Jump to content

MultiGamerClub

Medlemmer
 • Content Count

  1389
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

384 :)

About MultiGamerClub

 • Birthday 08/26/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6739 profile views
 1. At noen har regnet fram til dette.. Høres ut som litt for mye over hodet mitt. Tid for og google hardt.
 2. Fikk se baksiden på en bowlingmaskin på DownTown i Porsgrunn, dette er facebook-url adressen til bildet jeg hadde på CTRL-V til en venn.
 3. Egentlig ikke noe spesielt, men har et extra 1070 liggende med en 750w så håpet det kunne gi noe ytelse løft. Vet noen få spill jeg spiller støtter det som gir 20-30% bedre ytelse i spillene men kommer garantert mer støy ville jeg tro.. Bonusen er egentlig bare mer fps og mindre stuttering som er håpet.. Selv om jo mer jeg leser om SLI jo mer mareritt høres det ut som.. NV Inspector og Nvidia kontrollpanel som ikke vil gjenkjenne kortet eller ikke funker i det hele tatt.. Mye kommer an på hovedkortet og drivere men prøver neste gang på x570 hovedkortet.
 4. 2 taxi'er blokkerte en rundkjøring nær hydro. Sto ved siden av hverandre og pratet.. Var greit helt til meg og 2 andre biler kom.. Ventet bare i 10 sekunder men fortsatt? Av alle steder valgte de til høyre for rundkjøringen der vi skulle ut.. ???
 5. Googlet for b350-f og fikk svar at det støtter 2 nvidia kort eller 3 amd kort i crossfireX. https://www.pc-specs.com/mobo/Asus/ASUS_ROG_STRIX_B350-F_GAMING/4045 e: Men etter og ha bladd lenger bortover i google sine sider og kommer tilbake ser jeg flere sider sier nei til nvidia sli Shit. RIP den muligheten, får spare opp til 3700x og x570 hovedkort som planlagt og la pcen være som den er for øyeblikket.
 6. Fikk en sli bro av en venn/onkel og fant riktig kabel 7pin til 2x 6+2pin connectors til det sekundære 1070. Men om jeg setter i et ekstra 1070 starter ikke pcen.. tastaturet sitt rgb lys kommer på og pcens rgb kys funker.. men alt annet starter ikke.. Er ikke 750w nok? FractalDesign 750w Integra M, kjøpt for under 1 år siden tror, kanskje 2. Er 1070 X som hovedsaklig jeg har og prøver og koble opp en vanlig 1070. edit1: 7pin går inn i pcie slot til psu. edit2: tenkte og oppdatere bios'et for og se om det hjelper.. selv om jeg ligger på 4420, og nyeste er noe med 5000+
 7. Problemet er eksisterende fulgt innhold senger meg daglig epost varsel om kommentarer og endringer i tråder som jeg ikke ønsker og følge. Skulle ønske alt egentlig bare stoppet å følges ettersom det skaper epost-varslinger ser det ut som, har slått av alle epost valg men mne x) edit: Under fulgt innhold, med preferanser som dette står på alle trådene: En e-post om dagen med et sammendrag av det nye innholdet Er ikke på varslings innstillinger men på hver for seg fulgt innhold..
 8. Er dette varslingslister eller epost valget? Alt av epost valg er slått av meg får fortsatt eposter 🤔
 9. Får eposter daglig med fulgt innhold, er 38 sider jeg må krysse av på for og stoppe å følge de. Finnes det en knapp for og fjerne alt så jeg stopper og få varsler? Prøvd og stoppe epostene en stund men bare ga opp. Mulig og bare fjerne alt jeg følger og stoppe epostene? edit: etter oppgraderingen av forumet kom alle varsler som fulgt innhold og sender daglig varsler / innhold til eposten min så det blir bare endel overflod når jeg sjekker eposten til tider. Bare ganske lei av oppdateringen gjorde dette så jeg må fjerne alt jeg har fulght, men er flere titalls sider. edit: Denne preferansen i seg selv jeg hater mest som har blitt satt automatisk: En e-post om dagen med et sammendrag av det nye innholdet
 10. Holder meg til G403 Prodigy, men er litt lei av og ikke finne riktig DPI.
 11. Vofor i helvete har alle tesls Tror jeg kopierte den til en venn ettersom jrg står på en skole, og halve bilene her er tesla og andre elbiler..
 12. Fikk det på melding på telefonen, var ingen avsender. Bare søkte opp selskapet og fikk svar at de bommet på et tall, fair enuff. Fikk kjapt svar og de blokkerte nummeret mitt så jrg ikke får reklame lenger, gikk mye fortere enn jeg trodde, gikk svar innen få minutter fra selskapets support. Løste seg.
 13. Har sikkert meldt meg på noe liste når jeg skrev meg opp til downtown sin medlems liste eller noe. Noen som vet hvordan jeg stopper denne drittspammen? Fikk ei melding fra musti at de åpner nå men har aldri vært borti den sjappa før meldinga.. Kan ikke blokkere avsenderen heller. Vil ikke ha noe dritt sjappe sende meg uønskede meldinger. Noen tips?
 14. Har kun 2 1080 skjermer så ser den, tenkte bare spill som støtter sli får litt nytt av det ^^ Tenkte og bruke en SLI bro fra første øyeblikk ^^
 15. Søkte faktisk på om min egen tråd hadde fått svar og jaggu, fikk ikke varsel om dette. Glad det bare var for noen knappe timer siden, er ikke noen spesifikkse nye titler jeg har i mål å teste på. Mest gamle spill som Cities: Skylines, Escape From Tarkov og lignende spill. Tenkte bare det hadde vært litt moro og prøve Nvidia-Inspector og sjekke om profiler/sli gir litt mer kraft enn bare et skjermkort. Forsjeglingen? Kortet har vært brukt i pcen tidligere, men byttet pga noe vbios-driver feil som har siden blitt fikset. Eneste få spill jeg vet som kan ha nytten er vel World of Tanks og Fallout 4 tror jeg, er ikke noe stort andre spill annet som er nevnt over som det støttes på. Har også lest det kan ha store komplikasjoner på spill om man har sli, men finnes profiler for nesten alle spill så er ikke så redd for og researche litt for en god profil e: Vet EFT er ganske ny, men grafikken her har vært medium/high så skulle gjerne hatt litt mer kraft
×
×
 • Create New...