Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/11/20 in all areas

 1. 2 points
  Og hva er problemet med dette? Hvordan vil en Playstation bruker lide om spillet han kjøper til samme pris som alle andre har mer innhold? Hvordan vil folk på de andre konsollene lide om det innholdet aldri skulle vært der fra starten av? Om jeg utvikler et spill så utvikler jeg 100% av spillet til begge plattformene, så kommer Sony og tilbyr meg masse penger for å lage enda mer innhold til dem. Hvorfor skal jeg si nei til dette? Om det var snakk om at et spill som var ferdig utviklet og hadde kommet ut til begge konsollene fikk innhold fjernet fra den ene, da hadde det vært et problem. Men her er det snakk om at noen betaler for å legge til innhold, ikke for å fjerne innhold. Utviklerne vinner på dette. De får mer penger til å utvikle spillet. Dette vinner alle på. Xbox eierne får et bedre spill, og hadde ikke Sony betalt for spider-man så hadde de nok aldri fått spider-man heller. Dette taper de ingenting på. Playstation eierne får et bedre spill, og de får mer innhold. Dette vinner de på. Det er ingen som taper på dette.
 2. 1 point
  Ta en titt på lenkene nederst. Hva er det dere ser? 1. Tre hvite menn som lynsjer en svart, ung mann? Fordi "lolz", liksom? Eller... 2. Tre menn, som tilfeldigvis var hvite, som drepte en annen, som tilfeldigvis var svart, i selvforsvar? Slik jeg ser det, så er dette en rimelig open and shut case. Mistenksomme naboer så Ahmaud Arbery luske rundt et hus under oppbygging, og bestemte seg for å ringe politiet. Arbery begynte å løpe, og i det han passerte sønnen til han som til slutt endte med å ta livet av han, ble han dratt kjensel på fra en video fra et overvåkningskamera, og de bestemte seg for å legge seg på hjul etter han. På videoen av det som fulgte så kan man se Arbery komme opp bak en hvit bil, ta til høyre, løpe opp høyre side av bilen, hvor han fyker rett på én av mennene. Det oppstår umiddelbart en kamp om hagla denne fyren har i hendene. Og etter å ha hamret løs på denne mannen i 8 - 9 sekunder, skyter han Arbery i frykt for sitt eget liv, og dreper han. Synspunkter? Arbery på byggeplass: https://www.youtube.com/watch?v=kHwrWg_BzOc Amerikansk fjernsyn: https://www.youtube.com/watch?v=vElX_sLt2NM Amerikansk fjernsyn: https://www.youtube.com/watch?v=A04FYzu_H0E Hele videoen (bare skru av lyden): https://www.youtube.com/watch?v=GHo_C_rsuKg Dagbladet: https://www.dagbladet.no/nyheter/lynsjing/72452071 NRK: https://www.nrk.no/urix/ble-skutt-og-drept-pa-joggetur---mediestorm-forte-til-pagripelse-1.15008207
 3. 1 point
  Andre deltagere mener alle vold er moralske like,
 4. 1 point
  Innrømmer det. På mat, drikke, damer, filmer, musikk, venner og det aller meste ellers.
 5. 1 point
 6. 1 point
  Man kan altså ikke kjøpe øl etter kl 20 i en butikk som holder åpent til kl 23. Derimot kan man gå på puben og drikke seg stupfull til langt på natt. Heia logikk.
 7. 1 point
  Dette med telt over ølkassene er molbo-Norge i et nøtteskall. Turister som vil kjøpe øl til grillmaten etter kl 18 på en lørdag tror jo det er skjult kamera, og blir bare oppgitt når de får bekreftet at det er virkelighet. God Norgesreklame der altså. Øl er altså en lovlig vare frem til kl 20 (18), etter det er det en ulovlig vare. Heia logikken. Alkoholikere får uansett tak i drikkevarer, alternativt handler de inn for mye pga det latterlige teltet. Dette er et klassisk eksempel på at noen svært få ødelegger for alle andre oppegående mennesker. Hvorfor skal lover og forskrifter baseres på et ødeleggende mindretall, når det samtidig går ut over de som klarer å oppføre seg? Telt over ølkassene er like dustete som det tilbakestående forbudet vi hadde mot lakrispiper(!!!).
