Gå til innhold

Jotun

Medlemmer
 • Innlegg

  33 423
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Alt skrevet av Jotun

 1. Jotun

  Manchester United

  Det må da være mulig å møte opp til da cup finale. Flaut!
 2. Jotun

  Tesla - kaféen

  For å lastbalansere med tibber må man ha smart ladestasjon. Easee eller zaptec eksempelvis. Jeg får bare varsler åsså må jeg manuelt justere ned enten på lade boks eller i teslaen for å holde meg under maks strømtrekk.
 3. Jotun

  Tesla - kaféen

  How? Kan tibber styre med strømstyrken i teslaen? 😯 Det hadde vært veldig interresant. Siden jeg har ikke smart ladestasjon og kunne tenkt meg å automatisk justere ned ved høy belastning....
 4. Hvis du scroller tilbake i tråden her så ble det regnet ut hvor mye man vil spare om man får en forventet avkastning. Det var noen tusenlapper for en times arbeid.
 5. Nå måtte eg langt tilbake for å skjønne sammenhengen 😂😂
 6. Kan også finnes hos privatpersoner dette. Noen små kroner å tjene.
 7. Jotun

  Tesla - kaféen

  Beskjeden type 🤷‍♂️
 8. Jotun

  Manchester United

  Jones ja.... Ryktet sier at han takket nei til testimonial fordi han tror ingen hadde giddet komme. Blir vel sånn etter noen år med hets.
 9. Jotun

  Tesla - kaféen

  Såg ikke spm før det ble sitert. Men hva i alle dager er pinlig med det da? Og skulle selvsagt skrevet s3xy buttons. Beklager. Sexy er de ikke, men det er ikke sånne knapper som må trykkes på for at eg skal kjenne det pirre.... Blir vel som å bruke per om en som heter per. Det er ikke pinlig.
 10. Jotun

  Tesla - kaféen

  Ingen regenerering på bremsepedal. Det merker man når man deaktiverer regen med sexy buttons. Samt at man får ikke noe mer regen når man flytter foten over.
 11. Jotun

  Tesla - kaféen

  Såg en annen ganske lik den. Rundt 5k.
 12. Mulig han må litt ned i lønn etter gårsdagens inngripen 🤷‍♂️ Kan bli dyrt for klubben å tape i går.
 13. Jotun

  Manchester United

  Corner til United. Og eg er mer bekymret for at wh skal få en farlig overgang enn at United scorer…..
 14. Jotun

  Manchester United

  Helt forferdelig å se på dette laget 😔
 15. Dette kunne du spurt om i mote og klær kategorien! Kan da ikke være OT dette
 16. Jotun

  Manchester United

  Hva i alle dager skal han opp med armen etter der da?
 17. Jotun

  Tesla - kaféen

  Greia er jo at sett bortsett fra det at mercedes lar fører ikke følge med så er fsd beta mange ganger så avansert og brukende som mercedes sin Level 3.... Fokuset til merc virker å være mer å lage et system som gjør at sjåfør ikke trenger følge med. Men for å gjøre det lager de jo til et system som gjør at det knapt kan brukes noe sted i verden og skulle det rulles ut ville det kun vært på motorveier, og en sinnsyk jobb må gjøres for mapping av veier, samt at man må ha følgebil og det vil kun fungere på veier av veldig god standard. Ja, det er Level 3,men fsd sin Level 2 er allikevel vannvittig mye mer imponerende. Juridisk sett er saker og ting svært lite interresant for min del.
 18. Jotun

  Tesla - kaféen

  Det er jo du som ikke forstår poenget. Tror nok de fleste merker kunne laget det mercedes laget. Det minner mest om dette: Åsså syns jeg det er direkte uansvarlig av de andre produsentene å ofre syklister og fotgjengere bare fordi de ikke gidder å sette inn sikkerhetsfunksjoner de åpenbart har tilgjengelige siden de er så uendelig mye mer teknologiske... https://www.facebook.com/groups/teslanorge3ogY/permalink/2049413575266416/
×
×
 • Opprett ny...