Gå til innhold

Jalla21

Medlemmer
  • Innlegg

    815
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jalla21 sine prestasjoner

3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. LOL, det kan du si. Jeg kontaktet min nye bank sent i februar, og de tok kontakt med Sbanken midt i mars for å flytte alt med fond og aksjer over. Nå skriver vi snart august, og fortsatt har det ikke skjedd en dritt selv om både bank og jeg har mast flere ganger. Det er rett og slett trenering av flyttinger slik jeg ser det.
  2. Sikkert kun kjørt på vinteren med vinterdekk. 🙂 Som du sier har de fleste nye sommerdekk en mønsterdybde på ca 8 mm, og med noen få opp til 9mm.
  3. Fordi timeslotsene på flyplassen er billige tidlig og sent på døgnet.
  4. Jalla21

    Elbil-tråden

    Hvis du som du sier "river av folien" - ja, da er det opplagt brukerfeil. Fjerning av folie må gjøres riktig, og det tar raskt noen timer hvis bilen er helfoliert.
  5. Jalla21

    Elbil-tråden

    Ett av de bedre innleggene her på en stund. Ettersom de første fra "Neue Klasse" etter planen settes i produksjon i Ungarn fra 2025 så er nok bilder av produksjonsmodell ikke så langt unna. https://www.carexpert.com.au/car-news/bmw-looks-to-its-next-generation-with-neue-klasse-electric-concept
  6. Jalla21

    Elbil-tråden

    Tja, så lenge produksjonen skjer etter spesifikasjonene som BMW sentralt setter så spiller egentlig produksjonssted lite. Uten å dra hele modellinjen så skjer også det meste av design fortsatt i Tyskland. Dessuten er ikke "tysk premium" noe som er støpt i stål.
  7. Vi har sett hva mange i Russland mener om Ukraina og de som bor i Ukraina. Her propagandisten Andrey Perla som tar det helt ut i forbindelse med bombing av barnehospitalet. "A Children's hospital in Kyiv is not an accident. It's time to recognize that and stop being afraid." "We must take into account - simply and scarily: there are no people on that side. Not one person. Our missiles don't kill people. There's not one person there. Un-humans are there." Vi har hørt mer eller mindre det samme sagt fra andre i Russland, og man lurer på om noe kan redde denne nasjonen.
  8. Slik som dagens regjering i USA har lagt begrensninger på våpen gitt til Ukraina så tror jeg de vil gå langt for å hindre tidligere piloter å gjøre dette. Da er det mye mer sannsynlig at de tillater diverse bakkepersonell(som det kreves mange av i mange forskjellige roller).
  9. Tipper det sitter flere "pensjonerte" piloter og bakkemannskap som er villig til å tjenestegjøre i Ukraina hvis de får lov. Kunne bli vår generasjon av "Flying Tigers"
  10. Møkkalandet Russland har angrepet 1442 sykehus, helseinstitusjoner etc i Ukraina siden februar 2022. Hvert tiende sykehus i landet er blitt angrepet. Det siste året virker det som "double tap" angrep er den nye standarden for Russland. A Ukrainian Hospital, One of Russia’s Favourite Targets—As Seen on This Map | UNITED24 Media
  11. Har aldri hørt eller sett noe slikt deksel til F-16. Kan du komme opp med en link eller bilde at det? Styrehjulet til F-16 sitter godt bak inntaket for motoren, men selvsagt kan FO komme inn for det hvis man er uheldig.
  12. Det er noen flotte naboer vi har hatt, og som vi har gitt tilgang til i vårt indre farvann i mange år. Nye funn tyder på at den norske undervannskabelen-LoVe som forsvant i 2021 ble utsatt for sabotasje. Ifølge Dagens Næringsliv, som siterer Bloomberg, har norske myndigheter nå slått fast at et russisk fiskefartøy, Saami, mest sannsynlig forårsaket hendelsen. Saami, en 197 fot lang russisk tråler, hadde krysset kabelens rute minst fire ganger rundt tidspunktet da forbindelsen ble brutt 3. april 2021. Kabelen ble funnet 9,6 kilometer fra sin opprinnelige posisjon. Da politiet undersøkte kabelen, viste det seg at den var kuttet tvers gjennom. https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2024/07/13/196015364/norsk-sjokabel-trolig-kuttet-med-vilje
  13. Du bør kanskje uansett få gjort en test av vannet hos et seriøst firma.
  14. Jeg antar at denne piloten er i ferd med å bli invitert inn på te og kjeks, på et kontor i sjette etasje med mange vinduer ...
×
×
  • Opprett ny...