Jump to content

Hanhijnn

Medlemmer
 • Content Count

  2600
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hanhijnn last won the day on November 22 2019

Hanhijnn had the most liked content!

Community Reputation

3645 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2851 profile views
 1. Med eller uten ordet "overskytende" gir jo setningen totalt forskjellige betydninger. At du velger å kverulere på dette framstår noe merkelig, men deg om det.
 2. Det som var saka for @saka var vel at det ble 25% mva på elbiler generelt, og det ER kun skremselspropaganda.
 3. Hanhijnn

  Elbil-tråden

  Ja det er rent morsomt hvordan den ene etter den andre av ihuga petrolheads og elbilmotstandere plutselig skifter side og skaffer seg elbil. Viser vel bare at folk tar til vett når de bytter ut elbil-myter med tørre fakta og egne erfaringer.
 4. Hanhijnn

  Elbil-tråden

  Ladbare hybrider er en grei overgang til elbil, men ikke noe mer. Tror at selv bilprodusentene nå ser på PHEV som en "ventepølse". Det kan vi være 100% enige om. Men noen gjør det faktisk enda. Snakk om å ha skylapper på...
 5. Så det du sier er at du går for alternativ 2. Men jeg tror nok at alternativ 1 er mest riktig likevel.
 6. Hanhijnn

  Elbil-tråden

  Fantastisk bra! Det viser bare at elbil nå er på god vei til å kunne ta over for stort sett alle bensin- og dieselbiler som folk "tror" at de trenger.
 7. Eller at de girer opp for å åpne superladenettverket for andre bilprodusenter. Lurer på hvem som blir førstemann ut.
 8. Når du bevisst gjengir løgner, så blir du ansvarlig for løgnen. Enten det eller så er du faktisk stokk dum. Hvilket alternativ vil du si er riktig?
 9. Det er kanskje din våte drøm, men det er uansett kun en spekulasjon. Det kan muligens bli 25% m.v.a på den summen som er overskytende 600.000 kr, men det er slett ikke sikkert det heller. Så kutt ut skremselspropagandaen og vis heller til kilder.
 10. Ja det er bare eierskapet som er registrert på registreringsnummeret.
 11. Det må være fint å leve i en rosafarget MDG-drøm. Men kanskje på tide å våkne opp og ta en titt utenfor bykjernen i Oslo?
 12. Må være flaut for Marius Fuglestad å bli tatt i grov løgn. Han har jo for alltid stemplet seg selv som løgner, og alt han sier og/eller legger ut på nett må sees på som mulig løgn. Men på sosiale media må vel alt være lov for den "gode" sak... Eller?
 13. Ja, det var jo godt at det ble bekreftet, selv om det ikke akkurat kom som et sjokk eller en overraskelse. Takk, det vet vi. Negative rykter vel å merke. Gikk det litt i krøll med siteringen der? ☺️
 14. Ja Europris kjører vel en tilbudskampanje på billig hydrogen nå, så det funker sikkert fint...
×
×
 • Create New...