Jump to content

Gouldfan

Medlemmer
 • Content Count

  14109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gouldfan last won the day on October 13 2014

Gouldfan had the most liked content!

Community Reputation

4443 :)

1 Follower

About Gouldfan

 • Birthday 06/06/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25273 profile views
 1. Ala Armageddon eller? Den er jo så over the top at det ble en kult-kalkun med store stjerner.
 2. Er det noen som vet hvilke bruksområder Roon har? Kan man streame med Roon? spille av mediefiler etc fra Laptop? Jeg har ikke NAS bare Laptop med masse flacs og hirez samt Mobil, ipad etc skal kanskje abbonomere på Apple music og Tidal, også har vi Spotify og bruker Jriver nå på data.
 3. Jeg fikk lyst på en Robyn til... Body Talk pt2
 4. Fått meg Moonfall på Blu-ray. Spent på denne.
 5. Selvsagt behøver du ikke si hva du jobber med, men man blir ofte spurt i intervjuet etc. Det du sier er at man skal lyve, og det er mange som gjør det. En venn sa at de jobbet som murere selvom de var student på lydskole, en annen sa han var gladkristen og ikke drakk selvom han var festmenneske etc
 6. Du ser det ikke kan sammenlignes ikke sant? Er du frekk eller bortskjemt? Har du aldri leid før?
 7. Det er vanlig at utleier spør om sånt. Men om du aldri har måttet leie noe så skjønner jeg jo at du ikke vet dette... Bakkekontakt...
 8. https://www.wepc.com/tips/ssd-cache/ Det er som Ratleto sier, tror ikke det er vits med sånt lenger....... Det er ikke en vanlig harddisk, det er en disk for småting, Cache etc
 9. Det er en harddisk med gammel data kontakt. Tror den er brukt inni maskin. Du trenger en adapter, jeg ser ikke hvilken type det er, er to ulike kontakter minst. Ene tror jeg heter Sata.
 10. I Norge er det liksom sånn at det ikke er noe å spare på en billig vodka, alt koster 4-500 uansett innhold. Så vodka er mest for de som liker det pga smaken. I Sverige så koster en vodka standar og blended whisky ca 200kr.... Men på cognac Xo så må du betale mer enn i Norge, ofte så blir du lurt også, enten på kvalitet eller mengde feks 50cl.
 11. Det finnes mange studier, noen for og mange mot. Dette er en viktig publisert studie. https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(18)31310-2/fulltext også har du denne for, jeg finner ikke studie, men det er fra Texas universitety. Den finnes publisert på nett, men jeg er på mobil. http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,2017200,00.html Men det er mange årsaker til dette, avholdsfolk er feks mindre sosiale, men kan også være fattigere.. Rike folk drikker mer enn fattige, det er jo bevist at tilgang øker forbruk.. Og vi vet at rike lever lenger uansett... Det er liksom noe med det å klaske tennis, golf og bassengliv daglig. Framfor å besøke en pub daglig med rødmix i lomma... Hadde du istedenfor studert fattige og alkohol så hadde alkohol vært skikkelig drepern..
 12. Den billige spriten er dyr i Norge, men den dyrere spriten er ofte billigst i Norge, og billigere enn feks i Sverige eller Danmark. Helt uten avgift koster en vanlig vodka eller billig sprit ca 100kr eller litt under.
 13. Det er en myte... For mange i Irland og Skottland og Uk så er det mange som synes at whisky er dyrt eller for snobbete. De drikker lys lager, cider og billig supermarked vodka... De har mye mindre å rutte med enn oss i Skandinavia eller Tyskland.. Det er vi utlendinger som drikker mest både Whisky og Cognac. Til trådstarter Det avhenger av, det sunneste er å drikke med måte, men i praksis er whisky ikke like rent som god Vodka. En ulempe med drikk som Gin og Vodka er at folk ofte drikker for mye av det.... Men det finnes bra Whisky og dårlig whisky, og bra vodka og dårlig vodka. Pass deg om du er i utlandet, og på mer shabby utesteder. Sprit bør være minst 40% da er det brent minst to ganger, og i teorien mindre sjans for urenheter som Metanol. Jeg smakte en filippinsk whisky engang 36% smakte død og fordervelse og klødde i halsen, ble svimmel av en dram... Dette var dårlig brennevin som kun er brent en gang..
 14. Jeg er lat og abbonerer på alt unntatt Paramount og Apple og Hulu. Liker å ha frihet til å velge underholdning. Barnet ser mye på Netflix. Vi ser mye på Amazon, jeg har masse mer jeg skulle sett ferdig, men har ikke tid. Snowpiercer og His Dark Materials og Lost in Space er jeg litt lei for ikke å ha sett ferdig... Men jeg gleder meg til House of Dragons og The rings of power. Det vi ser nå er kun The Boys.
×
×
 • Create New...