Jump to content

nightowl

Medlemmer
 • Content Count

  960
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

820 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7783 profile views
 1. Jeg så ikke ditt redigerte svar før nå. Men virker ikke som det er så mye mer å lure på. Giftige voksne mennesker vil ikke plutselig klare å fikse seg selv, bare du gir de nok tid. Det er et dødfødt prosjekt. Og i mellomtiden går det bare utover din mentale helse. Ta til deg følgende: Noen personer begynner å råtne-, og -er- råtne på innsiden, lenge før de faktisk fysisk dør ... Og det er ingen verdens ting du kan gjøre med det. Så ikke kast bort mer tid og energi på folk som ikke vil deg vel. Finn noen andre å vær glad i. Det er faktisk så enkelt.
 2. Religion burde vært (ekstra) avgiftsbelagt på lik linje med sukker, alkohol, drivstoff, o.s.v.
 3. Nei, da er Samsung heller ikke perfekte i såfall.
 4. Boksen oppå taket og bakdelen av bygget drar ned mye.
 5. Er nok enklere (og mer realistisk) å kjøpe noe utstyr selv som man blir kjent med. https://networklessons.com/cisco/ccna-routing-switching-icnd1-100-105/recommended-lab-equipment-for-cisco-ccna
 6. Når ønsket er avansert kompetanse for hvordan (proffe) rutere og svitsjer best settes opp, blir det nok noe i retning CCNA eller tilsvarende.
 7. Og dette er i samme prisklasse mener du? Har du noen eksempler? Oppdateringer er bra, men Apple har jo passet på å gjøre gamle produkter tregere så brukeren tvinges til å kjøpe nytt. Bare dette alene er nok til å mislike de sterkt.
 8. Apple. Alle produktene er for dyre og med for kort levetid, i tillegg er reparasjon vanskelig og eller dyrt. Noe Apple selv er skyld i ved å være vanskelige. I tillegg låses man inne i et økosystem som gir meg fnatt.
 9. Hva er det som er vanskelig med å la være å ta telefonen hver gang de ringer for å gnåle om ting du er uenig i?
 10. Siden du bor for deg selv må forklaringen være at du slipper de helt innpå deg. Dvs. du er altfor tilgjengelig når de prøver å få kontakt. Feil. Det er du som har gitt dem tillatelse til å bestemme over deg. Hvis du fra nå av ønsker å bestemme selv så gi f*** da vel.
 11. Fra vedlegget: [..] Forbudet i § 5 retter seg mot den som "har" fritidseiendom. Dette omfatter den som eier fritidseiendommen, men må sannsynligvis forstås videre enn dette, slik at forbudet retter seg mot enhver som har tilgang til en fritidseiendom. [..] Å ta opphold / allerede ha opphold tenker jeg nok er ett fett. Det avgjørende er om man befinner seg i hjemkommunen eller ikke.
 12. Tror nok man risikerer straff uansett. Se vedlegg. Retningslinjer-smittevern-160320.pdf
 13. Og du er sikker på at det ikke finnes noe tilsvarende allerede? (Jeg har selv sjekket styggmange idèer på Play Store og AppStore. Som regel finner man noe som allerede er tilstrekkelig.)
 14. Angående Forskrift om karantene, isolasjon og forbud mot opphold på fritidseiendommer mv. i anledning utbrudd av Covid-19: Noen gode jusshoder her som kan resonnere seg frem til hva "[f]orsettlig eller grovt uaktsom overtredelse" i § 6 kan bety hvis det er § 5 man har brutt? Sunn fornuft skulle tilsi at det er en glidende skala, så man først og fremst straffer koronasyke tullinger langt til fjells i stedet for friske hytteturister på hytter i mer sentrale strøk. Men man vet jo aldri.
×
×
 • Create New...