Jump to content

Isbilen

Medlemmer
 • Content Count

  22232
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Isbilen last won the day on November 22 2018

Isbilen had the most liked content!

Community Reputation

14296 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

44735 profile views
 1. Trodde de opprinnelige skaperne hoppet av etter sesong fire, de hadde liksom fått sagt det de ville si. Resten av serien føles liksom som den fortsetter mest fordi gjengen trives med å lage den. Det skinner gjennom i kjemien mellom skuespillerne.
 2. Det som burde skjedd i slutten av Dexter sesong fire:
 3. Har egentlig ikke noe problem, er bare fiklekåt. Jeg tenkte også det at et hull over viften ville føkke med en sirlig designet luftflyt og bare gjøre ting verre, men har sett et par videoer av folk som har gjort det, og det virker som det funker bra. I verste fall kan man vel bare tette det. Lurte på om jeg skulle se etter en defekt delekonsoll å sage i.
 4. Tok meg en kjølepasta og -pute-sjau på Pro-en i går. Litt mange skruer som skal ut, men det er egentlig bare noen få trinn. Har du skrudd sammen en PC selv er ikke dette så mye vanskeligere. Brukte vel et par timer, med to faceplant-øyeblikk som gjorde at jeg måtte ta et par skritt tilbake. Pasta og puter (1mm) får du på Techbay, og du trenger en torx T8 eller T9 sikkerhets-bit (med hull i midten) for å komme deg inn. Det har Kjell & co. Gjorde det egentlig mest for moro skyld, hadde ikke forventet de helt store resultatene. Men jaggu er den blitt merkbart stillere. Såpass at jeg vil anbefale det om du irriterer deg over støynivået. Det neste blir å sage et hull over viften.
 5. Protip: hvis du finner en gammel bluray eller dvd-spiller på brukten, ta en kjapp kikk på videohelp.com om den kan gjøres sonefri. Ordnet meg en multiregion blu ray-spiller på den måten til 60 kroner.
 6. Ja, det var bare et kjapt førsteinntrykk, de virket ganske jevnaldrende. Kanskje mye på grunn av skuespillet og dialogen, det var liksom ikke så mye som skilte figurene.
 7. Premisset er jo ganske hurramegrundt, så noe veldig mye mer enn vellykket lett underholdning for de unge er kanskje vel mye å forvente. Fikk sett første episode nå. Mye døll, overtydelig etablering av karakterer uten at så mye verken irriterer eller imponerer. Aldersforskjellen mellom skuespillerne som skal være mor og barn er kanskje litt snau. Som trenden tilsier får vi et par tilbakeblikk, uten at det blir for mye av det vonde. Allerede mot slutten av episoden blir det imidlertid ganske interessant, og potensialet fra tegneserien kommer mer til sin rett. Hvis det fortsetter sånn er dette verdt å se. En kul ting er hvordan episoden belyser hvordan det må være å flytte til et nytt sted når ryktet ditt kommer deg i forkjøpet. Familien har opplevd noe kjipt, og vi kan se for oss at velmenende lærere og andre medlemmer av lokalsamfunnet har tatt ansvar for å gi dem en varm velkomst. Baksiden av medaljen er at barna gis lite spillerom til å etablere egen identitet.
 8. Locke & Key tilgjengelig på Netflix i dag. Hadde nesten glemt den. Tegneserien er bra, men er småskeptisk. Fikk litt ungdomsserie-vibber av trailerne.
 9. Merkelig ordvalg, trodde først de hadde doblet prisen. Now blir ikke dyrere enn 95 kroner i måneden, det er hvis man trekkes en gang per. Betaler man et år av gangen koster det omtrent halvparten. Er det ikke vanlig (og mer uærlig) å skrive "fra [lavest pris]"?
 10. Skjønner ikke hva folk skal med alle nitsene. OLED-en på fullt er for lys for meg.
 11. Det blir vel det P.T. skulle blitt.
 12. Tror den målgruppen fortsatt er rævkjørt etter Black Friday, så nå prøver de seg på en annen del av befolkningen.
 13. Er da ikke Power denne gangen? https://www.dnb.no/privat/nettbank-mobil-og-kort/kort/supertilbud.html
 14. Kan anbefale en artig bok i den forbindelse: Seeing Like a State: How Certain Schemes to Improve the Human Condition Have Failed av James C. Scott. Den er pensum på mange samfunnsviter-kurs, men er nokså lettlest. Handler blant annet om at systemer som det moderne mennesket tar for gitt - for eksempel at vi har fornavn og etternavn, at vi vet hvilket år det er, at vi bruker de samme måleenhetene osv., for det meste er innført av staten for å gjøre det lettere å holde styr på oss. Og vår store forbauselse når systemene feiler.
×
×
 • Create New...