Jump to content

Gromle

Medlemmer
 • Content Count

  5819
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

413 :)

About Gromle

 • Birthday 03/03/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stemmer det at CK3 ligger på Gamepass for PC?! MS sine sider er knotete på mobil når en ikke er logget inn...
 2. Vet at på Octavia er de nordiske utgavene bedre isolert.
 3. Vokste opp med Unreal. Første gang jeg prøvde det med ett Voodoo2 kort er vel fortsatt ett av de største wow-øyeblikkene i min spillkarriere.
 4. Ser at det er ganske stort utvalg på taktelt til biler. Dermed ble jeg nysgjerrig, hvor mye vekt tåler egentlig vanlige takrails når bilen er stasjonær? Enkelte av disse teltene er jo beregnet for 3-4 mennesker. Så kommer egenvekten på 60-70kg i tillegg. Edit: tenker da på vanlige stasjonsvogner ala Passat, Mondeo, Octavia og små suver type Rav4 o.l.
 5. Synes egentlig The puter worlds var noe oppskrytt. Bra spill, men var liten vits i å utforske. Var jo bare de samme generiske tingene en fant om og om igjen. På akkurat det området er Bethesda betydelig bedre enn Obsidian. Bare synd med resten....
 6. Det handler ikke om økonomi. Det handler om allerede små ressurser til håndtering av syke. Store avstander til sykehus og vanskelig logistikk. Bare nå i helga har det vært mange stengte veier. Det er full vinter i nord. Det ville vært problematisk om mange ble syke samtidig og trengte innleggelse.
 7. Oslo og Viken har suverent flest smittede pr 1000 innbyggere. Så jo, det vil hjelpe å begrense tilgangen for de til resten av landet. Spesielt til grisgrendte strøk der helsevesenet ikke har stor kapasitet.
 8. Blåtann gir forsinkelse i lyden. Siden du kjører det igjennom TV kan ikke enheten (Xbox) legge inn justering for å kompensere for forsinkelsen slik f.eks en mobiltlf kan gjøre når du bruker BT headsett. Prøv med HDMI Arc eller til nød optisk mellom TV og planke.
 9. Tro om dette er spillet som får Microsoft til endre holdningen rundt Xbox og VR.
 10. Hvordan er det med alder og opptak? Jeg er godt oppe i 30årene, leker med tanken om å bytte beite. Lokfører er alternativ jeg kan tenke meg å se nærmere på.
 11. Jakter på ny mobil, og ser at www.norsyd.no selger Galaxy s10 til 6500kr. Elkjøp skal ha betydelig mer. Hva er catchen? Er det gråimport eller noe annet humbug?
 12. Har ikke spillt det siden det kom på PS3. Blir morsomt å prøve igjen.
 13. Atom RPG er en skjult perle. Det nærmeste en kommer Fallout 1 & 2 uten å være F1 eller F2.
×
×
 • Create New...