Jump to content

Lakus

Medlemmer
 • Content Count

  22936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lakus last won the day on September 29 2019

Lakus had the most liked content!

Community Reputation

5738 :)

About Lakus

 • Birthday 07/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

47167 profile views
 1. Småting, men de har irritert meg litt underveis. Photo Mode for meg rendrer spillet i 21:9, men musa kan ikke bevege seg utenfor 16:9, som betyr at det er elementer i Photo Mode jeg ikke kan bruke. I alle menyer så rendres de i 16:9 med black bars på hver side, men tooltips osv rendrer utenfor bildet - "bak" de sorte strekene. Relativt ofte når jeg reloader (enter bare ved å sta rte spillet eller fordi jeg dør etc) rendrer spillet i 16:9 med black bars. Enkel fix med å trykke Esc og Resume, men likevel. Testet kjapt om bildet i 21:9 er korrekt og det ser sånn ut. Kanskje det er segmenter som blir rendret med en lavere FOV eller noe som har fått meg til å tro at bildet har vært avskåret noen ganger - vet ikke.
 2. Spiller på 34400x1440 selv, men er ganske sikker på at bildet er avskjært, altså ikke "ekte" 21:9
 3. Ikke for å være en dust, men følger deg opp her med screen ingame utenfor Photo Mode. Kun fordi jeg var inne på en klubb og hadde masse ansikter jeg kunne lett se på en gang og kom på detta herre herre. Vil påstå at det er en god variasjon av ansikter og at de gjennomsnittlig ser veldig bra ut. Varierer fra OK/helt kule til overrasskende overbevisende. Lyssettings mtp både raytracing og omgivelser vil selvfølgelig spille en rolle her da. På noen av konsollene derimot... sheesh. Det ble tre innlegg her på rappen, men er litt gåen etter jobb så hjernen tar en ting om gangen her nå 😛
 4. Relevant til det at det ikke finnes sjåfør-AI og at politi faktisk ikke gjør NOE annet enn å spawne/despawne til fots - helst oppå deg eller innenfor 5m om de kan.
 5. Det er såvidt jeg ser det ingen grunn til å tro at slik spillet fremstår i dag er slik spillet var ment til å være. AI som ikke funker, politi som er ubrukelig, ingen muligheter til å fikse karakterens utseende etter starten, trafikk som bokstavelig talt går på skinner osv. Jeg tror ikke noe av dette er intensjonen, og det jeg har lest hittil om hva som foregår internt (nope, ingen kilder) virker det absolutt som om dette er feil de vil fikse. Det er ting de enten ikke har rukket før release eller dreit seg ut på rett ved release. Om noen husker releasedagen til The Witcher 3 så var det langt fra det spillet som en stund senere ble hyllet som et mesterverk. Det skjedde ikke før en ganske god stund etterpå - etter en haug med patches, fikser, feedback og story-DLC. Men denne gangen var det litt vel mye kanskje. Så til tross for min skuffelse av hvordan spillet er i dag har jeg fortsatt troen på at CDPR ikke kommer til å stoppe. Det vil komme store patcher. Det vil komme story-DLC. Og hvis man bryr seg, så vil det komme multiplayer ved et senerede tidspunkt.
 6. Photo Mode, men det er ikke noe galt med teksturene og modellene sånn i teorien hvertfall.
 7. Tipper det er de tre delene/story "archene" den akten du nå er i består av.
 8. Innbiller meg at de gikk tilbake på eksklusiviteten. Noe jeg ikke kan forstå at de brydde seg om i utgangspunktet. VR-markedet er såpass lite at å binde seg fast til èn modell? Galskap. Eller kanskje de bare DGAF.
 9. Det er jo ikke helt uvanlig at det skjer, men jeg er ikke kjempefan jeg heller.
 10. Førstepost har ingenting med artikkelen å gjøre. Trådstarter har bare røyket noen skikkelig svette ullsokker.
 11. Jesus. Noen er i dårlig humør i dag eller? Å havne på din ignore-liste er helt greit.
 12. Forandrer egentlig ikke inntrykket mitt. G-sync er nå tilgjengelig i monitorer som ikke har et skikkelig G-sync modul fra Nvidia. Thats basically it. Den ene virker som å snakke om at Nvidia i dag har gjort G-sync kompatibelt med diverse monitorer der ute. Det er vi alle enige om. "G-sync" er tilgjengelig på mer enn bare Nvidias egne G-sync moduler, slik det var før. I den tid hvor den eneste måten å kunne aktivere G-sync via noe kontrollpanel var en skjerm med et G-sync modul. Kan ikke huske å ha sett noen som har sagt at det ikke er forskjell på G-sync kompatibel og G-sync Ultimate? Det er jo klart en forskjell her, men de er begge G-sync. G-sync er jo bare Nvidias markedsføringsnavn på dere kakebit av hele VRR-kaka. Hvis det er denne lille tingen det krangles så fælt om burde man virkelig bare lukke browsertabben og tenke at Nvidia burde bli flinkere på navn og å skille mellom deres og andres. Setter som vanlig umåtelig stor pris på å bli kalt navn i første kommentar rettet mot meg. Det setter en skikkelig kul tone.
 13. Jeg hører du sier det, og jeg ser du snakker mye, men jeg ser ikke at du viser til noe.
 14. For meg spiller ikke hastighetsforskjellen mellom 7t Pro og 8 Pro like mye rolle som 5000kr. Jeg har veldig lyst på trådløs lading i min neste telefon, og lanseringen av 8 serien er det jeg har ventet på i to måneder. Men som sagt. 5000kr mer enn 7t Pro. Det er ikke lite. Jeg kan kjøpe meg en brukt Hermann Miller Aeron og en 7t Pro til samme pris som èn 8 Pro.
×
×
 • Create New...