Jump to content

Lakus

Medlemmer
 • Content Count

  22925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lakus last won the day on September 29 2019

Lakus had the most liked content!

Community Reputation

5724 :)

About Lakus

 • Birthday 07/05/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

46354 profile views
 1. Jesus. Noen er i dårlig humør i dag eller? Å havne på din ignore-liste er helt greit.
 2. Forandrer egentlig ikke inntrykket mitt. G-sync er nå tilgjengelig i monitorer som ikke har et skikkelig G-sync modul fra Nvidia. Thats basically it. Den ene virker som å snakke om at Nvidia i dag har gjort G-sync kompatibelt med diverse monitorer der ute. Det er vi alle enige om. "G-sync" er tilgjengelig på mer enn bare Nvidias egne G-sync moduler, slik det var før. I den tid hvor den eneste måten å kunne aktivere G-sync via noe kontrollpanel var en skjerm med et G-sync modul. Kan ikke huske å ha sett noen som har sagt at det ikke er forskjell på G-sync kompatibel og G-sync Ultimate? Det er jo klart en forskjell her, men de er begge G-sync. G-sync er jo bare Nvidias markedsføringsnavn på dere kakebit av hele VRR-kaka. Hvis det er denne lille tingen det krangles så fælt om burde man virkelig bare lukke browsertabben og tenke at Nvidia burde bli flinkere på navn og å skille mellom deres og andres. Setter som vanlig umåtelig stor pris på å bli kalt navn i første kommentar rettet mot meg. Det setter en skikkelig kul tone.
 3. Jeg hører du sier det, og jeg ser du snakker mye, men jeg ser ikke at du viser til noe.
 4. For meg spiller ikke hastighetsforskjellen mellom 7t Pro og 8 Pro like mye rolle som 5000kr. Jeg har veldig lyst på trådløs lading i min neste telefon, og lanseringen av 8 serien er det jeg har ventet på i to måneder. Men som sagt. 5000kr mer enn 7t Pro. Det er ikke lite. Jeg kan kjøpe meg en brukt Hermann Miller Aeron og en 7t Pro til samme pris som èn 8 Pro.
 5. Det hjelper ikke for meg som forbruker, gitt. Samme for meg hvor prisøkningen kommer fra, da det er jeg som må betale uansett.
 6. Gratulerer med ca 8-års dagen til serveren
 7. Jess. Burde kanskje skrive noe her også. We're not dead. Just ... passed out drunk. Har vært ganske lei av adminstuff en liten stund og innså at jeg egentlig brukte mer spilletid på ting som burde oppdateres og dilldall enn å faktisk spille. Ikke at det er så fælt og "åsåsyndpåmeg" da det tross alt er det som er konsekvensen av å ha en server, men likevel. Vært ganske laber entusiasme fra min side. Så kommer Netrum og forteller meg at han driver og spiller litt på en annen server som heter "Beyond Bedrock" siden det var så lite action her inne, og jeg bare Ble med for å ta en liten pause fra adminstuff og fant fort ut at serveren var drevet at to stykker som kan sakene sine, har faste spillere ikke veldig ulikt oss og at det var deilig å få startet litt på nytt med litt nye ansikter også. Har sittet på Lakusland i creative-verdenen og sagt ifra etterhvert som jeg har sett folk logge på, med invites til den andre serverens Discord. Ballet fort på seg og plutselig var vi ca 10 nordmenn som tusler rundt på denne andre serveren. De fleste som har vært online på Lakusland de siste månedene er også der for tiden. De har startet et nytt survival-kart i 1.15 og planlegger reset av Nether for 1.16. Normen for dem er å beholde kart veldig lenge, og heller utvide grensene over tid. For invite til Discorden deres så send meg en melding her, spør meg om du ser meg online på Lakusland eller send meg en PM på Discord (Lakus#8956). Eller Netrum eller Fositek eller noen andre som allerede er der, for den saks skyld. Siden invite linken er tidsbegrenset til 24t elns er det ikke bare å legge ved en link her nå liksom. Legger dog ut linken til kartet deres. Det skader jo ikke. En klump av oss har klumpet oss sammen rundt den ene store biten på kartet der. http://beyondbedrock.com:8123/index.html Hvis noen lurer på hva som skjer med Lakusland så er planen for fremtiden denne: ingenting. Jeg skal ikke legge den ned. Men jeg kommer heller ikke til å bruke veldig mye tid på vedlikehold akkurat nå. Jeg kommer til å være i creative verdenen titt og ofte, men sannsynligvis ikke spille survival her. Jeg kommer til å oppdatere til 1.16 når det kommer, da jeg tror det er nærme nok til at jeg ikke gidder bruke til på å oppdatere til 1.15 ASAP. Om noen vil fortsette å spille her så er det gøy, men da er man i det minste klar over hva situasjonen er.
 8. Innså nettopp at emnetittelen på denne tråden er faktisk helt perfekt.
 9. Da er jeg spent på å teste 3.8 - som om jeg ikke var det fra før. Haaater den følelsen av at synsfeltet er trangt/zoomet inn som jeg fort får ved lavere FOV. Ville gjerne ha den høyere jeg.
 10. 21:9 funker fint så lenge du ikke rører FOV-slideren. Var hvertfall bugget i 3.6, og har ikke turt å røre den i 3.7. Som Zlatsmann sier så blir bare HUDen værende på midten.
 11. Her er konkurransen om å pisse i buksa i full sving ser jeg. Gleder meg jeg 😁
 12. Mtp at Index er backlogged herfra til helvete så må man nok smøre seg godt. Tror neimen ikke Valve gidder bry seg særlig om at utvide salget til Norge dersom alle andre steder allerede er utsolgt frem i tid. Håper jeg tar feil...
 13. Og hva så. David Attenborough er millionær og reiser første klasse. Men om Greta sitter noen timer på første klasse er da for faen ikke viktig. Dette er hvordan det ser ut når man ikke har noe å si på sak og må gå på person.
 14. Burde gå helt fint nå. Oppdateringene siden den gang har gjort spillet mye smoothere. Fortsatt ikke perfekt, men mye bedre.
 15. Jeg har bare en kontroller om dagen og har ikke spilt det enda, så vet ikke. Men det er jo ingen tvil om hvor SL0 har hentet inspirasjonen sin. Om Boneworks er like bra som Half Life er noe helt annet og det kan det godt hende de ikke er. Men jeg kan ikke si noe om den delen for jeg får jo ikke spilt 😛
×
×
 • Create New...