Jump to content

Shruggie

Medlemmer
 • Content Count

  19951
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Shruggie last won the day on July 23 2018

Shruggie had the most liked content!

Community Reputation

7753 :)

1 Follower

About Shruggie

 • Birthday 09/08/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Når jeg søker på ordet "samfunnsaktør" får jeg opp skrytedokumenter fra Bama og Norgesgruppen...
 2. Fuckings utsatt Disney+ lansering i Norge for fucks sake! Jeg vil se Hamilton på day 1!
 3. Det som er litt morsomt med Black Sails er at Toby Stephens spiller i en helt annen TV-serie enn alle de andre skuespillerne For ikke å si en helt annen kanal. De andre skuespillerne er på Starz, mens Toby Stephens er på BBC eller noe... Men ja, definitivt verdt å se. Det er en forholdsvis rask TV-serie med utrolig mye action og morsom dialog.
 4. Huff, det er for mange gode serier... Det var så mye enklere for 20 år siden når det var sånn 3 av dem. Og jeg var 18
 5. Jepp, jeg hadde en CV med et stort sykdomshull på, og måtte leve med langt lavere lønn enn det i de to første årene tilbake i arbeidslivet. Så tok jeg et solid hopp, og er nå rundt der jeg bør være statistisk. Kanskje litt høyere, siden jeg som regel jobber litt mer enn 40 timer i uka.
 6. Hva skjedde med de padlene de skulle ha på undersiden? De har jo allerede de "overgangspadlene" til DS4 ute i butikkene...
 7. Vent, var det noen som trodde at magiske feer dukket opp og steriliserte innventarer på leiebiler?
 8. Det er tykkelsen som betyr noe, ikke vekta. Du finner tabeller på nettet, men når det gjelder fjærkre er det nok greit å være på den sikre siden.
 9. Første episode av Devs var veldig "DETTE ER VELDIG DRAMATISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
 10. Jeg kaller sesong 2 en klar firer på terningen. Godkjent. Will see next season. Det som er litt skøyalt er at de har tatt fra både bok 2 og 3 når de lagde sesong 2, men ikke fulgt plottene fra noen av de - så hvem vet hvordan sesong 3 blir seende ut...?
×
×
 • Create New...