Jump to content

Runar

Administratorer
 • Content Count

  12930
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Runar last won the day on November 13 2019

Runar had the most liked content!

Community Reputation

7388 :)

2 Followers

About Runar

 • Rank
  Administrator

Recent Profile Visitors

71138 profile views
 1. Dette fungerer fortsatt fint, og er en mye bedre løsning enn å gi fra seg personlige opplysninger til et lugubert selskap som bruker falske bilder og anmeldelser. Telenor skrev på Twitter at denne løsningen kun fungerer fra Telenor-abonnement, men jeg har ikke testet om det fortsatt stemmer.
 2. Det kommer helt an på behovet. Selv mener jeg LTE og (til en viss grad) WiFi er unødvendig. I mange år brukte jeg to stykk Mobius-kameraer (ulike generasjoner), ett foran og ett bak, men gikk i fjor over til Street Guardian SG9663DR. Med toll og moms ble det vel rundt fire store lapper, og da var et minnekort på 128 GB inkludert. Mitt hovedkrav var at kameraene var diskrete, og da er det ikke så mange alternativer. Det geniale med SG9663DR er at kameraene er separate fra hoveddelen, som jeg har gjemt bort i hanskerommet, og dermed tar opp svært lite plass. Ved behov kan jeg spille av klippene direkte på hoveddelen, eller enkelt overføre klipp til telefonen (WiFi) eller Macen (minnekort). Parkeringsmodus fungerer utmerket, men nøyaktig fremgangsmåte varierer etter bilmodell. Jeg har ingen erfaring med verken Garmin eller BlackVue, men som du selv er inne på betaler man mye for merkenavnet. Jeg ville derfor brukt litt tid og lest tester og anmeldelser på DashCamTalk, som er uavhengig og ikke kjøpt og betalt av produsentene. Hvis du derimot trenger/ønsker fire kameraer, så er det ikke mye å velge mellom. Da vil jeg igjen anbefale deg å lese på DashCamTalk, hvor det finnes flere emner hvor folk planlegger systemer med mer enn to kameraer.
 3. Se om OneDrive-appen har tilgang til kamerarullen/bildebiblioteket på telefonen. Og et spørsmål bare fordi jeg er nysgjerrig: hvis hun bruker både Mac og iPhone, hvorfor ikke ta backup med iCloud? Det er innebygget i begge enhetene og fungerer bedre enn tredjepartsløsninger som OneDrive.
 4. Takk for tilbakemeldingen. Vi har i flere perioder hatt fokus på samletråder, og jeg har personlig splittet ut mange diskusjoner til egne emner, spesielt fra store emner i kategoriene for trafikk og for mobiltelefoner. Som du selv er inne på gir egne emner bedre struktur, søkbarhet og brukervennlighet. Med det sagt, så har mange av samletrådene livets rett, og de er gode å ha til «generelle» diskusjoner rundt for eksempel elbiler. Det er ikke alltid like lett å sette grenser for hva som passer inn i en samletråd og hva som bør være et eget emne, og disse grensene er under kontinuerlig utvikling. Når det gjelder det spesifikke eksempelet ditt ser jeg meldingen i Bilkaféen er uheldig formulert, spesielt når vi har en egen kategori for elbiler, og jeg skal ta den opp med resten av moderatorteamet. Det kunne kanskje også vært på sin plass med en større diskusjon rundt samletråder generelt, og hvilken rolle de skal ha her på Diskusjon.no. Jeg ønsker ikke å kommentere diskusjonen deres rundt modereringen av blant annet Bilkaféen og Elbil-tråden da jeg ikke kjenner til saken, men hvis noen føler moderatorer modererer etter personlige agendaer, og at det ikke hjelper å si ifra, så ber jeg dere opprette et emne i denne kategorien. Her vil ingen andre enn deg selv og administratorer kunne se emnene du oppretter.
 5. Emnet låses da du har opprettet et nytt emne i riktig kategori:
 6. Du kan kun velge mellom en håndfull forhåndsvalgte forhandlere/kjeder, og dessverre for oss nordmenn er det veldig få (interessante) norske kjeder på listen: https://www.curve.com/legal/curve-cash/ Når det er sagt får du poeng i alle kjedens butikker. Velger du for eksempel McDonalds får du poeng i alle McDonalds-restauranter.
 7. Runar

  treig knapp

  Da ville jeg kontaktet butikken du kjøpte telefonen fra og forklart problemet, og opprettet en reklamasjonssak.
 8. Runar

  schibsted

  Dette emnet oppfyller ikke kravene til saklighet og blir derfor stengt.
 9. Hvilke hastigheter (opp og ned) har du hos Telia i dag, og hvor mange bruker nettet og til hva?
 10. Runar

  treig knapp

  Føles knappen treg fysisk eller reagerer telefonen (programvaren, appene, osv.) tregt? Hvis sistnevnte er problemet, har du forsøkt å skru telefonen av og på?
 11. Har du noen kilde på dette, eller noe å henvise til? Hvis det stemmer vil jeg gjerne få fjernet/skjult min egen adresse.
 12. Det finnes veldig mange ulike typer med vidt forskjellige spesifikasjoner og funksjoner. Har du noen krav/ønsker til funksjonalitet? Skal den kobles direkte til bilbatteriet eller ha eget batteri? Skal den sende posisjonen sin konstant eller bare når du ber den om det? Skal den være enkel å skjule eller er batteritiden viktigst?
 13. Det som nesten er morsommere er at du har tatt bilde av et bilde av en skjerm.
 14. Runar

  Hmkg eller Cyber

  Hva endte du opp med?
×
×
 • Create New...