Gå til innhold

Jalla21

Medlemmer
 • Innlegg

  716
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jalla21 sine prestasjoner

2,7k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ukraina fikk 100 stk ATACMS en gang i mars, og flere av de var langtrekkende. Det var disse som ble brukt mot flybasene på Krim nå i april. According to the NYT, the USA gave Ukraine 100 ATACMS in the last aid package in March. Some of them are the longer-range variants, the M39A1, which have almost all of Crimea within range. Her også en fin oversikt over de forskjellige ATACMS. Tenker humøret sank i Russland når dette gikk opp for de. 😀
 2. Enda en fin video med Timothy Snyder. Vel verd å høre på når han forklarer hvordan Russland vil se ut etter et tap i krigen mot Ukraina. Q: What would a defeated Russia look like?
 3. Et kjøtthode av en palestina-aktivist har brutt seg inn på militært område på Rygge for å komme til et bygg som Kongsberg Gruppen eier. Etter fleire månadar med planlegging var hensikta å øydelegge flydelar som han meiner blir brukt i Gaza-krigen, fortel han. https://www.nrk.no/norge/aksjonist-braut-seg-inn-for-a-oydelegge-kampfly-delar-1.16852775 Hvor dum er det egentlig mulig å være er første spørsmål? Og det er åpenbart at sikkerheten på stedet er for dårlig når en så dum fyr klarer å bryte seg inn.
 4. Selv om skattebetalerne subsidierer landbruket med 27 milliarder kroner i året, er bøndene sintere enn noen gang. Subsidiene har økt med 10 milliarder de 3 siste årene, og ettersom antall bønder går ned så må vel nesten hver av de motta mer i subsidier. Det er noe som ikke stemmer her, men det er vel viktig å klage. Og klage enda litt mer.
 5. Nå ble Nasams 3 lansert så sent som i 2019, men selvsagt jobbes det mot det som sannsynligvis blir Nasams 4. Sannsynligvis er utviklingstakten økt etter at krigen i Ukraina brøt ut. AIM-9X Block II ble testfyrt på Andøya tilbake i 2019 så den er opplagt klar, og det samme skjedde med AMRAAM-ER nå i februar.
 6. Tja, hva er det med disse gamle menn i Kreml? Nå har hestetrynet slengt med leppa igjen. Russland er fortsatt fast bestemt på at Ukraina må bli russisk, og at Russland har rett til å styre over sin nabo, sier utenriksminister Sergej Lavrov. https://www.nrk.no/nyheter/lavrov_-vil-fortsatt-ha-et-russisk-ukraina-1.16851739
 7. Noen har vært uforsiktig med sneipen igjen i Russland, for nå har den eneste fabrikken som lager S-400 missiler brent i mer enn to timer. De skal også lage S-300 missiler, men det skjer også andre steder.
 8. Tja, det er i så fall gammel informasjon. De har prøvesprengt både 50kt og 250kt i følge NORSAR og tilsvarende i SK. De skal ha rundt 40 bomber i dag, og produserer nok materiale for 6-7 nye hvert eneste år. Maksimal rekkevidde på missiler som kan være bærer er 15.000km. Så det er nok langt flere enn folk i Seoul som kan bli rammet.
 9. Israel bruker ikke mye luft-luft raketter. De bruker i hovedsak Iron Dome og Patriot missiler, og de er bakke-luft missiler alt sammen.
 10. Ja, det blir useriøst slik du har ts. Du slår inn åpne dører, og måten du gjør det byr meg i mot.
 11. Det er ikke bare blant republikanerne du finner idioter. Hør hva denne damen - Celeste Wallander, som er "Assistant Secretary of Defense for International Security Affairs" sier om å angripe oljeinstallasjoner i Russland. Du tror nesten ikke hva du hører. 🤮
 12. Hvorfor i h.... velger du svart bakgrunn og tekstfargen du gjør? Da blir det like useriøst som mye av poenget ditt.
 13. Hvorfor gjør du ikke et google søk på test av dekk hvis den testen som NAF/Motor gjør er for dårlig for deg? Leser du i det hele tatt de testene som NAF/Motor legger ut? De tester minst ett billig dekk hver gang. Danske FDM og Tyske ADAC (som tilsvarer vårt hjemlige NAF) testet 50 sommerdekk i 2023 ettersom de feiret 50 år med dekktester. Normalt så tester de også et mye mindre utvalg.
 14. Det står da klart og tydelig i artikkelen du selv linket til at de kjøper dekkene over disk. Tidligere så pleide jeg å lese disse testene, og slik har de selvsagt gjort det i mange år. Og det skulle bare mangle... Hvilke dekk som er med tipper jeg kommer an på salget i Norden, og at de er å få kjøpe over disk i en butikk.
 15. Her reagerer da de som tester(NAF/Motor) selv på testresultatene, og med et slikt resultat er det helt rimelig. Og fortsatt ingenting som tyder på at det er kjøpt og betalt som du påsto i innlegget ditt. De kjøper jo selv dekkene over disk på samme måte som du og jeg gjør. Dermed kan heller ikke produsentene levere "spesial dekk" Det er ingen andre som er store på dekktester i Norden, men du kan selvsagt google for å finne tester gjort i andre land hvis du tror de er noe bedre.
×
×
 • Opprett ny...