Jump to content

Maury

Medlemmer
 • Content Count

  16362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Maury

 1. Kanonprosjekt med Joachim Trier, Julie Andem (SKAM) og ikke minst manusforfatter og serieskaper Bjørn Olaf Johannessen (Kampen For Tilværelsen). Noen av de beste kreative talentene i Norge sammen om en antologi-serie. Men ikke nok med det vil også både Talking Heads-frontmann David Byrne og tyske Wim Wenders regissere også. https://www.vg.no/rampelys/tv/i/jBLbbo/regissoer-joachim-trier-og-skam-skaper-julie-andem-i-samme-serieprosjekt?fbclid=IwAR1216jUS3LcPFmxhUsUyTY6C3YDpAQcx9lehnKcQg4HgbCBFyeof_TGTlI
 2. Det blir jo Warner-innhold, og det er jo potensialt jævla mye. Rettighetene på nesten alt innhold fra Warner Bros. på de skandinaviske tjenestene hadde utgangdato 1. januar i år. Derfor Friends plutselig er på HBO Nordic, og Netflix kjøpte opp rettighetene til The Office etter at HBO Nordic sin tid med rettighetene for serien utgikk. Tilsynelatende går alt nytt Hulu og FX-innhold direkte til Star på Disney+ Mer info om det kommer torsdag neste uke på presselanseringen for Disney Star.
 3. Egentlig er Mindhunter langt bedre enn True Detective, synes jeg. Ikke misforstå meg, for jeg elsket sesong 1 og til en grad likte sesong 3 og en del. Men Mindhunter har vært bedre helhetlig. Føler mye grunnen til at sesong 1 av TD var så bra var castingen av Harrelson og McConaughey med regien til Cary Fukunaga, at det svake manuset til Nic Pizzolatto ikke var så "synlig" som det ble mye mer av i de senere sesongene. Synd at Mindhunter ikke vil skje. Sjansene for at det skjer en ny sesong er så minimale at det ikke er å håpe på. Netflix har gjort det tydelig at de ikke vil betale for en ny sesong, om budsjettet ikke går drastisk ned. Tror ikke den blir i nærheten av det beste fra True Detective, eller Mindhunter, men HBO kommer basically med en ny sesong av True Detective i år, på en måte med Mare of Easttown som handler om en mordgåte i en amerikansk småby med Kate Winslet i hovedrollen sammen med Jean Smart fra Watchmen, Evan Peters og Julianne Nicholson i rollene. Brad Ingelsby som har vært med å skrive noen gode filmer som The Way Back og Out of The Furnance står bak serien med Gavin O'Connor (Warrior) og Craig Zobel (The Leftovers, The Hunt) på regi.
 4. Problemet er at serien ikke fortjener å ha en "ekstra" avslutning, så forbanna elendig de siste sesongene var. Det var noe av det verste innen en serie som en gang var bra, som ble helt forjævlig. Slutten til serien er helt idiotisk, og ga ikke mening. Fordelen er at Clyde Phillips er tilbake som sjefsprodusent, og ikke Scott Buck som var hovedgrunnen til at serien gikk i dass, mer eller mindre. Så har du Brown og Hall, som kan i det minste bli ok TV.
 5. Clancy Brown skal spille hovedskurken i Dexter-miniserien i år. Hans første store dramarolle ved unntak Billions og kortvarige Emergence siden Carnivale. Gud jeg må se Carnivale på nytt nå som jeg så Band of Brothers og The Pacific i jula.
 6. Nei, det er Filmpolitiet som igjen har gjort dårlig research i dette tilfelle. Amazon hadde nok en original plan at WoT skulle komme i september-ish 2021 i fjor og før LoTR, men slik ting er nå så tviler jeg på om produksjonen til WoT klarer å komme opp igjen i april også. Serien trenger ihvertall 8 uker med filming vil jeg tro, hvis det virkelig er to episoder igjen å filme. Det er ihvertall helt klart at filmingen av sesong 1 av LoTR er ferdig iløpet av mars-april. Skulle et utbrudd skje på settet, så vil det som regel bare føre til en 2-ukers nedstengning og karantene hvis det skjer. Slik jeg ser det nå, så kan WoT bli utsatt til 2022. Både LoTR og WoT er jo fantasy, er de ikke det? 😏 Dette med antallet episoder er ingen diskusjon akkurat da. Hehe. 😛 Amazon bekrefta i Januar i fjor at sesongen ville være på 8 episoder under Television Critics Association Winter Press Tour. https://www.tvguide.com/news/lord-of-the-rings-tv-series-cast-amazon/ De to første sesongene filmes back-to-back, men på en måte der det blir mulig for å ferdigstille sesong 1 mens innspillingen av sesong 2 pågår.
