Jump to content

Isbilen

Medlemmer
 • Content Count

  22239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Isbilen last won the day on November 22 2018

Isbilen had the most liked content!

Community Reputation

14301 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

44779 profile views
 1. Lurer på om neste konsollgenerasjon blir utsatt. Man har bare en lansering, ett førsteinntrykk, og jeg tenker konsekvensene av å slippe midt i en stor krise kan følge produktet gjennom hele dets levetid. På den annen side kan det at det er to konkurrenter, medføre at ingen tør vente.
 2. Høres ut som han prøver å selge klær til godt voksne.
 3. Poenget er at det ikke har noe å si for bevisbyrden i forbrukerkjøpsloven at noen har fjernet et klistremerke eller tatt produktet fra hverandre. Selger kan ikke si at da kan du ha det så godt. I tilfellet du nevner med eksterne harddisker, mister du ikke reklamasjonsretten av å bruke dem på den måten, selv om du nok bør ta vare på boksen for å kunne reklamere på hele driten. Men, at du har reklamasjonsrett betyr ikke at du alltid vil vinne. Selger vil kunne innvende at ekstern-disker er beregnet på å spinne opp en gang iblant for backup, ikke å stå og snurre i servere døgnet rundt.
 4. Man mister ikke reklamasjonsrett ved å ta bort klistremerkene. Til og med USA har kjent sånne klistremerker ugyldige.
 5. Gidder ikke plukke den frem igjen for å sjekke, men kjøpte den på release, så da er det kanskje en 7116.
 6. Termisk pute A1250, 120x20x1mm (viktig at den er 1mm tykk) Thermal Grizzly Kryonaut, 1 gram Dette er mer enn nok, vil tro det holder til to konsoller og vel så det. https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/verktoy/meisler-meiselsett/sikkerhetsbits-med-32-deler-p48730 NB! Den termiske puten har folie på begge sider. Ikke gjør som meg og oppdag det midt i sammenskruingen. Merk også at dette er til PS4 Pro. Jeg regner med de andre variantene bruker samme tykkelse, men vil ikke garantere det. Dobbelsjekk selv.
 7. Trodde de opprinnelige skaperne hoppet av etter sesong fire, de hadde liksom fått sagt det de ville si. Resten av serien føles liksom som den fortsetter mest fordi gjengen trives med å lage den. Det skinner gjennom i kjemien mellom skuespillerne.
 8. Det som burde skjedd i slutten av Dexter sesong fire:
 9. Har egentlig ikke noe problem, er bare fiklekåt. Jeg tenkte også det at et hull over viften ville føkke med en sirlig designet luftflyt og bare gjøre ting verre, men har sett et par videoer av folk som har gjort det, og det virker som det funker bra. I verste fall kan man vel bare tette det. Lurte på om jeg skulle se etter en defekt delekonsoll å sage i.
 10. Tok meg en kjølepasta og -pute-sjau på Pro-en i går. Litt mange skruer som skal ut, men det er egentlig bare noen få trinn. Har du skrudd sammen en PC selv er ikke dette så mye vanskeligere. Brukte vel et par timer, med to faceplant-øyeblikk som gjorde at jeg måtte ta et par skritt tilbake. Pasta og puter (1mm) får du på Techbay, og du trenger en torx T8 eller T9 sikkerhets-bit (med hull i midten) for å komme deg inn. Det har Kjell & co. Gjorde det egentlig mest for moro skyld, hadde ikke forventet de helt store resultatene. Men jaggu er den blitt merkbart stillere. Såpass at jeg vil anbefale det om du irriterer deg over støynivået. Det neste blir å sage et hull over viften.
 11. Protip: hvis du finner en gammel bluray eller dvd-spiller på brukten, ta en kjapp kikk på videohelp.com om den kan gjøres sonefri. Ordnet meg en multiregion blu ray-spiller på den måten til 60 kroner.
 12. Ja, det var bare et kjapt førsteinntrykk, de virket ganske jevnaldrende. Kanskje mye på grunn av skuespillet og dialogen, det var liksom ikke så mye som skilte figurene.
 13. Premisset er jo ganske hurramegrundt, så noe veldig mye mer enn vellykket lett underholdning for de unge er kanskje vel mye å forvente. Fikk sett første episode nå. Mye døll, overtydelig etablering av karakterer uten at så mye verken irriterer eller imponerer. Aldersforskjellen mellom skuespillerne som skal være mor og barn er kanskje litt snau. Som trenden tilsier får vi et par tilbakeblikk, uten at det blir for mye av det vonde. Allerede mot slutten av episoden blir det imidlertid ganske interessant, og potensialet fra tegneserien kommer mer til sin rett. Hvis det fortsetter sånn er dette verdt å se. En kul ting er hvordan episoden belyser hvordan det må være å flytte til et nytt sted når ryktet ditt kommer deg i forkjøpet. Familien har opplevd noe kjipt, og vi kan se for oss at velmenende lærere og andre medlemmer av lokalsamfunnet har tatt ansvar for å gi dem en varm velkomst. Baksiden av medaljen er at barna gis lite spillerom til å etablere egen identitet.
×
×
 • Create New...