Jump to content

afterall

Medlemmer
 • Content Count

  2065
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1880 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva er det du snakker om? Spill og filmer som går i stykker? Cover og harddisker som går i stykker? Hva i allverden gjør du med eiendelene dine? Spill vil fortsatt installeres til harddisk (eller SSD). Men du vil også kunne koble til en ekstern harddisk for lagring av spill (uten at du nødvendigvis kan spille dem fra denne eksterne harddisken).
 2. Alle debattene jeg har sett fra presidentvalg de siste 16 årene har gått live. Hvordan mener du disse kan redigeres av Bidens stab?
 3. Hvorfor vil du spille et PS5-spill på en gammel PS4....?
 4. Jeg tok et gjensyn med gameplay fra Motorstorm og Motorstorm: Pacific Rift på youtube med engang jeg hadde postet, og innrømmer lett at nostalgi og minner har spilt meg et lite puss her. Husket det som mer en mellomting av det endelige spillet og den legendarisk E3 2005-traileren. Likevel synes jeg det er skuffende lite evolusjon her, med tanke på hvor mange år som har gått.
 5. Og angående Dirt 5: Jeg husker jeg hadde Motorstorm til PS3. Det så jo enormt bra ut når det kom for...13 år siden. Og jeg kan ikke se at traileren fra Dirt 5 imponerer så veldig mye mer...? Hva med dere andre? Synes også lyset i traileren er sammenlignbart med lyset i Halo Infinite-traileren, som også her ser ut til å flate ut alt av farger og teksturer...
 6. Ja, det fikk jeg med meg. Nå mente jeg ikke fra Dirt 5 spesifikt, men totalt sett: har noe blitt vist som å faktisk kjøres på Series X?
 7. 1. Forventet du virkelig 8k-info? Rull inn. 2. Etter alt jeg har lest fra deg på forumet her ser du jo ikke ut til å bruke konsollen til spilling. Mest virker det som du bare kobler dem til den superflotte tven din og analyserer bildekvaliteten, så responsen din er jo ikke akkurat uventet.
 8. Ser kommentarfeltene på Eurogamer (etter Dirt 5-traileren i kveld) fokuserer veldig på at gameplay tatt fra Xbox Series X fortsatt er nesten fraværende. Stemmer dette virkelig?
 9. Hva tenker folk om norske bank og forsikringsaksjer (DNB, SR, Storebrand, osv.)? Ser f.eks. forsikringsselskap har kommet overraskende godt utav korona: ja, mer reiserelaterte utbetalingene, men mindre ulykker, husbranner og lignende i hverdagen. Samtidig har vel både banker og forsikring ikke betalt ut utbytte i år?
 10. Å lansere en ny mid-gen maskin der salgspunktet er "mer raytracing" ser jeg ikke vil være særlig lukrativt eller ønskelig. Samme med 8k. Kanskje dette blir en konsollgenerasjon uten mid-gen update?
 11. Litt offtopic, men for de som er litt finans-og økonominørder som meg, så kan jeg anbefale den irske forfatteren Paul Murrays 'The Mark and the Void'. Veldig gøy og morsom roman satt til den irske/globale bank-og finansverdenen, med eurokrise og hele pakken. https://www.goodreads.com/book/show/20804235-the-mark-and-the-void
 12. Husker selv jeg spilte det myyye fra DOS når jeg var liten. Mener å huske at det var greit vanskelig og utilgivelig! (Heldigvis hadde vi også juksekoder, mener jeg, slik at vi faktisk fikk sett mer enn bare første level.)
 13. Det er absolutt ikke noe problem å nå 80g proteiner på en dag. Har som @C_Buk også ligget på rundt 1,5 x kroppsvekt = proteiner per dag, uten at det er noe mesterstykke i seg selv. Litt kjøtt, litt egg, kanskje noe melkeprodukter, så er en der ganske lett. Hvorfor kostholdet ditt @jae-ols hovedsakelig skal bestå av karbohydrater skjønner jeg ikke.
 14. Tja, hadde vel vært ganske rart hvis f.eks. Valhalla plutselig kort tid før lansering ble Xbox-eksklusivt?
 15. 48g protein på en dag..? Det hørtes lite ut?
×
×
 • Create New...