Jump to content

nightowl

Medlemmer
 • Content Count

  875
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

756 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7304 profile views
 1. For en merkelig tråd. Mine $ 0.02: De fleste proggespråk og plattformer har som regel litt dokumentasjon og 'best practices' for hvordan ting bør gjøres. Dermed slipper man som hovedregel å forholde seg direkte til maskinvaren og nettverket.
 2. nightowl

  Norsk mat

  Tenkte på en egen kjede jeg spredt utover hele landet da jeg bor på en plass med lite folk. Og prisen må være rimelig. Noe den ikke er de fleste steder jeg har snublet over et sånt tilbud.
 3. nightowl

  Norsk mat

  Denne tråden minner meg om brukeren sinna elgen (eller hva han het), som sutret over det dårlige tilbudet på lineær-TV. Det var et evigvarende gnål, som om god underholdning på TV liksom er en menneskerett. Hvis man ikke er fornøyd med det som tilbys i markedet så får man la være å kjøpe. Dette gjelder både TV-underholdning og mat. Selv har jeg ikke spist pølse fra bensinstasjon på snart 15 år. EDIT: Noen burde absolutt spesialisere seg på å selge kjøttkaker i brun saus med poteter/potetmos lagd helt fra bunnen av. Jeg skulle gjerne kjøpt slik mat ferdig og varm så lenge prisen er rimelig.
 4. nightowl

  Norsk mat

  Tilbud tilpasses etterspørsel.
 5. Ikke se deg blind på ordlyden.
 6. Joda, ellers hadde ikke denne tråden eksistert. --- 13 500 NOK er prisen som selger aksepterte at varen kunne selges for hvis han fortsatt hadde varen på fredag.
 7. Ingen problem å se denne saken fra begge sider. Men skriftlig så foreligger det ikke en klar og bindende salgsavtale. Det ble i stedet avtalt at man kunne avtale salget på fredag.
 8. Å lære mange verktøy er tidkrevende. Det kan ta 10 år før du føler reell mestringsfølelse. Det blir som å måtte jobbe 10 år som snekker, før du så påbegynner arbeidet med å bygge eget hus.
 9. Når vedkommende allerede er siving trengs ikke dette. Informatikkemner ville eventuelt vært nok. TS kan tilegne seg dette stoffet på egenhånd.
 10. Hvis du klarer å konkretisere dette for å finne din egen nisje, og det lar seg forsvare økonomisk, så vil alt det andre mer eller mindre falle på plass av seg selv. C# o.s.v. er bare verktøy. Og hvilke verktøy du trenger kommer helt an på jobben som skal gjøres.
 11. Hva er årsaken til at du ønsker å gå dataingeniør og ikke f.eks. informatikk? Er du sikker på at alt det ekstra arbeidet er verdt det?
 12. Selv om man sitter i fengsel har man fortsatt menneskerettigheter. Skjønt dette er vel ikke noe du bryr deg om mtp. de trådene du har opprettet hvor mennesker reduseres til nyttige objekter med verdi som kan måles i kroner og ører. Eier du overhodet grunnleggende etikk og moral når du lager slike unødvendige tråder med kleine problemstillinger?
 13. Hvorfor svare når du ikke vet hva du driver med.
 14. Skal man idag klare å bli infisert av noe via nettleseren på jobb må man være veldig uheldig eller uaktsom. Svindelepost utgjør nok en større trussel da folk flest trykker på det de mottar helt ukritisk og i tillegg oppgir personlig informasjon. Hvis du TS delvis har fått ansvar for regnskapskontorets datasikkerhet er dette noe du må ta stilling til. For før eller senere vil det dukke opp noe dritt som en regnskapsfører virkelig ikke bør ha på sin egen arbeidsstasjon.
 15. Er du lystløgner?
×
×
 • Create New...