Jump to content

Hanhijnn

Medlemmer
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hanhijnn last won the day on November 22 2019

Hanhijnn had the most liked content!

Community Reputation

794 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

870 profile views
 1. Jobbet? Det vet du tydeligvis ikke hva er... Tror det er på tide å blokkere denne trollingen din.
 2. Du tolker alltid ting på din helt egne spesielle måte, så hvorfor ikke nå? Men som sagt så funker ikke trollingen din på meg. Du får se deg om etter et annet offer, siden du ikke vil bruke tiden din på jobbing.
 3. Folk er nok aller mest opptatt av innkjøpspris, og der ligger vel Audi'en endel lavere enn TMX. Særlig e-Tron 50. Forbruket på e-Tron er endel høyere ja, men strøm er uansett så mye billigere enn bensin og diesel, at folk ikke tar det så tungt.
 4. Håper det kommer ny modell av både Model S og X snart, men håper også at Tesla ikke viderefører de falconwing-dørene på Model X.
 5. Beklager, men trollingen din og personfokuset ditt biter ikke på meg.
 6. Tror du må pusse brilleglassene dine, før du sjekker tråden en gang til...
 7. Musk er vel ikke mer lege/medisiner enn Trump. Hvis folk hører på andre enn fagfolk så kan de nesten bare takke seg selv. Men nå er dette veldig O.T. Tilbake til tema?
 8. Så enten troller du, eller så spammer du ned trådene med hydrogentøyset ditt... Hvorfor kan du ikke heller bruke litt tid på jobbing? Du har en jobb vel? Gjemmekontor?
 9. Du måtte Hitle tråden ja. I mangel av noen bedre argumenter så er det en velbrukt hersketeknikk, men vennligst avstå fra sånt her. Det blir bare trolling...
 10. Du tar nok feil både på årstallet og det andre tallet, og stavemåten. Nesten godt gjort. Skal jeg sende deg en kalender?
 11. Greit å kunne dra på Norges-ferie nordover også...
 12. VW AG har jo satset all IT-utviklingskompetanse på programvare for å jukse på utslipp (som de er dømt for), og nå sliter de tydeligvis med å omstille IT-avdelingen sin.
 13. Manglet det et ord der <>? <Forvarmer> f.eks.?
 14. Kommer nok helt plutselig, som på Model 3. Tesla er litt dårlige på å informere om slikt i forkant. Forøvrig fikk alle som venta på sin Model 3 mulighet for å oppgradere til krok før levering, så kan være greit å bare ha bestillingen inne. Det samme tenkte jeg. Håper du (vi 😏) har rett.
 15. Ah, the scenic route... 😥 Sikkert en fin tur (selv om du ikke stoppet for å nyte utsikten).
×
×
 • Create New...