Jump to content

afterall

Medlemmer
 • Content Count

  2417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2384 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Åååå så gøy med trolling 🙃
 2. Er nok et av de beste spillene jeg noengang har spilt. Elsket det fra første minutt av. Så utrolig bra skrevet.
 3. Eurogamer bruker ikke tallpoeng, men har gitt spillet verken Essential eller Recommended i sin anmeldelse. Det var den første jeg leste, og ble dermed altså ikke så overrasket over å se denne anmeldelsen på Gamer.no. Hadde håpet spillet var hakket bedre, men kommer nok likevel til å spille det med tiden. https://www.eurogamer.net/articles/2022-02-14-horizon-forbidden-west-review
 4. Jeg synes The Boys gjør en glimrende jobb med å vise oss Me Too i praksis.
 5. Mener det. Jeg husker en bug gjorde at det stoppet opp hos meg: at jeg plutselig kun fikk generiske oppdrag, og at storyline-oppdragene aldri kom videre. Kjipt når en hadde spilt mange, mange timer. Høres ut som det kanskje har skjedd hos deg også?
 6. For et rart, men samtidig gøy spørsmål. Her er det uendelig med potensiale til å tenke på hvorfor TS spør om dette.
 7. Spiller Hades for tiden. Igjen og igjen.
 8. Det hadde vært spennende å se hvordan salgstall og utvikling videre ville vært om verken Sony eller MS hadde begrensninger på hvor mye de klarte å produsere. Som du sier har nok mange gått for Xbox fordi de ikke har fått tak i PS5, og opplever helt sikkert at Xboxen er helt topp. Videre blir disse stadig mer knyttet til systemet gjennom Gamepass, som jeg tenker igjen vil gjøre det vanskeligere for Sony neste konsollgenerasjon.
 9. Hva trenger en egentlig denne lave latencyen til? Jeg skjønner det hvis en gamer CS på proffnivå, men i hvilke andre scenarier teller det?
 10. Kommer da vitterlig an på hva en gjør på dette hjemmekontoret? Om en sitter og loker med Office-pakken og har et Teams/møte i ny og ne (som jeg tenker utgjør en stor andel av dem på hjemmekontor) trenger en ikke gigabit-hastighet. Hvilke jobber/programmer krever fiber for å kunne jobbe hjemmefra? Det finnes helt sikkert flere, og jeg spør fordi jeg er nysgjerrig.
 11. Var gledelig overrasket over å se at Station Eleven plutselig lå på HBO. Leste boka for flere år siden og likte den skikkelig godt (https://www.goodreads.com/book/show/20170404-station-eleven). Har sett de første fem episodene og synes serien er både ordentlig solid og pent skutt.
 12. Spilte gjennom nå rett før jul, og ventet stadig på disse kontroversene som har blitt snakket om (og som jeg samtidig har prøvd å unngå pga spoilere) - men det kom jo aldri noen? Jeg har konkludert med at en skal være et bra galkonservativt menneske hvis dette spillet utfordrer ditt politiske syn.
×
×
 • Create New...