Jump to content

Mr_Spock

Medlemmer
 • Content Count

  4740
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1868 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25089 profile views
 1. De fleste her inne er ganske forutsigbare - slik sett. Jeg føler at jeg skifter "lag" veldig ofte - mellom de to som gjelder.
 2. Har tenkt mye på dette med innvandring vs klimaendringer. Tenk om man forholdt seg på samme måte til begge? Tenker da mest på hvordan Sverige har taklet dette med innvandring. At man skulle slutte å forske på klimaendringer - fordi resultatet av forskningen er "fordelaktig" for venstresiden. Fakta er uønsket altså - fordi det har feil "värdegrund". Passe på å fremheve positive ting som endringer i klima innebærer - se bort i fra de negative. Til og med finne på helt urealistiske positive resultater og presentere de som fakta. Svartliste, fryse ut, kanskje til og med sparke folk som ikke ser kun positivt på klimaendringer. Dette gjelder også de som egentlig ikke er negative til klimaendringer - men som stiller spørsmål om vi har alle fakta på bordet.
 3. Har tenkt det samme som ts mange ganger - ofte er det veldig forutsigbart - i debatter. Er man ukritisk til innvandring er man som regel helt inn på menneskeskapt global oppvarming - selvfølgelig veldig pro el-bil osv. Hadde gjerne sett en klimakjemper som hadde litt rasistisk tendenser - det hadde vært forfriskende. eller en Superpro-innvandrings-klimaskeptiker? 😁 Det rare er at de kjøper alt av uttalelser som styrker deres mening i det ene emnet - men totalt ser bort fra så klare beviser man kan få, om negative ting - i den andre. Gjelder begge sider. Selv kan jeg da bli veldig imponert over vedkommende i en tråd - saklig og med gode kilder osv - mens samme person i en annen tråd om et annet emne, finner uaktuelle fakta som kanskje bare viser kort tidsperiode eller statistikk basert på mørketall og gjerne blir personlig - på en negativ måte. Litt Jekyll & Hyde. Faktabasert i den ene diskusjonen og følelsebasert i en annen. Merker jeg kræsjer med noen innimellom - fordi de har vært uenig med meg i en tråd - og tror at jeg da har det motsatte "meningsprogrammet" til de. Når vi da diskuterer et annen emne, så kan jeg nesten rett ut skrive at jeg er enig med de - men de klarer ikke å se det, har bare automatisk har plassert meg i "uenig-kategorien". Har flere ganger måtte skrive rett ut at jeg er enig med de.
 4. Leser at den nye Pink Floyd boksen har mye bra. Delicate Sound of Thunder - konserten skal vist være fantastisk - både bra lyd og bilde. Har utsatt min bestilling litt - for å lese litt om hva folk synes, over 4k kroner er litt mye - men kjøpslysten er stor 😍 Edit: Måtte ha litt David Gilmour her også - men valgte Live in Gdansk (DVD) 😎
 5. Har vel aldri vært borti noe slikt - men sammentreff er noe å utforske: nøkkel/tenningslåsen - jeg ville begynt å sjekke der.
 6. Spanjoler er veldig hyggelige og mye god mat og drikke. I Frankrike fikk man øl på McDonalds. Alle italienske menn så bestandig ut som om de kom rett fra frisøren. Veldig kort fra meg om de landene 😁
 7. Det kan komme av at jeg har installert noen lyd codecs: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-to-view-audio-track-video-track-contain/39ab59c7-45b1-4d50-95d1-de763b28eddb
 8. Har den på dvd, men husker ikke om jeg likte den, lenge siden jeg har sett. Får følge litt med og se om den dukker opp i 1080p på tv eller streaming.
 9. Han hadde med Trolljegeren blant de som ikke helt nådde opp - spenstig. Men å ikke nevne Interstellar var skuffende.
 10. Jeg ser heller Green Lantern 10 ganger enn en runde med 6 Underground, men RR fikk 27 mill $ for 6 Underground, så han er uansett fornøyd - filmen kostet mer enn The Irishman 😲 For meg - den dyreste & dårligste Netflix filmen hittils (6U altså). Fæl kombo egentlig 😩
 11. Første sesong av Mr robot var knall. Har Tsjernobyl liggende klar til å sprette plasten på, spent på den.
 12. Filmpolitiet har også laget en liste med top 10 filmer fra 2010 -tallet (som de gjorde med serier også): https://p3.no/filmpolitiet/2019/12/topp-10-filmer-fra-2010-tallet/ Flere jeg ikke har sett, fordi temaet ikke interesserer meg, men noen godbiter også.
 13. KLP V. Handlet noe i DNB Teknologi også - har gått bra der også.
 14. Hva synes dere om topplisten til Filmpolitiets topplist over topp 10 serier fra 2010 tallet? https://p3.no/filmpolitiet/2019/12/topp-10-serier-fra-2010-tallet/ Har sett episoder fra de fleste de nevner, men ingen var blant mine favoritter, den jeg hadde mest sans for av de de nevner er O.J. serien. Heller ingen av de "nesten kom med" fenger særlig, vel egentlig, noen Sherlock episoder var det klasse over. Hos meg er det heller: True Detective, Broen, Mindhunter, The Expanse, Stranger Things, The Pacific, Godless, Star Trek Discovery, The Haunting of Hill House, The Killing - bare for å ramse opp noen på kort varslel. Må tenke mer hvis jeg skal lage en godt vurdert liste.
×
×
 • Create New...