Gå til innhold

Entern

Medlemmer
  • Innlegg

    3 140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    16

Alt skrevet av Entern

  1. Det håper jeg dere også får 😊😊☺️☺️
  2. Vel, tillat meg å tvile.
  3. Det stemmer at det foregår grov rasediskriminering i Sverige og Frankrike. I områder visse grupper, ikke innfødte i disse landene, har overtatt. Det foregår også grov rasistisk vold jevnlig i disse landene, begått av ditto grupper.
  4. Som jeg og min beste kompis en gang kom frem til: Vesten er det eneste lyspunktet i et hav av ondskapsfullt mørke. Derfor må, som du sier, Vesten overleve.
  5. Gode og viktige poenger. Man får inntrykk av at politikerne helst vil tilbake til et slags stendersamfunn der forskjellige lover gjelder for forskjellige stender og adelen (politikerne) slipper unna med ting allmuen blir straffet hardt for.
  6. Jepp! Bare konspi antivaxxere som liker Putin som ikke vil ha!
  7. Bra de forandret loven i alle fall, før kunne jo 20-åringer myrde rundt mot et lite år på Sis. Sverige går i rett retning. Men ja, bekymrer meg for gutten 😭 Disse såkalte menneskene som myrdet faren hans har hverken empati eller skrupler, og gjør hva som helst. Håper sterke og modige menn vokter denne gutten nå.
  8. Ja selvsagt hadde mellomkrigstiden opplyste sentrister, det var stort sett dem som bygde opp igjen samfunnet når ekstremistene hadde rast fra seg i 1945. Unntatt i Øst-Europa da, der vant jo toleransens og frihetens snille flinke raddiser frem. Og styrte samfunnet i 50-60 år.
  9. Cassidy Tvillingene er nede på havna og sover godt i det koselige havnehuset sitt 😊😊☺️☺️
×
×
  • Opprett ny...