Jump to content

afterall

Medlemmer
 • Content Count

  2007
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1795 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg synes ikke Bosch nødvendigvis er noe kunstverk, men det er bra nok til at jeg kan binge sesonger på få dager, så noe gjør serien riktig. Kanskje det er riktig å si at den er ærlig i forhold til hva den presenterer seg som, eller ønsker å være? Den er solid uten å være livsforandrende som The Wire. Så er det og gøy at det er så mange skuespillere å finne nettopp fra The Wire.
 2. Jeg hopper av Hudya nå i slutten av juni. Hva bytter folk her til?
 3. Er Windows sin egen opptaksfunksjon (Win + g) utelukket? Ble den enkleste løsningen for min del hvertfall.
 4. Hmm, altså.. Spillet har jo også 95/100 basert på 94 kritikeranmeldelser. Jeg vil påstå det er ganske bra. https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-part-ii
 5. Du har altså ikke spilt det. Hvorfor er det så vanskelig for deg å si?
 6. Sinte snøflak herjer med user score på Metacritic: https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/06/19/the-last-of-us-part-2-is-getting-predictably-user-score-bombed-on-metacritic/
 7. Tipper det bare er et buzzword han har plukket med seg fra Jordan Peterson, uten å egentlig skjønne hva det går i.
 8. Guinness er en (god, men) skikkelig mild stout. Har ikke selv prøvd å brygge en Guinness-klone, men suksessen er nok hvertfall avhengig av hvilket utstyr du har tilgjengelig. Tipper f.eks. det kan være tricky med BIAB. Hvis du skal brygge mye og ofte er nok literprisen relativt snill over tid, men da må du også være villig til å sette av ganske mange timer til arbeidet. Utstyret kan koste en del, avhengig av hvilken løsning du vil ha. De tomme fatene koster også vanligvis godt over tusenlappen. Du må også ha en kjøleløsning der fatene står relativt kaldt. I tillegg må du ha en plass du kan brygge, der det også er lett å rengjøre/spyle utstyret. Når det er sagt vil jeg på det sterkeste fraråde deg å drikke 5-6 liter øl kvelden. Det er ikke noen konkurranse. Da kan du vinke farvel til leveren din med ganske god margin. Som svar på bonusspørsmålet ditt: jeg har ikke smakt akkurat den stouten du linker til, men polet har veldige mye godt øl, inkludert mange bra og langt mer spennende stouts enn Guinness.
 9. Jeg bruker for det meste telt eller sover under åpen himmel, og støtter alt det @The Avatarsier her, men vil absolutt ikke råde urutinerte til å slå opp hengekøye i tretoppene!
 10. Jeg vil påstå dette ikke er en vanlig problemstilling. Skogen er ikke full av drapsmenn.
 11. Så.. det løste seg ikke..? Skulle vel tro en ganske enkelt kunne måle lykkelige forhold etter matchende stjernetegn, synes du ikke?
 12. Løste alt seg når du var sammen med samme stjernetegn?
 13. Er ikke mye av greia her at MS mer eller mindre har sluttet med generasjoner, og at cross-gen i det minste vil vare ganske langt frem i tid?
×
×
 • Create New...