Jump to content

Gouldfan

Medlemmer
 • Content Count

  10163
 • Joined

 • Days Won

  1

Gouldfan last won the day on October 13 2014

Gouldfan had the most liked content!

Community Reputation

2473 :)

1 Follower

About Gouldfan

 • Birthday 06/06/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21657 profile views
 1. Orient har vel alltid vært Japansk produksjon, usikker på eiere om de er vestlige. Derav navnet Orient altså asiatisk... Modellen mente jeg den svarte med sølv. Jeg synes den blå nyeste ned romertall er penest. Men den sorte med sølv er vakker også, og i min prisklasse...
 2. Tror jeg går for Filipo Loreti Moonphase Venice Silver..... Med lær-rem. Den er rimelig, og synes det er kult med moonphase og utseende.. Vil ha Orient Sun and Moon også den jeg viste, men det får bli til en spesiell anledning.... Venice er hverdags, og Orient er vel litt mer stas...
 3. Er det troll ute i sommerferien eller? Dra til Japan eller vestkysten og forbi med fly, tror folk flyselskap har en hemmelighet og konspirasjon?? Hva er motivet? Jorden er Lat.
 4. Det der er slettes ikke noe rart. Chromecast er helt grei, men mangler endel på hifi lydkvalitet, mulig kanskje det kan bedres med en god Dac....
 5. Ikke mobb meg Men lyden virker utrolig bedre etter vi byttet fra 4g router til fiber internet og ny Asus router som skal være lynkjapp og bra kvalitet. Står bare hyper-speed over hele kartongen. Ulempe er at jeg måtte snu Lan kablene oppned akkurat som på Android 4K Streameren min. Hører Spotify på Sony Uhp-H1 spillelister fra Hifi & musikk samt NRK Svalbard. Null problemer med Spotify og Netflix eller adresse feil som jeg hadde av og til før, så mulig 4g Huawei ruter som forårsaket dette, ellers er det jeg som ikke kan data, nye Asus er ferdig konfigurert av Service mann.
 6. One to watch for min del... https://www.imdb.com/video/imdb/vi621329945/ Husker på barneskolen der vi ble hjernevasket om at Edison fant opp elektrisitet og lyspærer. Tesla fant opp vekselstrøm, idioten Edison var overbevist om likestrøm. Helt til det ble grundig motbevist, da stjal han Teslas arbeid. Tesla hadde ideen om gratis strøm og internett for hele verden. Edison fant opp elektriske stolen og idag driver de med skitten inkasso. GE capital. Edison var en drittsekk, Tesla var et geni og snill/idealistisk. Kudos til Musk som ærer Tesla.
 7. Europa selv de fattigere østeuropeiske land har mye mer inkluderende og gratis helsevesen... USA er helt ute av kontroll. Og presidenten gjør det bare værre..
 8. Fant ut at Sverige ikke regnet smitte på sykehus og gamlehjemm. Det forklarer litt. Touche de regner feil R, og ikke bare litt for sykehus og gamlehjemm smitte i Sverige er totalt ute av kontroll.
 9. Svenskene er pisse sure, det er vist vi som er mest sjuke. Og vi favoriserer resten av EU Spania, Tyskland osv Kan noen se om dette stemmer? Finner ikke link. https://www.expressen.se/nyheter/r-talet-ar-hogre-i-norge-an-i-sverige/
 10. Har du noen link til at den høyreradikale brasilianeren driver massemord/utrenskning av innfødte indianere? Om de blir jaget ut av jungelen så er ikke dere det samme. Men ja, det er ille. Jeg vet han raserer regnskogen, men den ligger på brasilsk jord. Er ikke så mye bedre med olje, den har vi og den må jo opp.. Jeg liker ikke brasilianske presidenten heller, og heller ikke Trump. Og regnskog og indianere kan fint få leve i fred. Men dødsstraff er jeg i prinsippet imot.
 11. Kingdom så vi,tror vi dubbet til engelsk. Dogs og Berlin er også kul. Tysk, kan dubbes den også. Vi må dubbe pga kona som ikke takler tekst.
 12. Å sammenligne disse med trumpen i brazil er vel litt urettferdig? Hva er det klovnen har gjort? Wacker han indianere værre enn blåfrakkene i US?
 13. Er det ikke bedre moral å ønske at brasilianeren bare mister jobben, eller Værste at han får et humant fengsel?
 14. Apropo skader covid19. Hjernebetennelse og delirium. https://metro.co.uk/2020/07/08/fears-grow-brain-damage-epidemic-linked-coronavirus-12961831/
 15. Vel politi går rundt å stopper fester da.. Retningslinjer skal følges.
×
×
 • Create New...