Jump to content

Schreiber

Medlemmer
 • Content Count

  8403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Schreiber last won the day on November 18 2015

Schreiber had the most liked content!

Community Reputation

4926 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18505 profile views
 1. Men ikke glem at BotW var til Wii 6, så de kunne ikke utnytte all kraften o Switch. Det kan de nå. Spørsmålet er om de faktisk gjør det. Btw, har noen tenkt å kjøpe nettbrett, styr unna Huawei. Brukerfaen meg mer tid på å rette autokorrektur enn å faktisk skrive noe.
 2. Sier bare at Switch er i stand til å kjøre Witcher 3 i håndholdt modus uten problem, og man må ro lang for å finne en plass der verden i BotW overgår den i Witcher 3. Men jeg snakker kun om selve verdenen. Eller sammenlign verdenen i Skyrim og BotW. Jeg ble svært skuffet av Skyrim,, men liker å utforske der mye mer enn i BotW.
 3. Kommer dette noensinne til Switch? Liker ikke sånne spill på storskjerm. Vil ha litt distrasjon fra, al grindingen. Hadde heller ikke hatt noe i or å velge kjønn selv.
 4. Rimelig skeptisk til Darksiders Genesis. De andre spillene har jo ikke akkurat vært tidløse klassikere. Liker heller ikke at man er låst til en karakter. Men skal jo prøve det. 🙂
 5. Kan være fordi det harvært uoffisielle sånne utee i årevis. Kjøpte en på gamezone for lenge siden, og den funker. Utmerket. Er jo også samlinger aav spill å få kjøpt, f.eks på Steam og Switch.
 6. Savner slike spill på Switch. Har liten interesse av å spille på PC, og vurderer å droppe PS5 og Xbox Scarllet. Det er så få unike spill på PS4 og Xbone i forhold til Swwith. Men Switch har jo are Diablo 3, Victor Vraan, en elendig port av Titan Quest og Torchlight 2. Er lei Diablo 3, og de andre fenget meg ikke. Prøver å komme gjennom Torchlight 2 med minst en karakter, men det går tregt. Klarte det ikke på PC heller.
 7. Med tanke på hvor tom og kjedelig verdenen i BotW er overrasker det meg ikke om oppfølgeren ble slengt sammen a vaktmesteren i lunsjpausen. Det er bare å se på Witcher 3, så ser man raskt problemet. Nå sier jeg ikke at ett er bedre enn det andre, bare at begge er på Switch. Vi kunne dermed ha et Zeldaspill med en enda større og mer detaljert verden enn i Witcher 3. Tenk litt på de neste gang du spaserer i flere minutter i strekk i BotW uten å finne noe som helst av interesse. Igjen, BotW og Witcher 3 er på samme konsoll. Hvorfor godta et tomt spill, når vi har konkurrenter?
 8. Fant ut der med Lucky. Fullførte ikke brettet, men straks det var gjort ble jeg sendt til en hub. Tenk slottet til Peach i Super Mario 64 osv. Spillet lagrer når vi kommer hit. Å lagre i selve brettene er ikke mulig. For øvrig et meget bra spill. 🙂
 9. Sitter her og koser meg med New Super Lucky's, Tale på Switch, men klarer ikke å finne ut hvordan man lagrer? Noen som vet? Har spilt førstebrettet hele fire ganger nå. Litt lei...
 10. Hva er egentlig vitsen med å lage en film om man driter i franchisen? Det er fint lite i traileren som får meg til å tenke Sonic. Eller for å si det på en annen måte, ville filmen i seg selv tatt skade hvis det ikke var Sonic? Hvis det var en lilla hare, hadde det påvirket filmen på noe vis? Da tenker jeg kun filmen, ikke fortjenesten. Robotnik minner bare vagt om han i spillene, og jeg ser ingen andre fra Sonic.
×
×
 • Create New...