Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Leste noen Shannara-bøker for en del år siden, husker ikke annet enn at jeg likte de. Trooor jeg skal gi det en sjanse, men er neimen ikke sikker. Venter kanskje litt for å se om serien har ben. Kjipt å bli forelska og så oppleve at serien blir kansellert etter én sesong.

Endret av Jakoozie
Lenke til kommentar

Er ikke det greit da? Et vanligere problem er at seriene fortsetter så lenge at manusforfatterne går tom for gode ideer.

Hvis de begynner å melke serien og kvaliteten daler kan jeg velge å slutte å se serien av egen fri vilje, når som helst. Hvis en kvalitetsserie blir kansellert før sin tid har jeg ikke noe valg, da får jeg ikke sett mer uansett. Derfor synes jeg sistnevnte er verst.

Lenke til kommentar

Leste noen Shannara-bøker for en del år siden, husker ikke annet enn at jeg likte de. Trooor jeg skal gi det en sjanse, men er neimen ikke sikker. Venter kanskje litt for å se om serien har ben. Kjipt å bli forelska og så oppleve at serien blir kansellert etter én sesong.

Problemet med Chronicles of Shannara er at den er basert på en serie bøker. Første sesong er helt klart basert på Elfsong of Shannara, eller andre bok i den originale trilogien. Men neste bok handler om neste generasjon, så allerede her vil de slite litt. De har allerede vridd og endret litt på historien i bøkene i Elfsong, så de kan kanskje oppdatere neste bok og la den handle om de samme folkene. I bøkene er Shae bestefaren til Wil, men han er faren hans i serien. Tidslinjen er dermed litt kortere her. Men etter det? Kronologisk er neste serie bøker (etter Wishsong, den tredje i den originale trilogien) Heritage of Shannara, og består av fire bøker. Den første her starter tre hundre år etter den originale trilogien. Hvordan får de til det på et naturlig vis i serien?

 

En tanke her er jo at de gjør det samme som f.eks American Horror Story, og lar hver sesong være uavhengig av de andre. Da kan de bytte ut nesten alle skuespillerne, og la de gjenværende spille andre roller. Det igjen gjør at det er helt "trygt" å se første sesong. Forhåpentligvis blir det mange sesonger, men hvis de er uavhengig av hverandre gjør det ikke så mye om det bare blir én sesong. Serien er jo "ferdig". Men på den annen side snakker vi jo MTV, og de klarte å gi Scream en ny sesong. Tror ikke Shannara har mye å frykte, for å si det sånn. :p

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Noen som har sett Empire og kan si noe om den?

 

Hvor skal jeg starte? Empire er både en av fjorårets største overraskelser og skuffelser. Tarija P. Henson, Howard Terrence og Jussie Smollett er alle gode i serien, men må jobbe med et syltynne manus selv for et såpedrama. Det er en serie som er definitivt mer stil enn substans. Folk ser hvor påkosta den er, Henson og Terrence, gjesteskuespillerne og tror den er bra, akkurat som House of Cards.

 

Empire kunne i andre hender vært mye bedre serie, men dessverre så virker folk spesielt i USA redde for kritisere serien fordi det er en serie hovedsakelig bestående av ikke hvite i rollene og Lee Daniels står bakserien. Det finnes mye bedre serier med en hovedsaklig farget cast enn Empire som både dramaserien Power og komiserien Survivor's Remorse. 

Endret av Maury
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

http://m.youtube.com/watch?v=_9_t8f6NGLo

 

Batman-serien 50 år i morra , same bat-time , same bat channel.....forever and ever and ever

 

Riddler var første skurk ut , episoden ble sett av 40% i USA.... West ble nærmest skremt av gjennomslagskraften til serien , en monumental triumf.

 

Adam West : "Jeg burde ha investert penger i TV aksjer"

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Takk, skal sjekkes ut.

 

The Expanse har så langt virket påkostet. Enkelte scener fra bymiljøer er noe svake, men romscenene og skipene har så langt fremstått som gjennomførte.

 

Kom over serien selv ved en tilfeldighet i kommertarfeltet på en serieomtale på NRK.No :)

Endret av Gromle
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...