 7. Det at sesong 1 av LoTR skal ha 20 episoder i sesong er bare tull. Første sesongen skal være på 8 episoder. Og nei, det er allerede per dags dato spilt inn minst 4-5 episoder av LoTR, dette ettersom 2 ble bekrefta å være i boks før Corona shutta ned produksjonen i fjor. Serien starta produksjonen på nytt i september, ettersom regjeringen i New Zealand ga serien unntak for karantene, som enkelte produksjoner kan få. Så serien har hatt en streng disiplin på sett, og slik jeg har fått med meg har produksjonen ikke blitt utsatt på grunn av Corona etter dette. Så betyr at testingen og rutinene er veldig bra i den produksjonen. The Wheel of Time er faktisk mer usikkerhet rundt enn LoTR. slik jeg forstår. Har dessverre lite interesse for serien, tross for hvor mye jeg elsker Rosamund Pike. Men det er snakk om sesong 1 av WoT består av 8 episoder, og at bare 6 episoder er spilt inn så langt, men på grunn av pandemien er den videre produksjonen utsatt til april (og den kan bli utsatt enda mer). Så med tanke på dette, så kan serien bli ikke ferdig og klar for Amazon-premiere før i 2022.
 8. Skrev min topp 10 liste i år for Op-5.no Serier som The Last Dance, Patria og The Good Lord Bird var mine favorittserier i år. http://op-5.no/steffen-sto-karer-arets-topp-10-serier/
 9. Jepp, nevnte den litt før premieren. Herregud, jeg gleder meg til å se de resterende 4-5 episodene jeg har igjen når jeg er ferdig med alt neste torsdag. Ser fram til å se Rafael Casal i serien, ettersom Daveed Diggs allerede er med fra episode 3 av, og jeg digga Blindspotting. Vært så opptatt på grunn av flere eksamen og jobb i det siste, så blir digg når jeg blir ferdig å se både Good Lord Bird ferdig, og heler Queen's Gambit. Pluss at jeg kanskje får sett ferdig Lovecraft Country, som jeg likte litt de første 4-5 episodene, men så daffa det litt av, selv om jeg tror kanskje serien kommer seg opp igjen litt.
 10. Å trekke ut flere soldater ut av området er også en gavepakke til både Putin og Iran.
 11. Utrolig tøff casting. Oscar Issac skal spille Moon Knight i serien fra Marvel Studios. https://deadline.com/2020/10/moon-knight-oscar-isaac-marvel-1234602805/
 12. Serien med tidens mest elendige avslutning kommer tilbake - Dexter. Michael C. Hall tilbake som Dexter, med en siktet premiere for høsten 2021. https://tvline.com/2020/10/14/dexter-revival-showtime-season-9-michael-c-hall/
 13. Så du mener at 20+ ikke er voksne? Du mener heller at tjenesten ikke retter seg mot gamle gubber da. Skjønner at du er subjektiv her, men føler det å fremdeles kalle AppleTV+ som en tjeneste rettet mot tenåringer er noe veldig feil å si. Jeg vil si at innholdet til tjenesten ligger mellom 20+ til 50+ hovedsakelig. Det gir liksom ikke mye mening for Apple heller å rette seg spesielt mot et tenåringspublikum, da de ikke er en så viktig gruppe for dem. The Morning Show er jo spesielt retta mot 30-60 år. Ted Lasso sånn 20 til 50. Truth Be Told var spesielt for podcast-publikum, som jeg antar er sånn 20 til 50+. Long Way Up perfekt sånn 30 til 60 o.s.v. Dickinson er en komiserie rettet mot et litt eldre publikum enn tenåringer. Det er jo mer 30 Rock/The Good Place/Brooklyn 99, ikke akkurat hva jeg ihvertall tar som serier for tenåringer. Om noe så er serien rettet seg spesielt mot millenniumsgenerasjonen, altså en generasjon som er rundt 40-30 år, slik som meg selv.
 14. Nja, AppleTV+ har noe brukbart retta mot eldre publikum. Ravens Banquet er jo nesten en solid ersatning for Silicon Valley. The Morning Show er ok såpedrama. Inntrykket mitt at For Allmankind eller hva serien heter, er at den blir bedre mot slutten av første sesongen, er jo tross alt BSG-sjefen så står bak. Så inntrykket at AppleTV+ retter seg mot et tenåringspublikum, den ser jeg virkelig ikke.
 15. Funfact: Utvalgene av mine favorittserier på HBO Nordic kan sees i app og nettleser til streamingtjenesten nå i kritikere anbefaler-kategorien.
 16. Cary Joji Fukunaga (True Detective, Maniac og No Time To Die) skal regissere de første tre episodene Masters of Air - den spirutelle oppfølgerserien til Band of Brothers og The Pacific for AppleTV+ som følger bombeflygerne fra USA og Storbritannia under krigen mot nazi-tyskland. Er skeptisk til Apple litt, men håper de klarer å gjennom brutaliteten bomberne hadde. Det var utrolig mange av RAF Bomber Command som døde. Og de som ikke døde endte opp i fangenskap, eller endte opp med å slite med sitt som PTSD (noe Band of Brothers takla bra, og The Pacific enda bedre). Starter produksjonen neste år i London. For en premiere i 2022. John Orloff og Graham Yost (også serieskaper av Justified), som begge skrev på Band of Brothers er med å skrive Masters of Air. Yost skrev også for The Pacific, i en av seriens beste epiosoder.
