Jump to content

Maury

Medlemmer
 • Content Count

  16422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Maury last won the day on June 15 2015

Maury had the most liked content!

Community Reputation

4319 :)

1 Follower

About Maury

 • Birthday 10/07/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

37598 profile views
 1. Bare sett de første to episodene av sesongen på forhånd, ettersom jeg har vært busy med andre serier og noe annet. Men denne serien forsetter å være det beste på TV. Gleder meg til å få sett mer i morgen.
 2. Oscar-nominerte Simon Rex? En tidligere MTV-dude, pornoskuespiller, rapper, komiker og Scary Movie-skuespiller. Jeg må nesten smile litt hvis han blir nominert til Oscar tidlig neste år for denne. Hører fra folk jeg kjenner som har sett denne på filmfestivalen i Cannes at dette er en dritbra rolle. Er nyeste filmen til Sean Baker, mannen bak Tangerine (som jeg synes var ok) og The Florida Project (som jeg likte godt). Spent å se denne. Nyeste til PTA kommer også snart, og kom med trailer nylig. Med Alanah Haim fra Haim og Cooper Hoffman (sønn av Phillip Seymour Hoffman) i hovedrollene. Spent på denne. Føler denne blir som Boogie Nights ble litt, og ihvertfall Inherent Vice. Filmer jeg personlig kommer til å elske, men kanskje ikke andre Paul Thomas Anderson-fans vil like. Pressetilgang, i forbindelse med filmfestivaler.
 3. Hohoh. Sett Titane. Dette er filmen sin. Merkeligste og samtidig mest fantastiske filmen jeg har sett i år.
 4. Fan av tegneseriene, selv om enkelte aspekter er litt utdatert, så klarer TV-serien å forbedre det litt. Men dessverre, tross for mye bra bruk av kildematerialet, så var Y: The Last Man i TV-form ganske kjedelig synes jeg helhetlig. Sett de første 6 episodene (pressekopier), og jeg føler det ikke blir bedre. Vet ikke om jeg gidder mer. Ville gi serien mer sjanse, ettersom jeg liker tegneserien, men jeg stopper her.
 5. Blade Runner 2049 var et trist kapittel, men den filmen føler jeg kunne tjent på å være kortere, som igjen ville økt antall visninger filmen kunne hatt. Men jeg føler mye av promoteringen til BR2049 var så feil og. Promoteringen var altfor avhengig av nostalgien og den etablerte fanbasen, mens filmen ikke solgte for et mainstreamt publikum. Dune synes jeg har unngått mye av feilene til BR2049 så langt i promoteringen. Den har også blitt promotert riktig i flere Europeiske land, spesielt i Frankrike som er det viktigste markedet, som vi nå ser resultat av. Jeg tror også det tidlige Europeiske slippet rett og slett kan også øke inntektene til filmen i USA og UK spesielt. Så har du det faktum at en oppfølger for Dune er planlagt allerede, da det var alltids ment å være to filmer fordi Villeneuve ikke ville lage en film ut av første boka. Pluss det virker jo som at han ønsker en triologi (Dune 1 og 2 skal være Dune, og så skal 3`ern var Dune Messiah). Manuset er skrevet ferdig iløpet av året, om ikke allerede. Warner Bros. har gitt Villeneuve en garanti nærmest for at HBO Max-tallene bidrar i å godkjenne en oppfølger om de er bra. Pluss Warner Bros. må ha noe ønske om å lage et langvarig franchise ut av dette, ettersom de har en prequel-serie for HBO Max på vei med Dune: The Sisterhood. Så jeg tror her er det ønske fra begge sider, om en oppfølger.
