Gå til innhold

Jalla21

Medlemmer
 • Innlegg

  208
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jalla21 sine prestasjoner

569

Nettsamfunnsomdømme

 1. Sier du det. Kan du linke til der dette står? Det jeg har lest er følgende: Halvårig utveksling Etter avtalen skal USA og Russland utveksle atomdata to ganger i året gjennom en oppsummering av blant annet utplasserte leveringskjøretøyer og stridshoder. Det er denne utvekslingen USA nå vil slutte med. Ifølge tjenestepersoner hadde USA tilbudt seg å fortsette å dele denne informasjonen, men Russland har informert om at de ikke ville dele sine egne data. En talsperson for det amerikanske utenriksdepartementet sier derimot at sett bort ifra den halvårige datautvekslingen vil USA fortsette å gi den nødvendige informasjonen under avtalen. USA stanser deling av atomdata med Russland - adressa.no
 2. Det er egentlig rart at ikke Hersh og andre konspi-tullinger har gitt noe oppmerksomhet til følgende informasjon. Men det passet sikkert dårlig inn i eventyret..... Det danske patruljefartøj ’P524 Nymfen’ sejlede ifølge det britiske medie The Times i området omkring gasrørledningerne Nord Stream 1 og Nord Stream 2, fire dage før de blev ramt af flere eksplosioner 26. september sidste år. Ifølge det tyske medie T-online, var også seks russiske krigsskibe i området samtidig, heriblandt ubåds-støtteskibet ’SS-750’ der havde miniubåden ’AS-26’ med. Det russiske skib slukkede ifølge mediet sin transponer - en sporingsenhed - da den var i nærheden af det område, hvor gasrørledningerne nogle dage senere blev sprængt i stykker. At både det danske skib og de russiske skibe var i området tyder ifølge Jyllands-Posten på, at Forsvaret ’efter alt at dømme’ har haft kendskab til de seks russiske skibe i godt et halvt år, da det ’sandsynligvis’ var derfor, ’P524 Nymfen’ var i området. https://politiken.dk/indland/art9281845/Dansk-skib-sejlede-angiveligt-efter-russiske-skibe-nær-Nord-Stream
 3. Stemmer, og vi skal huske at "bestillingen" Nammo fikk i januar omfattet 25.0000 155mm granater. Prislappen var 2,6 milliarder kroner. Deler vi rått så koster da hver granat 104.000,- Men beløpet inneholder også økt produksjonskapasitet. Uansett så koster granater med en avansert tenner(fuze) mye penger.
 4. Tror kanskje den Bayraktar TB-2 det er snakk om tilhørte Tyrkia, og hvis det var tilfelle så hadde nedskytning tatt seg enda dårligere ut.
 5. Ja, dette virker det som du har "forsket" mye på. Når jeg hadde lest dette så snudde jeg diverse støpsler i huset, og aldri har melken smakt så bra fra kjøleskapet som i kveld. Musikken spiller vanvittig bra, og varmtvannet har aldri vært så mykt og deilig. Å snu støpslene rette veien anbefales. Håper den neste utledningen din kan fortelle oss hvilket av forhjulene på bilen som styrer. Når jeg sykler er dette enkelt, men jeg lurer hver gang jeg kjører bil.
 6. De lages av Hapro Electronics AS på Jaren. Det er faktisk ille å se at flere her ønsker at Easee med flere skal gå dukken. Selv håper jeg selvsagt at de vil klare seg.
 7. Nå må dere slutte å snakke om bensin når det er jetfly. De bruker en type jet fuel som i hovedsak er parafin.
 8. Tja, den som krasjet i tretoppene gikk tom for drivstoff. At Russland påstår at de har gjort noe skal du selvsagt få lov til å tro på....
 9. Og hvordan vet du at det var jamming/spoofing som gjorde at de ikke traff antatte mål?
 10. Hvordan definerer du mange samer? Er det 60, 600 eller 3000? Når det gjelder inntektsgrunnlaget så er det tilnærmet null hvis staten fjernet alle subsidier til "næringen"
 11. Sitat "Det antas at der er ca. 40.000 personer med samisk etnisk bakgrunn i Norge, av disse er mindre enn 3000 knyttet til reindriften, resten har det samme inntektsgrunnlag som den øvrige del av den norske befolkning." Og av disse 3000 knyttet til reindriften så er det kun rundt 600 stykker som faktisk er reineiere. Hele greia er galskap for å si det pent.
 12. Ja, og hva så hvis det er tilfelle. Det er da masse flotte bilder som viser rein tett på disse vindmøllene. Husk at dette faktisk er mer husdyr enn ville dyr.
 13. Vil det ta så stort område egentlig? Vi har sett på bilder at reinen ikke har problemer med å gå ganske så nær vindmøllene. Fosen reinbeitedistrikt utgjør 4339 kvadratkilometer, og vindkraftverkene opptar 49 kvadratkilometer.
 14. Denne var fin. – Partisaner bekreftet en vellykket spesialoperasjon for å sprenge et sjeldent russisk fly på en flyplass nær Minsk, tvitrer Franak Viacorka, en nær rådgiver av opposisjonsleder Svetlana Tikhanovskaja. Opposisjonen i Belarus hevder å ha ødelagt russisk fly | ABC Nyheter
 15. Møkkalandet Kina viser sitt sanne ansikt. Kina stoppade uttalande om kriget Under ett G20-möte i Indien misslyckades deltagarna med att enas kring ett uttalande om kriget i Ukraina. Anledningen var att Kina ville att uttalandet skulle vara vagare och mer urvattnat i referenser till det ryska invasionskriget. Ett slutdokument från liknande möten är vana är brukligt, och brist på ett sådant ses som ett misslyckande, rapporterar AFP. Bara Kina och Ryssland vände sig mot uttalandet, något som väckt kritik bland övriga deltagarländer. - Detta krig har bara en orsak. Det är Ryssland och Vladimir Putin, och det måste uttryckas tydligt på detta G20-möte, säger Tysklands finansminister Christian Linder, enligt BBC. Senaste nytt om kriget i Ukraina | SVT Nyheter
×
×
 • Opprett ny...