner for å ha på/med seg gyldige id «papirer». Besøk hos apotek , posten , sykehus/legevakt , illebefinnende/ulykke etc Men savner Apple Pay selv som kunde av Sparebank1.
 7. 1) Paragon Harddisk Manager 2) Acronis 3) EAsus Partition Master 3) AOMEI
 8. Gjelder det text/iMessage som omtalt her : https://discussions.apple.com/thread/252390047 Det burde være mulig å konfigurere . Blir enda mere komplisert med en dokket Mac tilkoplet samme AppleID med hodesett liggende på pulten men fremdeles i bruk. Jeg misser selv ofte text meldings notifikasjoner grunnet dette 🫤 Jeg mener det er tilfeller hvor jeg opplever det er utilsiktet stille levering på alle enheter.
 9. Tror ikke ChargeFinder lister opp private ladere. Men viser destinasjons ladere til hoteller osv. Trykker du på nålen for mer info og «lade her» vises informasjon om hvordan man starter lading, forutsetninger og betaling .
 10. De kan kjøre en ARM basert Windows 10 , 11 ikke x86. https://forum.parallels.com/threads/about-running-x86-vms-on-m1-macs.353907/
 11. Bortfall av mulighet til å kjøre X86 VMs under Apple silikon er en radbrekker for et oppdateringsløp min del. Har en MacBook Pro 16/2019 med Core i9 som det ser ut til at jeg blir stuck med noen år til. 🫤 https://blogs.vmware.com/teamfusion/2021/04/fusion-on-apple-silicon-progress-update.html
 12. Bruk Chargefinder Sett filter til 22 - 22kW og type 2
 13. Velkommen etter Theo.Lenge siden 2003 😉. Forumet diskusjon.no er blitt helt utvannet. Jeg leser selv her fra tid til annen fremdeles men har ingen interesse lengre å delta i enkelte diskusjoner. Savner hardware.no og henger meg på at @Nizzen fortjener tommel opp .
 14. Kanskje bildene også er fra 1972 , eller kameraet 😆
×
×
 • Create New...