Jump to content

Mag ne

Medlemmer
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

130 :)

Recent Profile Visitors

1511 profile views
 1. Den vil vel det. Å selge bildeler privat er lov, og en lovlig avregistrert bil som ikke eksisterer lenger koster deg ikke noe.
 2. Å melde den som stjålet når den er solgt er i seg selv straffbart. Det virker som det er vanskelig å få registrert noe eierskifte nå, da hadde jeg bare slått meg til ro med at den er solgt som uregistrert delebil.
 3. "for den som vet hva det er" Noe av det mest idiotiske jeg leser i bilannonser. Her toppes det med screenshots fra mobilen med bildene. Ford Granada | FINN.no
 4. Samme her, tipper det foreløpig gjelder de fleste som har en liten drone til litt privat hobbybruk. Helt ok pris du fikk da. Mavic mini ja.
 5. Min 249g drone er ikke definert som et EU-godkjent leketøy, så da er det krav om ansvarsforsikring. Noen som har skaffet det til en liten hobbydrone, og hva koster forsikringen?
 6. Disse selges billig fordi kostnadene til å sette/holde i stand ikke er like overkommelige.
 7. Jeg foretrekker det første, og siden "passet" også er norsk er det riktig, men med et helt engelsk ord hadde bindestrek vært riktig.
 8. Mag ne

  Bestemors arv

  Verden er urettferdig. Jeg og nesten alle som leser dette kan si "heldigvis". Fokuser på noe annet enn pengegaven du ikke fikk av pappa.
 9. Jeg tror risikoen for svindel eller konkurs er like stor med et firma. De jeg har sett som har blitt svindlet har gjerne hatt biler som er overpriset, det øker nok risikoen kraftig, svindleren skjønner få andre vil ta kontakt, og prisen er jo av mindre betydning...
 10. Jeg tar eu-kontrollen på et sted de ikke kan reparere noe som helst og er veldig fornøyd med det.
 11. Stupe uten å vite eller sjekke om det er trygt og klage på at "stuping forbudt" skiltene ikke står tett nok.
 12. Hvor mye går indeksfond opp/ned frem til da? Du er den første jeg hører om som synes ca 900k er så mye at de reduserer jobbing.
 13. Folk bor i det samme huset og mange tar opp mer lån for banken sier de er blitt "rikere", selv er jeg litt i tvil om hvor mye "rikere" vi som ikke driver med bank eller eiendomsmegling blir av økningen. Veldig få får realisert "rikdommen", da flertallet fortsetter å bo. Oppmerksomheten rundt eiendomspriser er helt hinsides all fornuft.
 14. Stiftelsen Norsk Luftambulanse har vel norgesrekorden i å villede om hva pengene går til. (All ambulanseflyging er betalt av det offentlige.)
 15. Leaf er veldig bra på kvalitet/feil.
×
×
 • Create New...