Jump to content

MultiGamerClub

Medlemmer
 • Content Count

  1563
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MultiGamerClub

 1. Merker at i spill ved window/borderless bruker skjermkortet 0% men ifølge MSI Afterburner går den kun til 1650mhz (Er sikkert max uansett stock uten boost).. men i fullskjerm spill går skjermkortet helt som normalt på Oppgavebehandlingen 😐 Alle spill i fullskjerm, da viser oppgavebehandling riktig, alt annet.. nah nah.. Skal prøve å oppdatere driveren, ser nvidia har kommet med en ny driver 461.09 istedenfor 460.89 jeg har. Opplever også spill som går i vindu/borderless at fps er ganske dårlig, selv om det står at jeg bruker skjermkortet :? Men, tar jeg spillet i fullskjerm fungerer det 100% med fps og alt bare funker, hmm hmmm.. Dårlig kort eller bare noe instillinger til PhysX eller 3D-instillinger, jakten fortsetter for problemet x)
 2. Opplever noe rart om dagen, spiller cyberpunk, minecraft moddet og flere andre tyngre spill.. men likevel drar ikke skjermkortet ifølge Oppgavebehandling? Står ofte på 0% bruk av skjermkortet, ser vram og minne blir brukt men bruken viser ofte bare 0. Er dette en bug i selve windows?
 3. "i9–11900K, få 8 kjerner og 16 tråder." fra Intel? Oh boy.. Håper bare ikke det drar 8-10k..
 4. Hver eneste gruppe som handler om kjøp og salg er 95% av folk-isj IKKE i det lokale området.. Selv om det står "KUN TELEMARKINGER" droppes det likevel annonser av folk som bor i Tromsø eller på sørlandet 😑 Lurer noen ganger om folk aldri leser eller admin godtar alt, mye gamle grupper jeg husker som var bra.. Men blir overfylt av den samme folket igjen og igjen.
 5. Kommer ikke over 3.85ghz, selv med 1.4v x) Gir opp, holder meg på 3.8ghz. Har prøvd å forstå LLC med vdroop, men forstår det er forskjellig tiers på hovedkortet som har forskjellig effekt. Har ikke endret på det så ville tror det står på noe standard.
 6. Flere naboer oppe i gaten skyter det opp hvert år flere timer før klokken slår 12, slår bra i himmelen men.. Virkelig mye forsøpling flere dager etterpå, litt skuffende.
 7. Har smelt noe jævlig siden torsdag morgen hos oss, barn og voksne starten i 8-9 tiden.. Fortsatte hele dagen i ny og ne.. Klokken 23:30 braket det virkelig løst, forventer og høre krigs sonen fortsette en time eller 2 før det roer seg 😛 Var ganske jævlig hvor mye forsøpling som kom av fyrverkeriet ifjor, blir spennende og se hvor mye DRIT som ligger igjen i år..
 8. Fikk nesten en pinne i hodet i dag fra fyrverkeri.. Tror jeg også snart begynner og bli ganske på mot forbud..
 9. Folk som skyter opp den største boksen eller pinne raketten ab gull mens jeg går tur med hunden.. Ikke moro, selv om raketten kun kom halveis og ble en sol for et par sekunder.
 10. Ikke overaskende at de blir saksøkt men at det skal "forsvare seg hardt"? Hmmmm, de feilet men skal forsvare sine feil? Hmmmm.. (Da mener jeg og forsvare progresjonen på spillet i forhold til det de lovet fra trailere og etter snart 8 år med venting~..?)
 11. Folk som jogger midt på natten uten noen form for reflex på høyre side.. Faen du er nærme å bli påkjørt. I en 70 sone med ingen fortau muligheter eller gatelys... 🙃 Var ikke noe hinder men det var virkelig nærme, selv lastebilen virket unna foran meg 😬
 12. Klarte og tukle med windows 10 i går som gjorde at den ble korrupt, noe winload.efi var borte så formaterte likegreit hele pcen. Men nå booter den rundt blanke 6 sekunder, noe å være bekymret for? Vandt til at boot tar 20 sekunder~ Har dumpet 200gb spill i den ene 250gb ssd-disken. Har en annen 500gb ssd-disk jeg tenkte og sette mer steam spill på. Har aldri hatt så rask boot time på noen år nå selv med andre "fresh-installs", hva har windows 10 endret? Hoveddisken er av typen Intel 600p 256gb m.2 brikke på hovedkortet.
