Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/26/20 in all areas

 1. 3 points
  Vi hørte at du kom..
 2. 2 points
  Peace out, folks!
 3. 2 points
  Får vel rulle i gang litt Jim Carrey på skjermen, vel
 4. 2 points
  Ja- sånn var det ja! Og hold kjeft når du snakker til meg!
 5. 2 points
  Har ikke Mega i nærheten, bare Coop Xtra. Skulle forøvrig ikke forundre meg om de snart setter telt over ølpølsene også etter kl 20 på hverdager..
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
  Nå hører vi to på Holding Out For A Hero med Bonnie Tyler.
 20. 1 point
  Fortsetter på Frontier.
 21. 1 point
  Du får kjøpe to i gangen. Da blir det ca 16 øl på turen. En veg...
 22. 1 point
  Sanddynene er ganske digre på nært hold. Dette får bli det siste bildet for i dag.
 23. 1 point
  Ikke skriv med mat i munnen! Eller hvordan var det nå igjen?
 24. 1 point
  Det syns jeg var litt stor avstand ...
 25. 1 point
 26. 1 point
  Spiser ølpølse as we speak.
 27. 1 point
 28. 1 point
 29. 1 point
 30. 1 point
  Ja, vi var der på kurs sammen med CAS, vi ble enige om litt forskjellig.
 31. 1 point
  Har jeg ikke lest argumentet hans sa du? Les det på nytt:
 32. 1 point
  Du snakker mot deg selv her, først sier du at du ikke vil straffe Tesla, så sier du at du vil regulere dem. Du får se å bestemme deg. Jeg ga deg forresten en løsning, tving de andre til å ta utbygging av ladenettverk mer på alvor. Vi har mer nytte av at de andre forbedrer sitt tilbud enn at Tesla tvinges til å svekke sitt.
 33. 1 point
  Og hvorfor i all verden er det greit at alle andre bilfabrikanter sender elbiler ut på markedet uten å sørge for at de har tilgang til et skikkelig hurtigladetilbud? Ansvarsfraskrivelse kalles det!
 34. 1 point
  De var da fælt så ufsete. HAr du ikke storsinn nok til å grattulere dem med en stor fremgang?
 35. 1 point
  Altså, Tesla har hele tiden sørget for at bilene de selger har tilgang til et godt hurtigladenett. Det har de andre *ikke* gjort! Du vil altså løse dette ved å gjøre det til Teslas ansvar at andre merker får tilgang til et bra hurtigladenettverk? Det henger ikke på greip for fem øre! Om du skal kritisere noen for å mangle samfunnsansvar må det være de som har solgt elbiler uten å sørge for at bilene har tilgang til et bra hurtigladenettverk. Rett heller reguleringsiveren din mot de andre, krev at alle som selger elbiler i Norge tar ansvar for å finansiere og bygge ut et hurtigladenettverk men gi dem frihet til å inngå samarbeid med hverandre eller tredjepart.
 36. 1 point
  Det stemmer at det er en del øvelser, og det er etter min mening det morsomste og mest lærerike. Det er enkelte øvelser der hele klassen vil observere, men dette er ikke ofte. Som oftest jobber man i det som kalles basisgrupper. Dette er en fast gruppe på rundt seks personer man er i gjennom året. Dette er delt inn innad i klassen. Basisgrupper jobber mye sammen, for eksempel ved øvelser. Men du må ikke la dette være til hinder for å søke, for husk at alle er det for å lære. Alle gjør feil, og det jo det man lærer av. Ingen er ute etter å ta noen, og det er veldig godt miljø for å hjelpe hverandre og lære så mye som mulig i min klasse.
 37. 1 point
  Med Tesla så ble det for veldig mange aktuelt å kjøpe elbil, nettopp bl.a pga rekkevidde. Elbiler var ikke lenger forbeholdt dritstygge små matbokser, men man fikk kjørekomfort, design, ytelser, rekkevidde, god plass og en high tech bil. Dog var jo S ganske dyr, men nå har man Model 3 og Y er rett rundt hjørnet. Så nei, jeg tror overhodet ikke vi hadde sett markedet fullt av små elbiler med kort rekkevidde om Tesla ikke hadde eksistert. Model 3 kan de fleste ta seg rå til om man har en grei inntekt, eller om man er 2 da den koster like mye som en greit utstyrt Skoda Octavia .
