Jump to content

Red Frostraven

Medlemmer
 • Content Count

  12383
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Red Frostraven last won the day on July 2

Red Frostraven had the most liked content!

Community Reputation

9738 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ... "Du skal argumentere ærlig og redelig for din sak." Sånn. Bare en linje. Men problemet med å kondensere tekst er nettopp at de som ikke forstår eller støtter poenget, eller ikke makter å følge den ene retningslinjen, vil klage på sensur når de bryter den ene og det ikke kan henvises til presis hva som var uærlig eller uredelig. Og derfor er også Norges lover tusen sider, selv om det hadde holdt å si "Ikke gjør noe moralsk galt, ellers vil du bli straffet passelig."
 2. Problemet er at det ene partiet insisterer på å ha feil og være umoralsk i praktisk talt alle spørsmål som det finnes uenighet i mellom partiene. Det er feil å gi begge sider skylden for splittelsen. Trump var en åpen rasist som gikk til valg med Steve Bannon på laget, og fikk stemmene til mennesker som hadde immigrasjon og terrorfrykt som viktigste politiske saker, https://ropercenter.cornell.edu/how-groups-voted-2016 ...og vant gjennom den hvite arbeiderklassen... ...som ser Fox News... https://www.politico.com/blogs/on-media/2017/01/study-fox-news-is-no-1-news-source-for-trump-voters-233773 .... Identitetspolitikk er en konservativ ting - både det å regne grupper som viktig for sin identitet, og å diskriminere på bakgrunn av gruppetilhørighet. ... Det er en politisk side som har den overveldende majoriteten skylden for situasjonen.
 3. Det er en normal helg i et USA med et republikansk parti under en økonomisk krise. Det er ironisk at folk ikke forstår et drapsstatistikken til USA forteller at det republikanske partiet er modent for utskiftning, og at det er på tide med sosiale reformer, helsereformer, og reformering av politiet. ...6 barn døde i løpet av en helg. Og det kunne vært forhindret - men ikke av mer politi som eskalerer problemene til minoritetene.
 4. Og hva er hovedfaktorer i drapene; rasen deres, eller det faktum at de lever i relativ fattigdom og kriminalitet grunnet systemisk diskriminering og rasisme, både sosialt og politisk..? Du er så nær å komme ut av det brune skapet.
 5. Fordi hun hadde større tro på amerikanerene, og kanskje til og med på Trump, før han faktisk kom til makten og viste sine sanne fjær..?
 6. Det er også viktig å påpeke viktigheten av kamera og overvåkning. Om det ikke var garantert at det ville havnet på film og dokumentert, så ville nok Trump og co faktisk fått gjennomslag for å bruke mer ekstrem vold, for så å skylde på demonstrantene -- da deres ord teller mer enn demonstrantenes.
 7. Og igjen så bør du virkelig sjekke kildene dine. Defund the police betyr å bevilge mindre penger til politiet. USA har allerede et sykt politibudsjett, og misbruker det kraftig. De trenger utdannet politi som løser kriminalitet, og sosiale reformer som forhindrer kriminalitet, og et løft for menneskene som stod uten arv da de endelig fikk rettigheter på papiret -- men ikke i praksis, mens hvite hadde hundretusener i arv, i snitt, og selv de som var fattige slapp i det minste systemisk diskriminering.
 8. Men det er ikke dødt og begravet. Rasisme er fremdeles et omfattende problem. Og når et samfunn har drevet systematisk og systemisk undertrykkelse i hundrevis av år -- så holder det ikke å bare si: Nå slutter vi med den systemiske undertrykkelsen i loven -- men politi, rettsvesen og samfunnet er fritt til å fortsette undertrykkelsen på privat basis." *Wink**Wink* ...når familiene som har vært rammet står med 0 formue i familiene sine, mens de som undertrykket dem og som kom til å fortsette å diskriminere hadde hundretusener av dollar i formue i snitt, arver som går i generasjoner. Klassemessig, så blir hvite innvandrere inkludert i samfunnet, mens fargede mister klasse og status. Fargede i middelklassen har høyere odds for å havne i arbeiderklassen enn hvite -- og det samme gjelder rike. Samtidig så vil fattige fargede og arbeidere ha betydelig vanskeligere for å havne i middelklassen enn fattige og hvite i arbeiderklassen. https://www.urban.org/urban-wire/stalled-struggling-black-middle-class Intelligens og kunnskaper er ikke en faktor.
