Jump to content

Mag ne

Medlemmer
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)
 1. Once upon a time in Hollywood. Etter at kinoen gikk over til lyssvake digitale projektorer så har film vært best hjemme, men nesten alt blir jo strømmet da...
 2. Jeg tror ikke nødvendigvis det var rom til alle som ønsket det. Eventuelt var det priser som går langt over normalt for å kunne vise til ledig. Jeg og trolig alle forstår at et hotell som velger å redusere driften og sende ansatte hjem får lavere kostnader. Ingen har bedt om en forklaring på det. Når et hotell velger "Nav" framfor å drive hotellet sitt på vanlig måte så er kanskje kompensasjonsordningene for gode? I betydningen mer lønnsomme enn vanlig drift?
 3. Umulig å si om det blir lagt merke til eller godkjent. Siden dekksiden har beholdt fasongen så er nok ikke skaden dyp nok til å utgjøre stor risiko. lim på plass klaffen hvis du vil gjøre det minst mulig synlig.
 4. Jeg bruker "open shot" til redigering, gratis
 5. Spørsmålet var, er kompensasjonsordningene for gode?
 6. Bare en liten erfaring fra hotellopphold i Norge for noen uker siden. Kombinasjonen få ledige rom til utleie til tross for nesten tomt hotell, og rompris ca 80% over normalt fikk meg til å lure på om kompensasjonsordningene fra staten er for gode?
 7. Ufattelig at billig snus og bacon skal være så prioritert. Kan rette myndighet vennligst holde grensen mot Sverige stengt. Når det kan lettes på tiltak så prioriter trening, aktiviteter, konserter etc, så særlig barn og unge får en vanlig oppvekst, foran svenskehandel.
 8. 33 positive prøver på ett skips besetning før noen hostet? Alle vet at noen har lite symptomer, men 33 av 33 som har gått så lenge at prøvene kommer tilbake positive og null symptom? Flere enn meg vil tenke sitt om sannsynlighet da.
 9. Det er ikke farlig å drikke olivenolje eller annen matolje, men magen oppfører seg kanskje annerledes... Til steking vil jeg anbefale rapsolje. Litt diverse påstander over her, alle matoljer er 100% fett, og inneholder like mange kalorier.
 10. 33 smittet blant mannskapet på hurtigruten, rederiet holdt smitte skjult. Rederiet sa også for et par dager siden at ingen om bord hadde noe symptom. Er dette en ny ukjent form for korona sykdom, eller juger rederiet for å få beholde sine billige utenlandske ansatte? Ferie på flytende internasjonal virusinkubator med uredelig reder? Nei takk.
 11. Ts har rett i at mange ikke trenger fiber og det er utpressing.
 12. Du trenger ikke starte med daytrading, bare lese eller forstå litt grunnleggende om risiko og gambling, og nei, det vil mest sannsynlig ikke gå bra.
 13. Annonser for bruktbil med bilde av våt bil.
 14. Etter å ha tenkt litt på at disse lånene ikke skal brukes til noe av varig verdi, så får jeg litt hjelp av programmet Luksusfellen til å forstå hva disse lånene er ment til. De er ment til å dekke gamle lån som er brukt på gamle lån og snus og reiser og spill. De skruppelløse sin utnytting av de resurssvake.
×
×
 • Create New...