 38. 1 point
  Nei, det er feil. Da subsidierer du utbygging av infrastruktur hvis det er behov for det. Det er nettopp det vi blant annet har gjort med å kaste millioner på hydrogenstasjoner. Da får vi bare stoppe der tror jeg, for spør du meg grenser dette til det latterlige.
 39. 1 point
  Dette er ikke ett nullsumspill. At Tesla må ødelegge nettverket sitt ved å måtte gjøre masse tilpassninger og endre prisingen radikalt til det verre er *både* dårlig for Tesla *og* dårlig for miljøet. Det er ikke sånn at jo mer man ødelegger for Tesla, jo bedre har miljøet det... Så nå vil du at Tesla skal fokusere på å lage ekstrautstyr til konkurrentenes biler... Hvordan klarer du ikke å se at slike sidespor gjør at Tesla har mindre ressurser til å bygge ut ladenettverket?
 40. 1 point
  Da tror jeg du med vilje prøver å se snevert på det. Om du løfter blikket ditt litt og legger til side det at du misliker Tesla/Musk så kan du se at de absolutt har satt i gang et elbilmarked og åpnet øynene til de store. De lagde i 2012 en bil med god rekkevidde og den så ut som en vanlig bil. De har drevet teknologien fremover, åpnet patenter og gitt de etablerte et spark bak. Det er ikke uten grunn at de er blitt merket de andre sammenligner seg med. Men du velger altså å fokusere på det snevre eksempelet på at ikke hvem som helst kan lade på ladestasjonene de her. Det på tross av at de har tilbudt seg å gjøre det, så lenge de andre bidrar inn i den enorme investeringskostnaden det har hatt å sette de opp.
 41. 1 point
  Du glemmer 'hvorfor'. Hvorfor skal vi ta fra Tesla retten til å bestemme over eget utstyr? Hva galt har de gjort for å fortjene den typen inngripen?
 42. 1 point
  Det er de andre bilprodusentene som nekter de bilene å lade hos Tesla. De har ikke kjøpt seg inn og ikke bygget inn utstyret som kreves. Det er jo også helt åpent for andre å bygge et tilsvarende nettverk, så kan de nekte Tesla å lade der eller gå for ionityveien med å kreve en heftig pris.
 43. 1 point
  Totalpakka er enormt mye bedre. Et godt utbygd ladenettverk med raske ladere, mange ladepunkt per lokasjon, god integrering mellom bil og ladenettverk og ikke minst hyggelig pris.
 44. 1 point
  At det finnes personer som sier det du gjengir er det ingen tvil om, men de er i sterkt mindretall. IPCC er en samling med 195 forskere som igjen har tusenvis av andre bidragene forskere som jobber med klimarapporten. De kildene du refererer til er ytterst tvilsomme og på ingen måte konsensus. Lytt til de som vet hva de snakker om, ikke lekmenn, feilinformerte personer og stråmenn. Objektivitet er nøkkelen, er det overveldende beviser er det høyst sannsynlig.
 45. 1 point
  P. Tuvnes Slutt å spre falske nyheter. Som vi snakket om tidligere, for din egen del - vær mer kildekritisk.
 46. 1 point
  Og nå i denne stund hører vi to på Bob Dylan Like a Rolling Stone
 47. 1 point
  Og akkurat nå hører vi på The Alimals The House of Rising Sun
 48. 1 point
  Og nå hører vi to på Jimi Hendrix Hey Joe
 49. 1 point
  Vi to hører på Jefferson Airplane White Rabbit nå.
 50. 1 point
  Ja ja sånn kan det gå, det sier nå i hvert fall vi to.
×
×
 • Create New...