Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Entern skrev (1 time siden):

Mange halvflasker sprit i våre dager er plast

VELDIG praktisk med en halvliter J. Walker red label på flyturen over til London.. Etter den så funker oversettelses-apparatet 100%, engelsk blir førstemålet.. 🙂 
(Neppe ALLE som klarer å få i seg 1/2 l med skotsk drikke på flyturen da.. Men du venner deg til det etterhvert! 🙂 Opplevde forøvrig på en av turene å gi drosjesjåføren rundt £ 10 i tips.. KAN være denne plastflaska som gjorde utslaget..)

Endret av Woff
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Dubious skrev (10 minutter siden):

Jeg skriver elendig når jeg er edru, men jeg skriver enda verre når jeg er brisen. 

Når jeg er drita, så driter jeg som regel i hva jeg skriver, så jeg er ikke der ennå. 

Bare ikke skriv noe som bryter forumreglene 😅

Lenke til kommentar
shockorshot skrev (34 minutter siden):

Folk som tror at plastproblematikken er pga plastskjeer og sugerør. Ta en tur langs kysten så ser man hva som er egentlig problemet

Her må jeg bare legge til folk som tror plastproblematikken skyldes produksjon eller bruk av plast. De burde ta seg en kikk på hvordan de selv bruker plast og peke på hva som er problematisk ved det. De bør også ta seg en tur til en produsent for å lete etter plastproblemer der.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Klikket meg rundt på litt forskjellige nettsider for å finne informasjon, og gud bedre meg så irritert jeg blir på alle disse personvern/informasjonskapsel-boksene. Noen av dem venter en liten stund med å vises, før de blokkerer hele skjermen med tekst og knapper. 

Ironien i det hele... Et lovverk som er laget for å beskytte forbrukeren endte med at alle klikker raskest mulig på "ja ja ja jeg godkjenner hva som helst, bare få vekk denne jævla boksen" uten å lese en dritt. 

Om jeg ga noen av nettstedene tillatelse til å selge sjela mi til djevelen, så er jeg lykkelig uvitende om det. 

Jeg vet det finnes nettlesertillegg til desktop. Vet ikke om det lar seg gjøre på mobil? 

Endret av :utakt
  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Blir så jævlig forbanna når folk riper opp siden på bilen min, og eg har parkert på et område uten noen form for kamera. Hva gjør en egentlig med sånt? Det er ikke første gang dette har skjedd, og det skjer alltid om sommeren. 

Det er en i3, så er ikke fare for rust, men den er ript ned til det viser svart (lakken er hvit). 

Lenke til kommentar
itgrevelin skrev (2 minutter siden):

Blir så jævlig forbanna når folk riper opp siden på bilen min, og eg har parkert på et område uten noen form for kamera. Hva gjør en egentlig med sånt? Det er ikke første gang dette har skjedd, og det skjer alltid om sommeren. 

Det er en i3, så er ikke fare for rust, men den er ript ned til det viser svart (lakken er hvit). 

Du parkerer lengst mulig unna de andre bilene.

Lenke til kommentar

Late mennesker.

 

Har en nabo som er en skikkelig slask, og som ofte er nedlatende mot andre og oppfører seg dårlig, sliter også med sinne og er rett og slett en dust.

 

For en stund siden fikk han morra si til og vaske leiligheten sin, og jeg (som er hans nabo på andre siden av veggen) hører at han går rundt og maser på sin mor "Har du vasket her?" "Har du vasket der?"

Jeg vet ikke hva som er mest dustete, at en fyr i midten av 20 årene holder på sånn, eller at en mor faktisk gidder å reise hjem til sønnen for å vaske opp hans rot 😑

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
nightowl skrev (1 time siden):

Attpåtil setter det ofte stopp for folk som ønsker å bosette seg i Gokk, hvor man sliter med fraflytting.

Problemet er at de kaller det delvis riving. Om de begynner å kalle det renovering, kan de trolig begynne å arbeide på dagen. Flere verneverdige stuer har til og med blitt tatt ned og fraktet til Nasjonalmuseet på Bygdøy, og montert igjen der, uten at det var feil. Drastisk renovering gjøres i mange tilfeller, med bra resultat. Men hindrer jo dem som forlanger å bygge helt nytt, og velge et raskt ferdighus. På stabburet har man allerede tatt seg friheter, ved å legge bølgeblikk på taket.  

Lenke til kommentar
Nepa skrev (6 timer siden):

*

Hvor mye gammel møkk trenger man egentlig å ta vare på? Har man fine eksempel av gamle bygninger, og anledning til å flytte disse til et museum, ja greit, gjør det. Men hvorfor insistere på å verne absolutt alt gammelt rubbel & drit som finnes? Dette går over alle støvleskaft. Denne formen for nasjonalromantisk sentimentalitet gagner ingen. Det "stabburet fra 1600-tallet" i bildet over (med grønt bølgeblikktak og glassvinduer) kan man ta bilde av, for å dokumentere det, deretter burde det være lov å fjerne det og bygge nytt. I stedet for å stadig nistirre bakover, trenger man å begynne å se fremover, for å tenke nytt.

Lenke til kommentar

Her skal det bygges for en milliard kroner pluss budsjettsprekk og så skal de ta vare på noen reisverk i stedet for å jevne alt med bakken og starte fra scratch. Det gir ikke mening å ta vare på den gamle skiten. Modernisering trengs. Jeg trodde at poenget var å få nytt, ikke å ta vare på gammelt skrot.
 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...