Jump to content

Gouldfan

Medlemmer
 • Content Count

  12376
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gouldfan last won the day on October 13 2014

Gouldfan had the most liked content!

Community Reputation

3681 :)

1 Follower

About Gouldfan

 • Birthday 06/06/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23377 profile views
 1. Vaksinenekterne Europa står i fare for å skade Sverige også. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/bergstrom-vaccinmotstandet-i-europa-kan-vara-en-fara-for-sverige
 2. BBC sin synsvinkel. Dette er fagspråk og det skjønner ikke Politiske republikanske broilere. https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/57932699.amp Intervju https://www.newsnationnow.com/the-donlon-report/dr-anthony-fauci-responds-to-criticism-of-wuhan-lab-funding-release-of-thousands-of-his-emails/ Alle er enige i at forskningen i Wuhan ikke er var Gain of functions. Dette er hovedpunktet. Selv om alle i helsevesenet er enige i dette, så har de jo forsket på virus. Men det er lover om dette. Og selvom viruset kom fra den Laben så er det jo ikke noe biovåpen typ det er bare et nytt Flaggermus virus. Og vi behøver ikke lynsje leger og forskere pga pesta, ulykker skjer, enten det kom fra markedet eller Laben, og det hjelper ikke å brenne en doktor på bålet.
 3. Han har yrke fordi han har Doktorgrad i helsefag, og har sikkert som du sier erfaring med forskning. Jeg kjenner ikke Fauci fra før av, han er typ Amerikas svar på Stoltenberg eller Nakstad. Dette er bare automatikk, mange land jobber med forsking på virus for å lære mer og kunne beskytte verden mot disse. Selvom man er høyeste ansvar??? Jeg tviler på om det er dr.fauci?? Jeg tror det er helseminister som har det høyeste ansvar. https://www.hhs.gov/about/leadership/index.html Fauci er vel bare en Tegnell eller Nakstad?
 4. Stakkars amerikanere, dødstørke, skogbranner og forvirrede 40% i konspirasjonståka nekter vaksine. Fare for en alvorlig Delta krise. Deltavarianten herjer i USA: – På tide å begynne å skylde på de uvaksinerte https://www.vg.no/i/L1Bn51
 5. Er ikke kjent med skjending, men det er absolutt forkastelig. Enten det er Benjamin eller Churchill som skjendes, Churchill var kanskje litt rasist, men han var en mann av Imperiet og sin tid, og som regel var Britannia en god kolonimakt iallefall i senere tid sammenlignet med andre ,og helgener iforhold til Adolf Hitler og company.
 6. Jeg er enig, men er veldig få drap i gruppen hudfarge og legning i Norge da. I Sverige så kunne de hatt en minnesplass over drap på ungjenter og kvinner som ble månedlig oppdatert hugget i stein pga familiens ære. Det konkurrerer kanskje med 22.july i dødsfall... Jeg sjekket i Norge nå, ca 30 æresdrap på ungjenter og kvinner i Norge på 5 år, (kilde var Dagbladet).... Fortjener en minnestavle det også som oppdateres årlig.
 7. Virker nesten som æresdrap hysjes ned,bare nevnes i avisen men ikke noe mer. Unntaket er barn, slik som hun asylsøkeren som druknet barna sine med barnevogn i Tromsø??
 8. Jeg er enig i at Benjamin skal få en statue mot rasisme. Men vi må ikke heller glemme alle muslimske jenter som kastes ut av balkongen mens hele familien er hjemme... Ikke bevist- Hon gikk ut å hoppa uti vindu, helt tullete vetu.. Et stort problem i blokkene i Sverige. Såkalt æresdrap, eller deres versjon av skilsmisse. Samt at ekskjærester som knivstikkes/mord er i taket. Her vet vi ikke hva som er årsaken, siden avisene aldri nevner personlig bakgrunn. Men veldig in å knivstikke Eksen på gata i Sverige da altså, jamført med Norge..
 9. Du forstår åpenbart ingenting av det de snakker om? Fauci hadde ikke fått jobbe om han var mistenkt som en Treholt.De som han jobber for kan tenke og fostår som meg at dette er mer bullshit, mer enn at Bush trodde på MØV i Irak fordi Fox sa det. Edit Dr. Doctor er det samme som Lege, min skriftlige norske sjargong syfter på Lege/Doktorgrad altså Doktor. Det er veldig far fetched å mene at en Doktor i amerikansk helsevesen har noe med spionasje og forræderi å gjøre. Helse har absolutt ingenting å gjøre med spionasje eller dobbeltgjeri... Det er utenriks, og diplomati og militære der forekommer spionasje eller forræderi.
 10. Åpenbart?? Har du bevis? Fauci er bare en kortvarig lege som tilfeldigvis har stort ansvar akkurat nå pga pandemien. Lege akkurat som Trond Viggo Torgersen eller Espen Nakstad. Vi ser mediesviket går helt fram og rammer Norge pga folk som deg lures av konspirasjonsteorier til ikke å ta nødvendige vaksiner.
 11. Vel ble George Bush og Fox news stilt til ansvar for MØV og Shock n Awe og massakren i Fallujah? Virker som de bare fortsetter å spre møkka, ikke engang en storming av Capitol med terror rasister stikker.
 12. Å satan, å Jesus, jeg trodde ikke nordmenn ville falle for amerikansk kvakksalveri. USA og andre land støtter virusforsking nettopp pga SARS og det som ble Covid19. Nettopp for å forsvare en verden, akkurat vi som vi støtter anti terror grupper i diverse land. Om det skulle lekke virus ved vi uhell så er ikke det verre enn at anti terror snur og blir medlem av Isis. Og det er vel ikke i helsike Trump,/Biden eller Stoltenberg/NATO sin skyld om en gruppe blir forædere??!?! Tro meg det hender. Men vinsten med å støtte anti terror og anti virus er bedre enn eventuelle problemer. Såklart ikke i Covid19, men ingen lege i USA har skylden til denne disaster. Kan vi finne ut når virusforsking med USA og EU startet og om i det hele tatt Fauci hadde jobb da? Jeg gjetter at det startet med Sars. Fauci var vel ikke engang i yrkeslivet da.
 13. Nordmenn med aksent??? Det er litt mer alvorlig at Fox og senatorer kjører på og finner på dumheter mot en stakkars lege. Om du ikke trodde det når en rav gal O Reilly sa det, kanskje du tror mer når en stupdum Senator sier det??? Omtrent halve Amerika tror på dette og halve USA som er et I-land nekter å ta vaksine pga kvakksalveri og wannabe Doktorer på darkweb og Fox. Dette er verre enn da Fox og Bush påstod daglig at det var MØV i Irak.
 14. Hjernedøde opportunister VS Doktor det, tragiske er at amerikanere er for dumme til å forstå hvem som snakker sant. Da kan de likeså godt tro på den rosa Elefanten til Fox news....
 15. Det er ikke noe sjokknyhet at internasjonale samarbeidet om forskning. Forskning er dyrt. Samme samarbeid mellom land gav oss vaksinene, men dere liker jo ikke slik medisiner heller? Kun ritalin og Redbull?
×
×
 • Create New...