Gå til innhold

Rhabagatz

Medlemmer
  • Innlegg

    1 378
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

2 425 profilvisninger

Rhabagatz sine prestasjoner

3,7k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Men klar førsteplass når det gjelder ekstreme velgermasser...
  2. Mitt utgangspunkt var at Israel systematisk omtaler Hamas som terrorister, uavhengig av om vi snakker om den sivile forvaltningen eller den militære grenen. Det er en farlig sammenblanding som kan lede til krigsforbrytelser hvis man tar ut sivil infrastruktur under påskudd av å være terrorinfrastruktur.
  3. Og israelske institusjoner er styrt av sionistiske ledere. At partene i en konflikt ikke er nøytrale, er opplagt.
  4. Eller sionistiske skoler, universiteter osv. Poenget er at det er sivile institusjoner med et sivilt oppdrag, og ikke en del av den såkalte terrorinfrastrukturen.
  5. Her er du inne på noe viktig. Dette er tilsiktet fra Israels side, der alt av myndigheter på Gaza stemples som Hamas og derved som terrorister. Men realiteten er at Gaza har en sivil forvaltning, med helsemyndigheter, brannvesen, politistyrke, sosiale tjenester, skattevesen, matutdeling osv, som i større eller mindre grad styres av og er under påvirkning av Hamas. I krig anses dette som sivile institusjoner, ikke er ikke legitime mål. Når Israel og dets megafoner stempler alt på Gaza som Hamas, er det utelukkende i et forsøk på å diskrediterer det som måtte komme derfra. Jeg er så absolutt tilhenger av å ta ting derfra med en klype salt, men det er feil å umiddelbart avvise ting som løgn. Men det er dessverre en feil opinionen og mediene stadig gjentar. Løgnere vil nemlig også snakke sant, om det er formålstjenlig.
  6. Nå har flere hundre ansatte ved Columbia University nektet å gå på jobb. Ikke på grunn av anti-semittisme, men på grunn av den behandlingen pro-palestinske studenter utsettes for. I et land der "Free Palestine" anses som jødehets, vil det forekomme mye anti-semittisme.
  7. Det er jo den riktige folkerettslige vurderingen. Du kan ikke holde det imot den at de har rett.
  8. Men når altså ikke Israel selv klarer å avsløre Hamas tilhengere hos UNRWA .... Listene har blitt sendt til Israel siden 2011...
  9. UNRWA har i lang tid sendt lister over ansatte til Israel for godkjennelse.... https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/unrwa-says-it-routinely-submits-staff-lists-to-israel-and-got-no-objections/
  10. Ifølge lovens definisjon kan så godt som alle politiske ytringer som skjer på en ulovlig måte, tiltales som terror. En politisk demo der man kaster gjenstander eller grafitti med politisk budskap, går inn der om man ønsker. Sivil ulydighet er kanskje i grenseland. Det er egentlig uakseptabelt at man har strukket strikken såpass. Jeg skulle anta at det også finnes et krav til selve handlingens alvorlighetsgrad, for ellers er dette er juridisk bombe som venter på å (mis)brukes. Det er nemlig mange terrorister i samfunnet med en slik definisjon.
  11. Enig i at saken er såpass alvorlig at vinklingen på intervjuet blir helt malplassert. Militær sabotasje er ikke greit, uansett hva som var motivet. Ønsker han en endring, må han som alle andre bruke de demokratiske virkemidlene vi har. Så er det en annen sak at den nye eksportavtalen for våpen gjør at Norge mister kontrollen over eksport av våpendeler.
  12. Så det fantes altså ikke noen seriøse kilder på påstanden om at Hamaslederne personlig var rike...
  13. Som er påstand fra det israelske propagandamaskineriet. Har ikke sett noe grundig journalistisk arbeid som underbygger disse påstandene,
  14. Er det noe vi vet, så er at terrororganisasjoner overlever ledere som forsvinner. Det er i en slik organisasjons natur at man må regne med at lederne forvinner titt og ofte.
  15. Det er lite som tyder på at det er riktig, men vi vet ikke hva som er sagt mellom aktørene. Men å gå fra Qatar til Tyrkia ville ikke være noe nedgradering....
×
×
  • Opprett ny...