Jump to content

afterall

Medlemmer
 • Content Count

  1753
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1582 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har spilt det litt mer, og må innrømme det hvertfall er blitt bedre - eventuelt er jeg blitt mer vandt med det. Synes likevel knappekombinasjoner fortsatt er noe tungvint. Noen ganger ender jeg opp med å sikte på folk, istedet for å snakke med dem, siden begge deler er lagt til L2. Også merkelig at jeg må trykke options først, for så å gå inn på kartet. Eller er det bare jeg som ikke har funnet snarveien?
 2. Måneder ute uten erfaring - på vinterstid i tillegg? Nei. Fisking? Skal du leve på kun fisk - hvis du får noe? Men ja, strømper er jo greit å ha på tur. Bra forberedelser du har gjort deg.
 3. Kan anbefale denne Ted-talken, basert på forskning på ulikhet: Økonomisk ulikhet korrelerer med en haug uønskede effekter i samfunnet.
 4. Regner med andre har mer peiling, men antar det kan være snakk om formueskatt og/eller skatt på utbytte?
 5. Etter å ha fullført fantastiske Horizon Zero Dawn har jeg nå begynt på Red Dead Redemption 2. Spilt i noen timer, forbi introen og sånt. Må innrømme jeg ikke er helt fenget enda. Noen andre som synes det hele blir litt vel mye? Eksempelvis er det tusen knappekombinasjoner, med holding av knapper, Arthur og hesten må begge spise mat, og spillet er overlesset av estetiske customizables. Jeg oppgraderer ikke bare salen, men bittet og tøylene og stigbøyler - der alt igjen har tusen forskjellige alternativer, uten nødvendigvis at effekter - hvis de er der - er særlig tydelige. Det er så mye at jeg blir overveldet og sitter igjen med en spillfatigue ganske fort. Er det bare meg? Virker altså som om utviklerne har kastet absolutt alle mulige ideer (som kanskje er gode i og for seg) inn i spillet, men uten å tenke på helheten. Kanskje det ikke blir bedre av at narrativ og karakterer heller ikke engasjerer meg enda? Kanskje jeg er bortskjemt av kvaliteten på fortellingen i HZD og The Last of Us og lignende?
 6. Hva med Total War-spillene? Særlig Rome: Total War brukte jeg en haug med timer på. Nå har du jo også RTW2 som er en del nyere.
 7. Det du driver med er moralisme, Taurean.
 8. Støtter dette 100%. 1) Ingenting her er din feil. 2) Dette høres ut som hennes valg. 3) Ingen trenger å blande seg inn i andres forholdsdynamikk.
 9. Har ikke nye eksklusive spill vært hovedinsentivet til å oppgradere til ny konsoll for folk flest? Hvis jeg fortsatt skulle kunne nye spill på PS4en min de neste 3-4 årene, så er det spørs om jeg hadde oppgradert. Jeg skjønner jo at de fleste entusiaster - de som diskuterer spill på spillforum - ofte vil oppgradere ganske raskt, men hovedmarkedet består vel ikke av entusiaster? Jeg synes altså det er en forbrukervennlig løsning av MS, men skjønner ikke helt hvordan denne løsningen skal selge nye konsoller i noen særlig grad.
 10. Isaiah 45:7 King James Version (KJV) 7 I form the light, and create darkness: I make peace, and create evil: I the Lord do all these things.
 11. Tipper Trump vinner: 1) Han er sittende president, noe som alltid viser seg å være en fordel. 2) Demokratene virker til å ha et noe svakt felt med demokrater (generelt for gamle, og for lite samlende). Helt greit for meg om han ikke skulle vinne.
 12. Ikke at jeg har så mye peiling, men det kan kanskje hjelpe folk som har peiling om du legger ut bilde av informasjonen som står bakpå høyttalerne?
 13. Så nettopp NRKs 'Nobel', som jeg syntes var overraskende bra. God kombinasjon av realistiske kamper og utfordringer i Afghanistan, og politisk spill, med mye bra skuespill. Alt i alt en overraskende positiv opplevelse som plutselig ble binget over to dager.
×
×
 • Create New...