Jump to content

Maury

Medlemmer
 • Content Count

  16328
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Maury last won the day on June 15 2015

Maury had the most liked content!

Community Reputation

4244 :)

About Maury

 • Birthday 10/07/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

36493 profile views
 1. Snowpircer-filmen var ikke så bra, men jeg likte den fremdeles mye. Selv med flere jeg skuespillere jeg liker, som Daveed Diggs, Allison Wright, Steven Ogg og Jennifer Connelly så klarer ikke serien å fenge meg en døyt. Føler ikke serien har vist noe for å rettferdiggjøre seriens eksistens enda etter 3 episoder. Virker ikke som at serien har hatt noe stor plan for å liksom overtale de som likte filmen til å se serien.
 2. Rukket å se en episode av Perry Mason etter å ha mottatt screenere. Ikke godt kjent med karakteren (litt før min tid), men liker hva jeg ser så langt. Tatiana Maslany fra Orphan Black som har kvinnelige hovedrollen er litt i bakgrunnen i første episode, siden serien fokuserer litt mye på set-up og naturligvis tittelkarakteren i første episode. Liker å se flere solide navn som Jon Lithgow, Shea Wingham og Robert Patrick være med. Serien ser veldig bra og tidsriktig ut i hver scene. Tim Van Patten (Boardwalk Empire, The Pacific) nailer regien ganske bra og. Liksom stillfull, men ikke altfor "distraherende" som jeg synes f. eks lignende bruk av lys har på en måte skapt distraksjoner i serier som The Handmaid's Tale. Men tror serien vil slite litt med å kanskje bringe inn mye publikum slik som Boardwalk Empire gjorde for HBO, selv om BE hadde mye bra spesielt fra sesong 2 av.
 3. Usj. En serie som skulle fått mye mer hard medfart enn den fikk. Stiller meg også kritisk til at Dagbladet lot venn av produsentene anmelde serien til og begynne med. Føltes ut som en serie lagd i 2000. Elendig arbeid i regien. Den første scenen i Tvin med tvillingene hadde jo sånn godt over 30 kutt i minuttet. Nesten til å få elepsianfall av. Det føltes ikke ut som at noe i serien var troverdig til tider. Og herregud Hivju var en elendig skuespiller når han skulle spille annet enn en karismatisk tøffing som Tormund Giantsbane. This Much is True har lagt mye arbeid i å få de to brødrene til å virke forskjellig. Det er liksom troverdig at det kunne være to skuespillere, og ikke en, for det meste.
 4. Sett de første par episodene av This Much I Know is True. En fenomenal miniserie så langt med Mark Ruffalo i hovedrollen som to tvillinger, hvor den ene sliter med psykiske problemer, og den andre forsøker å få han ut. Den starter ganske brutal, men herregud Ruffalo leverer virkelig i serien. Ikke feelgood-mini akkurat, så skjønner hvorfor regissøren av filmen Blue Valentine står for regien av serien. Serien har premiere neste mandag. Ikke en seer-magnet, men Ruffalo burde få alle Emmy's for det jeg har sett så langt. Sammen med Perry Mason posta ovenfor her i juni, og Lovecraft Country i august, så har HBO mye lovende denne sommeren. Lovecraft Country har visstnok hatt så lang produksjon med VFX`en, som visstnok blir heftigere for hver episode. For en solid cast den serien også har med Jonathan Majors (fra svært undervurderte filmen The Last Black Man in San Fransisco), Courtney B. Vance (The People VS. OJ Simpson) og Michael K. Williams (The Wire og Boardwalk Empire). Skal få lest boka snart, hørt den er bra. Liker miken mellom Lovecraft-loren og Jim Crow-eraen i amerikansk historie. Produsert av Jordan Peele og J.J. Abrams.
