Jump to content

MultiGamerClub

Medlemmer
 • Content Count

  1409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

386 :)

About MultiGamerClub

 • Birthday 08/26/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6978 profile views
 1. Fungerte for uker siden og er nå død, har prøvd og legge inn gamlere drivere til lydkortet jeg bruker uten hell. Er det verdt og åpne instrumentet for og se om hva som er årsaken eller vil det ikke hjelpe uten schematics til selve enheten?
 2. Har ikke noe så bra prosessor her, så tester mest med Prime95 for min gamle 1700 x) Kommer kun til 3.7 ghz og 1.3v før den bare dør og restarter pcen. (1.45v med 4.32ghz er det høyeste ustabile jeg har kommet.) e: Trodde ikke folk tok det så ustabilt med så dyr prosessor og ikke bryr seg så mye om blåskjerm ._. (Hvis ikke dette er kun en test-pc tho..)
 3. Er det så få som bruker prime95 til og teste cpuen? e: Eller kommer det mer over preferanser?
 4. LA Noire.. Det har jeg ikke spilt på en veldig lang stund. Skal sjekkes ut.
 5. En person sovnet på rattet i et lyskryss.. Er en person som aldri tuter så visste ikke helt om jeg skulle tute.. men etter 10 sekunder tutet jeg og det hørtes ut som han tråkket ned pedalen i metallet.. Aldri sett noen kjøre så fort avgårde og ta av på første avkjørsel.. Skvatt litt selv av tutet.. ikke vandt til og høre det ute ettersom det er så høyt 😐
 6. Blir vi ikke overvåket uansett hva vi gjør? Ikke akkurat som om GPS gjør noe mindre overvåking.. Leste noe snakk om at telefon-leverandørene kunne hele tiden se hvor telefonen var.. Så ikke akkurat noe mindre ville jeg tro?
 7. Tror dette har skjedd i det siste hos meg, har fått flere norske nummer som har ringt.. har sett det og trykket grønt.. Hører ingenting før det legges på i løpet av noen sekunder.. Søker opp nummeret og 50/50 eksisterer det ikke ellers går det til et selskap langt oppe i gokk. Selv noen ganger når jeg har tatt telefonen og jeg hører rare indiske stemmer i bakgrunnen bare legger de på i håp tror jeg.. Har ikke fått en telefon/microsoft svindel på flere måneder, lurer litt på hva som skjedde..
 8. Inntil jeg ser dette spillet på 75% eller 80% på en piratside tror jeg at jeg aldri kommer til og betale så høyt for en fiasko av et spill.. Hørt nok grusomme historier opp gjennom årene.. Fått se nok rare ting fra venner og familie som har spilt spillet.. enten de slukte 5 timer med grinding eller bare bestemte seg for å hive deg under bakken.. Håper virkelig de har fikset dette til steam ellers tror jeg bare at jeg plukker det opp på minstepris. Skal mye til før jeg vurderer og gå ut av komfort-sonen og død av bugs til dette spillet.
 9. Holder meg på benken inntil jeg har lest meg bedre opp på hvordan personvern fungerer på denne applikasjonen. Data/4G/Bluetooth har ingen betydning når det står på 24/7 med 1 TB data i ice sine soner, kunne ikke brydd meg noe særlig. Skal vurdere og laste ned appen, men endel skeptisk til den.
 10. Litt rart at det må rebootes.. Men kanskje bare meg. Kan ikke dette gjøres uansett når flyet er landet i ulike land om ikke prosessen tar så lang tid?
 11. Så jæææævlig mye sol, elsker det.. Men så kommer fuckings haggel 😑
×
×
 • Create New...