Gå til innhold

afterall

Medlemmer
  • Innlegg

    2 553
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

afterall sine prestasjoner

2,7k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Mener Telegraph-podcasten nylig meldte at de første Tsjekkia-granatene vil nå fram til Ukraina i juni, som jo fortsatt er et stykke fram.
  2. Har ikke samme opplevelse i det hele tatt, så så langt er dette bare anekdoter uten hold for min del.
  3. Synes også det er veldig høyt, og kjøper aldri spill til fullpris. Minner meg selv på noen ganger at SNES-spill kostet både 699 og 799 i butikk på 90-tallet. Med inflasjon siden da virker det plutselig ikke så ille likevel i dag.
  4. Helt utrolig hvor innesnødd og blåøyd til og med noen nordmenn her på forumet er når det gjelder Putin. Trodde opplysningsnivået vårt virkelig var høyere. Dette intervjuet er ren propaganda, totalt blottet for alt som har med journalistikk å gjøre.
  5. Som Rødt-velger som stiller meg 100% bak mer støtte til Ukraina synes jeg mange her nå er ganske langt ut på høyreviddene med forbud av "kameratsang" og alt som har med kommunisme å gjøre. Det blir rent parodisk. Russland er jo på ingen måte kommunistisk.
  6. Oppsummert er det elendig av Frankrike. De burde absolutt trappe opp innsatsen sin, sammen med Spania.
  7. Hmm, må innrømme jeg ikke helt skjønner at firmaer får kritikk for å forlate twitter. Jeg prøver meg på en sammenligning. Jeg driver en suksessfull leketøysbutikk som ligger i et kjøpesenter. Kjøpesenteret har i mange år vært et bra sted for meg, og sørget for at mange gode kunder kommer til butikken min. På den ene siden ligger en Kitchen-butikk, og på den andre siden ligger det en Nille-butikk. Det viser seg at vi har overlappende kundegrupper. En dag selges kjøpesenteret til en ny eier: Olon Busk. Tilfeldigvis finner Nille og Kitchen seg nye lokaler kort tid etter. Busk leier lokalene på høyre side for min butikk ut til en vulgær pornobutikk, mens lokalet på min venstre side huser nå en ren front for hvitvasking, uten reelle kunder. Premisset for å drive leketøysbutikken min har forandret seg. Jeg begynner å tape penger, fordi jeg ikke får de samme relevante kundene. For å unngå å tape mer penger velger jeg å finne et nytt lokale å leie til butikken min, der jeg får tilgang på bedre kunder. Olon Busk blir sint og anklager meg for å boikotte kjøpesenteret hans. Han stiller opp i et intervju og sier "fuck you all" til leketøysbutikken min. Har Olon Busk rett?
  8. Kan du oppsummere, fremfor at jeg skal sitte å se gjennom en tilfeldig video på Rumble?
  9. Da bør vel andre selskaper stå i kø for å reklamere på Twitter/X da? Og hvis de gjør det, så er det vel heller ikke noe problem.
  10. Ser nå kontekst/faktasjekk på X viser at dette klippet er fra mars 2023. Noen andre kilder på dette?
  11. Han og logikken hans virker til å være heeeelt ute og kjøre.
×
×
  • Opprett ny...