Jump to content

Runar

Administratorer
 • Content Count

  12898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Runar last won the day on November 13

Runar had the most liked content!

Community Reputation

7300 :)

2 Followers

About Runar

 • Rank
  Administrator

Recent Profile Visitors

68192 profile views
 1. Jeg tror ikke det finnes en ut av boksen-løsning, men jeg vet det finnes tredjepartsløsninger. Jeg tar det med videre!
 2. Del gjerne hvordan du løste saken, slik at andre med samme problem slipper å lage sitt eget emne. 😉
 3. Dette har vi svart på mange ganger, helt siden dag en. Jeg velger derfor å ikke svare på nytt, men la deg lete litt til du finner svare selv. Hint: Svaret er nærmere enn du tror.
 4. Som @Janvik skriver er adressen en-tur.no, med bindestrek, ikke entur.no. Prøv den, så ser du nok at det fungerer bedre!
 5. Nå kan det godt hende noen av billettene har blitt dyrere, men jeg fant billetter på en tilfeldig dato til 579 kroner. Det ser ut til at du kan bestille og betale billetter, uavhengig av selskap, på en-tur.no:
 6. Nå kan jeg ikke svare på spørsmålet om kvalitet, men fordelen med Apple TV (enheten, ikke appen du kan laste ned direkte på TVen) er at du får en langt bedre og mer holdbar medieløsning. Du slipper å bekymre deg for at programvaren blir utdatert om et år, eller at TVen plutselig begynner å vise reklame når du ser på en film eller serie. Kall meg paranoid, men jeg hadde aldri koblet TVen min på nett.
 7. Heldigvis er det flere sikkerhetsmekanismer i MacOS som potensielt stopper dette: Og:
 8. Du leser jo svarene du får her. Hva er forskjellen?
 9. Har du vurdert å gjøre om Caps Lock til Esc? Jeg angrer ikke et sekund!
 10. Er det ingen som leser nettsider det lenkes til? Alle spørsmål som har blitt stilt kan enkelt besvares ved å lese på nettsiden det ble lenket til i det første svaret: Ring til passkontoret ditt, de vil fortelle deg nøyaktig hvordan du løser problemet med identifikasjon. Så enkelt er det. Ikke bruk tiden på synsing eller «kanskje funker det med dette dokumentet». Passkontoret har garantert hatt slike saker tidligere.
 11. Jeg beklager at du opplever det slik. Dessverre har vi lang erfaring med emner som dette (Mac vs. Windows, iOS vs. Android og lignende), og har lært oss å raskt kjenne igjen hvilken retning emnet er vei. I dette tilfellet kom det ganske klart frem av flere brukeres innlegg at det ikke kom til å bli noen god og konstruktiv diskusjon med saklige innlegg, hvor fakta trumfer personlig preferanse og oppfattelse. Virkelighetens verden er at emnet var dømt til å bli låst, det var bare et spørsmål om tid. Til informasjon føler jeg meg på ingen måte avkledd. Jeg valgte ganske enkelt å ikke bite på, men heller bruke tiden min på noe mer konstruktivt og nyttig, som å vaske klær.
 12. Det kan jeg ikke svare på, for jeg opplever heller ikke den ekstreme tregheten noen nevner. Det kan ha noe med tiden på døgnet å gjøre, at forumet oppleves som tregere når flere besøker oss samtidig. Nettleser og operativsystem skal ikke ha noe å si.
 13. De gamle innleggene prosesseres fortsatt. Det er en enorm oppgave som (dessverre) tar lang tid. Det er tross alt snakk om et titalls millioner innlegg. Dette vil bli fikset når de gamle innleggene er ferdig prosessert. Vi kan dessverre ikke si noe om når det kommer til å skje.
 14. Emnet låses da trådstarter allerede har postet i riktig emne:
 15. Da gratulerer jeg deg med å være personen som fikk emnet låst. Dere andre får ha en fin kveld, og husk at det ikke finnes noe svar på hva som er best. Det er en smakssak. Uansett hvor godt du liker systemet du bruker, så finnes det andre som liker helt andre systemer minst like mye. Vi har hatt nok av slike emner her de siste årene, så det er ingen grunn til ta denne krangelen en gang til.
×
×
 • Create New...