Gå til innhold

nightowl

Medlemmer
  • Innlegg

    2 309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

12 105 profilvisninger

nightowl sine prestasjoner

2,5k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Selgeren kan med fordel ordlegge seg annerledes, da selger han sikker flere sofaer. Men det er ikke det som er saken. Saken (og poenget mitt) er reaksjonen til den voksne tjukke mannen som blir fortalt at han er tjukk. Å gå til mediene med dette her var overreaksjon. En mer passende reaksjon ville vært å forlate butikken og legge det bak seg, siden han tydeligvis er sensitiv når det gjelder egen vekt. De fleste voksne gubber eier det faktum at de er tjukke, hvis de er tjukke. De bryr seg ikke når de får høre det. De har lært seg å tåle såpass pluss mye mer gjennom et langt liv. De er menn. Ikke sutrete kroppsusikre drama queens. Tydelig at selgeren leste denne kunden feil. Han er det stikk motsatte av hva han ser ut til å være.
  2. Noen folk tåler ikke sannheten lengre, de klikker i vinkel: https://www.nettavisen.no/okonomi/sjokkert-av-selgerens-kommentar-til-kona-horte-vi-virkelig-det/s/5-95-1347558 Med stadig flere store babyer i samfunnet som kan eksplodere av sinne, må man trippe rundt på eggeskall.
  3. Henger det en skjerm på veggen bak der? Du har sikkert vist den i en post, men det har jeg tydeligvis ikke fått med meg.
  4. 'Hvorfor er det "empowering" for kvinner å ha høye krav, men sexist for menn å ha det'" høres ut som redpillprat.
  5. Spørs om de ikke skyter seg selv i foten. En liten dytt så stikker folk til andre plattformer.
  6. Dette fikk jeg også oppleve fra igår, etter å ha oppdatert nettleser, epostleser, osv. Inntil videre ignorerer jeg det. Jeg svir av for mye tid der, så det er helt greit om jeg blokkeres for å ikke betale. Faktisk ville det vært for det beste ..
  7. https://www.aftenposten.no/digital/i/WbKjor/boer-du-beskytte-bankkortet-ditt-mot-traadloes-svindel En rull med aluminiumsfolie er alt man trenger. Da kan man hindre at både lommebok og hjerne avleses. 😀
  8. 4chan.org - fora for diskusjon og bildedeling av alt mulig ..
  9. Går sikkert an å blåse vekk "muserester" med trykkluft. Men bruk maske så du ikke puster inn dritten.
  10. Er dette noe du tror eller har du lest uttalelser fra eksperter som sier det er slik?
  11. Hvor mye gammel møkk trenger man egentlig å ta vare på? Har man fine eksempel av gamle bygninger, og anledning til å flytte disse til et museum, ja greit, gjør det. Men hvorfor insistere på å verne absolutt alt gammelt rubbel & drit som finnes? Dette går over alle støvleskaft. Denne formen for nasjonalromantisk sentimentalitet gagner ingen. Det "stabburet fra 1600-tallet" i bildet over (med grønt bølgeblikktak og glassvinduer) kan man ta bilde av, for å dokumentere det, deretter burde det være lov å fjerne det og bygge nytt. I stedet for å stadig nistirre bakover, trenger man å begynne å se fremover, for å tenke nytt.
  12. Norske kommuners automatiske bevaring ("høy kulturhistorisk verdi") av alt som er gammelt: Attpåtil setter det ofte stopp for folk som ønsker å bosette seg i Gokk, hvor man sliter med fraflytting. https://www.amta.no/drommen-om-et-smabruk-pa-bygda-er-blitt-et-mareritt-for-michelle-30-og-tore-33-hele-livsokonomien-var-kan-falle-i-grus/f/5-3-1482157 (betalingsmur)
×
×
  • Opprett ny...