Jump to content

Mag ne

Medlemmer
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)
 1. Du trenger ikke starte med daytrading, bare lese eller forstå litt grunnleggende om risiko og gambling, og nei, det vil mest sannsynlig ikke gå bra.
 2. Annonser for bruktbil med bilde av våt bil.
 3. Etter å ha tenkt litt på at disse lånene ikke skal brukes til noe av varig verdi, så får jeg litt hjelp av programmet Luksusfellen til å forstå hva disse lånene er ment til. De er ment til å dekke gamle lån som er brukt på gamle lån og snus og reiser og spill. De skruppelløse sin utnytting av de resurssvake.
 4. Jeg forsøkte å samenfatte artikkelens poeng på den måten. Det synes som artikkelforfatteren mener det. Fra min side; ironi.
 5. Vi får håpe lånene er brukt på ferier, snus og spill, sånn som det er meningen, og ikke på bolig. https://e24.no/privat/bolig/analysesjef-regnet-paa-boligkjoep-med-forbrukslaan-hvis-dette-tallet-stemmer-er-det-skremmende/24671974
 6. Ektemannen har kjøpt litt "støy" for å utsette at det neste skrittet blir at han fengsles. Hvem andre skulle bry seg om å drepe en vanlig kjerring. Hvis han vet at kona er drept så driter han i om helt utenforstående kriminelle får 10 mill for å bidra med falske "opplysninger". Og kanskje noen vanlige kriminelle som har null med saken å gjøre har tenkt så langt. Opplysninger som "ingen andre kan vite" som det sies kan også ektemannen ha gitt dem først.
 7. https://www.nrk.no/kultur/slik-lever-pernille-_27_-i-mikrohus-pa-18-kvadratmeter-1.14636813 Jeg ser for meg at langsiktig verdiutvikling for mikrohus/campingvogner ikke helt holder tritt med fast eiendom, og at det bør være med i regnestykket.
 8. Batteri og app er viktig for å sikre at alt havner i søpla etter få år, ellers er en vifte like bra i årtier, som igjen ikke gir økonomisk vekst.
 9. Politiet har selvfølgelig hatt ektemannen i søkelyset fra dag en, selv om de ikke forteller det offentlig.
 10. Mag ne

  Ruststopper

  Owatrol olje som nevnt anbefales. Den som heter owatrol olje og er penetrerende. Veldig godt poeng ts å "forsinke rusten" . Mye skal stoppe rust, men lite fungerer. Det handler om å få det til å ruste så sakte som mulig. Owatrol kan brukes rett på rust og blandes med/overmales med alt som har white sprit som tynner
 11. Kategori "idiotisk": Ikke bil, men håper denne motoriserte greia tillates. Kina tråsykkel med kina/ebay motorsett til 1500 kr selges som Harley Davidson replica/kopi. Jeg vet ikke om det er kødd eller hva... https://www.finn.no/mc/all/ad.html?finnkode=150839582
 12. Utydelig, oppkontruert problemstilling, skryt, boring...
 13. Ts du bør gjøre akkurat som du vil og jobbe redusert. Samfunnet klarer dessverre å oppdra de fleste av oss til å bli nyttige idioter som bruker 110% av lønna på nødvendige og unødvendige ting og jobber fullt og gjerne overtid, og som gjeldsslaver.
 14. bilder som er 240 punkter brede er smart for det som ser fint ut på avstand https://www.finn.no/gallery.html?finnkode=141744120#image15
 15. Jeg synes faktisk advokaten har et poeng. For å illustrere for meg selv lagde jeg meg er tenkt eksempel der dere har lite egenkapital bortsett fra din gave, og at den gaven er stor. Si at dere har et hus til 10 mill og 99% er lånt. Over mange år dobles verdien av huset og din kones formue går fra 50.000 til ca 5 mill. Eksempel 2, dersom din gave betaler ned lånet blir hennes egenkapital på 50.000 til en eierandel på 0,5% og om mange år når huset altså er verdt 20 mill så er hennes andel doblet til 100.000. Uavhengig av størrelsen på tallene så er poenget at du med din gave vil "overta" hennes mulighet til gevinst. Jeg synes du bør la din kone avgjøre om hun fortsatt vil ha en gearet 50% investering i huset. Du kan beholde dine fond.
×
×
 • Create New...