Gå til innhold

Hanhijnn

Medlemmer
  • Innlegg

    4 580
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Hanhijnn vant dagen sist 22. november 2019

Hanhijnn hadde mest likt innhold!

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

20 430 profilvisninger

Hanhijnn sine prestasjoner

5,9k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det noen som har erfaring med bruktbilkjøp hos ES Bilsalg AS på Kvål i Trøndelag? Eller Hindklev Gruppen AS på Ranheim?
  2. Lagerførte biler ja, men du kan jo bestille fra hele prislista.
  3. Hanhijnn

    Elbil-tråden

    Men vet du at bilen har blitt utlevert sånn? Eller er det bare en rask og kjekk konklusjon? Endel bagasjeromslokk-motorer har blitt ettermontert, og da bare på den ene siden. Da vil den lett dra luka litt skjevt. Det kan justeres i ettertid, men må sikkert gjentas med jevne mellomrom.
  4. Bilforhandlerne har blitt kreative når det gjelder å beholde inntjeningen på verkstedene.
  5. Bil Men ikke på et merkeverksted. Det holder at det er et godkjent bilverksted.
  6. "Svart/hvitt" hadde vært hvis man f.eks. satte grensen ved bilkjøp, men at alt annet er greit. Ikke push dette over på meg. Det var ikke jeg som satt på min høye moralske hest her. Jeg bare prøver å finne ut av hva som er moralsk innafor.
  7. Det er helt korrekt! Mange moralister velger å se bort fra hva de selv kjøper.
  8. Det er det ikke alltid de gjør. BTDT...
  9. Ja monopol-situasjon er aldri bra for kundene. Finn har blitt for enerådende.
  10. Hvor går den økonomisk/moralske grensen for hva man kan kjøpe uten at det ansees som å støtte det imperialistiske regimet i Kina? Kan man kjøpe en mobil? Laptop? en TV? MC? Mopedbil? Bil vet vi er ute, men hvor går egentlig grensen? ALLE kjøper ting som er produsert i Kina HELE tiden, så spørsmålet er høyst relevant for dere moralistene.
  11. Får mye bil for ca. 300.000,- Audi, Elbiler - Biler til salgs | FINN Bil Pluss mange Kina-biler...
  12. Hanhijnn

    Elbil-tråden

    Ja det er direkte trist å lese en "standard" Stellantis-spec på en Alfa Romeo. Snakk om å være vingeklippet. Triste greier. Rekkevidden blir inntil 410 kilometer. Ladefarten er på 100 kilowatt. 156 hk eller 240 hk, begge med en batteri på 54 kWt. Kun 2-hjulstrekk (FWD formodentlig). https://www.motor.no/aktuelt/milano-til-slutt-ble-ogsa-alfa-romeo-elektrisk/271046
  13. Kommer vel ann på flere ting. Dokumentert vedlikehold og utrustningsgrad f.eks. Hvilken årsklasse(r) er det snakk om?
  14. Hanhijnn

    Tesla - kaféen

    Det er vel ganske naturlig i o.m. at batteripakken "må" være i bunn. Tar for gitt at den er det i ID.7 også. Nissan Leaf er heller ingen SUV/Crossover, men den er vesentlig høyere enn tradisjonell sedan / stasjonsvogn / hatchback.
  15. Prøv å slappe av (lettere sagt enn gjort ja) og kose deg. Ha det moro! Ikke ta det så tungt. Det er MC-kjøring = GØY! 😊
×
×
  • Opprett ny...