Jump to content

Gromle

Medlemmer
 • Content Count

  5846
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

429 :)

About Gromle

 • Birthday 03/03/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har endel timer i det på Series X. Med unntak av sporadiske krasj (spillet lukkes) og noe pussig AI av og til, er det fullt spillbart.
 2. Vurderte elbil nå som bensinprisene spratt i været. Men så innså jeg at jeg bruker nesten ikke bil. Forrige tanking var på 2. påskedag, har fortsatt 3/4 tank igjen. Men om kjøemønstret i familien skulle endre seg drastisk, blir det nok elbil ganske fort.
 3. Gromle

  Elbil-tråden

  Hadde demo på Model Y Performance (fra Tyskland) her om dagen. Må innrømme jeg har vært skeptisk til Tesla, men det skal jeg ete i meg igjen. Leser at flere synes model Y er stiv og stumpete på dårlig vei, men hadde ikke det inntrykket etter 10 mil på dårlig disktriksvei. Den bilen fyller de fleste (om ikke alle) av mine behov. Av de 3 elbilene (MY, Enyaq og BYD Tang) jeg har prøvd så lang, kommer Y soleklart på topp. Skader jo heller ikke at det er hysterisk morsomt å trykke pedalen i bunn. Eneste jeg savnet var et analogt speedometer, bare for å se farten nåla fyker opp med når en tar løs.
 4. Gromle

  Hvilken ladeapp?

  Hurtigladere ja, ikke lynladere. Bortsett fra Tesla med 175kw ca 16mil hjemmefra. Lynladere er fortsatt sjelden vare i nord.
 5. Gromle

  Elbil-tråden

  For meg som nå vurderer og ikke har peiling på hvordan lading har fungert i praksis synes jeg det høres bra ut. Blir enklere, tror jeg.
 6. Gromle

  Hvilken ladeapp?

  Joda, er noe å si på rekkevidden. Skal teste en om 14 dager, så får jeg se om resten av bilen faller i smak.
 7. Gromle

  Hvilken ladeapp?

  Om vi tenker på samme bilmerke, så har dette bare en supercharger i området jeg ferdes i til vanlig, og den er plassert ganske upraktisk for min del. Men skal uansett prøvekjøre Model Y, selv om ladenettverket overhodet ikke blir utslagsgivende.
 8. Gromle

  Elbil-tråden

  Høres bra ut! Skal prøvekjøre en Model Y om et par uker. Finnes det en oversikt over talekommandoer slik at jeg får pugget litt? Spennende å se om den forstår kav nordnorsk.
 9. Gromle

  Hvilken ladeapp?

  I hverdagen vil lading gjøres hjemme. Er kun når jeg forlater byen at hurtinglading vil være aktuelt. Tenker jo at jeg uansett fort vil finne hvilke tilbydere som er aktuelle på rutene jeg ferdes. Men er fortsatt greit å kunne samle alle under en paraply/app/brikke for enkelhetens skyld.
 10. Gromle

  Hvilken ladeapp?

  Takk. Så det finnes ikke en app som dekker alle tilbydere? Hva med ladebrikker? Kan en brikke brukes overalt (gitt at en tilknytter kontoer)? Nå er jo det ikke disse aktuell under prøvekjøring, men tenker fremover dersom vi ender opp med å kjøpe elbil.
 11. Gromle

  Elbil-tråden

  Hvordan funker det med stemmekommandoer når en har litt høyt volum på anlegget? Må en rope eller plukkes kommandoen opp uansett?
 12. Gromle

  Hvilken ladeapp?

  Hei. Vurderer overgang til elbil og skal i den forbindelse prøvekjøre flere elbiler de neste ukene. Hvilken ladeapp bør jeg prøve for å få litt opplevelsen med å finne ladepunkter, betaling og slikt? Kommuniserer disse med bilen på noe vis? Har null erfaring med elbil, så selv det helt grunnleggende er nytt for meg.
 13. Jeg har Paramount+ US og ingen 4k DV og atmos her. Ep1 er faktisk sjokkerende nok i kun stereo. Nyeste jackass forever filmen er feks i 4k og 5.1 lyd Seriøst? Kun stereo?!
 14. Påfallende høy karakter til at det stort sett bare fremkommer negative ting i anmeldelsen.
 15. Problemet med MY er den lave nyttelasten. Ingen utgave kan vel laste mer enn 380kg?
×
×
 • Create New...