Gå til innhold

Nepa

Medlemmer
  • Innlegg

    530
  • Ble med

3 følgere

Nylige profilbesøk

2 329 profilvisninger

Nepa sine prestasjoner

390

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ida Fladen er med i Spårtsklubben, som er aktuelle med serien Ja sa brura, der første episode heter Et bryllup for dem, et mareritt for oss. Andre komikere er med i en serie der de "gravla" Ylvis-Bård med en langvarig seremoni. Som bekrefter inntrykket av at de arrangerer familiehendelser som underholdning. Har også sett Mads Hansen og Erik Follestad kjøre med bobil til Geiranger, der de blotter stumpene langs veien, og sperrer veien for andre kjørende gjennom et tettsted. Som en del av oppdragene de skal løse.
  2. Tannleger kan skrive ut for lidelser i munnen, men er sjanse for at de har best greie på antibiotika, bedøvelser og tannsement. Andre tips, er bakepulver eller andre blekemidler. Dessuten Vademecum munnvann.
  3. En høy standard er rengjøring hver torsdag, litt lavere annenhver torsdag, enda lavere tredjehver torsdag. Eller tilfeldig rengjøring, støvtørking og skift av sengetøy. Bør visst også være vårrengjøring og julerengjøring. Røper ikke min standard, men har lavest toleranse for søppel. Støvtørking blir ikke slik at det blir støv på hjernen konstant. Noen driver også og vasker kjøkkenskap og kjøleskap konstant. Enkelte har sølv eller kobbergjenstander som bør pusses.
  4. En voksen mann på 56 år... da er det mer på det stadiet at en aksepterer noe svikt hos partneren. Men samboeren kan i teorien være 20 år yngre.
  5. Lage ordensregler for musikk? F.eks., ikke musikk og høye samtaler etter midnatt på hverdager. Helger kan være annerledes i et kollektiv.
  6. Har han noen jobb eller hobby å skryte av? Kan lett skje at dere får mange kommentarer om at "nå er vel dere de neste", ettersom dere antagelig er eldre enn brudeparet. Nekter han, så skriv eller si at det er deg som kommer.
  7. Vanessa kom til Norge som 13-åring med tyske foreldre, og det virker som hun har blitt en muslim som helst ville bodd i Gaza (hvis en ser på hodeplagget). Men hvis noen har noen hundrelapper eller tusenlapper å avse, er det en Spleis her. https://www.spleis.no/project/364202
  8. Har konsekvenser for AFP i privat sektor, står det her. https://viover60.no/artikler/ufor-for-alderspensjon-dette-ma-du-vite/ Det lønner seg å jobbe litt ved siden av uføretrygden. Men det er nokså selvsagt. Det er ulikt i offentlig og privat sektor, og har en eventuell ektefelle pensjon eller ikke. En ektefelle som ikke tjener noe kan øke pensjonen, hvis NAV blir gjort oppmerksom på det. Bruk kalkulatoren DinPensjon.
  9. Man lyver selvsagt ikke eller unngår å betale 🙂 Det er ikke pent. Men hvis gjenvinningsstasjonen har skrevet at det betales med Vipps eller kort, kan vi påpeke at vi ikke får betalt med våre kontanter. Og dermed må reise uten å betale.
  10. Hvis betalingen for restavfall skjer et stykke inne på området, bli stående i størst mulig grad ved hageavfall som pleier å være et gratis område 😉
  11. En deltager i Bakemesterskapet står fram med at blodet hennes koagulerer raskere på grunn av en genfeil. (Marlene Lie.) Tenkelig at fotballspilleren har noe lignende, men ikke foretrekker å stå fram med årsaken til at han hadde blodpropp i 2016 og 2020. Han kan ha hatt noe blodfortynnende liggende hjemme etter disse hendelsene, men det kan også være alt ble kastet i 2020.
  12. Noen skjærer ned på sukker og brus. Andre mener det hele skyldes jernmangel (mening fra privatperson).
  13. Temaet må være seriøst for dem personlig, men kanskje de ikke ønsker seg barn og bare spøker i vei. Spøker seg gjennom den biologiske klokka som tikker og tikker..
  14. Virker som et litt for militært opplegg, og det er bare en engangsforeteelse. Men om noen tilbringer nok tid på helseheim/slankeleir hvert år, kan det hindre dem i å spise seg opp til den helt store fedmen.
  15. Er det fuktig, anbefales nesten samme type plast som på utsida av grunnmuren. https://www.obsbygg.no/trelast-og-tyngre-byggevarer/grunnmur-og-drenering/grunnmursplast?count=40 Det er noe som heter knasteplater som er noe buklete og gir plass til fuktighet som oppstår. Etter tips fra youtube skal det være mulig å lime isolasjonsplater direkte på en egnet grunnmur. Tre som legges rett på kan mugne, men det vil ta sikkert 5-10 år før det skjer.
×
×
  • Opprett ny...