Jump to content

Mr_Spock

Medlemmer
 • Content Count

  5197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mr_Spock last won the day on December 31 2019

Mr_Spock had the most liked content!

Community Reputation

2164 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25675 profile views
 1. Jeg har Et hundeliv og Alt kan repareres også - de 3 på bildet gjorde samlingen komplett - med Valentinerne. Det er jo et par skiver med Tourettes også (og en solo), men her er jeg usikker på om det er verdt å kjøpe. Med tanke på innspilling.
 2. Litt Jokke & Valentinerne passer fin på en søndag 😁 Har endelig komplettert samlingen: I en del år hadde jeg bare samlingsalbumet "Prisen for Popen (2002)" - som er komprimert ihjel og låter skikkelig dritt. Deilig nå å høre låtene i en mye, mye bedre utgave 😍
 3. Det er synd det er slik, dette hindrer mange å delta i diskusjonen. Hintes også at man liker Trump, hvis man misliker reklamen. Det blir så veldig, veldig dumt.
 4. Mitt inntrykk av hva folk synes om reklamen - etter å ha diskutert den med en del av familie & bekjente - er at absolutt alle misliker den i varierende grad. Uansett politisk ståsted.
 5. Er litt enig med deg - både Trump og reklamen er labre greier. Men føler vel ikke, bare fordi 2 ting er negative, at de dermed automatisk har noe med hverandre å gjøre.
 6. Jeg har motsatt erfaring - jo bedre anlegg jeg har hatt - jo større blir problemet med komprimerte innspillinger 😀 Man kan si at den komprimerte musikken også høres bedre ut på et bra anlegg - problemet er at den "ukomprimerte" musikken høres veldig mye bedre ut på et bra anlegg - forskjellen er mye større mellom de to - enn på et dårligere anlegg. For meg blir forskjellen for stor når jeg vet hva anlegget er i stand til å yte på gode innspillinger. Men dette betyr også at du må spille mye ukomprimert musikk, være godt kjent med slike innspillinger. Antagelig være en gammel jævel som meg....😁 som er oppvokst med musikk fra før 1990-1995 (når jævelskapen begynte) jeg spilte også mye vinyl frem 2000. Edit: Håper du ikke ser mitt innlegg som negativt mot ditt - fint å høre din erfaring.
 7. Du er ikke alene om å være spent på Tenet 😎
 8. Tror det går greit, har omtrent samme selv - har blitt godkjent 4 ganger.
 9. Har hatt 3 kvelder nå med et gjensyn med Batman - Nolans filmer, det er litt av en opplevelse. Det er en del kvaliteter i disse filmene man ikke finner i andre superheltfilmer. Synes mange av Bruce og Alfreds scener er fenomenale, gir en dybde til filmene som egentlig ikke er noe man forventer. Så har vi filmingen, kameraføringen, det er ikke et sekunds feilskjær på nærmere 8-9 timer - legg til imax filmsekvensene - det er så lekkert å se på. Hans Zimmer - selv om jeg har 7.1.4 i hjemmekinoen - og disse filmene kun har 5.1 - så låter det veldig, veldig bra - herlig dynamikk i Zimmer sitt soundtrack. Såpass bra at jeg bare måtte sette på Hans Zimmer - Live in Prague etter kveldens film, The Dark Knight Rises.
 10. Få handlet deg en pc - du trenger det, for å funke godt på musikk og blu ray opp til 1080p så funker i prinsipp alt, du trenger ikke noe skjermkort, funker godt med det som er inkludert i prossessoren. Jeg bruker en gammel dings fra 2013 uten skjermkort, men jeg har den fullstappet med hardisker - store. Spiller musikk i alle formater - fra stereo til full atmos - med og uten bilde. Chablis til fisken, ikke dumt. Jeg jobbet på Systembolaget et par år - mens jeg studerte i Sverige, da ble jeg veldig interessert i diverse drikkevarer, hvem ville ikke blitt det 😁 Husker jeg prøvde ut diverse Chabliser, til forskjellige priser, mye godt å smake. Har blitt god venn med Tullemore Dew i kveld - lurer på om jeg ikke skal koste på meg en litt dyrere og eldre variant neste gang jeg besøker polet 😀
 11. Hehe, jeg er enig med deg - enig også med ditt innlegg over - biten at vi bør bruke mer tid og energi på å finne ut hvorfor, eller roten til kaoset som du skriver.
 12. Den lille boksen har jeg også, deilig skive. Så veldig godt ut med øl og whiskey? Kaffe (Mummi kopp seff) og cognac her, etter en biffmiddag. Så har jeg Joe Bonamassa på konsert fra Royal Albert Hall i gang på tven, akkurat nå har han besøk ev Eric Clapton på scenen. Laber lyd på blu rayen, men performance er fremdragende 😀 Hvis du vil sjekke musikkfiler så er Audacity (gratis) et veldig greit program: https://www.audacityteam.org/ Nesten uendelige muligheter til å endre musikkfiler hvis du vil - eller bare se på de. Jeg bruker det stort sett til å sjekke ut låter grafisk - om de stemmer med mine lytteerfaringer - noe de som regel gjør. I tillegg manipulerer jeg level på multikanalsinnspillinger med programmet - veldig enkelt å gjøre. Noen ganger er jeg ikke fornøyd med volum på for eksempel centrerkanal og sub - da kan jeg tilpasse dette etter egen smak - i stedet for å måtte gå inn i receiver og dempe/øke volum/level på kanaler. Kan for eksempel øke level på sub med 4 dB på alle låter på et album på noen få minutter. Alle de programmene (alle er gratis) jeg har linket til funker på hvem som helst window pc - må ha disc drive til å rippe cder.
 13. Mitt poeng var at det er en årsak til at faren for islamsk terror er så latterlig lav - som du skriver. Det er ingen selvfølge. Det ligger mye innsats bak denne lave risikoen. Edit: Jeg har hele tiden brukt "" rundt islamofobi fordi uttrykket ikke dekker det jeg vil poengtere - men jeg går ut i fra det ble forstått.
×
×
 • Create New...