Gå til innhold

Inspector

Medlemmer
  • Innlegg

    4 184
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Inspector vant dagen sist 19. oktober 2022

Inspector hadde mest likt innhold!

2 følgere

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Inspector sine prestasjoner

6,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. De som nå kritiserer Israel for uforholdsmessig maktbruk og hodeløs politikk er ikke de få «gærningene» dine, men det store flertallet av verdenssamfunnet. Israels selvrettferdige overgrep avler «gærninger» på motsatt side raskere enn de klarer å utrydde dem og det er her regionens kultur mangler grunnleggende konsekvensforståelse. Ikke så merkelig når ultraortodokse jøder sitter med jokeren. Særinger i flosshatt som har ødelagt altfor mange hjerneceller ved å slå pannebrasken i klagemuren og som attpå til slipper å delta i myrderiene.
  2. Saklig kritikk av Israels offisielle politikk er det motsatte av jødehat. Men jødehatet oppstår når Israel lukker øyne/ører og fortsetter sine overgrep som overgår Hamas-terroristene. Denne oppførselen bidrar ikke akkurat til landets anseelse: https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/reagerer-pa-sjokkoppforsel-under-fn-avstemning/16676131/
  3. Israel fortsetter sin vei mot isolasjon og fordømmelse. Prikken over i-en er Israels skammelige makulering av FN-charteret i full offentlighet: https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/reagerer-pa-sjokkoppforsel-under-fn-avstemning/16676131/ Nå har landet virkelig mistet hodet og sitt moralske kompass i sin blodhevn-kultur….
  4. De forskjellige demonstrasjonsgruppene gjør smartest å forholde seg rolige i denne spente situasjonen. La oss se hva demonstrasjonsgruppene er laget av; blasfemiske krigshissere eller sympatiske fredsaktivister. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/nygp85/malmo-holder-pusten-foer-eurovision-protester
  5. Tror fortsatt at synderen var en annen. Jeg bedrev jo bare småpromping blandet med en og annen våtpromp….
  6. Minner meg om en episode i min egen studietid hvor luften i lokalet ble så illeluktende at forelesningen måtte avbrytes for å lufte. Den store gåten ble hvem som var synderen. Alle skyldte på alle, men jeg minnes at jeg hadde noen fordøyelsesproblemer på den tiden….
  7. Har du hørt om svensken som spurte nordmannen etter noe voldsomt spetakkel fra sidesetet på bussen: «Va det ni som fes ? og nordmannen svarte litt flau, nei det var jeg alene»
  8. Det gjelder å ikke avsløre seg selv fordi: «Den som fisen først er var, den er fisens rette far. Og den som sagde disse ord, den er fisens rette mor»
  9. Passasjerer i biler hovedsaklig kjørt av eieren alene, kan ikke være fintfølende for odører. Utstrakt bruk av Wunderbaum burde få alarmklokkene til å kime og få passasjerene til å holde pusten.
  10. Bra du innrømmer at EØS-avtalen er noe langt mer enn «et saklig avgrenset område», ref paragraf 115 i Grunnloven. § 115. For å sikre internasjonal fred og tryggleik eller fremje internasjonal rettsorden og samarbeid kan Stortinget med tre fjerdedels fleirtal gje samtykke til at ein internasjonal samskipnad som Noreg er tilslutta eller sluttar seg til, på eit sakleg avgrensa område får råderett som elles ligg hjå dei statlege styresmaktene etter denne grunnlova, men likevel ikkje rett til å endre denne grunnlova. Når Stortinget skal gje sitt samtykke, skal minst to tredjedelar av medlemmene vere til stades, som ved behandling av grunnlovsframlegg.
  11. I går ble det ekte rømmegrøt med tilbehør; kanel, sukker, smør, rosiner samt litt spekemat. God sikringskost, nam nam
  12. Min aldrende mor var ikke «skuddredd». På hennes daglige gåturer var høylytt fjerting helt vanlig, uavhengig om det var inne i prøverommet eller på bussen. Av og til resulterte det i noe mer enn bare luft. Pinlig for ledsagere, men en «menneskerett» hun hadde fått godkjent av fastlegen sin…..
  13. Bare minner om denne advarselen fra vestlige etterretningstjenester: https://borsen.dagbladet.no/nyheter/alarm-over-hele-europa/81363463 Putin er vel snart så desperat at han støtter en terroraksjon mot et arrangement som ESC
  14. Det burde han forstått for lenge siden og det tyder på at den intellektuelle kapasiteten er begrenset. Sånn går det når altfor mye makt er samlet på altfor få hender…….
×
×
  • Opprett ny...