Jump to content

Isbilen

Medlemmer
 • Content Count

  22260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Isbilen last won the day on November 22 2018

Isbilen had the most liked content!

Community Reputation

14326 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

45009 profile views
 1. Synes ikke det er så store forskjeller. Selv Demon's Souls overrasker meg over hvor bra det fortsatt ser ut.
 2. Her er det jo ikke noe tilbud å matche.
 3. At spill fortsatt "koster det samme" er for det første noe de kan takke seg selv for, og for det andre en sannhet med modifikasjoner. Spør du meg burde AAA-spill kostet rundt en tusing, og alle som kjøpte fikk samme versjon. Ingen pakker, ingen sesongkort, ingen utvidelser før det har gått en stund, og i hvert fall ingen jævla mikrotransaksjoner. Mangel på (selv)regulering på et stadig mer grenseløst marked har gjort spillbransjen rimelig skitten de siste par tiårene. Dette kommer til å fortsette med mer utspekulert bondefangeri til noen voksne setter foten ned. Det nytter ikke å skylde på kundene.
 4. Like viktig som forskjellen mellom de to TV-ene i dette tilfellet er nok hva det oppgraderes fra.
 5. Kanskje litt mye å håpe på, men det hadde vært kult om det ble mulig å montere andre kjøleløsninger for andre enn hardcore fiklere.
 6. Nei, ikke hvis jeg forstår deg rett. Altså at du ikke ville brukt kortet om du ikke mottok trygd, men begynt å bruke det hvis du skulle havne i den situasjonen igjen.
 7. På honnørkortet står det: "Sammen med annen legitimasjon gir dette kortet rett til honnørrabatt på reiser med transportmidler som mottar offentlig støtte så lenge kortets innehaver mottar uføretrygd (min utheving). Merkelig at ikke Nav sier noe om dette på hjemmesiden. På den annen side tror jeg ikke det finnes noen mekanisme for inndragelse eller ugyldiggjøring av honnørkort for uføre som tjener for mye til å motta trygd, så det er kanskje bare en formaning om ikke å misbruke ordningen.
 8. Hvis du tjener så mye, mottar du ikke uføretrygd, og da får du heller ikke honnørkort. Det er vel etter siste reformen at uføregrad ikke tas opp til vurdering selv om man skulle ha en god periode med masse jobbing. Kan skjønne den identitetsmessige problematikken ved en uønsket uføregrad, men om du jobber fulltid og ikke mottar trygd, har det ingenting å si, verken for deg selv eller andre. Jeg kan love deg at hvis "opphør av uførhet" var et mål under gjeldende regime, hadde ikke Nav vært vonde å be. Du kan heller snu det til noe å være stolt av. "Jeg har vært ufør, men nå jobber jeg fullt!"
 9. Spot on, jeg tenkte på sånne amerikansk diner-steder. Litt kræsj opp mot fransk galskap og eleganse, men C6 er jo ikke for A4-folk (pun intended).
 10. Disse blir jo førsteklasses stupebrett. Del dem ut til alle som vil ha.
 11. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=172692991 O hildrande du! Sjekk interiøret!
 12. Det som skuffet meg mest med PS4 var at den var så liten. Skulle gjerne sett at de brukte mer plass på kjøling.
 13. Du trenger kanskje ikke laste ned så mye, men responstiden på fiber er bedre også. Selv om du ikke benytter deg av hele kapasiteten, er fiber diggere i bruk. Jeg opplevde det omtrent som å gå fra harddisk til SSD. Fiber er fremtidsrettet, og gir boligen merverdi ved videresalg. Det er dumt å takke nei. Ikke heng deg opp i at fiber gir så mye mer båndbredde enn du bruker, det er mye fordi kapasiteten er så høy at det rett og slett ikke er noen grunn til å strupe den.
 14. Selv om jeg betrakter Playstation som min hovedplattform, har jeg aldri kjøpt en på slippdato. Men HZD2 kunne fått det til å krible i kortet.
×
×
 • Create New...