Jump to content

Nepa

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

Community Reputation

12 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fant dette på facebook, et innlegg som ble lagt ut i slutten av juni etter skuddene i Oslo. Tolker dette som at enhver som stiller spørsmål, er med på å radikalisere. Dermed skal vi ikke si at ekteskapet skal være for mann og kvinne, eller klage på manglende påkledning i Pride-opptog. Og alle kritiske spørsmål er selvfølgelig med på å gjøre mange suicidale, og sørge for at de rømmer lengre inn i skapet.
 2. Spesielt for en lydbok er det aktuelt å forkorte boka. Det vil si kutte ut deler av den. Kan også være andre former for tilpasninger, som tilpasninger for ungdom, eller å forandre på ord i boka så den blir mer politisk korrekt.
 3. Spesielt hvis ripa er dyp er det fornuftig å pensle på noen lag med metallgrunning først. Eller en type sparkling som kan hjelpe til å fylle ripa. Kanskje pusse for å få en jevn overflate. Slik reparasjon vil nok ikke tåle at noen piller for mye på den. Hvis for eksempel en skinnstol utsettes for hard bruk, kan det være greit å legge på et trekk av et gammelt laken til hverdags. Og ta det av til selskapsbruk.
 4. I sammenheng med homofili har en også klart å finne eksempler på det i naturen. Eller det som egentlig er bifil oppførsel i dyreverdenen. Som etter hvert ble sett på som avgjørende i diskusjonen. Tror ikke det finnes eksempler i dyreverdenen på avsky mot sitt eget kjønn og kjønnsorganer, og en vilje til å gjøre alt for å skifte kjønn. De har ikke lest bøker om penismisunnelse eller puppemisunnelse. Legekontorer, språk og klær har de ikke i dyreverdenen. Det kan fortsatt observeres at hanndyr er større enn hunndyr.
 5. Den norske serien Vikingane puttet en del woke-temaer inn i en gammel setting (sånn som jeg ser det). Kan være befriende å se på kinesiske filmer, der det virker som de beveger seg i det samme 500 år gamle universet hele tida. Med flotte drakter og parykker. Til og med detektivfilmer har handlingen i disse gamle dynastiene. Dermed blir det ikke tatt opp noen vestlige, moderne agendaer. Det eneste er at kvinner deltar i ninjakamper på lik linje med menn. Alle tar det som en selvsagt ting at damene slåss mot mennene, og de er i stand til å vinne også. Handlingen kan være maktkamp, herskere som prøver å oppnå evig liv, farlige hekser som truer freden, magiske steiner som har kommet bort fra eierne.. Ser det ikke som umulig å lage slike spennende filmer i Vesten også, uten å vise moderne klær og oppfinnelser. Men Vesten vil selvsagt ikke gjøre dette i stor utstrekning. Da de elsker å vise teknologi og moderne mennesker.
 6. Aksepten for innvandrere er på betingelse av at de slutter med kjønnslemlestelse, eller omskjæring. Her får vi en gruppe fra venstresiden der flere mener at bittesmå barn kan være trans. Med den risiko for inngrep i deres biologi som dette kan utgjøre. Folk er dypt rystet over jødisk omskjæring, - som kun utgjør en fjerning av forhuden. Samtidig som de skal godta at naboens sønn blir kastrert. Meget usaklig. En full kastrering er tøft å se på, folk reagerer sterkt om de kun ser en montasje av inngrepet.
 7. Kan det være Tix... hvis jeg oppfatter riktig, sier han her at han har tre klokker til 1,8 (millioner?) kroner stykket. Eller det kan være 108 000 kroner pr stykk. https://tv.vg.no/video/239325/faar-sjokk-av-tixs-paastaatte-klokkepris?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row8_pos1
 8. Skal ha vært den islandske drapsmannen Eirik Raude som valgte navnet for å gjøre øya mer attraktiv. De finner vel elefanter og sydlige planter under arktisk is. Forholdene forandrer seg over tid. https://www.nrk.no/urix/280-millioner-ar-gamle-fossiler-funnet-i-antarktis-1.13866512
 9. Island ligger i et slikt område, men linken sier at Ildringen går mellom Amerika og Asia? Det har til nå ikke vært forskjell på vann-nivået ved norske brygger, på bilder fra 60-tallet og til nå. Nå skal det plutselig skje?
 10. Slike blir født som afrikanere. Såvidt jeg vet har de ikke noen ide om at de skal endre utseende ved å ta hormoner og ulike operasjoner. Dermed ikke heeelt sammenlignbart.
 11. Nepa

  Glemt å kreve leie

  Har vi ikke gått gjennom 7 måneder til nå i år, tar de da forhåndsbetaling for august og september.. men de kan sikkert gjøre det også. Får en ikke produktet bør en klage på produktet.
 12. Haha. Er kanskje flere som enn dem som hekker inne i hekken.
 13. Skulle ta en gåtur, men snudde tidligere enn vanlig. Da var det en ung gutt som sa noe inni en busk. Han ble vel ivrig da jeg kom forbi igjen så fort. Og glemte seg og sa noe til kameraten. Tror dette er noen små leiligheter for psykisk utviklingshemmede som ligger like inntil en sykkelsti. Ikke uvanlig at psykisk utviklingshemmede står på et hjørne og ser på biler og folk, men litt annerledes å stå gjemt inne i en busk ved en sykkelsti. Burde nesten finne en måte å skremme dem på.
 14. Nepa

  Plukke bær på lekeplass

  Er vanlig at seriøse ripsdyrkere legger nett over ripsbusker ja. Så fuglene ikke skal spise bærene. På den annen side er det ikke min sak om noen andre er en seriøs ripsbusk-eier eller ikke. Når valget er tatt om å plukke bærene, er det greiest å ikke bli "tatt" med for mange kilo om gangen. Ikke rart folk reagerer litt når de ser noen bærer på bøtter og spann vekk fra lekeplassen.
 15. Media prøver å skremme godtfolk til døde før vinteren. Men er litt bekymringsfullt med de nye gjødselreglene for landbruk som skal komme. Reglene er ikke like strenge for Norge fordi det ikke er så tett befolket her. Men reglene vil merkes, og hva om en tredjedel av tettbefolkede land i Europa plutselig vil bo her? Likevel, det har vært fullt opp med mat i butikkene helt siden krigen. Vanskelig å tro at det blir rasjonering på strøm, mat og bensin i løpet av vinteren eller de nærmeste åra.
×
×
 • Create New...