Gå til innhold

MultiGamerClub

Medlemmer
 • Innlegg

  1 929
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MultiGamerClub

 • Bursdag 26. aug. 1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

11 753 profilvisninger

MultiGamerClub sine prestasjoner

542

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ventet på at dette spillet skulle komme ut i noen år.. Gleder meg vilt til å prøve mekanikken i spillet med håndvåpen.
 2. 1400 i desember, appen sier det blir 1200 i januar.. Har mine tvil.
 3. Problemet er mer på budsjett på 250k, ser e-golf kan være noe nyere men er for liten bil.
 4. Tror dette er hoppet jeg snart gjør, skeptisk på 2014/2015 tesla'er men er ganske dritlei dieselbil samtidig som prisen på diesel/bensin går til himmels så å si ukentlig. Ser stadig 2013, 2014 og 2015 biler overalt der jeg bor. Tror ikke det blir så lenge før jeg bytter til Tesla, kan huske jeg var litt imot men så hoppet drivstoff prisen opp samtidig som bommen alltid kommer inn, ergrer meg på at jeg ikke har hoppet mye tidligere. Trenger ikke en stasjonsvogn lenger og skulle jeg trenge en større bil har familen det, Tesla ser ut til og være den rette bilen med god rekkevidde hvor angsten ikke trenger å sette inn.
 5. Har rett i underkant av 1tb installerte spill på maskinen min, største jeg har er fallout 4 og det her vært med pcen så å si hele levetiden jeg har hatt spillet. Selv etter snart 400 timer holder jeg enda på med spillet.
 6. Litt sykt at disse samme personene ble løslatt ut ifra det jeg leste igår.. 😶
 7. https://sol.no/video/bilen-din-blir-odelagt-na/4t4mCsy7 Perspektivet fra sølvbilen.
 8. Som tittelen sier, fikk byttet kull filteret i bilen min, men etter og ha startet den nå så bare funker ikke de elektriske vinduene, når du presser 2 hakk ned skal de gå av segselv men det har stoppet og fungere. Skal stikke innom verkstedet for å høre hva eller hvordan de har gjort det. Usikker om det er en sikring eller noe🤔
 9. Vurderer grundig å selge volvo diesel bilen fremfor en tesla. Har støtte for det i garasje veggen men aldri blitt lagt opp.

  200-250k ser ut som en godt sted å se på brukt biler.

 10. Har ikke fått noe at jeg skal legitimere meg, kanskje like greit🤔
 11. Sjeldent folk vet at de må vike/vikeplikt ettersom de bytter felt i en rundkjøring med 2 felt.. Helt sykt hvor mange som dropper å se til høyre før de bytter felt🙃
×
×
 • Opprett ny...