Jump to content

Maury

Medlemmer
 • Content Count

  16312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Maury last won the day on June 15 2015

Maury had the most liked content!

Community Reputation

4239 :)

About Maury

 • Birthday 10/07/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

36271 profile views
 1. Sesong 2 av Narcos: Mexico er ute på Netflix nå. Netflix virker å begynne å slippe originalene sine på torsdager, istedenfor vanlige fredager framover. De merker konkurransen tydeligvis nå.
 2. Parks And Rec er enda bedre. Men jeg elsker amerikanske (og britiske) The Office en hel del. Det er mye bra i serien de fleste 7 sesongene, men så går det litt ned. Men likte egentlig siste sesongen litt, og det er en god nok avslutning i det minste.
 3. Anmeldelsene tilsier at serien er en slags miks mellom Riverdale og The Haunting of Hill House.
 4. Fredag slapp de siste episodene av BoJack Horseman - den beste serien Netflix trolig kommer til å produsere noen gang. For over 6 år siden forventet ikke jeg at en animert serie med en kombinasjon av hest og menneske som hovedperson skulle bli dette. Dette er/var en serie fortjente så mye mer oppmerksomhet og kjærlighet enn det den faktisk fikk - spesielt her til lands hvor nærmest et samlet korps av folk som skriver og snakker om TV-serier og film har skrevet til blods om til og med én fordømt kaffekopp i Game of Thrones. BoJack Horseman som handlet om en avdanka skuespiller startet som en litt i overkant teit serie om BoJack Horseman (Will Arnett), hans venner som Todd (Aaron Paul) og Princess Carolyn (Amy Sedaris), og seriens utgave av Hollywood (Hollywoo). Så, i andre halvdel av den første sesongen tok serien en vending som gjorde serien til noe av det mest unike lagd for TV-skjermen de siste 10 årene. År etter år forsøkes det og lykkes med å gi oss noe ambisiøst og nyskapende for animasjonsjangeren spesielt tematisk sett. Serien har en unik måte å uttrykke menneskelige svik, og mulig forløsning om det kan ende opp med å faktisk bli en mulighet. Serien spilte på alt fra karakterenes anger, tristhet, avhengighet, til håp og lykke. Hvordan egentlig virkelig bli lykkelig, til hvordan du selv kan være din verste fiende. Det er ingen tvil om at BoJack Horseman har vært en serie lagd for intensjonen med å pushe grensene for hva en animert serie for voksne kan være og fortelle. Menneskene som laget serien har satt tydelig mye inspirasjon, kunst, intelligens og tanker inn i serien. Dette vil bli et savn.
 5. Ja, jeg synes det virka lovende i utgangspunktet. Elsker jo konseptet til American Gods og Ragnarock i grunn. Ved American Gods så føler jeg serien er ødelagt av produsentene og bytte av sjefsprodusenter hele tiden. Og nedkuttingen av budsjettet til serien, så sjefsprodusenter slutter er med å ødelegge sjansene til serien, selv fra et business-perspektiv. Men Ragnarock så er det nesten utrolig at det er et produkt fra Adam Prince, som har stått bak en av mine favorittserier fra Skandinavia med Borgen.
 6. Noe av dårligste lagd av norsk TV de siste innen større dramaserier de siste årene på norsk. Selv om dette egentlig er mer en dansk produksjon enn norsk. For det første er det ikke noe originalt, da plottet er nesten identisk med The Almighty Johnsons. Og alt med ånder, guder og norrøn mytologi i moderne gjort med andre serier også som American Gods. Men Ragnarock sitt største problem er ikke at serien er lite original. Det kommer nesten fram som sløvt arbeid, og tydelig at kommunikasjonen mellom regissør og skuespillerne ikke er så bra. Lurer på om de svenske regissørene ikke helt har fått med seg at de norske skuespillerne ikke sier linjene sine ordentlig. Serien har flere gode skuespillere, men herregud det leveres så stivt.
 7. Watchmen ender slik de fleste TV-serier faktisk avsluttes, med en åpen slutt der seerne kan tenke seg fortsettelsen. Dette er som regel de bedre avslutningene, slik som Mad Men f. Eks hadde. En åpen slutt er nesten mer organisk enn disse seriene hvor alle karakterene nærmest dør i de siste episodene.
 8. Ikke glem at også Reed Hastings i Netflix nevnte at de hadde en Game of Thrones-aktig serie i utvikling en gang på en konferanse, og få måneder etterpå ble The Witcher annonsert. Westworld er ikke en Game of Thrones-gigant nei. Men HBO som ikke bryr seg om seertall så mye er fornøyd nok med serien, tross for at alle ser at serien ikke gjør det bra nok til å matche GoT. Sertallene til Westworld som vi faktisk kan stole på, ulikt hva Netflix publiserer om at The Witcher er streamingtjenesten største serie, er de største seertallene HBO likevel har hatt for det meste de siste årene. Ser for meg at Westworld kan falle enda mer i seertallene i vår, og HBO likevel gir serien en fjerde sesong.
 9. Homecoming var bra. Liker du Mr. Robot så burde du gå for den. Litt langsomt, men veldig bra mot slutten av sesong 2. Gleder meg til Homecoming kommer tilbake senere i år.
 10. Vanskelig å si vil jeg si, men jeg følte de første 3 episodene var lettere å komme inn i serien med enn de første 3 til Star Trek: Discovery.
 11. Har fått et par episoder av Picard. Har bare sett bortimot 10 episoder av TNG og så Nemsis for veldig lenge siden, men jeg liker hvordan serien ikke spiller så mye på nostalgi som jeg trodde den kom til å gjøre. Er noen overraskelser og sånt som er der for å blidgjøre fansen, men det fungerer bra. Vanligvis så er tidlige episoder av slike serier de vanskeligste. Sense8 og The Expanse, begge to serier med fantastiske øyeblikk, episoder og sånt fikk ikke helt ordentlig draget før mot slutten av sine første sesonger. Picard gjør det ganske bra fra starten av.
 12. Sett de første 6 episodene av The Outsider. Føler serien lider litt av for tynt plott til tider, men Cynthia Eviros, Ben Mendelsohn og Jason Bateman leverer varene i serien. Også veldig kult med mindre roller av Bill Camp og Paddy Considine (sistenevnte i sin første amerikanske TV-serie, som overraska meg når jeg så han dukke opp). Veldig The Night Of-aktig, som å forvente, når serien tross alt er utviklet og produsert av Richard Price som både jobba med The Wire og utvikla The Night Of sammen med Steve Zallian. Kanskje den blir bedre i de siste episodene. Jeg likte boka, men plottet fremstår noe tynnere på TV-skjermen.
 13. Al Pacino mozel tov! Hunters sesong 1 slippes 21. Februar på Amazon.
×
×
 • Create New...