 8. 1 point
 9. 1 point
  Så hvis Rema selger 1 kg ost til 100 kr og Coop selger 1 kg ost + en pakke knekkebrød for samme pris er det plutselig Coop sin feil at Rema tilbyr mindre? Det virker mer som om Rema ikke tar seg av kundene sine.
 10. 1 point
  Nå hører vi to på Strawberry Fields Forever med The Beatles.
 11. 1 point
  Absolutt. Det er jo bare å velge riktig konsoll.
 12. 1 point
  Vel, syns det er litt rart å legge skylden på plattformen som faktisk tilbyr MER innhold. Hva med plattformen som tilbyr mindre og tar samme pris? Det er da ikke særlig forbrukervennlig.
 13. 1 point
  Det er prinsipielt det samme. Det er helt naturlig at forskjellige konsoller tilbyr forskjellig innhold. Dette er tross alt ikke Nintendo XboxStation.
 14. 1 point
  Å spille for unlocks, beste tid og poeng etc. var jeg ferdig med etter Nintendo 64. For meg har aldri gamerscore eller trophies vært noe annet enn en irriterende pop-up på skjermen ( som heldigvis kan slåes av) Jeg ser helt klart drivet med å ha ett sånt system på plass dog.
 15. 1 point
  Hvor er den prinsipielle forskjellen?
 16. 1 point
  Ifølge Raul07 burde du være i harnisk!
 17. 1 point
  Let me get this straight: Du er altså sur for at Sony legger for mye innsats i å gi deg mest innhold på konsollen du uansett skal kjøpe...?!
 18. 1 point
  Meeh, som du sier selv er det jo bare rykter. Vi har jo ingen anelse, og ikke sett noenting håndfast i det hele tatt. Du trenger ikke dra det så ut av proporsjoner.
 19. 1 point
  Vel, du har vel ikke lyst å støtte en plattformholder som ikke er villig til å bla opp for å beholde spill og innhold til forbrukerne? Microsoft har da penger nok.
 20. 1 point
  Nei, det eneste som er utrolig er hvor overrasket du er.
 21. 1 point
  Det er du som misforstår om du tror det har noe med Sony og Playstation å gjøre. Dette var jo MS eksperter på ved 360-generasjonen, akkurat denne generasjonen vet jeg ikke helt. Brydde meg verken mer eller mindre om det da. Apropos det. De som virkelig går under radaren er Nintendo. De har vel de aller største eksklusive spillene og franchisene i verden, men det blir liksom innafor fordi konsollen er så annerledes. Men akkurat eksklusive titler er jeg mer fan av enn eksklusivt innhold. Sistnevnte synes jeg er en dårligere praksis uten de helt store fordelene, men klarer ikke å bry meg så fryktelig.
 22. 1 point
  Ramaskrik? Tror du overvurderer hvor mye folk bryr seg egentlig. Tipper det neppe blir noen andre enn de vanlige som "alltid" maser om hvor forferdelig det er med eksklusive titler/innhold.
 23. 1 point
  Mjaa, en eller annen form for pengeutveksling vil det være mellom Sony og utvikler. Noe vil jeg tro det bidrar til utviklerne å få mer penger mellom hendene. Ser ikke for meg det går rett på bunnlinja. Samtidig gir det også et insentiv til å lage bra DLC. Om Sony betaler i bøtter og spann for noe DLC, men ingen kjøper det fordi det suger balle, så kan du garantere at det får en effekt. Det er ikke så enkelt som at det er utelukkende forbrukerfiendtlig, men heller ikke særlig forbrukervennlig.
 24. 1 point
  Er folk virkelig overrasket over konsolleksklusive titler...?
 25. 1 point
  Dette er psykologi triks som er blitt brukt i lang tid. Så ja for dem som skal kjøpe eller eier en PS5 så gir dette en følelse av verdi og verifikasjon om at en har gjort et bra kjøp. Igjen, dette er psykologi triks som har blitt brukt i lang tid og som fungerer. En behøver ikke å like det enten en er en PS5 eier eller ikke. Men å se hvorfor slike avtaler blir gjort er ikke så vanskelig å forstå.
