Jump to content

Hanhijnn

Medlemmer
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hanhijnn last won the day on November 22 2019

Hanhijnn had the most liked content!

Community Reputation

505 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

747 profile views
 1. elbilforum.no er vel stedet å få svar på slike spørsmål.
 2. Tesla Model 3 cabriolet (2 dørs) hadde vært bærre lækkert. 😌 Lurer på hvor lang tid det tar før noen lager/modifiserer en slik. Her er en rendering av en Model S:
 3. Går utfra at det blir kapasitet til mye mer enn de (eksisterende?) 230 bilene. Som onkel_jon sier, så er det ikke særlig aktuelt å flytte til et borettslag som IKKE legger til rette for elbil-lading nå.
 4. VW reklamerte vel med at ID3 skulle ha innvendig plass (i kupeen) som en Passat, men utvendige mål som en Golf. 4 seter i ID3 er jo en nedtur. Opel Ampera (uten e) var 4-seter, og den slo aldri ann dessverre. God bil.
 5. Hos Norwegian? Ja sannsynligvis. Hos andre? Nei, selvfølgelig ikke.
 6. At graden av kundevennlighet/service varierer så voldsomt gjør ikke saken noe bedre. Tromsø blir alt for langt unna for meg. Men at Tesla Norge er SÅ uimottagelige for konstruktiv kritikk, og bare reagerer med å avfeie problemstillinger inngir ikke tillit. Tvertimot det er toppen av arroganse. Håper toppledelsen der snart innser at det er kundene de lever av, og da ikke bare de som er så heldige å få utlevert de problemfrie utgavene.
 7. Ja jeg er egentlig ganske enig med deg der, og har (hadde?) vel bestemt meg for en Model Y. Men så leser man om de som er uheldige og får en "mandagsbil", og blir møtt med massiv arroganse fra Tesla-systemet i Norge. Da blir jeg veldig skeptisk. Ikke til Tesla-bilene, for alle bilmerker har noen "mandagsbiler", men jeg blir svært skeptisk til å måtte forholde meg til Tesla Norge. https://www.tv2.no/broom/11155106/
 8. Og DET er etter mitt syn hovedproblemet for elbilen. Tenker da også på ladeproblematikken og utallige forskjellige betalingsopplegg.
 9. Spennende! 👍 Noen som vet hvilke typer elbiler som går som drosjer i Oslo, som skal prøvelades på denne måten?
 10. Leste en annen plass at Hyundai fjerner knappen som man kunne skru av den lyden med. Så det høres temmelig bastant it.
 11. http://www.caroftheyear.org/ *The final vote to determine the single winner will be cast on February 2020.*
 12. FrP generelt (og Listhaug spesielt) fronter ganske ukritisk alle slags saker som de tror vil gi dem stemmer og popularitet. Det kalles populisme og er vel det eneste som de virkelig er gode på.
 13. FrP har nå vært i konstant opposisjon til sin egen regjering, så det er bare naturlig at de går ut. FrP har aldri forstått hvordan de skal fungere som et regjeringsparti.
 14. Ja det gjør meg (og sikkert mange andre) bare mer sikker på neste bilvalg. Et godt ladenettverke er helt avgjørende hvis/når man skal på langturer.
×
×
 • Create New...