Jump to content

Gouldfan

Medlemmer
 • Content Count

  10663
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gouldfan last won the day on October 13 2014

Gouldfan had the most liked content!

Community Reputation

2748 :)

1 Follower

About Gouldfan

 • Birthday 06/06/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21981 profile views
 1. Smakt, var faktisk fatdominert til å være så ung røykwhisky. Mer røyk enn torvsmak iforhold til ung ca samme alder som Laphroaig og Ardbeg som er veldig torvet og fenolske...
 2. Jeg har gått lenger enn å tenke, men er fortsatt på min første ale. 😊
 3. Da er det veldig fint og realt at man kommenterer hva som var så feil og irriterende av det jeg skrev. Jeg nevner at jeg på forum som diskusjon ofte skriver på muntlig måte og ikke helt korrekt ordnazi...
 4. Var bare Studiofolka i UK eller USA som lo seg overende i Studio og mobbet de. De mente nordmenn ikke var trygge som gav de Spellemannprisen, en bra låt for gravide..
 5. Språket kan ha mange flere meninger enn det der.. Eller vil du kjøre toern i byen?
 6. Østeuropere som synger på engelsk er et godt poeng, det er akkurat samme i Norge bare med en annen engelsk dialekt.. Det høres ikke lurt ut, synd for vi begynner tidlig med engelsk.. Men sjargong og språkbruk samt uttale er veldig viktig på sang. Babelfish ble mobbet hardt i utlandet når de kom i Studio.. Madrugada derimot fikk skryt og applaus fra studio...
 7. Om den var ladet og siktet mot meg, så er jeg en tilfeldig fyr på internett. Jeg er ikke en artist som synger og plager folk daglig på radioen med norskengelsk og prøver å nå det store utland. Det er veldig få norske artister som synger og skriver korrekt og bra på engelsk... Og det er sammen med uttale veldig teit, og synd de ikke skjønner hvor flaut det er selv..
 8. Stas å ha noen i filmbransjen på forum. 😊
 9. Du er ikke på settet til Mission Impossible vel? Trodde det kun var de som fikk tillatelse til å filme nå? Mener å huske du sa du jobbet på et filmsett.
 10. Ord og uttrykk og språksjargong på engelsk er fort annerledes enn hva Google sier til deg. Vi lever i en global verden, hvor mye koster det å få litt hjelp med språk fra utlandet. Bare les gjennom teksten liksom.. Så teit blir det om en amerikansk dame ville lage norsk musikk om å kjøre trikk 2 i byen.... -Jeg kjører toern inn i byen.. Jeg vil si sånne morsomme tekster er åpen for tolkning...
 11. Jeg irriterer meg over norske artister som synger engelsk, med så dårlig uttale at det er flaut. Attpåtil spilles det på radio.. I kæinn spikk sø gudd engjlish, ei løvv juo Grammatikken stemmer ikke i det hele tatt, slik har det vært helt siden Babelfish(wannabe Radiohead) vant Spellemannprisen for "My Wall is Broken" De ble mobbet ihjæl i utenlandsk studio, det betyr noe sånt som "Vannet har gått" for gravide... 😆 Maybe it will-Åsa Lill Gi henne refusjon på engelsk timer i skolen, det høres helt tullete ut utenfor Norge..
 12. Om du er 55-60 og har høyt blodtrykk, eller diabetes . Med mulighet til 20-30 ekstra år uten Corona så er jo det selvsagt forferdelig når det gjelder såpass mange.
 13. Jeg tror jeg nok bruker feil ordbruk ja, det jeg mener er at de selger bra/salgs suksess. Mainstream betyr vel at alle liker det, vel de fleste ikke altfor gamle og yngre som liker og setter pris på rock liker nok også Tool.. med enkelte unntak. Jeg har også hørt mye Spotify i det siste, både på hodetelefon og i anlegget. Når man ikke har en hel kveld på seg, men bare noen timer eller mindre så er det veldig praktisk med Spotify. Så lenge du har bra lyd fra Spotify.
×
×
 • Create New...