Jump to content

Shruggie

Medlemmer
 • Content Count

  19968
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Shruggie last won the day on July 23 2018

Shruggie had the most liked content!

Community Reputation

7757 :)

1 Follower

About Shruggie

 • Birthday 09/08/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Absolutt, men jeg venter til de som virkelig trenger den har fått sin. Og ja, det betyr at jeg kan ta min med litt mer trygghet - jeg kan jobbe hjemmefra til det føles trygt. I has privilege
 2. Oppstartslyd har vel vært skrudd av på default på alle T2-macs?
 3. Ja, huff - Carnival Row hadde en litt for klar "THIS IS AN ANALOGY FOR BREXIT" tone for meg...
 4. Ja, hvis du sammenligner med andre jobber med nøyaktig samme vaktordning - men her diskuteres lønn. Hverken overtid eller vaktordning er vanlig lønn.
 5. Utdanning har ingenting å si etter de første årene, og vakt-tillegg skal ikke regnes som en del av lønnen. Der jeg jobber er det latterlig lavt.
 6. Min erfaring er at det er lavt for 6 års erfaring i Oslo. Jeg har ikke noen utdyping utover det.
 7. Hvis han får 80k i måneden i tillegg er han overbetalt. Hvis han får det i året er han underbetalt
 8. Akkurat begynt på The Expanse selv, har 3 ukers ferie, og ingenting å gjøre, så jeg har begynt på Prime Video. The Expanse kom etter The Boys og Carnival Row. Noe annet jeg burde se mens jeg driver på? Liker å rotere episoder.
 9. Jeg snakket om TS situasjon, som er temmelig glassklar.
 10. Sertifiseringer er ikke for din del, de er for firmaet. Firmaet må stille med så og så mange sertifiseringer for å få kontrakter eller anbud, og dermed selger de inn flere konsulenter. Med andre ord er det ikke noe i veien for at et firma kan kreve sertifiseringer; men jeg tror du vil finne at ikke alle får de samme kravene - med andre ord er det ingenting i veien for å si at du kan si at du gjerne tar jobben, men ikke er villig til å ta sertifiseringer.
 11. Jeg sliter med tysk. Kan ikke språket, men det er så mange ord som er like at hjernen fester seg på de og trekker meg ut.
 12. Spør banken din - de kan nok alle triksa 😜
 13. Hamar kommune has subscribed to your newsletter. Jeg er forøvrig helt enig i at dette er en bullcrap dom. Jeg er blodrød på min hals, og vil ha all oljeboring avsluttet og vindkraft over store deler av havoverflaten - men dette er en innertier. 100% sant.
×
×
 • Create New...