 26. 1 point
  Synes Sony har den klart beste helhetspakken, så selv om MS skulle slå dem litt på hardware så skal det nok *mye* til for at jeg velger XsX. Har en Xbox One X og den har knapt blitt brukt til tross for 4K, så det sier vel litt at en vanilla PS4 blir brukt mye mer.
 27. 1 point
  Dette er hovedstrategien til Playstation, Xbox og Nintendo. Spørsmålet de kontinuerlig stiller seg er: "Hvordan kan vi lokke forbrukere til å kjøpe vår boks istedet for en annen boks?". Ellers kunne de jo bare gitt ut spillene på PC og mobil.
 28. 1 point
  Godtatt? Spillmarkedet er jo ikke noe demokrati. Spillselskapene forsøker vinne markedsandeler ved hjelp av diverse taktikker, hvorav eksklusivitet er en dem. De driver ikke veldedighet. Microsoft, Nintendo og Sony har gjort dette i alle år. Det har jo ingenting å si om man eier studioet og franchisen eller betaler for den. Utfallet er jo det samme.
 29. 1 point
  Som PS5 eier så vinner du på dette. Jeg tipper dem fleste bryr seg fletta om Xbox og PC spillere ikke kan spille et spill eller få X innhold. Dette er bare smart bussiness og det virker. Alt utifra hvilke spill og innhold det er så vil flere kjøpe en PS5.
 30. 1 point
  Ja dem gjorde det vel med flere stor spill? Tomb Raider er det første jeg kommer på i farta.. Det måtte vel PlayStation spillere vente et helt år på?
 31. 1 point
  Ja, men det er ikke snakk om bare innhold denne gangen men hele spill visstnok som blir låst til PS5. Derifra dette snakket om at folk kommer til å bli sjokkert over at spill A og B ikke kommer til andre som før. Om det er for godt eller tids eksklusivt eller bra tull som ikke stemmer gjenstår å se. Men enig at det er dritt for alle andre. Men Gud for et incentive til å kjøpe en PS5 om AAA spill A og B kun er til PS5 i fks 2020 til 2022...da vil konsollene fly ut av butikkene.
 32. 1 point
  Dette var da en veldig vanlig taktikk fra Xbox for noen år siden, spesielt 360. Betalte eksklusiver, tidsbegrenset eksklusivitet og eksklusivt DLC. MS har gått bort fra taktikken, sannsynligvis fordi det er for dyrt når man ikke er markedsleder.
 33. 1 point
  Spill er en business. Deal with it.
 34. 1 point
  Om en skal tro på "insiders" etc så har Sony vært i kontakt med alle dem store tredjeparts studioene og gjort avtaler. Microsoft har også gjort det samme men ikke vært villig til å betale så mye som Sony. Det som blir sagt nå er at det er noen veldig store spill som Sony har gjort avtale med. Så store at folk kommer til å bli sjokkert ifølge disse "insider" folka som lekker dette. Samt avtaler for DLC og annet innhold låst til PlayStation. Når en tenker etter så har konsoll lansering og spillene vært rimelig slapt. Så dette er nok Sony sin respons til å gjøre PlayStation5 så tillitrekende på dag 1 som overhode mulig. Personlig synes jeg det er bare bra business og bra for PlayStation eiere som føler mer verdi i sin investering. Men ikke bra for Xbox og PC spillere selvfølgelig....
 35. 1 point
  Russisk fly faktisk. 😃
 36. 1 point
  Nå hører vi to på Hello Goodbye med The Beatles.
 37. 1 point
  Nå hører vi to på I Am The Walrus med The Beatles.
 38. 1 point
  Nå hører vi to på Your Mother Should Know med The Beatles.
 39. 1 point
  Nå hører vi to på Blue Jay Way med The Beatles.
 40. 1 point
  Nå hører vi to på Flying med The Beatles.
 41. 1 point
  Nå hører vi to på The Fool On The Hill med The Beatles.
