Jump to content

Mr_Spock

Medlemmer
 • Content Count

  5880
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mr_Spock last won the day on December 31 2019

Mr_Spock had the most liked content!

Community Reputation

2541 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27258 profile views
 1. Hancock (2008) - liker denne, litt annerledes superhelt film. Uryddig kameraføring ødelegger en del. Bra skuespillere.
 2. Mr_Spock

  Visdomstann

  Ring til tannlegen og fortell - så tar de deg inn tidligere.
 3. Det er selvsagt et godt poeng! Jeg har verken særlig sans for han eller dagens Ap, men misliker sterkt måten han behandles på. Skal man få livet og karrieren rasert - må det være litt å ta tak i.
 4. At noen synes det var dumt VG fant på beskyldninger som ikke var sanne? Eller at andre kanskje synes det er litt vel mye å få ødelagt karrieren fordi han prøvde å kysse noen? Dro ei ned på fanget? Det er det verste? Selve synes jeg ljugeriet til VG og sladder kjøret mot Giske - er mye, mye verre - enn det som har kommet frem at han har gjort hittil. Dødstrusler er selvsagt helt på trynet.
 5. Ja, denne filmen sitter hos en lenge etterpå. Veldig mørke saker.
 6. Får ikke lest artikkelen - men hun klarte å unslippe? Unslippe hva? Hun er datteren til Dr Strange? Vi skal straffe Giske for noe han eventuelt kunne gjort?
 7. Kanskje du burde miste jobben din på grunn av det?
 8. https://www.nrk.no/vestland/ap-veteran-i-bergen-med-kraftig-oppgjer-_-fekk-melding-om-fleire-ukjente-historier-over-natta-1.15139616 Her er det litt mer å bite i - neddoping og voldektsforsøk - da er det veldig greit med en skikkelig reaksjon - og straff! Som for eksempel å ødelegge karrieren.
 9. Ja, det er en imponerende liste over grusomme gjerninger. Til og med en speidergutt ville vært skuffet over egen innsats....
 10. Så fint da. Fikk selv høre hvor slitsomt det var med barn, våkenetter, slitsomt, masing osv. Tror det var noe feil på ungene mine, for det ble aldri noe våkenetter, heller aldri slitsomt. I stedet fikk jeg tilført masse positivt. Hadde ikke en gang noe pubertetskrangling. Det verste med barna var når de ble voksne og flyttet ut ☹️ men måtte jo bare smile og si at det blir bra liksom..... savner de hver dag , hele tiden.
 11. Underwater (2020) Synes den var ganske brukbar, masse skumle lyder fra alle kanter og passe klaus stemning. Kunne gjerne vært litt lenger. Spennende dypvann Scifi. Kristen Stewart er god.
 12. Det du skriver her sier ingenting om Giske - men mye om deg. Men med å dra inn Weinstein osv - så er du langt over nivået jeg ønsker å diskutere, får fortsette uten meg.
 13. Du - fikk du ikke med deg VG saken? At han gikk på bar? Du ser jo hvordan drevet mot han foregår. Skal man straffe noen, så må straffen være i nivå etter det straffbare som er gjort. Kjøret mot han er helt på trynet. Folk drar inn Weinstein osv. Slike kommentarer som du kommer med er nettopp slik vi ikke burde ha.
×
×
 • Create New...