Jump to content

Runar

Administratorer
 • Content Count

  12904
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Runar last won the day on November 13 2019

Runar had the most liked content!

Community Reputation

7345 :)

2 Followers

About Runar

 • Rank
  Administrator

Recent Profile Visitors

69663 profile views
 1. Jeg har ingen tips til konkrete nettsider, men jeg har et annet veldig viktig råd jeg på det sterkeste håper du følger: Les vilkårene nøye, og helst to ganger, før du betaler for et medlemskap. Jeg har hjulpet mange med å få avsluttet dyre og fullstendig ubrukelige medlemskapet på «datingsider». De verste aktørene krever skriftlig oppsigelse sendt via faks til et utenlandsk nummer, mens andre lurer deg med tre dagers gratis medlemskap før de automatisk trekker deg for seks eller tolv måneder. Jeg vil påstå de aller, aller fleste datingsider er ren svindel.
 2. Jeg bruker verken Gmail eller Chrome selv, men ifølge denne artikkelen skal det være ganske enkelt å fikse: I Chrome skriver du inn chrome://settings/handlers I adresselinjen, og fjerner Gmail/mail.google.com fra listen som skal dukke opp. Du kan også fjerne merkingen der det står Chrome vil spørre om å bli standardprogram for protokoller. Prøv dette, og si ifra hvis det ikke virker!
 3. Med fare for at jeg misforstår hva du mener: Du får ikke justert størrelsen på videoer, da størrelsen er hardkodet.
 4. Har du prøvd å trykke forsiktig på kanten av videoen og trykke Backspace (eller tilsvarende)?
 5. Om det kan påvises en sammenheng mellom folk som lider av formicophilia og folk som modererer fora på Internettet.
 6. Peek a boo, I pee in you.
 7. Mest sannsynlig er det ikke tilsiktet. Vi skal undersøke saken!
 8. For et sammentreff! Jeg har heller ikke tillit til Facebook. Nå vet de hvordan det føles.
 9. Jeg tolket det slik: Han stekte kalkunfilet samme dag som den gikk ut på dato (uvisst om det var best før eller minst holdbar til). Det han spør om er om det er trygt å spise de stekte restene, ikke om det er trygt å spise (nesten) utgått kalkun. Det blir vel to litt forskjellige problemstillinger? Jeg hadde aldri spist utgått kylling eller kalkun, men kunne fint spist det hvis jeg stekte eller kokte det før datomerkingen.
 10. Men når kalkunen er stekt så «gjelder» vel ikke den opprinnelige utløpsdatoen?
 11. Jeg lo ikke da @dysfunctional sa det han sa. Derimot så ødela det stemningen litt, og det var synd for hotellrommet vårt var ikke billig.
 12. Gratulerer med å ha tatt et godt valg!
 13. Samme fyr som kastet vanlige kluter?
 14. På lokket til rekesalaten fra Delikat står det «Saftige reker fra kalde farvann». Er reker fra varme farvann mindre saftige? Hvis ja, hvorfor?
 15. Jeg tror ikke det finnes en ut av boksen-løsning, men jeg vet det finnes tredjepartsløsninger. Jeg tar det med videre!
×
×
 • Create New...