Jump to content

afterall

Medlemmer
 • Content Count

  1818
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1631 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. For en øyeblikk ferdig utdannet lektor som driver med spillpedagogikk er det veldig gøy når også gamer.no ser på dette området. Tommel opp!
 2. Da er du fortsatt ikke rammet på samme måte som studenter, som nå i mange tilfeller står fullstendig uten inntekt, og er helt uten rettigheter selv etter å ha betalt skatt.
 3. Har du tapt inntekt som følge av dette? Har du støtte fra nav/staten fra før av?
 4. Enda en ny enorm milliardpakke i cash til bedrifter - 10-20 milliarder i måneden -, og fortsatt ikke en eneste lusen krone til arbeidende studenter. Det er helt bortinatta.
 5. Gode spørsmål, som jeg tror det kan være vanskelig å vite svaret på. Enda en faktor du kan legge til er alle som vil miste jobben sin, som nå kanskje vil søke utdanning til høsten for å sikre seg at de har noe å gjøre.
 6. Hvilke utfordringer tenker du norsk patriotisme, eller patriotisme generelt, har?
 7. Hvilke temaer vil du ta opp, presentere, eller diskutere i artikkelen? En disposisjon vil bety at du lager et veikart for deg selv, sånn at du vet hvordan artikkelen din skal se ut: - Hva tenker du er viktig å ha med i introduksjonen? - Hva synes du de neste avsnittene dine bør inneholde? - Hva bør du ha med i konklusjonen eller avslutningen?
 8. Har fortsatt ikke lest om noen som har fått tak i Oculus Link-kabelen i Norge. De fleste ser ut til å ha bestilt den fra utlandet, på Amazon og lignende. Først og fremst er den ganske dyr, og er i dag ekstra dyr pga. kronekursen. Et par viktige ting: Den offisielle Quest Link-kabelen er en fiberoptisk kabel, og dermed et stykke fra en vanlig USB-kabel. Den offisielle er også den eneste fiberoptiske kabelen som også gir strøm til VR-settet mens du bruker det, slik at du slipper å lade det hver andre time. https://www.oculus.com/quest/accessories/?locale=en_US&utm_source=rakuten&utm_medium=affiliate&utm_campaign=TnL5HPStwNw https://www.amazon.com/Oculus-Virtual-Reality-Headset-Cable-Gaming/dp/B081SHD773
 9. "Sykt dyr den nye bilen der er! Jeg skal jo bare en tur til butikken!"
 10. Ser republikanerne anklages for å smugle diverse ting inn i dette forslaget: https://www.washingtonpost.com/opinions/2020/03/23/gop-just-smuggled-another-awful-provision-into-big-stimulus-bill/
 11. Definitivt vanskelig å forutse hvor noe skal fremover. Jeg tenker jo det kanskje skal litt mer ned før det skal opp igjen - samtidig har vel verden nesten aldri sett et lignende scenario der alt/så mye bare stanser opp? I USA og andre deler av verden må det jo være enorme antall mennesker som nå mister jobbene sine, som igjen fører til at enda mer stanser.
 12. Proteiner er jo stort sett veldig mettende..?
 13. Det er vel fettet som er vannavstøtende? Dvs. en danner en hinne av fett som gjør at vannet preller av. Er det du har beregnet brukt til bomull..? Ved første tanke er ikke bomull noe en vanligvis impregnerer. Edit: ser nå det heter Cotton Proof, ja.
 14. @Bjarnemann, det løpet i mai kan du sikkert glemme, så har du hvertfall én mindre ting å tenke på. Mine løp i mai har blitt avlyst.
×
×
 • Create New...