Jump to content

Mr.Duklain

Medlemmer
 • Content Count

  5050
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mr.Duklain last won the day on February 5 2019

Mr.Duklain had the most liked content!

Community Reputation

1291 :)

About Mr.Duklain

Recent Profile Visitors

53650 profile views
 1. Bor selv i en norsk storby og ser flere av utenlandsk opphav som vandrer rundt og driver dank. Dette er jo fordi de har ingen fremtid i Norge og at de ikke klarer å komme inn i det tøffe jobbmarkedet som vi har i Norge. Norge kan ikke ta inn flere asylsøkere enn vi har kapasitet til så enkelt er det ellers så vil det bli økt vold og økt vold vil føre til mer mistro som igjen vil føre til et mer splittet samfunn. Er det dette venstresiden ønsker? Jeg tviler men det er det som vil skje om de folkevalgte ikke fører en forsvarlig asylpolitikk.
 2. Nå er ikke jeg uenig at vi ikke skal ta imot asylsøkere, men vi har dessverre ikke all verdens kapasitet når det kommer til integrering, noe som blir påvist gang på gang så antallet må være stabilt og redusert. Det er ikke Norges ansvar alene å hjelpe flyktninger og EU-land og andre NATO- land (spesielt Tyrkia) må gjøre mer. Norsk utenrikspolitikk når det kommer til Nato er blitt en angreps-allianse og ikke en forsvars allianse som den var tenkt. Dette er selvfølgelig vi som stemmer på disse inkompetente partiene på Stortinget som har delvis skyld for dette, og det er en av flere grunner til at disse ikke får min stemme ved valg. Nasjonalisme er nok kommet for å bli enten vi liker det eller ikke. Forskning viser jo at homogene land har ofte mindre interne konflikter enn multikulturelle. USA er et multikulturelt land som fungere bra, men også dette landet har klare indre konflikter, valget av Trump er et godt eksempel på dette.
 3. Virker som en veldig blodig slåsskamp ja, men etnisitetene til de fem involverte sies det ikke noe om, så langt som vi vet så har dette vært en slåsskamp uten at man vet motivet bak dette. Men selv om dette ikke var overfall, så var dette det (også Oslo-øst): https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2020/01/06/195639370/gutt-overfalt-og-slatt-med-jernror-i-oslo
 4. Med den siste kommentaren så skaper jo du selv et "vi" og "dem" "De" som blir sinte av innvandrervold kan ikke bli sint over vold utført av rasistiske nordmenn? Vet du hvor dumt det høres ut? Ja selvfølgelig er vold mennesker mot mennesker, men man må se på hvem som utfører volden og hvorfor også. Benjamin Hermansen ble også bare drept av mennesker, men det var jo selvfølgelig en grunn til at han ble drept. Hvorfor dette brutale angrepet i Oslo-øst ikke har blitt nevnt i flere medier, er ikke lett å si, men at seriøse nyhetsformidlere burde ha gjort det er helt klart, og er en av flere tabber gjort av norsk presse de siste årene.
 5. Teknisk sett var ikke Ari Behn en del av kongehuset (selv om hans barn er i arverekka) og shamen er ikke gift med Martha og er vell egentlig bare assosiert og ikke en del av familien. Marthas englesyn er nok ikke vitenskapelig nei, men harmløst. Disse hundre som ringte nødtelefonen ringte jo fordi de trengte hjelp, så i den forstand kan det i mange tilfeller være positivt. Da denne telefonsamtalen kan ha reddet deres liv. Men kongefamilien kan ikke klandres eller hylles for dette.
 6. Hvis du så på han runke så var han vell ikke per definisjon alene? Men ja høres ut som han sliter med presentasjonsangst, men en legesjekk skader nok ikke.
 7. 1. Nei, men skeptisk til alle former for religiøs ekstremisme. Kristen eller muslim. Norsk asylpolitikk er jeg motstander av, men ikke arbeidsinnvandring. 2. Tror på at vi har en finger med i spillet ja. 3. Har flere homofile venner, og velger ikke venner etter legning. 4. Er atheist, så dette driter jeg i. Vil fjerne all statsstøtte til religiøse menigheter. 5. Ja, bruk atom. 6. Jepp 7. Hat er et sterkt ord, men de får nok aldri min stemme. 8. Nei, han er USAs versjon av Torbjørn Jagland.
 8. Var en kar i Trondheim som ble holdt som gissel i November og drapstruet til å konvertere til Islam. Is har drept 10000 av folk pga Allah. Det er tullinger i alle religioner, og disse må det slås hardt ned på. Men akuratt nå er islam overrepresentert, og det er selvfølgelig helt kurant å både kritisere terroren og samtidig diskutere sammenhengen mellom islam og terror/vold.
 9. Selv om jeg synes det er bra at lag i og rundt Oslogryta rykker ned, så har jeg personlig ikke noe mot Lillestrøm. Da synes jeg Vålerenga og klanen er værre enn Lillestrøm og kanarifuglene.
 10. Noen andre som følger med på cup-finalen ?
 11. Kanskje du skulle flyttet det du har skrevet på forrige side i et nytt innlegg på denne siden så slipper man å måtte bla tilbake hele tiden for å se innlegget? Bra initiativ btw
 12. Hehe minner meg litt om den gangen ordfører i Stavanger gikk ut i media og sa at folk hadde sagt fæle ting om henne. Og det værste noen hadde kalt henne var korrupt. Hørtes mer ut for meg at sannhet svir, når noen treffer spikeren på hodet. Så ja politidiriktørene er enten inkompetente, korrupte eller begge deler.
 13. Er helt enig med deg at Norge og Nordmenn tror at de er verdensmestere og perfekte, selv om vi på langt nær er det og det er mye som kan forbedres i dette landet også, men ekstremisme i alle former synes jeg er helt ok både å kritiser og også gjøre narr av. Dette må jo selvfølgelig ikke føre til hat og rasistiske holdninger som vi ser skjer i Øst-Europeiske land. Det er også viktig at vi kritiserer dem i Ø-E på lik linje med ekstreme religiøse grupperinger (ikke bare muslimer). Man må ikke vise ekstremisme respekt mener jeg, men med kritikk og til en grad ja latterliggjøring.
×
×
 • Create New...