Jump to content

Maury

Medlemmer
 • Content Count

  16286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Maury last won the day on June 15 2015

Maury had the most liked content!

Community Reputation

4221 :)

About Maury

 • Birthday 10/07/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

36077 profile views
 1. Anmeldelere fikk først screenere denne uka. Enkelte førvisninger forrige uke, og mulig langtidspresse fikk noe screenere 1 uke før det. Anmelderkopier av The Witcher kom denne uka, men Netflix har en feig embargo på serien som gjelder til 20. Desember. Dagen sesong 1 slippes, så publiserte anmeldelser før den tid bryter embargoen om ikke Netflix endrer det.
 2. Dypere og mørkere. Synes den var en god kombinasjon av de beste sidene ved både The Departed og Goodfellas.
 3. Blir noen år til jeg ser den på nytt. Så den på pressevisning for to uker siden, og på Frogner Kino i Oslo i helga. PS: Ikke se en lang film i Frogner Kino med lumbago.
 4. Netflix har det siste døgnet gitt grønt lys/tatt i gang utviklingen av både en spinoff av Vikings og en forløper til klassikeren Chinatown. Vikings-spinoffen fra serieskaperen av Vikings har Netflix allerede gitt grønt lys for to sesonger av (eller 24 episoder). Satt 100 år etter Vikings tar slutt. Chinatown-forløperen følger Jack (karakteren til Jack Nicholson) flere år før Chinatown er satt. Med den originale manusforfatteren av filmen og David Fincher som produsent (og mest trolig regissør).
 5. Det var mye jeg likte med The Irishman, men føler at jeg fikk en ekstra ting ut av å ha sett et par Scoresese-filmer på nytt den siste tiden. Spesielt Casino, Mean Street, The Departed og Goodfellas. Elsket hvordan The Irishman gjør en ørliten hyllest til en komiker som jobbet tett med både Robert og Martin.
 6. Sesong 3 av True Detective likte jeg også. Selvfølgelig ikke så mye som sesong 1, men Ali og Stephen Dorff er fenomenale begge to. Godt hjulpet av en tidvis ganske hjerteskjærende rolle av Scoot McNairy. Føler med Hays og West så fant serien en duo som har både nok likheter og ulikheter til hvordan Rust og Hart var som duo i sesong 1. Skulle nesten ønsket å se Hays og West enda mer sammen enn hva det ble til. Sesong 3 av Mr. Robot likte jeg stort. Hørt av flere at S4 fortsetter samme sporet. Glad for at Esmail satt et punktum for serien. Nok av andre prosjekter fra Esmail å se fram til uansett. Deriblant en miniserie med kona Emmy Rossum i hovedrollen, og mer Homecoming neste år.
 7. Den The Crown-anmeldelsen nevnt her er whack. Har aldri vært kjempefan av The Crown (oftest er ikke jeg fan av sjangeren heller). Men både Coleman og Bonham Carter har så solide prestasjoner denne sesongen, sammen med et par andre. Politikken denne sesongen er mer interessant og. Det føles ut som serien er bedre i år nærmest på grunn av hvor bra Coleman klarer å grave fram de mindre gode trekkene ved Elisabeth enn hva Claire Foy gjorde. Sesong 3 er seriens sterkeste sesong om du spør meg.
 8. Apple-seriene er trasige greier. Det beste er nesten Dickinson, som er en komisk vri på en ung Dickinson (spilt av Hailee Steinfeld fra True Grit). Nest beste serien For All Mankind skuffer litt og.
 9. To på to dager er noe, men i kroner er 50 kroner/100 kroner ikke en dritt lengre. Går rett ut av vinduet for oss litt litt eldre..
×
×
 • Create New...