Gå til innhold

N-4K0

Medlemmer
 • Innlegg

  777
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

N-4K0 vant dagen sist 19. november 2019

N-4K0 hadde mest likt innhold!

7 følgere

Om N-4K0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

20 691 profilvisninger

N-4K0 sine prestasjoner

6,1k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Det burde definitivt være tids-, evt. aldersbegrensninger på stillinger som f.eks. høyesterettsdommer. En så viktig posisjon føler jeg det blir feil å utnevne én person til på livstid. Bare se på hvordan vi mennesker er - vi forandrer oss utrolig mye, noen mer og noen mindre - gjennom hele livet. Jeg er 35, jeg har en mor på 58 og en bestemor på 92. Jeg ser veldig godt hvordan bestemora mi på mange måter er veldig gammeldags i tankegang og synspunkter som et barn av 30-40-tallet og mora mi kanskje til dels gammeldags som et barn av 60-70-tallet, sammenlignet med meg selv som et barn av 80-90-tallet. Det virker absurd at en person skal kunne inneha en så viktig stilling fra de blir utnevnt og til de dør, som kan være så mye som 50 år avhengig av alder ved utnevnelse og livslengde, når (etter min erfaring) de fleste av oss utvikler vaner og tanker og levesett basert på hvordan vi selv vokste opp og kan ende opp med å bli gammeldagse og "alt var bedre før i tida!" når vi blir gamle. Hvordan skal f.eks. en karrierepolitiker på 60-70+ (som vi ser mange av i land som USA) kunne forstå hvordan unge oppfatter verden når det er så lenge siden de selv var unge, i tillegg til at verden kontinuerlig utvikler seg sånn at ingen generasjon (i dagens samfunn) kan forstå fullt ut hvordan tidligere generasjoner hadde det? En stor digresjon muligens, men i spørsmål som f.eks. abort virker land som USA veldig splittet når (stort sett eldre?) konservative + veldig mange religiøse er fullstendig anti, mens yngre og mer liberale virker å være mye mer pro og høyesterett skal ta avgjørelser om sånne ting når de fleste av dem virker å være veldig konservative og/eller religiøse og dermed har et syn på abort som er veldig påvirket av hva de selv føler om saken. Hvordan kan eldre/konservative/religiøse dommere sette seg inn i saker som omhandler noe som kanskje ble sett på som uting eller synd når de selv vokste opp og som formet synspunktene deres? Og attpåtil skal de ha stillingen til de dør hvis de ikke ender opp med å trekke seg tilbake når de når en viss alder?
 2. Heldigvis er det ikke fullt så varmt her, 25 er makstempen min og helst i sola.
 3. N-4K0

  Bannetråden v3

  Banner Ent for det er ikke lett å følge med på hva Speed hører på og når
 4. Fant omsider denne igjen etter å ha glemt hvor jeg fant den nylig. Veldig god, har litt popcorndilla for tida og foretrekker å kjøpe ferdigpoppa fordi jeg syns det smaker bedre enn det du popper selv, dessuten slipper jeg problemet med å ha en del upoppede kjerner til overs. Drysser litt gastromat på og nam 😋
 5. Jeg har ikke funnet denne på butikk enda, men kommer vel etterhvert. Skal uansett prøves selv om jeg kanskje ikke liker den. For øyeblikket nytes kjølig Sprite Zero etter plenklipping i litt for høy varme i direkte sollys.
 6. Det er bra installert og koblet den til selv? Jeg aner ikke hva loven sier om å gjøre sånt selv, er kanskje ikke så farlig? Jeg har begynt å slå plenen. Det er egentlig for varmt, særlig siden alt unntatt det lille stykket på nordsia av huset er i sola, men jeg tar det etappevis og stopper når det blir for varmt for meg.
 7. N-4K0

  Bannetråden v3

  Lørdagsbanner Cia for å lørdagssnakke om lørdag med sine lørdagsvenner.
 8. Mål https://no.wikipedia.org/wiki/Frokostburrito 1 https://no.wikipedia.org/wiki/Santorini
 9. 7 https://no.wikipedia.org/wiki/Santorini
 10. Nu er det dags for første innlegg her just som jeg nyter Troika bit fra smågodthylla på Extra, gjenværende fra jeg var og så Furiosa: A Mad Max Saga i går.
 11. 5 https://no.wikipedia.org/wiki/Italia
 12. God lørdag og helg til folket Bra at du har fått installert ny varmtvannsbereder @Maskinfører 👍
 13. 3 https://no.wikipedia.org/wiki/Utenbordsmotor
×
×
 • Opprett ny...