Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke den eneste briten som uten problemer spiller roller med amerikansk talemåte, er vel ganske vanlig det. Ded mindre han også driver og snakker masse andre språk.

Joda, er klar over det. Mange jeg blir overrasket over å finne ut av de er britisk egentlig. Men utifra det jeg har sett på Homeland så føler jeg det ble enda mer imponerende enn en del.

 

 

Andre veien er... sjeldnere...

Tror faktisk ikke jeg har hørt en amerikaner spille en overbevisende britisk dialekt. Michael C Hall sin i den nye serien Safe er så dårlig at jeg ikke klarer å se serien.

Lenke til kommentar

For en perfekt avslutning på The Americans. Jeg tror aldri jeg har sett en serie som gjør rent menneskelig drama bedre. Det er også en av veldig få serier som ikke virker å ha falt i kvalitet i takt med sesongene, men heller det motsatte. 

 

De utrettet nøyaktig det de gikk for; en spionserie som ikke handler om spionasje, men om familie og liv som er alt annet enn svart/hvitt. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ja Americans er en veldig bra serie. Siste sesong på norske Netflix synes var den første sesongen som var litt ned. Særlig mtp spenningsmoment som kunne vært noe mer ut av f.eks ift hva de begynte på med Paige tidligere, det rundt Stan var også ned. Ja generelt var mye av spenningen ute, nesten så de allrede hadde begynt på å avslutte serien og unngå løse ender. Det er derfor bra at de nå har rundet av med sesongen nevnt i posten over.

Lenke til kommentar

Titsmaskin! 

 

Uansett er The Expanse sine tre sesonger dobbelt så mye som Terriers fikk. Så det er ingenting her å skrike over  :wee:

 

WTF, boi, jeg føler meg personlig angrepet. The Expanse ingenting å skrike over. Jeg skriker hver gang en episode er over fordi jeg må vente på neste  :confused:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...