Jump to content

Isbilen

Medlemmer
 • Content Count

  22187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Isbilen last won the day on November 22 2018

Isbilen had the most liked content!

Community Reputation

14235 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

44537 profile views
 1. Nå har jeg nettopp fått kvittering på ny TV som kommer neste fredag, så det spiller egentlig ikke noen stor rolle. Men LG har sett bildet, anerkjent det som misfarging og ikke foreslått et eneste kalibreringsgrep. Men klart, hvis dette kan kalibreres bort er det kanskje verdt å prøve. Bortsett fra skjæret har den ingen av de vanlige OLED-feilene. Greia er at jeg har prøvd litt av hvert allerede, flere bildemodi og fargeinnstillinger, og ingen av dem har hjulpet. Men jeg har ikke gått systematisk til verks.
 2. Oppdatering to: Grunnen til at jeg havnet i kontakt med LG var at jeg prøvde å ringe Elkjøp i går ettermiddag. Telefonsvareren ga meg automatisk nummeret til LG og ba meg kontakte dem, noe jeg altså gjorde. Tilbakemeldingen derfra var forsåvidt positiv, men jeg tenkte at det kanskje kunne være en ide å kontakte Elkjøp i tillegg, for å opplyse dem om hva som skjedde og i tilfelle de hadde noen bedre løsninger. Satt og vippet mellom å ta bussen til Åsane, ringe eller teste chatten. Jeg landet på å begynne med sistnevnte. For å si det sånn: Det var veldig lurt. Etter at jeg har oppgitt ordrenummeret sier chat-medhjelperen bare "er det TV-en? Vi kan sende deg ny og hente den gamle". "Ja, det hadde jo vært helt fantastisk", sier jeg. Hun spør meg så kjapt hva problemet er, men trenger ikke mer enn en kort forklaring. Nå får jeg ny TV neste lørdag, og de henter denne. I mellomtiden har jeg jo et apparat som er helt kurant, om enn ikke perfekt. Regner med at det ikke er første OLED-en de tar i retur, og at de kanskje derfor ikke ser grunn til å stille så mange spørsmål. EDIT: Moralen her er: Ikke kvi deg for å klage. En 65" til femsifret beløp er kanskje en stor greie for deg, men for et maskineri som Elkjøp er det helt dagligdags.
 3. Det er vel mest de grådige hodene som reiser her. Ikke at man ikke kan være både klok og grådig, men det er nok sistnevnte som er den styrende egenskapen hvis man rømmer landet for å betale mindre skatt når man allerede er rik.
 4. Fikk tilbakemelding fra LG nå. De anbefaler at jeg "kjører en pikseloppdatering for å se om det kan fjerne misfargingen". Vi vet og de vet at dette nok ikke kommer til å løse noe, men som gammel supportarbeider er jeg fullt klar over at man må kjøre kunden gjennom et par standardprosedyrer, for å utelukke det. "Har du prøvd å skru den av og på?" kan virke som et urteit spørsmål hvis man føler seg som en ekspert, men selv de beste av oss kan glemme sånne ting. Det viktige er at de anerkjenner misfargingen. EDIT: Etter at Samco gjorde meg klar over hvor mye det er snakk om, ser jeg nå akkurat hvor misfargingen begynner. Det er faktisk bare snakk om en liten stripe på høyre side som er fri, og så blir den sterkere mot venstre og topper seg i høyre øverste hjørne. Nå som jeg ser det ble det hakket mer irriterende.
 5. Vi burde ha en mer rettferdig fordeling av ressurser som i praksis begrenser alle former for inntekt, men et enkelt lønnstak blir for lett å omgå, og vil helt sikkert gi uforutsette tilbakeslag.
 6. "Ujevn" er heller ordet jeg ville brukt. His Dark Materials er kjempebra på sitt beste, men av og til lurer jeg litt på hva de tror de driver med. Tror litt av forklaringen er at dette skal være familievennlig, og at de har brukt mye av budsjettet på animasjon. Heldigvis er tendensen stigende, siste episode var knall. Får litt britisk/Astrid Lindgren-vibber. In other news: I går åpnet jeg bankappen og oppdaget at jeg jaggu meg har betalt for Prime Video i noen måneder mer enn jeg hadde tenkt. Tenkte jeg kunne få litt valuta for pengene, åpnet appen og oppdaget at det er TO DAGER TIL NESTE SESONG AV THE EXPANSE! Halleluja. Kevin Smith har laget en recap (og blitt tynn).
 7. Ja, det er vel egentlig bare nederst til høyre at den viser grått og hvitt skikkelig. Kanskje derfor det er så vanskelig å legge merke til, at tinten liksom er normalen.
 8. Dette er et dårlig mobilbilde av 100% hvitt. Prøvde å ta noen med DSLR og Rtings anbefalte innstillinger, men det ble ikke noe bra. Har kontaktet LG, får se hva de sier.
 9. Jeg sa ikke at det ikke plaget meg, jeg sa at det stort sett ikke er synlig. Men når du først har lagt merke til noe slikt, er det vanskelig, i hvert fall for meg, å ikke se etter det. Selv om jeg ikke kan se det mesteparten av tiden. Og når jeg ser uregelmessigheter der jeg tidligere har sett tint, lurer jeg på om det skal være sånn eller om det er skjermen som kødder. Ja, jeg er kresen. Men det synes jeg man kan være på dette prisnivået. Det er ikke for mye å be om at en premium-TV skal klare å vise samme farge over hele skjermen på en gang. Et annet problem er at jeg kanskje skal selge dette en gang, og da vil kjøper kanskje spørre om det er noen feil han bør vite om. Da kan jeg ikke lyve, min TV er mindre verdt enn de som ikke har denne feilen.
 10. Hvis jeg bruker åpent kjøp, får jeg vel ikke prøve en ny TV uten evt. mellomlegg?
 11. Etter noen dager innser jeg at TV-en min nok har et lite magenta-skjær på venstre side. Det er sjelden synlig ved vanlig bruk, men på slides kommer det frem. Jeg er bare redd LG vil avfeie det som for lite til å berettige service. Har noen erfaring med å reklamere på sånt? Jeg kan jo alltids bruke Elkjøps åpne kjøp, men jeg er lite interessert i å betale noe "ingen feil funnet"-gebyr.
 12. Av og til når man kopierer fra andre sider, beholdes tekststørrelse og formatering når man limer inn. Det kan man unngå med ctrl+shift+v, da limer man inn bare teksten.
×
×
 • Create New...