Jump to content

Jakoozie

Medlemmer
 • Content Count

  5898
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jakoozie

 1. Dere som får konsoll på disse små dryppene, sitter dere og følger med konstant på disse nettsidene? Hvordan får dere det med dere? Synes det er utrolig irriterende at de gjør det på denne måten. De burde heller sette opp trygge, botfrie bestillingssider og så får den som er nest i køen når de får inn konsoller
 2. Det er helt åpenbart at det er lov. Om det burde være lov er er annet spørsmål. Det går an å diskutere.
 3. Hei. Jeg er litt usikker på hund og flått. Hvordan gjør dere med dette? Vet at det finnes halsbånd, men stemmer det at de må gis på resept? Bruker dere flåtthalsbånd eller fjerne dere bare flått underveis hvis de kommer? Ser at det er mulig å kjøpe noen halsbånd, f.eks dette https://www.dyresjappa.no/flatthalsband-til-hund Men jeg vet ikke om sånn produkter duger? Skeptisk til at de er så "naturlige", vil helst ha noe som funker.
 4. Herlig at jeg fortsatt, etter flere år borte fra dette forumet, kan lese et innlegg som er godt skrevet men så utrolig langt fra min egen oppfatning at jeg tenker: "Ah, dette må det være Radiohodet som har skrevet", og ha rett. Forøvrig elsker jeg dette spillet. På PC funker det knirkefritt. Og helt uenig i at det er noe dårligere enn Dead Cells eller Hollow Knight. Selv om de er i ca samme sjanger (ikke egentlig når det gjelder Dead Cells) så går de for veldig forskjellige ting. Alle spillene er bra.
 5. Hei! Jeg lurer på noe i forhold til fondssparing. Alle snakker jo om at man må ha lang tidshorisont, fordi markedet svinger, og at det er lurt med månedlige innbetalinger for å unngå dårlig timing. Men hvordan gjør man det når det begynner å nærme seg tidspunkt for utbetaling? Bør man f.eks noen år før begynne å flytte pengene gradvis over på noe mindre risikabelt, som obligasjonsfond o.l? Dette forutsetter jo at man vet ca når man trenger pengene, som vel ikke alltid er tilfellet. Det beste er vel, om mulig, å spre utbetalingene over en viss tid også, for å minimere sjansen for at man selger på et dårlig tidspunkt. Jeg understreker at jeg er en "passiv" fondssparer, og ikke ønsker å tukle for mye og bruke mye tid på å analysere eller time markedet.
 6. Tenkte meg jeg kom til å få et sånt svar. Besserwissere trengs ikke her, og du trenger ikke bekymre deg for hunden min. Planen er ikke å alltid gjøre det på denne måten, tenker mest om morgenen eller på natten. (Min hund må veldig ofte på do på natten, og du forstår vel at det er litt kjipt å kle på seg full bekledning å våkne helt midt på natten) Noen som faktisk har tips?
 7. Hei! Jeg har en phalene som bor med meg i min leilighet i byen. Jeg bor ikke på bakkeplan så jeg må enten gå ut med henne på gata hver gang hun må på do eller la henne gå på terrassen. Til nå har vi gjort en blanding, men jeg er ute etter en mer hygienisk variant på terrassen. (Tisset renner ned mellom terrassebordene til bakgården som ingen bruker foreløpig, men dette vil forandre seg snart) Har lest på amerikanske nettsider at det finnes løsninger med kunstig gress på toppen, hvor tisset renner gjennom og ned i en uttrekkbar boks man tømmer en gang til dagen e.l. Jeg prøvde å se på norske nettbutikker, men kunne ikke se noen som hadde dette. Har noen av dere prøvd lignende? Ser for meg at det kan være mulig å lage en hjemmelaga versjon av dette også, med en flekk kunstgress.
 8. Hei! Jeg har et lite (8 kvm) rom som jeg stort sett bruker til å sitte på PCen og og spille. I fjor sommer ble det uutholdelig varmt der inne, uansett om vinduene var åpne og selv om jeg hadde vifte, og i år har jeg lyst til å finne en løsning. Jeg har sett litt på portable air condition-enheter. Jeg har lest om et par av de, og forstår at det varierer hvor mye de faktisk kjøler.(noen er visst i praksis bare store vifter) Har noen en anbefaling? Vil helst ikke bruke så mye penger på dette her, og det er jo til et veldig lite rom. Det som nok gjør at det kreves litt av kjøleren er at PCen min er en kraftig stasjonær spill-PC som lager en god del varme. (Tipper den bruker ca 500 watt strøm)
×
×
 • Create New...