Jump to content

Isbilen

Medlemmer
 • Content Count

  22282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Isbilen

 1. Cyberpunk-lanseringen kan fremstå desperat, men jeg tror den var veloverveid. Forrige konsollgenerasjon gikk mot slutten, og selv om det fortsatt vil være en stund til folk slutter å kjøpe spill til den, vil nok ikke potensialet bli høyere enn det var i julen 2020. Spillet vil alltid kjøre dårlig på disse konsollene, selv om de skulle klare å rette alle feil. Samtidig får man versjonen til neste generasjon med på kjøpet. Nå har vi dermed en stor mengde spillere som sitter med en finfin unnskyldning til å oppgradere når tilgjengeligheten tillater det. Genialt for Sony og MS, som jeg mistenker har hatt en finger med i spillet. Dessuten vil spillet få stadig fornyet oppmerksomhet etter hvert som det forhåpentligvis forbedres. Cyberpunk burde strengt tatt vært en ren nestegenerasjons-tittel og blitt sluppet til julen 2021 eller enda senere, men jeg tviler på at det ville vært like lønnsomt. Dessuten har lanseringen satt et par interessante rettslige problemstillinger på dagsorden. I det hele tatt tror jeg vi kan si at vi får mye moro for pengene her, selv om det kanskje var en annen type moro de fleste hadde håpet på.
 2. Det går fint an å ta en prat med politiet uten at leietaker blir varslet og sak opprettet.
 3. Holder på med Sekiro for tiden. Det er ikke et spill man tar avbrekk fra, men måtte jo ta Cyberpunk på en prøvetur da jeg hentet det på lørdag. PS4 Pro. Synes ikke det kjørte så halvgærnt, jeg. Kanskje til og med litt bedre enn jeg hadde fryktet. Men nå har jeg bare spilt et lite stykke.
 4. Begynte i høst på en bachelor i informasjonsvitenskap. Har forsåvidt jobb, men tenkte kanskje det kunne vært en ide å se etter noe mer relevant, hvis det i det hele tatt er realistisk. Er det vanlig at selskaper ansetter halvstuderte tullinger til enklere oppgaver?
 5. Det er ikke forbudt å ruse seg på lystgass i Norge, så dette sorterer under alt han kan drive med uten at det i utgangspunktet er noe dere har noe med. Om enhver ulovlig aktivitet i seg selv vil være saklig grunn til å si opp en leiekontrakt er jeg heller ikke sikker på. Jeg tror brannfaren forbundet med disse produktene er svært begrenset, i beste fall kan dere kanskje pålegge ham å være mer forsiktig med hvordan han oppbevarer dem. Nattebråk, derimot. Hvis han ikke klarer å hygge seg med dette uten å hoie og lage spetakkel, er nok det den beste veien ut. Men da må dere være nøye med dokumentasjonen. Send skriftlig klage neste gang, og hver eneste påfølgende. Skjerper han seg ikke etter noen advarsler, kan dere si opp kontrakten.
 6. Er det jeg tenker på ja. Det trenger ikke å være idiotsikkert, men muskelsmerter gjør at hun gjerne hopper over kaffekoppen. Etter å ha tenkt litt mer, tror jeg det beste alternativet er noe med reservoar og kvern. Grutskuff må tømmes, men det kan jo vi gjøre. Målet er at hun skal kunne velge selv når hun vil ha en kopp. Jeg er litt skeptisk til at vannet skal stå og mygle, men hvis det var en dårlig løsning, ville den kanskje ikke vært så vanlig. Må minne meg selv på at vi ikke skal vinne barista-VM her. Quooker ser bare nifst ut. Tror jeg hadde mistet nattesøvnen om bestemor hadde fått det.
 7. Hvis man skal ha en kaffemaskin der alt går av seg selv, må man opp i 20 lapper pluss for en integrert tysk hvitevare, eller finnes det rimeligere frittstående løsninger? Målet her er ikke det beste som er å oppdrive, men OK kaffe til et eldre familiemedlem som synes det er tungt å hente vann i springen. Vedkommene har allerede trakter og kapselmaskin, vi ser etter noe enda enklere.
 8. Det beste med det originale spillet var kanskje den kompromissløse bilfysikken, og hvis denne er intakt, kan jeg være troende til å gi dette en sjanse. Ellers venter jeg på salget. Hva er dommen her?
 9. Fett, jeg samler på unnskyldninger til å kjøpe ny gaming-PC.
 10. Husker i 1992, da Street Fighter 2 til SNES kostet 800 spenn. *banker stokken i gulvet*
 11. Synes ikke 800 kroner er noen upris for en fullversjon, men da skal jeg ikke se et fnugg av mikrotransaksjoner, og DLC bør komme lenge etter.
 12. Er ikke så ofte jeg kjøper fysiske spill lenger (annet enn til Switch), men hin dagen skaffet jeg meg Fallen Order til PS4. Det slo meg at installasjonen gikk tregere fra skive enn den ville gjort om jeg lastet ned. 500 mbit fiber parkerer jo faktisk den stakkars 6X bluray-spilleren. Kommer nok likevel til å gå for optisk drev-versjonen av PS5.
 13. Visste ikke at det fantes pulsklokker uten intervalltimer. Min Polar Vantage V har det i hvertfall, regner med de rimeligere modellene også tilbyr dette. Etter siste oppdatering kan man nå også endelig starte intervalltimeren midt i en økt.
 14. Vanskelig å si hva, om noe, du skal gjøre for å stoppe dette, men det som er sikkert er at dette ikke er din skyld, og at du må ta vare på deg selv også. Selvfølgelig topp om du klarer å hjelpe ham, men ikke strekk deg for langt.Tror ikke man kan tvinge eller lokke noen til å bli ferdig med sånne ting, de må finne ut av det selv. På pluss-siden høres denne flytteplanen ut som en megadårlig ide, så kanskje han går på smellen han trenger for å bli mottakelig.
 15. En tommelfingerregel har vært å gange dollarsummen med ti, men i disse tider føler jeg det er mer å gange med ti og og legge til en tusing. Tipper det blir rundt 6K. Det ble dårlig stemning da PS3 kostet så mye, men det begynner å bli en stund siden.
×
×
 • Create New...