 13. Prøver å ta 3.9ghz med 1.35volt på en 1700 prosessor men får denne feilen i Prime95. Noen som vet hva feilen kan være? Fra results.txt: [Sat Dec 19 16:55:16 2020] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file.
 14. Trist, hadde virkelig lyst og spille på konsoll også. Første gen ps4 går fortsatt sterkt. Selv om jeg har PS4 Pro i backup et eller annet sted.
 15. @BadCat Aldri hørt om dette over, hvordan har det gått under radaren så lenge? (Uten og søke det opp men faktisk se nyhets artikler?)
 16. Dumpet 50 timer i cyberpunk 2077, ikke helt sikker på om det var verdt det. Ganske moro når man kommer litt inn i spillet og ai klarer ikke holdte oppe, noen ganger føles det ut som om hele spillet er bare skuespill å jeg kan stå i det åpne uten å dø som er litt rart. Usikker om fiendene skal bomme så mye på normal/hard, blir litt rart, føler det bare ødelegger. Spesielt politiet som teleporter bak deg om du prøver å drepe fiender, gir bra gear om du prøver å presse deg inn på steder som du ikke skal men 😕 Tror jeg går for Corpo eller streetkids for min neste playthrough, har spilt i rundt 32 timer på en save som nomad, storywise kort. Driver og hopper på team fortress 2 i ny og ne enda, bare en av de få spillene hvor jeg liker og se nye spillere enda komme inn i spillet. Dermed bli hjulpet opp fra andre lagkamerater som drar laget vårt av gåre, vanskelig og finne det tilfreds når bots/juksere ødelegger mye av moroa. Trodde ikke jeg spilte med juksere før jeg observerte ren aimbot på mitt eget lag, 11 tusen timer person kan vel ikke jukse.. Neida, hacket konto fra 2018 Faen dette spillet, skulle ønske valve løftet en finger å bare slang alle juksere ut døra. Snart 4 år med ingen banhammer på kjente juksere som fortsatt jukser på sine hovedkontoer med flere tusen timer, men likevel er dette en av de få spillene jeg gradvis kommer tilbake til uansett hvor lang tid det går, kjenner jeg gleder meg til og hoppe på igjen.
 17. På 1.03 versjonen klarte såvidt 2080super kortet mitt det høyeste innstillinger med alt av RTX på, men på 1.04 som bare var en liten hotfix kan plutselig kortet mitt nå faktisk kjøre opptil 45 til 65fps med alt av innstillinger oppjustert.. Lurer litt på hva som inneholdt i denne hotfixen på 3,47gb.. Trist at spillet endte som det gjorde, dumpet 50 timer på en uke men hadde det virkelig moro
 18. Vet du hva, dette var svaret. Trodde virkelig at det var noe alvorlig galt men fant ut at lenovo laptopen ikke støtter 2 skjermer men kun samme skjerm. Sto på "Second screen only" så det vistes svart. Tusen takk, alt virker som det skal nå! Helt glemt at win + p eksisterte. (Var akkurat samme greia med den stasjonære pcen og TVen -_-, vistes svart på tv men normalt på pc.)
 19. Forventet og se noe film igår men det gikk ikke etter planen. Får intet signal fra PCen eller laptopen. Men kobler jeg den i ps4 eller xbox 360 har den ingen problemer. Hva kan være feilen? Har søkt inn i de grader men finner ikke ut av feilen, usikker om programvaren i t en på oppdateres eller hva som må til.
 20. Ser at tråden ikke er så altfor gammel (14 dager) så spør, farger / g-sync kompabilitet/kompatibel fungerer bra på skjermen? Satte et budsjett på 3-4k selv og fant akkurat denne tråden.
 21. Tusen takk! Har aldri fått til mørkt tema på denne nettsiden i flere år selv med hektiske dippedutter og flere unødvendige plugins. Endelig en enkel plugin som er kompatibel nok og bare funker!
 22. Noe jeg heiv sammen i befunky.com (Noe redigerings program for bilder online), bildet er av karakteren Sjef fra Distrikspolitiet som er animert av Norske Grønnsaker. Bare elsker denne karakteren 😛
 23. Får opp endel mange error meldinger nå, hva skjer? Får ikke lastet inn en side før neste side konker ut / det kommer en error som den over, er litt 50/50 egentlig. Whut whut?
×
×
 • Create New...