 17. Både og. Produksjonene har jo startet igjen på TV-fronten. Selv her i Norge starter jo Beforeigners igjen, og det er en av de mer kompliserte produksjonene her til lands (mye mer enn Exit som jeg jobba på under pandemien på sitt verste). Men produksjonene går noe litt mer langsomt nå ja. Coronatiltakene er egentlig ikke problemet, men det er kostnadene og logistikken rundt det. Så dette vil ha sin effekt. Noen produksjoner har også hatt muligheten til å bli utsatt i lengre tid. Atlanta et år, og The Crown kommer ikke tilbake med en ny sesong etter i år før minst 2022, fordi serien med vilje har blitt utsatt for å prøve å ri vekk fra det verste fra pandemiet. Angående Showtime og Comey Rule så likte jeg ikke den noe stort. Men Showtime har en helt bænkers serie nå som jeg nesten blir trist å tenke på at ikke har noe mer oppmerksomhet akkurat nå. The Good Lord Bird, som er på HBO Nordic her hjemme. Seriøst morsom serie til tider, noe som ikke jeg forventet av en historie rundt slaver. Ethan Hawke er helt crazy. At noen ingen har spilt John Brown før er så jævla vanskelig å tro når jeg ser hvor hovedsakelig morsom person/karakter han er i serien, men ikke minst facinerende og dyp karakteren er her.
 18. G.L.O.W. har vært en av de Netflix-seriene som har blitt bedre for hver sesong, om du spør meg. Det virker som Netflix brukte pandemien til å "forsvarlig" kansellere serien. De hadde filma sesongens første episode før pandemien kom inn. Så selv om de gjorde det fair ovenfor skuespillerne og produsentene med å betale for hele sesongen (men crewet ble naturligvis kjørt over). Mindhunter er en komplisert sak, men hvis de vil, så kan de få det til. Det bare virker som Netflix ikke bryr seg om serien nok nå. Eller så er det bare at de vet de får Fincher til å bli enig med noe når Mank er ferdig og klar (som blir i høst, ettersom filmen vil slippes før 12. desember ihvertall), og vet de kan få skuespillerne tilbake (de er løst fra kontrakten sin akkurat nå)
 19. Damian Lewis var verten for How I Got News For You denne uka. Han kler langt hår og skjegg. Ser litt ut som en løve. Haha.
 20. Nylig har Netflix kansellert sine bedre serier, i form av G.L.O.W. og The Dark Crystal: Age of Resistance. De har heller ikke bestemt seg for hva de skal gjøre med Mindhunter, siden David Fincher har vært busy med andre ting nylig. Ting ser mørkt ut akkurat sist jeg hørte noe om det, men visstnok vil det komme en endelig beslutning i slutten av året etter Mank fra Fincher har hatt premiere. Kontrakten med skuespillerne må forhandles på nytt b.l.a.
 21. Nei, jeg var bare generelt å kommenterte angående det. Fordi jeg er litt lei å høre at serier er PK, bare fordi en hovedkarakter er homo. Schitt's Creek sin humor er selv mindre politisk enn med Parks And Recreation føler jeg. Det er mer en feelgood-komiserie, som jeg savner litt i den "mørke" komikk-verdenen vi som oftest har når det kommer til komiserier på TV for tida. Ikke det at jeg hater dem, da jeg elsker både Atlanta og DAVE veldig mye av eksemplvis det jeg anser som mer "mørke" komiserier. Angående DAVE, så er det en serie folk som liker Atlanta og sånt burde se. Starter litt med for mye jokes om penis og sånt, men så snur serien seg litt halvveis inn i sesongen. Serien finner jævla mye bra humor i usikkerheten til hovedpersonen. Karakterene er nyansert, og spiller ikke på stereotyper som ofte serier som dreier seg om hiphop-kulturen gjør, uansett om en person i gamet er svart eller hvit.
 22. Tydeligvis er det å erkjenne at homofile personer eksisterer i denne verden blitt politisk korrekt, så vet ikke hva jeg skal svare helt. Men serien i seg blir veldig bra, spesielt fra sesong 2 av (faller litt tilbake i sesong 3, men så synes jeg serien er solid resten av sin levetid). Tror bare Dan Levy og Co sleit med å skjønne styrkene, og altfor ofte var serien altfor avhengig av hvor solid Cathrine O'Hara er. Serien er veldig sånn Christopher Guest-filmer møter Parks And Recreation.
 23. Jeg vil nesten argumentere for at Lester er muligens er det største monsteret til serien i sesong 1 ?
 24. Du mener at Lorne Malvo var en helgen? ? Jeg mente selvfølgelig hovedskurkene/badguyene. Ikke serien generelt. Serien har vært om ondskap til en grad alltids, men man kan si den også handler om vold og grådighet. Synes det er litt for enkelt å si at det er vanlige folk, da serien har styrt litt unna vanlige folk etter den første sesongen og Lester Nygaard, synes jeg da. Swago, Varga, Malvo, Mulligan, Hanzee Dent, Mr. Wrench, Mr. Numbers, Gerhardt-familien o.s.v.
×
×
 • Create New...