Gå til innhold

nightowl

Medlemmer
 • Innlegg

  2 302
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

11 832 profilvisninger

nightowl sine prestasjoner

2,5k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. https://www.aftenposten.no/digital/i/WbKjor/boer-du-beskytte-bankkortet-ditt-mot-traadloes-svindel En rull med aluminiumsfolie er alt man trenger. Da kan man hindre at både lommebok og hjerne avleses. 😀
 2. 4chan.org - fora for diskusjon og bildedeling av alt mulig ..
 3. Går sikkert an å blåse vekk "muserester" med trykkluft. Men bruk maske så du ikke puster inn dritten.
 4. Så det er noe du tror med andre ord ..
 5. Er dette noe du tror eller har du lest uttalelser fra eksperter som sier det er slik?
 6. Hvor mye gammel møkk trenger man egentlig å ta vare på? Har man fine eksempel av gamle bygninger, og anledning til å flytte disse til et museum, ja greit, gjør det. Men hvorfor insistere på å verne absolutt alt gammelt rubbel & drit som finnes? Dette går over alle støvleskaft. Denne formen for nasjonalromantisk sentimentalitet gagner ingen. Det "stabburet fra 1600-tallet" i bildet over (med grønt bølgeblikktak og glassvinduer) kan man ta bilde av, for å dokumentere det, deretter burde det være lov å fjerne det og bygge nytt. I stedet for å stadig nistirre bakover, trenger man å begynne å se fremover, for å tenke nytt.
 7. Norske kommuners automatiske bevaring ("høy kulturhistorisk verdi") av alt som er gammelt: Attpåtil setter det ofte stopp for folk som ønsker å bosette seg i Gokk, hvor man sliter med fraflytting. https://www.amta.no/drommen-om-et-smabruk-pa-bygda-er-blitt-et-mareritt-for-michelle-30-og-tore-33-hele-livsokonomien-var-kan-falle-i-grus/f/5-3-1482157 (betalingsmur)
 8. Og vips så er TS tilbake på MacDonalds innen 2 uker. Pep talks kverker ikke høyst reelle killer junk food cravings.
 9. Til mer man fokuserer på at man absolutt er nødt til å gå ned i vekt, til mer press legger man på seg selv. Og da øker sjansen for at man sprekker. Man bør derfor heller gi faen. Fortsett med det du gjør, men tillegg deg nye og bedre vaner over tid, gradvis. Bytt ut usunn mat med noe som er sunnere, gradvis. Bytt ut inaktivitet med mosjon, gradvis. Å bruke viljestyrke for å storslanke seg fungerer ikke. Og den som sier noe annet er en forbasket løgner. Alt handler i stedet om gode vaner. Mine 5 cents, anyway. EDIT - Tre gode vaner man bør begynne med: 1. Unngå å handle mat på tom mage, da frister drittmaten ekstra mye. 2. Ha alltid sunn mat i fryseren. Denne kan du spise så mye du vil av. Gi faen i vekta. 3. Lag mat fra bunnen av.
 10. Når man legger andres solbriller i egen lomme, kakker folk i hodet, eller skyter ungdommer på ei øy, er det ikke sikkert man vet hva man driver med, må vite. Kanskje man bare har gjort en sånn rar ting, uten at hodet fulgte med .. "Unnskyld, omforladæls, dæ vakke mening, jeg handlet liksom bare på autopilot, liksom .., sorry ass .." 🙄 Jævla pisspreik.
 11. Videoen levner ikke noen tvil i mine øyne. Han bør ta sin hatt og gå, det er ingen vei tilbake. Og de i Rødt som fortsatt støtter han, kan gjerne følge etter. Jeg er også forbauset over at det går an å være så dum. Å risikere å miste så mye som det han nå har gjort, bare for noen jævla solbriller. Og hvorfor Gardermoen av alle steder? Alle vet at der er det proffe vektere som tar tyver hele tiden. I alle dager.
 12. Tenker du her mest på skogsarbeid og felling av trær? Eller vedkapp, trimming av trær, osv.? Hvis det er sistnevnte finnes det motorsager som veier ganske lite. Ingen problem å skaffe seg sag klar til bruk, som veier mindre enn 4 kg.
 13. https://www.nrk.no/norge/rodt-kolleger-sier-de-har-tillit-til-moxnes-1.16468251 Sikkert flere tjuvradder i de rekkene der.
×
×
 • Opprett ny...