Gå til innhold

Imaginacíon

Medlemmer
 • Innlegg

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Imaginacíon sine prestasjoner

117

Nettsamfunnsomdømme

 1. Dette er vel og bra, men hvor bra er Leo 1 og 2 i kamp? De bør være temmelig gode for å veie opp for at det er relativt få av dem.
 2. Det kan se ut som det går mot en lang utmattelseskrig dessverre. Russerne vil sannsynligvis bli noe bedre med tiden når det gjelder ferdigheter på slagmarken. Ukrainerne likeså, men kanskje i mindre grad fordi de allerede holder et høyt nivå. Det har vært merkelig stillestående de siste månedene. Så spørs det om ukrainernes nye våpen kan bryte stillstanden.
 3. Driftsinntekter må de naturligvis ha i og med at de har utgifter. Det som teller i denne sammenheng er hvor mye de tar i utbytte. Og her skiller Rema 1000 seg negativt ut for oss forbrukere.
 4. Jeg så en oversikt over hvor mye utbytte de forskjellige kjedene tok ut. Rema 1000 lå på 2 milliarder, mens Kiwi lå på 80 millioner. Dermed falt all tvil om hvor jeg bør handle.
 5. Der har du et poeng. En burde kanakje gått inn mye hardere fra første stund. Men det er rart med det, alt nytt trenger tid for å tilpasses.
 6. Og hodet tenker at vi kunne også bli rammet. Russland er vårt naboland. For USA, som ikke har spesielt stor grunn til å være bekymret for dette, er det et viktig poeng at Europa er en viktig samarbeidspartner.
 7. Følelser er viktige. Noe av det fineste og beste ved oss mennesker. I et demokrati tar en hensyn til dem hvis det er mange nok som føler.
 8. De fleste føler en viss tilknytning til Ukraina og at det også kunne ha rammet oss. Slik er det ikke med Syria og Tyrkia.
 9. Akkurat når det gjelder hvem som har ansvaret ser jeg ikke helt problemet med. Det blir kommandøren, eventuelt produsenten ved funksjonsfeil.
 10. Det er mangt som må tenkes gjennom her. Det blir vel som med personellminer, et internasjonalt forbud, og så får en utvikle systemer som unngår dette i størst mulig grad.
 11. Spørsmålet er hva vi gjør den dagen Kina, eller Gud forby Russland, utvikler slikt. Skal våre sønner gå til slakt i en tenkt krig, mens Kina beskytter sine små keisere?
 12. Er det ikke på tide at vesten utvikler roboter som kan kjempe på fronten? Med den siste utviklingen innen AI burde dette være innen rekkevidde.
 13. Jeg tror det handler om at Tyskland er en utenrikspolitisk dverg, i hvertfall når det er snakk om krig, og ikke har utviklet evnen til å ta selvstendige avgjørelser.
 14. Det fins en del Moskvatro rundt omkring. Og langt fra alle er gamle nkpere. Rødt, som er det klareste antinatopartiet på tinget, vil naturligvis tiltrekke seg mange av dem.
×
×
 • Opprett ny...