Jump to content

Gouldfan

Medlemmer
  • Content Count

    9668
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Gouldfan last won the day on October 13 2014

Gouldfan had the most liked content!

Community Reputation

2238 :)

1 Follower

About Gouldfan

  • Birthday 06/06/1976

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Recent Profile Visitors

21314 profile views
  1. Skal love deg de fleste kan Fleksnes, den ble laget og vist i Sverige. Men Fleksnes fataliteters publikum er jo snart utdødd. Men det var samtalebryter for meg i Sverige, Fleksnes elsker de.
  2. Var samme i Norge da, hadde håpet vi fikk god vare, men virker som vi i lille Skandinavia får andresorti.
  3. Etter tips her inne om Hayley Williams fra Paramore som jeg digget back in The days. Så må jeg si jeg virkelig digger henne. Simmer https://youtu.be/8lSj5k2K7w0
  4. Slik Jeg har skjønt av undersøkelser og det som er publisert så finnes det antistoffer i blod, problemet er at de som har mild eller ingen symptomer ikke produserer antistoffer eller nokk antistoffer og da er man heller ikke immun.. Slik kan feks en mild eller uten symptomer som tester positivt, gå ut karantene som frisk, og bli syk/positiv igjen... Det som er skummelt som rakkern er at mange har mild eller ingen symptomer. Samtidig er 20% av befolkningen utsatt med stor sykdom og en prosent eller under? dør... Og det burde sette mer skrekk i byer som Oslo og Stockholm som har full pupp ute.
  5. Sverige kuttet alle matlagre etter de ble med i EU. Vi ser jo nå hvor latterlig EU medlemskap er, alle krangler seg imellom og lar ikke engang smittevern utstyr få transport gjennom landet. Ingen selvforsyning i Sverige annet enn gulrøtter og spannmål/korn og ingen matlagre som Norge har, fordi EU skulle være så kjekt og greit... Norge har tilogmed klart å få bedre avtaler med EU land og Kina enn det Sverige har.
  6. Ingen håndsprit i butikkene for kunder som handler i matbutikkene her, av samme grunner. Absolutt vodka produserer vist håndsprit. Men ingenting på apotekene. I Strømstad var alle butikker dessuten nesten 2 uker uten toalettpapir i hele byen... Selv etter at grensen stengte. Vi hadde kjøpt inn, men fælt å tenke på pensjonister eller vanskeligstilte som ikke kan kjøpe ekstra... I Sverige så råder også MSB kriseberedskap at folk skal prepped minst 2 uker mat og drikke, produkter. https://www.msb.se/ Og avisene hevder om varetransport stopper opp så har Sverige mat for 1 dag i butikkene...
  7. Å my goodness, du ser vel at det der er gjeng greier? De skal enten i vanlig slagsmål, eller banke en annen gjeng? Merkelig at ingen av de klarte å skaffe hagle eller pistol???? Du påstår jo at alle kan skaffe dette? Ingen av disse klarte det, machete viser vel at de hadde lyst på blod.
  8. Mindre morsomt at svenske besøkere stjeler håndspriten på sykehusene...
  9. Jeg for min del synes det er mistenkelig hvor mye hifi produkter Amir klarer å ødelegge, alarmklokken går, eneste jeg har klart å ødelegge i løpet av livet er var en billig Samsung blurayspiller... Er vel ørtonde gangen Amir slo på en ting og den røyk. Men Morgan Kane døde vel mange ganger også??
  10. Det er vel ikke noe sjokk at amerikanerne er glad i våpnene sine. Men skoleskytinger og massedrap ber ganske inn der også. Legger til at de har ghettoer, der folk må putte mynter på automat for å få strøm, lite till null trygd, sult og masse våpen, vill vest nabolag der du kan bli skutt fordi du er hvit..... Shit? Tror jeg også ville hatt gevær i ville vesten...
  11. Mac har vel begrenset strømkraft akkurat som en mobiltelefon? Via Jack. Ellers har nok en Mac bra lyd, men jeg hadde prøvd en liten Dac feks Ifi. 10 meter Hdmi 4k 18gbps så må du ha Optisk Hdmi og det er dyrt...
  12. Jeg er ikke ekspert, men her vil vel type bærbar PC ha mye å si. Standard laptops har elendig lyd, bedre laptops og macbook har ganske bra lyd. Til ditt bruk hadde jeg nok kjøpt en liten amp...
  13. Er akkurat idet jeg og andre har forsøkt å forklare også, halvautomatisk flerskudd er langt mer effektivt i selvforsvar enn helautomatisk.
  14. Alle de tingene tåler jeg en periode om gevinsten er at jeg kan hjelpe mitt land. Jeg skulle ønske det var mer jeg kunne gjort, skaffe utstyr til sykepleiere eller levert varer til sykehuset. Det er ikke viljen det står på. Håper min innstilling kan få deg til å se perspektiv.
  15. Du får skrive en klage til Kongen som alle tullingene som ikke skjønner at de ikke kan dra på hytta. Verden har mer å slite med enn at bortskjemte folk ikke får sett Netflix i 4k under den største krisen siden Depresjonen og 2.Verdenskrig.... Vær glad du fortsatt har tvn og eventuelt hus.
×
×
  • Create New...