Jump to content

Schreiber

Medlemmer
 • Content Count

  8403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Schreiber last won the day on November 18 2015

Schreiber had the most liked content!

Community Reputation

4941 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18969 profile views
 1. Men ikke glem at BotW var til Wii 6, så de kunne ikke utnytte all kraften o Switch. Det kan de nå. Spørsmålet er om de faktisk gjør det. Btw, har noen tenkt å kjøpe nettbrett, styr unna Huawei. Brukerfaen meg mer tid på å rette autokorrektur enn å faktisk skrive noe.
 2. Sier bare at Switch er i stand til å kjøre Witcher 3 i håndholdt modus uten problem, og man må ro lang for å finne en plass der verden i BotW overgår den i Witcher 3. Men jeg snakker kun om selve verdenen. Eller sammenlign verdenen i Skyrim og BotW. Jeg ble svært skuffet av Skyrim,, men liker å utforske der mye mer enn i BotW.
 3. Kommer dette noensinne til Switch? Liker ikke sånne spill på storskjerm. Vil ha litt distrasjon fra, al grindingen. Hadde heller ikke hatt noe i or å velge kjønn selv.
 4. Rimelig skeptisk til Darksiders Genesis. De andre spillene har jo ikke akkurat vært tidløse klassikere. Liker heller ikke at man er låst til en karakter. Men skal jo prøve det. ?
 5. Kan være fordi det harvært uoffisielle sånne utee i årevis. Kjøpte en på gamezone for lenge siden, og den funker. Utmerket. Er jo også samlinger aav spill å få kjøpt, f.eks på Steam og Switch.
 6. Savner slike spill på Switch. Har liten interesse av å spille på PC, og vurderer å droppe PS5 og Xbox Scarllet. Det er så få unike spill på PS4 og Xbone i forhold til Swwith. Men Switch har jo are Diablo 3, Victor Vraan, en elendig port av Titan Quest og Torchlight 2. Er lei Diablo 3, og de andre fenget meg ikke. Prøver å komme gjennom Torchlight 2 med minst en karakter, men det går tregt. Klarte det ikke på PC heller.
 7. Med tanke på hvor tom og kjedelig verdenen i BotW er overrasker det meg ikke om oppfølgeren ble slengt sammen a vaktmesteren i lunsjpausen. Det er bare å se på Witcher 3, så ser man raskt problemet. Nå sier jeg ikke at ett er bedre enn det andre, bare at begge er på Switch. Vi kunne dermed ha et Zeldaspill med en enda større og mer detaljert verden enn i Witcher 3. Tenk litt på de neste gang du spaserer i flere minutter i strekk i BotW uten å finne noe som helst av interesse. Igjen, BotW og Witcher 3 er på samme konsoll. Hvorfor godta et tomt spill, når vi har konkurrenter?
 8. Fant ut der med Lucky. Fullførte ikke brettet, men straks det var gjort ble jeg sendt til en hub. Tenk slottet til Peach i Super Mario 64 osv. Spillet lagrer når vi kommer hit. Å lagre i selve brettene er ikke mulig. For øvrig et meget bra spill. ?
 9. Sitter her og koser meg med New Super Lucky's, Tale på Switch, men klarer ikke å finne ut hvordan man lagrer? Noen som vet? Har spilt førstebrettet hele fire ganger nå. Litt lei...
 10. Hva er egentlig vitsen med å lage en film om man driter i franchisen? Det er fint lite i traileren som får meg til å tenke Sonic. Eller for å si det på en annen måte, ville filmen i seg selv tatt skade hvis det ikke var Sonic? Hvis det var en lilla hare, hadde det påvirket filmen på noe vis? Da tenker jeg kun filmen, ikke fortjenesten. Robotnik minner bare vagt om han i spillene, og jeg ser ingen andre fra Sonic.
 11. ser ikke helr den der. Hvorfor kjøpe ps5 på Day 1 for å spille spill jeg allerede spiller på PS4? Eller har du ikke ps4? Jeg holder eg til Nintendo uansett, med mindre det er noen spill på PS4 jeg bare mååå ha. Men da snakker vi 100% eksklusiv Spyro 4, Dragon Age 4, Doom 3, Sly Cooper 5 hei og velkommen osv. Liten sjanse for at de er eksklusive, og noen Spyro 4 og Sly 5 er uansett bare en drøm.
 12. Switch er mye mer enn en 2adas med bedre grafikk, og den eneste konsollen Nintendo fokuserer på.
 13. Har da mine talenter. Likte ikke Witcher serien noe særlig før, og gav opp Witcher 3 to ganger på PS4. Men kombinasjonen bra bøker, Henry Cavill i Netflixserien og lange dager på sykehus gjorde at jeg tok en sjanse og prøvde det på Switch, og denne gangen skulle det få vise en gang for alle hva det har å by på. Og jaggu klarte det ikke å overbevise meg etterhvert. Å starte rett på med nakendame var turn off, men det vokste fort på meg etter det. Gerart er trivelig nok, oppdragene velskrevne, og verden interessant å utforske. Det har heller ikke vært noe fokus på malplassert T&A som i de to første, og gameplay et er solid. Så her tok jeg nok feil. Witcher 3 kan faktisk bli dritbra. Men sett så i gang med BotW... Samme sjanger,, samme konsoll, samme pris. Vil du ha en 250g hamburger med alt av tilbehør, en liter brus og svær friess, eller en minimal 100g cheeseburger med kun brød, ost og burgere til samme pris? Fatter ikke ar folk flokker til cheeseburger.
 14. De mener det nok bra,, men jeg savner en god grunn til hvorfor jeg skal oppgradere. Bedre grafikk holder ikke. Har så godt som pensjonert både ps4 pro og xbone x ril fordel for Switch, fordi spill til Switch ofte har bedre og mer variert gameplay, og kan spilles som håndholdt når jeg føler for det.
 15. Ligger for tiden med brudd i begge beina (go big or go home...) så har testet en del spill på Switch. Witcher 3, Wolfenstein Youngblood og Mutant: Year Zero fungerer alle ypperlig. Har også spilt Icewind Dale en del, av alle ting, og det fungerte bra nok til at jeg vurderer å kjøpe Baldurs Gate til Switch. Tokk litt tid til å bli vant med de nye kontrollene, men funker knall. Ellers har det. Blitt mye Sniper Elite 3. Også dette funker utmerket. Av mer rene Nintendospill ble jeg litt skuffet av Luigis Mansion 3, men Yooka-Layle 2 var meget bra. Det har fint lite med det første å gjøre, annet enn karakterene, så det kan lett anbefales for fans av 2D plattformspill. Selv om det første var ræva. Ellers går det i TCCer. Har prøvd meg fram her, med Hearthstone, Warhammer: Age of Sigmar Champions, Warhammer 40K, Elder Scrolls Legens, Yu-ki-oh og Lightseekers. De fleste er like, men kompliserte. Endte opp ed Lightseekers som favoritten. Men skulle gjerne hatt Magic: The Gathering: Arena på nett rettet. Fikk bare prøvd det en kort stund på PCførjeg havnet på sykehus. Kort stund. Kortspill. Hihi. Sorry...
×
×
 • Create New...