 42. 1 point
  En PS5 vil yte mye bedre enn en midrange PC. Skal du ha en PC som yter nogenlunde likt eller bedre enn PS5 vil koste deg over dobbelt og kanskje tre dobbelt så mye. PS5 har jo også endel spill som er eksklusiv, så de titlene går man glipp av visst man går for en PC. Også har man jo enkelheten med en konsoll. Du plugger den i TV så er det bare å starte spillet. Skal man bruke PC på TV så må man igjennom flere steg før man kan sette seg i sofaen å spille. Windows er heller ikke særlig kontrollervennlig så du må nesten ha tastatur og mus for a navigere deg til spillene du skal spille.
 43. 1 point
  Det samme kan tydligvis sies om de du hører på.
 44. 1 point
 45. 1 point
  At Arbery var inne på byggeplassen rettferdiggjør ikke at han ble drept. Det er grunnen til at disse to karene bestemte seg for å ringe politiet på ham og følge hans bevegelser i bil. Den eventuelle rettferdiggjørelsen for at han blir drept (vil vise seg om retten mener det er rettferdiggjort eller ikke) skjer i sekundene før han blir skutt flere ganger og dør. På videoen ser man at avdøde er i heftig slåsskamp med en av personene når de første skuddene blir utløst. Hvordan slåsskampen startet er ikke klart utifra videoen, men i sekundene før ser man avdøde løpe mot bilen som personen står ved i høy fart. Jeg er ganske skuffet over MSM som uten grunnlag forsøker å gjøre dette om til en rasistisk lynsjing, men det bekrefter imidlertid bare mitt syn på dem som unøytrale, politisk korrekte munnstykker for venstresiden.
 46. 1 point
  Kan du tenke deg? En mann som får lov til å forsvare seg mot en annen mann som sparker og slår ham i hodet. For et forferdelig samfunn. Fysj! Slikt vil vi ikke ha.
 47. 1 point
  Takk for at du bringer nyanse til denne saken. Jeg hadde bare lest MSM og fått et helt feil inntrykk. På videoen ser det ut som at den avdøde kommer joggende mot pickupen, i full fart, og det neste man ser er at det er en kamp om tiltaltes hagle. Ser rett og slett ut som at avdøde angrep ham. Det ser definitivt ut som at alternativ 2 er tilfellet her. Dette ser ikke ut til å være en "rasistisk lynsjing av en jogger" som MSM kalte det, men en "mann forsvarer seg mot mann som angriper ham".
 48. 1 point
 49. 1 point
 50. 1 point
  Hei. Jeg føler med deg, og skal prøve og veilede deg så godt det lar seg gjøre. Først av alt, hvis du kan dokumentere at den gjelden som har blitt stiftet når du og din samboer bodde sammen, og at dette har vært felles så kan du gå til Nm/forliksrådet og klage, deretter be om at gjelden blir også satt på henne som medlånetaker. Videre så har ikke de lov og trekke deg over livsoppholdsatsene, mer info om disse finner du på sismo.no - hjemmesiden til statens innkrevningssentral. Merk at dette gjelder KUN for trekk, videre livsoppholdsatser reguleres fra kommune til kommune når det kommer til bidrag fra der du bor. Du har også rett til dekning for husleie - denne er ikke med i livsoppholdsatsen, den er enkeltstående. Ved siden av dette så har du også forhøyet livsoppholdsatser grunnet barn, er du alene forsørger for de? Og til slutt, NAV er pliktig til og hjelpe deg, så at de prøver seg på noe annet er tull. Jeg jobber med dette daglig, og kan love deg at hvis du har blitt trukket mer enn de har lov på, så kan du kreve dette tilbakebetalt. Ingen i Norge har lov og trekke deg ut fra livsoppholdsatsene du har, mens alt over vil forsvinne. Gjeldsordning er uaktuelt siden dette ikke er gammel stiftet gjeld, og 150 000 kr er ikke mye i gjeld, og vil normalt sett være ganske oppnåelig og være innfridd innen 5 år som en gjeldsordning normalt sett har løpelengde på. Når du får brev om utleggstrekk og lignende og du ser at du blir trukket av livsoppholdsatsene må du bare sende inn dokumentasjon til de fort som pokker, så vil trekket bli stanset, evt tilbakebetalt. ignorer de dette bryter de med Norsk lov. Råder deg til og finne ut hva du har rett på ihht livsoppholdsatser, barn, barnepass, barnehage etc og du vil finne alt på sismo.no Lykke til!
×
×
 • Create New...