Jump to content

Mr_Spock

Medlemmer
 • Content Count

  5760
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mr_Spock last won the day on December 31 2019

Mr_Spock had the most liked content!

Community Reputation

2505 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

26311 profile views
 1. Hyggelig å lese artikkelen, Mahmoud virker som en ganske oppadgående fyr, det jeg har lest av han. Fra en del andre artikler om emnet, kan man få inntrykket at noen lett henger rasisme på det meste av motgang man møter. Jeg heller tror ikke at det gjør saken noe godt.
 2. Selv synes jeg begge de nye It filmene var veldig gode. En spesielt positiv filmfredag får vi, ser det ut til - The Old Guard på Netflix - i tillegg kommer Battleship Greyhound med Tom Hanks på Apple+ Gleder meg 🖖
 3. I bunken er: The Maze (1953) House of Wax (1953) Dial M for Murder (1954) Inferno (1953) Sangaree (1953) Jivaro (1954) The Wizard of Oz (1939) Wizard er en "etterpå" 3D produksjon. Men de andre er original restaurering av ekte 3D - de er alle fra den store 3D-bølgen som var da -53/54. Maze & Wax er ganske ok har jeg for meg - de andre er mer usikre kort. 3D på disse gamle filmene er ganske syke greier, rått å se på.
 4. Liker de du nevner der godt. For Invasion of the Body Snatchers har jeg kun valgt å oppgradere 1978 versjonen til blu ray - som ligger klar for bruk om ikke lenge. It CamFrom Outer Space fant jeg faktisk i 3D utgave på blu ray for ikke så lenge siden og har sett, veldig moro. Glemte å ta med at jeg har handlet en del gamle slike klassikere i 3D - blant annet House of Wax (1953) og flere andre:
 5. Ja, jeg så det fantes en slik 30 disc blu ray Monsters utgave også. En liten oversikt over min klassisk skrekk & Scifi samling: Litt større på de to dvd boksene: Er et par i plast der - blant annet The Time Machine 😀
 6. Så en trailer for denne nå, tror ikke jeg har sett den, så jo morsom ut 😁
 7. Haha, ja - kloa som stakk ut av fjellet, når man ser den i 3D så stikker den jævla kloa en meter eller to ut av lerret, veldig creepy.... Jeg har også sans for The Time Machine versjonen fra 2002, hadde et gjensyn med den for noen måneder siden, den fungerer godt enda.
 8. Creature from the Black Lagoon skremte vettet av meg når jeg så den på tv en gang når jeg var veldig liten. Ikke lenge etter så jeg The Time Machine (1960), skremte meg den også. Etter det var jeg huket på monstere! 😁
 9. Er denne boksen: https://www.platekompaniet.no/blu-ray/universal-classic-monsters-the-essential-collection-1/ Favoritten er nok Creature in the Black Lagoon - kul å se i 3D. Jeg har noe gammelt/nytt av både Dracula & Wolf å se fremover, blir spennende.
 10. Hadde en litt spesiell kveld i "din" regi.... et spesielt monster.... Frank.N.Steen Det begynte vel med at jeg fikk et byggesett av min tante, som bodde i USA, i julepresang når jeg var liten - det var Frankensteins monster. https://www.classic-monsters.com/aurora-monster-models/ Ble veldig fascinert, ønsket meg flere og samlet på meg de fleste av disse Auroa settene, noen av de hadde også selvlysende deler, fantastisk. Etter det var interessen for "monster" etablert 😀 Uansett - begynte kvelden med å sprette plasten på "Monsters - The Essential Collection" boksen til Universal og sette på Frankenstein (1931), urgammelt selvsagt, 4:3 format, sort-hvitt og mono lyd. Kun 1 time og ti minutter lang film. Veldig artig å se, holder vel ikke mål i dag, men.. høydepunkt - når Dr. Frankenstein hyler "It's Aliiive Men det er klart, Boris Karloff som monsteret stjeler showet, han er kul i hver scene. Så satte jeg på Kenneth Brannaghs Frankenstein (1994), nå har vi smalere kinoformat og surround, til tider veldig lekker å se på og med et ganske brukbart soundtrack. Satt å tenkte litt på at det var litt vel mye bar overkropp på Kenneth til tider - kanskje en kvinnelig regissør med sans for Kenneth eller noe? - så viste det seg at det var Kenneth selv som var regissør 😁 Her er det med mange gode skuespillere, Robert de Niro osv. Men synes filmen var veldig varierende, mye fungerte, mens en del kanskje ikke fungerte like bra. Avsluttet kvelden med I, Frankenstein (2014) - her tar det fullstendig av, nå handler det plutselig om en verden med demoner og gargoyles 😲 men det er ganske greit. Kjøper hele greia, fra å tidligere involvere en del drama og tragedier -så går vi nå full popcorn 😁 I tillegg er filmen i 3D, det er en veldig mørk film, normalt gir dette dårlig 3D opplevelse, men de har tenkt på dette og lyssatt den nesten perfekt, i tillegg har de hatt 3D i tankene under filming og det gjør filmen til en ganske fantastisk opplevelse. Utrolig lekker å se på, jeg har fått en ny favoritt.
 11. Finn Christian Jagge, Finken - RIP. Veldig sørgelig, ☹️
 12. Vet ikke hvor gammel du er - men hadde du hatt erfaring fra 70-80 tallet hadde du selvsagt fått med deg alt - samtidig som det ikke ble oppdaget at du glodde. Dette krever trening og erfaring.
 13. Hehe, ja det har jo skjedd noen ganger her også, roteskalle. Selv om jeg har noenlunde god oversikt over filmene mine. Må vel innrømme at et par stykker har jeg til og med handlet 3 stk like utgaver av... 😁
 14. Leser en del om film før jeg handler, pleier som regel å fungere ganske bra, veldig få bomkjøp. Zombieland 2 handlet jeg og likte filmen - Dead Don't Die hoppet jeg over - veldig sikker på at jeg ville mislikt filmen.
×
×
 • Create New...