Jump to content

Gouldfan

Medlemmer
 • Content Count

  9140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gouldfan last won the day on October 13 2014

Gouldfan had the most liked content!

Community Reputation

1918 :)

1 Follower

About Gouldfan

 • Birthday 06/06/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21051 profile views
 1. Jeg synes Watchmen var litt drøy først, jeg har filmen. Men etter hvert som rollene kom på plass, så synes jeg det var kult og underholdende... Med litt Twist.
 2. Amundsen og Stigbergets er det eneste som virkelig fenger her. Samt Omnipollo.... Alt annet blir second Next best. Stone er bang budgett. Nå Poppels Russian Imperial Stout. Ikke min beste Ris men den er ren. Jeg er ikke overbegeistret for sukker, kaker, og melkepulver. Kaffe går an.
 3. Åh lørdagsøl. Har smakt en Stigbergets West Coast IPA. Nydelig. Stone go to IPA er fin den også og rimelig. Hatt en pils også, halvliter. Og hører hodetelefoner.
 4. Joda Technics er de dyrere mer seriøse Panasonic, Platespillere osv det er good stuff. Tror det er Panasonics hifi avdeling. Luxman er ikke de eid av Panasonic også? (Edit de er eid av gigantiske IAG basert i uk og produsert i Kina) Konstruksjon og teknisk av høytalerne dine ser ikke budgett ut, så da tror jeg Panasonic Technic var Generøse. Det hender, mine Xtz med Fountek og Seas Excel var jo ganske generøst det også for 6,5 laken pluss stativ.
 5. Technics? Er ikke det High end merket til Panasonic?
 6. Favoritt låt dette, skulle hatt skiva. Men Streamer ofte Royals på listene mine. Genial låt som disser bling bling, og vi er så rike opplegget....
 7. Neste Cognac i kikkerten er en Vsop. Prunier VSOP Grande Champagne. Men det blir neste gang. Synd ikke Prunier er å få tak i i gamlelandet lenger, var en liten leverandør som førte de. Mitt favoritt merke, Delamain og Prunier er seriøse på gamlemåten, uten sukker og tilsetningsstoffer. Lepopold Gourmet og Bertelsen er samme filosofi. Men av Bertelsen må du opp i underdrivelse og utsvevelse.
 8. Ble Pale & Dry fra Delamain og Charles Braastad. En blomsterkvast til kona er også viktig når man handler dyr mat og drikke. Cognac var så dyr i Sverige at jeg ble intervjuet av ekspeditrisen. Hender at jeg blir intervjuet om øl, vin og brennevin.. Måtte hentes fram pga prisen sikkert. Dyrere i Sverige, ca50 lappen etter kurs. Meste Cognac er rimeligere i Norge, særlig bedre kvalitet. Vs og noe vsop er nok av og til litt rimeligere i Sverige..
 9. Jeg vet ikke om jeg kjøper Tool eller Beatles boksen. Litt dyrt. Jeg var iallefall på platesjappa idag. Steven Wilson-Home Invasion Bd/2Cd Kapsberger-Jonas Nordberg Sacd, Renessanse. Ble med hjem, sjeft med et helt album Sacd Renessanse musikk. Renessansen har jeg fått kjempe interesse for og denne skiva ble anbefalt i hifi blad, har sjekket den på Spotify også. Renessansen og Barokken er favoritt klassisk periode her. Liker wiener klassisisme og litt romantikk og moderne men barokk og renessanse mest. Steven Wilson trenger vel ikke introduksjon? Dynamic Range er nok ypperlig på begge.
 10. Bedre enn straight stereo i hjemmekino Receivern din? Spent for jeg har lignende planer selv som sagt.
 11. Imorgen om jeg for trikset litt med kort og lønn, så blir det en ny Delamain XO Pale & Dry. Den er vist minst 22-27 år gammel, pluss 2 år etterlagring av blandingen med eldgammel paradis Cognac for å nå 40% ifølge Delamain. Disse og Prunier Vsop, Xo, 20 vintage samt Baches spesial utgaver er mine absolutte favoritter.
 12. De er relativt lette å drive. 40-160 W 4 ohm 91ohm. Men sef kult å ha mye nok watt... jeg er ganske sikker på at de mener i 4 ohm siden den er en 4 ohm høyttaler
 13. Prunier anbefales, men den må bestilles i Sverige. Norge polet har den ikke lenger. Dette er seriøs Cognac akkurat som Delamain, som driver på gamlemåten, uten karamellsøl og sukker og tull.
 14. USA bruker torturerende Gift som kveler langsomt. Sikkert litt mer humant enn Zyklon B som tyskerne brukte på jøder, den etset jo langsomt hull på lungene. Dette med gift-henrettelse er med hensikt, akkurat som elektriske stolen som stekte folk. Morfin henrettelser vil jo ikke USA ha, det er jo belønning og ikke tortur henrettelser som skuelystne publikum og slekt kan glede seg over som publikum. Akkurat sånn som skafottet i oldtiden med halshugging... En hund har mer hensynsfull avliving.
×
×
 • Create New...