Jump to content

Lakus

Medlemmer
 • Content Count

  22916
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lakus last won the day on September 29 2019

Lakus had the most liked content!

Community Reputation

5709 :)

About Lakus

 • Birthday 07/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

46013 profile views
 1. Da er jeg spent på å teste 3.8 - som om jeg ikke var det fra før. Haaater den følelsen av at synsfeltet er trangt/zoomet inn som jeg fort får ved lavere FOV. Ville gjerne ha den høyere jeg.
 2. 21:9 funker fint så lenge du ikke rører FOV-slideren. Var hvertfall bugget i 3.6, og har ikke turt å røre den i 3.7. Som Zlatsmann sier så blir bare HUDen værende på midten.
 3. Her er konkurransen om å pisse i buksa i full sving ser jeg. Gleder meg jeg 😁
 4. Mtp at Index er backlogged herfra til helvete så må man nok smøre seg godt. Tror neimen ikke Valve gidder bry seg særlig om at utvide salget til Norge dersom alle andre steder allerede er utsolgt frem i tid. Håper jeg tar feil...
 5. Og hva så. David Attenborough er millionær og reiser første klasse. Men om Greta sitter noen timer på første klasse er da for faen ikke viktig. Dette er hvordan det ser ut når man ikke har noe å si på sak og må gå på person.
 6. Burde gå helt fint nå. Oppdateringene siden den gang har gjort spillet mye smoothere. Fortsatt ikke perfekt, men mye bedre.
 7. Jeg har bare en kontroller om dagen og har ikke spilt det enda, så vet ikke. Men det er jo ingen tvil om hvor SL0 har hentet inspirasjonen sin. Om Boneworks er like bra som Half Life er noe helt annet og det kan det godt hende de ikke er. Men jeg kan ikke si noe om den delen for jeg får jo ikke spilt 😛
 8. Boneworks er jo basically Half Life. Det er Half Life, men uten Valve sitt stempel.
 9. Ikke fått med meg en eneste kamp denne gang, men ser spennende ut nå for å si det sånn 😄 EDIT: Ser Norge fortsatt er dårligst når de er i overtall. EDIT: Får se Norge-Spania 2017 istede 😛 https://www.ehftv.com/us/video/semifinal-women-spain-norway/900149
 10. Samme her. Sist det skjedde knakk jeg den opp, tok ut og plugget inn igjen noen kabler og det funket. Denne gangen var ikke det nok og etter noen timer feilsøking har jeg gitt den helt opp. Utrolig kjedelig å skulle gå inn i juleferien med èn kontroller 😛
 11. Så det kan ikke bære alle de tingene det er konkludert med at det er. Det må være dette. Jaha.
 12. Hvorfor er det atombomber og ikke noe annet?
 13. Er det virkelig nivået her? Isbjørnen har det muligens fint, derfor er ikke det at polen smelter bort et problem. Det er som når det er en konkurranse i å telle til ti og noen bare sier "10". Du var først til å si 10, men du telte ikke så du får ikke premie.
 14. Det er jo du som spør om disse jævla isbjørnene. Du som tok de opp og du som ville vite hvorfor. Du kan umulig være seriøs,. for du fremstår særs lite som det.
×
×
 • Create New...