Jump to content

nightowl

Medlemmer
 • Content Count

  851
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

737 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7208 profile views
 1. Noen andre som plages med økt spam på e-post og SMS om dagen? Jeg får til og med søppelepost fra store firmaer som burde vite bedre, i disse GDPR-dager.
 2. For meg fungerte Data Frihet fint i 14 dager før hastigheten plutselig ble elendig. Ingen forklaring gitt. I tillegg spiste den opp hele den vanliga kvota hver måned fordi ICE sitt eget nett inniblant var utilgjengelig, selv med to antenner tilkoblet. Skal man velge ICE bør man være teknisk kompetent så man kan fikse ting selv. Kundeservice bruker altfor lang tid på å svare. EDIT: Fikk mer hjelp av Kjell & Company enn jeg fikk av ICE ..
 3. Oppegående folk klarer stortsett fint å bruke Internett uten å måtte trykke på lenker mottatt via e-post. At lite datavante brukere ikke gjør det handler mer om latskap og komfortabilitet. Og èn ting er å dele direkte lenker til interessante artikler som bare skal leses. Når man ber bruker klikke på lenker og det handler om brukernavn, passord, o.s.v. blir dette noe helt annet. Dessverre er dette blitt vanlig praksis.
 4. Noe av problemet er også at "alle" praktiserer sending av lenker som det må trykkes på. Dette er en skikkelig uting som det skulle vært gjort slutt på. Den gjennomsnittlige databruker har ikke nubbesjans når det dukker opp spam som er bra gjennomført.
×
×
 • Create New...