 9. Er det et omfattende systemisk problem at barn drepes av demonstranter i USA -- eller er det en konsekvens av at demonstrantene er mindre og enda dårligere trent enn politiet..? Og barn som kjører biler klokken 3 om natten og blir skutt har min fulle empati, av flere grunner enn at de ble skutt.
 10. Det har gått over en måned, og du tror det handler om George Floyd alene..?! Ironisk nok så handler det nettopp om en brorpart av de 10 000, og at 1 av 1000 fargede drepes av politiet, samtidig, og at folk er lei av at det ene politiske partiet toer sine hender, mens det andre deler ut våpen, og deler ut militært utstyr til et politi som ville vært sikkerhetsvakter på kjøpesentre i Norge. Hvorav mange av dem ikke ville vært kvalifisert til det engang, da de plager kunder unødvendig.
 11. 10 000 mennesker blir drept i USA hvert år. Det er 27 hver dag. Hvor uvanlig er det at 6 barn drepes i løpet av 2-3 dager -- blant de 54-81 som drepes. .? Det høres mer ut som om ytterste høyre griper etter halmstrå og red herrings som de kan vise frem for å provosere og skremme folk mens Trump ligger an til å tape. Og 6 mennesker -- når flere hundre tusen kommer til å dø som følge av Trump..? Hvorfor brukes ikke mer tid på dette..? Det er over 140 000 unødvendige dødsfall så langt. Men det er altså helt greit, selv om dødsfallene skyldes en håndfull mennesker, og ikke er et ansvar spredt ut over 300 000 000..? I krisetider rammes de fattigste, så det er heller ikke noe nytt at kriminaliteten øker mens vanlige og fattige mennesker er desperate, mens Trump gir lån til rike, republikanere, og donorer. --- Ayn Rand Institute søkte og fikk statlig støtte. https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-ppp-ayn-rand-idUSKBN248026?utm_source=reddit.com Åh. Så de hadde ikke spart opp nok midler til å klare seg gjennom en krise selv..? Ironien er overveldende -- men hey, Ayn Rand selv levde på trygd, så det er ikke noe nytt.
 12. Mye bedre. Så kan du forklare relevansen til tråden.
 13. Hvordan kommer du over alle disse høyreekstreme kildene som skaper illusjoner om at vold mot hvite er et problem gjennom å filtrere alt av av hendelser i land med 300 000 000 mennesker..? https://mediabiasfactcheck.com/law-enforcement-today/ Twitter..?
 14. Ja, er kjedelig å bli brukt til å fronte en sak du ikke støtter.
 15. Valgkommisjonær I Mississippi: "I'm concerned about voter registration in Mississippi. The blacks are having lots events for voter registration. People in Mississippi have to get involved, too." https://www.theroot.com/mississippi-election-commissioner-complains-that-black-1844271802 Hører vi en "det var ikke det vedkommende mente." Hun mente det ikke rasisisk, sier hun selv i en uttalelse. --- Jeg har svart på alt dette. Rehabilitering er et program, i beste fall noe som kan bevises gjennom gjerninger, ikke noe som kan bevises med ord. Du kan bokstavelig talt ikke vite gjentagelsesfare så lenge folk er frie, med grei helse, eller penger. ... Det som derimot er interessant er lenkene mellom amerikanske fengsel og slaveri, og den systemiske mishandlingen av fargede i rettssystemet. Det har foregått siden 1865, da slaveri ble forbudt - med mindre 'slaven' er en person dømt for kriminalitet. Og allerede der begynte urettferdig fengsling av afro-amerikanere og samarbeid mellom private og fengselssystemet, i sør-statene. https://www.huffpost.com/entry/prison-strike-modern-day-slavery_n_5b857777e4b0511db3d21da8
×
×
 • Create New...