Jump to content

Mannen med ljåen

Medlemmer
 • Content Count

  12016
 • Joined

 • Days Won

  22

Mannen med ljåen last won the day on March 13 2016

Mannen med ljåen had the most liked content!

Community Reputation

12933 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sykdommen COVID-19 er kjent for å redusere/ødelegge smakssansen. Men om du får servert en porsjon med virus, og spiser med en skje, antar jeg smaken minner om kylling. "Skallet" til coronaviruset er som en såpeboble av fett. Både piggene og RNAet inni er proteiner.
 2. Statistikk viser at det skjer forsvinnende lite ulykker med moped/MC som følge av dårlig teknisk stand. Det er ikke verdt bryet.
 3. Jeg er for elbilfordeler i mange år enda. Ikke fordi det er riktig at folk som har råd til Tesla skal skatte mindre enn den gamle Peugeoten min, men fordi en brukt elbil snart er innen rekkevidde for de mindre velstående også. Snart kan jeg også få elbil-fordeler. Ikke ta dem bort!
 4. Trodde det vanlig å ha en kjemisk reaksjon som reagerer på hormon i en gravid kvinnes urin? Hvorfor trengs plutselig elektronikk for dette?
 5. Fant en jack til DIN-adapter, men den var ment for mobiltelefon til midi-utstyr. Tar derfor ingen sjanser med andres penger. Min løsning har to kabler, så får trådstarter koble om Phono-pluggene til det virker.
 6. Har du tid til å vente på frakt? DIN-pluggen er litt sær, med at den er både inn og ut, men ikke samtidig. Jeg kan ta feil, men tror du på forhånd må bestemme om lyden skal gå fra jack til DIN eller fra DIN til jack. For å unngå tull, her er forslag til to standardkabler som du kan koble sammen etter eget ønske: https://www.ebay.com/itm/1-Metre-5-PIN-MIDI-DIN-PLUG-to-4-RCA-PHONO-MALE-PLUGS-AUDIO-CABLE-1m-LEAD/330921868417?hash=item4d0c7afc81:g:IPYAAOSw9a5XPvW2 Og så denne: https://www.clasohlson.com/no/Exibel-3,5-mm-lydkabel/p/38-8086-1 For software er jeg enig i Audacity.
 7. Første trinn er en god kassettspiller. Det sier du at du har. Flott. Den har DIN-utgang, sier du. Du trenger kabel fra DIN til PCen din, som jeg gjetter bruker jackplug. DIN er et utgående standard, men du kan sikkert finne den. Jeg skal hjelpe å lete.
 8. Sikkert greit hvis prisen er riktig. Prisen bør være veldig riktig. Veldig.
 9. Er du masochist? Jeg dømmer ikke. Jeg ønsker bare at du løper en halv mil før du tenker deg om. Når du har tenkt deg om, løper du annå lengre.
 10. I barndommen husker jeg at enkelte kjøpesentre hadde en "simulator" (usikker på om de virkelig ble kalt dette) som i praksis var en kinosal med setebelter, på størrelse med en varebil, montert på hydrauliske jekker. De kunne spille en dirtbike-film fra førerperspektiv, og hele salen lener seg i svingene. Man er kun passasjer, ingen ratt, pedaler eller joystick. Hva heter disse, hvor ble de av?
 11. Bilopphøggeren skvisa bilen flat som en pannekake. Krok, båt, prinsesse
 12. En kan også nevne Ryobi, de har hele spekteret av verktøy som drives av ett batteri.
 13. På grunn av pandemien ble elektrisiteten slått av, så Magica forhekset panelovnen så den virket likevel. Handevogn Frukt Frutopia
 14. Scarvo er med i #BLM-geriljaen, som bruker vinkelsliper for å ødelegge hvite menneskers biler. Ghana Krøsus Pille
×
×
 • Create New...