Jump to content

Dragavon

Medlemmer
 • Content Count

  5630
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Dragavon

 1. New Horizons er så langt borte at de ser forskjeller på stjernenes posisjoner no https://gizmodo.com/nasa-s-new-horizons-probe-is-so-far-away-it-now-sees-st-1844013134
 2. Ett viktig punkt er også at alt av nødvendige sensorer er intergrert i F-35 Andre fly som F-15, F-18 og Gripen trenger ekstrautstyr for flere titalls millioner for å komme i nærheten av samme kapasitet som F-35 har integrert. På de andre flyene så er ikkje disse sensorene inkludert i prisen per fly, så det kommer i tillegg. På de andre flyene er ikkje vedlikehold av disse sensorene inkludert i vedlikeholdskostnadene, så det kommer i tillegg. PÅ F-35 er alt inkludert, og derfor ser det dyrere ut. Det eneste punktet F-22 er bedre på er topphastighet.
 3. Premier League skal ett møte i formiddag for å bestemme kva som skjer. Arsenal sin manager og en spiller i Chelsea er bekreftet smittet. Blir overrasket om ikkje det får alvorlige konsekvenser no.
 4. Ja, de som opererer F-35 må jo lese igjennom utskriftene av loggene manuelt, de har jo ingen datamaskiner til å hjelpe seg 😵
 5. Ikkje er eksponert? En F-16 er i lufta og gjør alt han kan for å finne 2 stk F-35. Mener du virkelig at F-35 skal fly opp til andre fly, og si her er eg, skyt meg ned? En F-35 kan fly så tett opptil F-16 at flygerene kan telle naglene i skroget til F-16 uten å bli oppdaget. Tror du ikkje at de da også kan skyte ned det F-16 flyet?
 6. Se denne du https://www.vgtv.no/video/148842/slik-fungerer-f-35-fly-i-en-krigssituasjon
 7. Hadde du lest den saken skikkelig så hadde du sett at den er flere år gammel, og F-35 der hadde store begrensninger i programvare kor mye piloten kunne belaste flyet. F-35 som flyr i dag kan manøvrere mye heftigere enn det flyet i den testen kunne. Testen der blei gjort for å få en status quo på kor de var i utviklingen av F-35.
 8. Problemet er helt klart størst fra Woodward og opp.
 9. Kan det være noe så trivielt som en støvsky som har beveget seg i mellom oss og Betelgeuse, eller er det noe de hadde sett?
 10. For Bournemouth kan King / ikkje King være forskjellen på nedrykk eller ny kontrakt, så for de er han verdt mye mere enn hans kvaliteter skulle tilsi. Men han kan helt sikkert score noen mål og hjelpe oss også.
 11. Når du ser på historien til engelske tabloider så er det ikkje utenkelig at de har gjort noe slikt. De har gjort mye værre ting før.
 12. Det er en Hollywood-film, og har sannsynligvis minimalt med historisk riktig innhold.
 13. https://www.nrk.no/satiriks/tidligere-united-spillere-enige_-_-solskjaer-ma-hore-pa-tidligere-united-spillere-1.14858529
 14. Sjukt spennende! https://www.nrk.no/urix/stjernen-betelgeuse-kan-vaere-i-ferd-med-a-bli-en-supernova-1.14842143
 15. Er enig med det Solskjær gjorde / ikkje gjorde der eg. Når han ikkje fikk de spillerene han ville, enten fordi de ikkje var tilgjengelige, eller fordi de ikkje virkelig ville til United, så lot han være å kjøpe noen bare for å kjøpe noen. Støtter det 100%, skjølv om det betyr at vi i perioder sliter.
 16. Fargene hadde jo vore de samme, men lyset hadde vore annerledes. Det hadde blitt som når du bruker fargede lyspærer.
 17. Synest denne artikkelen på NRK var veldig god og interresant. https://www.nrk.no/sport/xl/har-solskjaer-egentlig-tatt-united-fremover_-1.14823140
 18. Å slå PSG var såklart en stor bragd, men på det tidspunktet var de fremdeles i flytsonen og begeistringen etter managerbyttet. Å slå ett revansjesugent City over to kamper tror eg blir beinhardt. Med mindre Guardiola driter i ligacupen og stiller med ett b-lag.
 19. The number twelve looks like you: Det der synest eg var direkte grusomt å høre, skjønner ikkje at det går ann å like det. 1/10.
 20. https://www.theguardian.com/science/video/2019/nov/13/huge-meteor-lights-up-missouri-sky-video
 21. Norske filmregissører har ofte hatt veldig merkelige ideer for kordan skuespillerne skulle spille og prate. Det er derfor så mye litt eldre norsk film har så oppstyltet og kunstig dialog for eksempel.
×
×
 • Create New...