 5. Ana de Almas er flott dame og skuespilller, men dessverre gjort mye elendighet før inntil Blade Runnner 2049 og Knives Out. War Dogs har hun en relativ liten rolle, og det er en ok film at best. Hands of Stone er en ok Rocky-aktig film, men ikke forvent stort. The Informer har jeg hørt er ok, men hun har vel ikke så kjempestor rolle der? The Night Clerk, Sergio, Knock Knock og Exposed var alle elendige synes jeg. de Almas har likevel noe lovende på vei, med Blonde (Marylin Monroe-biofilmen til Andrew Dominik, som alltids lager brukbare filmer synes jeg) pluss potensiale i både Deep Water og James Bond-filmen No Time To Die. Tror hun vil være noe av det bedre med sistnevnte.
 6. Upgrade er på Netflix. Vel verdt sci-fi actionkomikk med Logan Marshall-Greene i hovedrollen.
 7. Er ikke sååå stor fan av Ozark. Serien virker å være altfor mye å være en samlet blåkopi av Breaking Bad, Bloodline og Banshee til mer eller mindre. Men likevel så synes jeg serien er underholdende, Julia Garner er fantastisk, til tider også Jason Bateman. Og helt enig angående Tom Pelphery. Elska fyren siden han dukka opp på Banshee som han tidligere neo-nazi`en som blir politimann. Veldig godt bidrag i sesong 3, noe som var nødvendig når de skrev ut alltids fantastiske Peter Mullan på Ozark.
 8. Det er muligens den dårligste anmeldeleren Filmpolitiet noen gang har hatt, og den fikk likevel en 4'er. Jeg likte den godt. Humoren og stilen, pluss Mia Goth og Ana Taylor-Johnson er bra i den. Men bare min mening.
 9. Jeg likte The Way Back (drama med Ben Affleck) og Emma (en komisk vri på Jane Austen-boka). Likte også til en grad Birds of Prey og Harley Quinn-filmen, som også kom tidligere på VOD enn forventet på grunn av kino-stoppet. Bloodshot var siste pressevisning jeg så før kinoen la ned og la ned pressevisninger. Den er også på VOD tidlig på grunn av dette, men elendig som f. For de som er interessert i gode dramafilmer så har coming of age-filmen Never Rarley Sometimes og grøsserfilmen The Other Lamb mye bra buzz rundt seg. Skal se disse selv de neste dagene.
 10. Betalte du med kredittkort? Hvis du betaler for reisen med kredittkort skal du i grunn av avbestillingsforsikring som gir deg rett til å avbestille reise. Denne forsikringen er ofte en del av kredittkortavtalen. En vanlig reiseforsikring inneholder vanligvis også avbestillingsforsikring. Kanskje vente noen uker med dette, til det verste av telefonkøen til Norwegian er over?
 11. Devs er bra. Elsker FoC. Det er litt morsomt hvordan serien har en haug av folk i små roller som leder sine egne serier og sånt.
 12. Mandag har sesong 3 av Westworld premiere på HBO Nordic. Har sett de 4 første episodene, og jeg liker det jeg ser, spesielt de tre første episodene. Og jeg var sånn fornøyd bare med annenhver episode forrige sesong. Introduksjonen og karakteren til Aaron Paul (fra Breaking Bad), er en karakter som kan være med å få serien til å bli enda mer engasjerende. Det gir også serien mer følelse av at konflikten i serien kan påvirke mer enn bare overklassen, noe som serien har forsøkt å selge, men ikke helt klart tidligere. Veldig spent på hvordan serien vil utvikle seg, og forhåpentligvis vil det faktum at sesongen har færre episoder hjelpe serien med å bli litt tightere i plottet.
 13. Jeg likte sesong 2 av Altered Carbon bedre enn den første. Serien går litt fra å være noe smådøll morro til tider den var i sesong 1, til noe mer idiotisk morro i sesong 2. Mackie er mye mer engasjerende skuespiller enn Kinnaman. Men merker også at manusforfatterne ikke helt klarer å naile det med at både universet og potensiale til serien burde være mer ambisiøst enn det er.
 14. City on A Hill skuffa meg. Forventet noe bedre fra Tom Fontana som har lagd eller vært så tett involvert i glimrende krim og drama som Homicide og Oz.
×
×
 • Create New...