 6. Alle må dra å se Dune på kino, for at det blir en oppfølger rett og slett. Det er virkelig ikke en film man sitter hjemme for. Sett den en gang til på IMAX'en siden pressevisningen, og dette er muligens den peneste filmen i IMAX på lenge. Ifølge siste oppdateringen fra Deadline så har filmen tjent inn nesten 37M USD på de 24 markedene filmen har åpnet. Filmen har et budsjett på 165M USD. Så slik jeg ser det, så må filmen tjene minst 300M USD, kanskje 400M USD for at en oppfølger skal få grønt lys. Hva den har tjent i de 24 markedene den har åpnet opp nå er veldig bra, men så får vi se hvordan filmen åpner opp i UK og USA i oktober. https://deadline.com/2021/09/dune-opening-weekend-shang-chi-global-international-box-office-1234839288/ Filmen har ikke premiere flere steder, før i oktober, som USA. Så her har Warner Bros vært smarte, pluss å finne en måte der Dune ikke konkurrerer for mye med No Time To Die på mange markeder. Det komiske med dette er at det utsetter Venom: Let There Be Carnage for flere markeder, siden det flere steder er de samme som distribuerer Sony, MGM og Warner Bros.-filmer, slik som SF Studios her hjemme i Skandinavia. Så vi får den filmen over en hel måned etter USA.
 7. Er faktisk noe som fortjener Oscar-nominasjoner for i Marvel. Men riktignok ikke noe beste film enda. Men mye solid arbeid i Marvel når det kommer til stunts (Shang-Chi spesielt), effekter, kostyme, set-design og ikke minst musikk (spesielt Ludwig Goransson som fikk der for Black Panther). Grunnen tror jeg til at Black Panther fikk nominasjon for beste film var jo fordi Oscar-velgerne ikke nok hadde sett If Beale Street Could Talk det året, og de som hadde sett den var trolig ikke så komfortable da med å hylle en slik film. Pluss det er fremdeles folk i USA i dag som ikke takler ordene til James Baldwin. Sistnevnte film kritiserer mye med det amerikanske juridiske systemet og politifolk, som mange ikke turte en gang å lytte på i USA før drapet på George Floyd og andre ble filmet på kamera. If Beale Street Could Talk var en film lagd av en nylig Oscar-vinner, og en svært flott film med et fantastisk soundtrack av Nicholas Britell (Succession og Moonlight). Tror ikke akkurat at Eternals vil få noe nominasjon for beste film, men ser for meg at Cholé Zaho kan få Oscar-nominasjon for beste regi på den.
 8. Fikk sett Dune under pressevisning på IMAX i går. Fy-faaaaan. Denis Villeneuve har klart det igjen. Sci-fi er hans greie.
 9. Wtf.. Om det er noe sted Dexter burde slutta, så er det sesong 4. Men sesong 1 og 2?🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
 10. Datoen til Furia er klar nå. Neste måned.
 11. Datoen er ikke satt enda, men siste jeg har hørt er midten av oktober.
 12. Furia med Pål Sverre Hagen og Ine Marie Willmann på Viaplay er ganske stor produksjon. 70% av serien er jo spilt inn i Tyskland. Norske svaret på Homeland, og av de episodene jeg har sett er det ikke så erke-amerikansk som Nobel var.
 13. Sett både Verdens Verste Menneske, De Uskyldige og A-ha: The Movie nå. Med The Middle Man og Nattebarn på vei, så tror jeg dette kan bli en av de beste årene til norsk film. Det er utrolig at vi er der at Verdens Verste Menneske er første norske filmen som har vunnet en pris på filmfestivalen i Cannes. Og det på grunn av en skuespiller sin prestasjon med Renate Reinsve, som forresten eier i filmen. Nå er også Reinsve nevnt som en som potensielt kan få Oscar-nominasjon. Bare synd at "Hollywood"-filmer som Nordsjøen sikkert får meste av oppmerksomheten i høst.
 14. Den trenden avsluttes etter Dune visstnok hos HBO Max. Eller en av filmene mot slutten av året. De store pengene er fremdeles i kino, selv nå. Men Warner Bros. skulle starte produksjonen av 10 filmer med ordentlig filmbudsjett årlig fra neste år av.
 15. Fikk sett The Suicide Squad på pressevisning i dag. Kommer med anmeldelse snart, men herregud, dette er den villeste filmopplevelsen jeg har hatt siden jeg så Avengers: Endgame, og noe helt eget. Nesten så jeg til glemte at filmen pågår i samme universet som Batman Vs. Superman, fordi det er virkelig så mye bra som skjer i filmen. Men jeg er virkelig overrasket hvor mye James Gunn faktisk fikk lov til å gjøre av DC/Warner Bros.
×
×
 • Create New...