Gå til innhold

Folkflesk

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Folkflesk sine prestasjoner

31

Nettsamfunnsomdømme

  1. Problemet er ikke at de snakker om det nå, men at de av en eller annen grunn belønnet Israels høyreside ved å slutte å snakke om det tidligere.
  2. Dette med "utslettelse" høres mer ut som noe uttalt i affekt enn en realistisk militær målsetning. Som om vi om la oss si ett år våkner opp og Hamas rett og slett ikke finnes lenger. Noen som virkelig tror på det?
  3. Skartveit har ikke fått med seg stort når hun skriver at "Hamas har fått en hel verden til å vende seg mot Israel". Feil Skartveit, det er Israels egen brutale krigføring som har gjort den jobben. Det foregår også en folkerettsstridig ekspansjon på Vestbredden mens vi skriver. Hvor vanskelig er det egentlig å registrere dette? Det er ikke slik at verden er dum og misforstår mens Skartveit med sitt tabloide VG-slarv har sett lyset.
  4. Da kan man vel konkludere med at den israelske historien om at UNRWA er infiltrert av personer som deltok i angrepet i Oktober er eksponert som en bløff. Bra at Norge ikke lot seg lure, slik som landene nevnt over.
  5. Netanyahu har ingen interesse av å avslutte krigen. Han vil måtte gå av i vanære og antakeligvis ende opp i fengsel. Dessverre blir det nok et fengsel i Israel pga korrupsjon og ikke i Nederland pga krigsforbrytelser. Så lenge krigen pågår kan han imidlertid være statsminister og på frifot.
  6. https://www.theguardian.com/world/2024/mar/22/unicef-official-utter-annihilation-gaza Katastrofale tilstander i Gaza. Vi får håpe Netanyahu og de andre krigsforbryterene i den israelske regjeringen en dag ender opp i Haag for dette, men jeg tviler.
  7. Synes ikke det er noen indikasjoner på at makten hans er direkte truet. Angrepet i 1999 nevnes, men nå er jo dette bare et av flere slike angrep. Når amerikanerne sier at de advarte mot et forestående angrep så blir vel sjansen for en falsk flagg-operasjon mindre. Isåfall har de som manipulerte dette også lurt amerikansk etterretning.
  8. Så Putin trenger et terrorangrep mot seg selv for å angripe Ukraina mer? Neppe. Det er faktisk ikke kostnadsfritt at et slikt terrorangrep skjer, da mange folk vil spørre seg hvorfor ikke etterretningen greide å plukke det opp og avverge det. Så gevinsten ved å utføre dette mot seg selv virker rimelig fraværende.
  9. Hvorfor skal de ha et motiv for å angripe Ukraina når de allerede angriper Ukraina?
×
×
  • Opprett ny...