Jump to content

afterall

Medlemmer
 • Content Count

  1722
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1548 :)
 1. Mener du at folkeslag/sivilisasjoner er essensialistiske? At de har visse karaktertrekk som gjenkjenner dem som akkurat DET folkeslaget? Jeg synes det høres ut som noe som er vanskelig å forsvare. La oss si nordmenn/vikinger har som fellestrekk / felles energi at de er flinke med hendene, som du sier (tydeligvis i motsetning til andre folkeslag - som jo vitterlig er vanskelig å si når en ser på hva resten av verden har gjort med ingeniørskap, arkitektur, kunst, materiell produksjon, osv). Da vil de nordmenn som IKKE er flinke med hendene bli definert utenfor den norske vikingkulturen. Har de da ikke den norske energien?
 2. Du går på videregående og har sex med eskorter..?
 3. Mener jeg leste at tilfellet TS henviser til var begrunnet mtp. Jehovas vitner, og ikke innvandrere, men mulig jeg tar feil. Dette har også vært tilfelle tidligere, når aviser har avslørt problematisering av alt-jul.
 4. Du ønsker effektivt å begrense hva andre klarer å finne om informasjon om noen (deg?) på nett? Hvis det er materiale som ligger på en spesifikk side, så ville jeg kontaktet eieren av den siden.
 5. Eller Onedrive i office?
 6. Hva med å ikke kjøpe ting? Gi ham heller en opplevelse sammen med deg.
×
×
 • Create New...