Gå til innhold

Gouldfan

Medlemmer
 • Innlegg

  16 748
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Gouldfan vant dagen sist 16. januar 2023

Gouldfan hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Gouldfan

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

29 082 profilvisninger

Gouldfan sine prestasjoner

6,3k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det er ikke sikkert de prøvde da,en at hun ble gravid ved et "uhell", og abort er ikke populært hos de asiatiske.
 2. Folk kan jo dø når som helst av altmulig... Dessuten er det ofte nå mer enn før pga karriereslaveri osv etablering at par får barn senere i livet enn før som var typ 19-23 år. Nå er det ikke unormalt med dame 37-40 og mann 45-50.. Og da kan hjerteproblem eller kreft snike seg på.. om man er uheldig.
 3. Som sagt det er forvirrende, en av dere anonyme damer sa at mannen hadde hilst på i tråden. Jeg trodde det var Bruce. Men jeg er så forvirret av rare anonyme Nick at jeg tar forbehold om feil.
 4. Er kvinneguiden på diskusjon.no som anonym mafia eller? Det er skikkelig forvirrende, jeg trodde anonym funksjon er mest for vanskelige spørsmål osv. Damer fra Asia og likestilling og Arv og miljø er nok hete tema, men ikke anonym vanskelig eller? Dette er også en dame greie, artig at mannen hennes ikke er anonym om jeg husker korrekt.
 5. 7 år er vel ikke så galt. Jeg synes alder er null betydning, det viktige er at man er snille mot hverandre og respekterer hverandre.
 6. Det er jo umulig andre veien da 60 årig dame gravid. Ene naboen var 20 når hun ble sammen med mannen, hun er 35 nå han 80. De har en datter på 12 år. Den andre naboen er mannen ung araber, og kvinnen er en gammel norsk dame 60-70år De virker lykkelige og det synes jeg er bra, mellom meg og kona er det 7 år da….
 7. Jeg regnet med at du forstod hvorfor Ambulanse akkurat som politiet er yrker jenter gjør det bra i, det går på Sosial og empati. Jeg kjenner 4 ambulanse sjåfører alle er jenter. Normalen er ofte 1 jente og 1 gutt dvs i en ambulanse. Jeg tror arv er større enn miljø... Psykopater får ofte det værste, seriemordere er ofte barn av psykopater og får dårlig oppvekst med mishandling og psykisk vold. Men vi tror vel ikke på at om man plasserer en psykopat i et bra fosterhjem at han ikke blir psykopat? Det er i hjernen, men kanskje man hindrer psykopaten å bli massemorder?
 8. Jeg tror jeg vet litt om det, barn vil gjøre foreldrene stolte, jeg kjenner et par slike jenter der far var rally interessert og kjørte rally. Begge jentene ble rally sjåfører i NM klasse tror jeg, vet dere hva begge jobber med idag? Ambulanse sjåfører. Det er jo ikke negativt at noen pappajenter blir guttejente. Men jeg tror de er jente i seg selv allikevel, ambulanse sjåfør er jo typisk kvinneyrke.
 9. Jeg sjekket det opp og jeg beklager. Daddy issues kan være negativt ladet, jeg trodde det ikke var sånn. Det jeg mener er en form for mildt farskompleks. Imitere far eller gjøre far stolt. Det andre er vi uenige om, dvs Arv og miljø. Men det diskuterer jo også forskere om så busta fyker. Men trenden i ny forskning er at arv er mer betydningsfull enn vi viste fra før av. Men det er upopulært i likestilling og kjønnsidentitet og slike ting.
 10. Jeg mente ikke noe negativt når jeg sier daddy issues. Det jeg sikter til er en pappajente, som har vært mye sammen med far og spilt fotball, lekt osv. Da kan det bli guttejente, et ønske om å imitere pappa eller gjøre far stolt, men det betyr ikke at disse jentene ikke også har fordelene med feks empati og sosial som jenter har... Og hør nå her... Tror dere at en pappajente, guttejente kan bli tillært -å ikke snakke om følelser? Det tror ikke jeg, og det at gutter ikke snakker om følelser så lett er fordi vi underbevisst vet at det er en svakhet, og menn skal ikke vise svakhet. Jeg tror det ligger i oss, fra steinalderen. Viste en mann svakhet i steinalderen eller vikingtiden så var det finito finale... Klar til slakt.. DER tror jeg vi har årsaken. Ikke at gutter har lært å bli tøffe. Jeg har ikke lært sønnen min å være tøff osv ikke snakke om ting. Tvært imot jeg vil han skal snakke om ting. Men det er det ikke alltid han vil.
 11. Jeg tror mest på arv etter å ha sett hjernevask av Eia.. Jeg anbefaler den, tror det ligger på nrk eller YouTube. Så klart miljø og sosiale har litt å si. Men kjønnene ligger i grunn.. Det ligger i kroppene våre fra fødselen og er derfor Arv. Jeg er helt uenig i at det kun er kjønnsorganene, det er hormoner, ja pga det også forskjell i hjernen, bla aggresjon, emosjon, empati. Det at menn har vanskeligheter med å si hva de føler om de er på et mørkt punkt i livet er feks Ikke feil. Det er sant. Jenter om de kjenner noen har mye lettere for å snakke om følelser.
 12. Hvem er det ikke jeg forstår? Sånn jeg ser det så blir jeg misforstått helt utrolig. Jeg er bare en budbringer som kommer med fakta fra Statistisk sentralbyrå. Det er jo interessant at etter at likestilling og inkludering og kvotering så velger kvinner fortsatt typiske kvinneyrker. Det jeg også påpeker er at mange av de yrkene før bare bestod av menn.. Så likestilling har jo fungert slik det burde. Men ikke slik staten og sosialdemokratiet mente. For da ville jobbene vært mer jevnt fordelt.
 13. Nei setningene mine sier ikke noe mellom linjene.. Btw det der er en typisk dame greie. Dvs kommunikasjons problemer. Dere tror vi sier noe annet enn vi gjør og når dere sier noe som svar i sint ironi så mener dere det motsatte. Jeg forstår ikke heller at det er provoserende at jeg mener det er forskjell på kjønnene. Jeg synes det er en selvfølgelighet. Mtp det du sa først, barna, yrkesvalg og utseende.. Jeg sier ikke at jeg er imot at jenter skal få jobbe med hva de vil. Jeg er for likestilling, fritt jobbvalg, svangerskap permisjon, og sist men ikke minst Lik Lønn. Jeg bare påpekte jentebarns lek og statistisk sentralbyrå-Jentene velger fortsatt typiske kvinneyrker. Altså etter at likestilling er et faktum.... Med unntak av lik lønn som ikke er helt i mål enda... Men vi har kvinne kvotering i regjering, i lederstillinger, og masse andre jobber, det er jeg også helt for.
 14. Hvordan går det an å lese så feil??? Jeg bestemmer ikke dette!! Spør heller de små jentebarna hvorfor de leker teselskap, mor far og barn og dukker og barbie. Tallene mine er fra statistisk sentralbyrå. Det er akkurat som med barna, damene selv som bestemmer yrkesvalg. Ikke jeg! Er det ingen andre oppegående som forstår det jeg skriver? Virker som jeg skal hetses som en mannsjåvinist eller noe bare fordi jeg hevder at det er forskjell på mann og kvinne. (Ikke noe negativt-fordeler for begge kjønn) Derimot er jeg kjempeglad for at kvinner er kvinner og at menn er menn.
 15. Om tre hoster har ingen betydning, Trær hjelper mot Co2 utslipp. Det er fakta.
×
×
 • Opprett ny...