Jump to content

Kristoffer Solheim

Medlemmer
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

209 :)

About Kristoffer Solheim

 • Birthday 12/29/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Siden 1080 har 9 teraflops, 1080Ti har 11.3, og Titan V har 13.8, så er kanskje en rimelig forventing at det vil yte ca like mye mer enn 1080Ti som 1080Ti gjorde for 1080, altså ~20%. Selvføleglig gitt at teraflops skaleler likt.
 2. Jeg ser absolutt fordelen med rulle TV. En svart TV sluker mye lys og oppmerksomhet i stua. Jeg kjenner flere som ikke lenger har TV i stua, litt fordi iPad og liknende har erstattet den, litt fordi resten av stua blir satt opp rundt TVen, og de ønsker en litt mer kommunikasjonsvennelig familie. En rulle TV som man kan plassere når det trengs fikser dette.
 3. Ja, hvis du har en (gaming) PC fra før av så kan du oppgradere skjermkortet. Godt observert.
 4. Men er det ikke sånn at HDMI 1.4 ikke støtter HDCP 2.2 og at du dermed ikke kan streame f.eks 4K Netflix? Virkelig noe dere burde påpeke her, ettersom forbrukerutgaven blir ubrukelig for slikt innhold
 5. Kjenner jeg industrien rett så er et Mass Effect Card Game rett rundt hjørnet.
 6. Det går vel 1 uke eller 2 før tjenesten er fylt med vanlig Facebook og YouTube søppel. "??? When the squad goes to town!!! ???", "Something happened...." og "Extreme fail gone SEXUAL!", etterfulgt av "please like, subscribe, follow, me on twitter, Facebook, instagram, and share to everyone you have ever met".
 7. Dere mangler informasjonen om at den også kommer i ny farge: Gunmetal Grey (dog bare i Nord Amerika), med blant annet hvit backlight. Denne setningen gir ikke helt mening: "Som før kan maskinen også fåes i de to skjermstørrelsene 12,5 tommer med oppløsninger på enten 2560 x 1440 piksler eller 4K-oppløsning på 3840 x 2160 piksler, og også disse utgavene har altså fått oppgradert innmat."
 8. Ja, alle spill på One fungerer på One X. Og alle One "dingser", som kontrollere, passer til One X.
 9. "GTX 1070 klarer ikke 4K!" sier folk. Ja, hvis "klarer" betyr 100 fps+ og ultra graphics. Men du skal se hvor mye du kan få ut av 1070 eller 1060 med "optimaliserte" innstillinger omkring medium/high. Da klarer de absolutt 4K, eller oppskalert 4K. Ta med dere PC Master Race hattene deres til en annen tråd
 10. Der tar du feil. 1070 klarer fint 4K 60 FPS med "konsoll" innstillinger, altså medium/high. Og hvis du satser på 30 FPS, kan også ultra duge. Men det blir samtidig feil å sammenlikne denne med 1070 da terraflops er veldig forskjellig mellom AMD og Nvidia.
 11. I forhold til helt like produkter, altså 5K skjerm, 8 core Xeon og Thunderbolt så er den ikke (veldig) dyr nei. Det har du helt rett i. MEN! Poenget mitt var at det ikke passet NOEN, eller at det passer en veldig, veldig liten gruppe, og gruppen som jeg ser for meg ville trengt en slik maskin, videoredigeringsfolk og slikt, trenger ikke de dyre tingene som er stappet inn. Som jeg har nevnt, en 5K skjerm og en Xeon prosessor passer ikke bra sammen. "Prisen er fortsatt helt grei i forhold til hva du får for de som kjøper det til arbeidsoppgaver det er ment for." Hva er det ment for? En Pentium prosessor og en GTX 1080 fungerer sammen de, men hva er poenget med det?
 12. Jo, det er dyrt i forhold til andre (som du sier). Spesielt for de som ikke er bedrifter (som du ikke sier). Synes det blir litt for mye forsvaring av dette produktet på basis at "det er verdt det for bedrifter". Hvis vi bruker det som argumentasjon hele tiden så blir ingenting dyrt lenger.
 13. Forsåvidt enig i mye av det dere sier. Men kombinasjonen med 5K skjerm og Xeon/ECC gir fremdeles ikke mening i mine øyne. Privat eller bedrift. De selger den til folk med ALTFOR spesielle behov. Eller så valgte de Xeon så de kan selge den for mer, noe som nesten virker mer sansynlig. For filmredigering har de nesten puttet på 2000$ med ingenting, som er mye mer enn en vanlig Apple-skatt er. Det værste er at folk fremdeles kommer til å kjøpe det til videored... "så hvis man vil ha en iMac som privatperson kan man heller kjøpe den." Ikke enig. Mange som liker iMac/Mac som vil ha mer kraft enn 4 kjerner og AMD 280(?), men som samtidig ikke trenger Xeon.
×
×
 • Create New...