Jump to content

MultiGamerClub

Medlemmer
 • Content Count

  1435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

391 :)

About MultiGamerClub

 • Birthday 08/26/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7155 profile views
 1. Når er det forventet at 30xx serien kommer egentlig?
 2. Får å være ærlig tror jeg at jeg kommer til og være ganske redd.. eller ganske usikker når døden nærmer seg.. Akkurat nå som jeg snart blir 24 år føler jeg ikke så mye på det, men hvis jeg virkelig spør meg-selv når jeg er 80-90 år tror jeg at jeg hadde blitt ganske lei meg hvis jeg visste at døden kom nær.. Selv om jeg ikke tror så mye på gud eller så mye religion håper jeg innerst inne at det er noe på slutten selv om alt sier det ikke er det. Har ikke lyst og død i noe sykeseng men heller sove inn når tiden kommer hjemme eller på en eller annen hytte i lang fremtid. Har opplevd død ganske tidlig i livet og det har ødelagt mye av følelsene mine så blir enten veldig brått på eller et mareritt jeg aldri våkner opp av. Tror ikke jeg frykter døden nå før jeg opplever det på nært hold igjen, har vært fare nær til tider med ulykker og drukning men det er så lenge siden at den redselen ikke sitter like godt som det gjorde årene etterpå. Håper egentlig at jeg ikke har noe jeg angrer på og at livet har vært så langt at jeg er glad jeg enda lever da den tiden kommer.. Men hvis jeg kjenner ordentlig godt kan jeg faenmeg tror at jeg er redd og vil ikke død selv om det ikke er noe jeg kan gjøre noe med. Selv om jeg tror på ting føler jeg at når det er svart så er det svart. Ingenting er igjen, kun minner fra mitt liv og andre minner jeg delte med andre personer i livet mitt.. Alt er svart blir vel det egentlig svaret. Det eneste jeg håper på da, er at vi har betalt for gravstøtten der faren min ligger begravd. Kjenner tårene kommer, tror jeg stopper her for i dag.
 3. Tror ikke jeg kommer til og endre på mhz hastigheten med det første. Hovedkortet støtter kun 3000-3200 rekkevidde (B350-F, rog strix versjonen.) Har aldri klart å få til 3200 på hovedkortet uansett så har nesten bare gitt opp på overklokking av minne
 4. Okei, takker for svar Da tror jeg at jeg går for denne minnebrikken-kittet
 5. Aldri sett på butikken før nå, nettsiden ser litt gammel ut men de har noen minnebrikker til en tusenlapp som er akkurat samme CL/C15 type jeg har i hoved-maskinen min. Er det en grei butikk å handle fra eller hva slags erfaringer har andre fra denne butikken/nettstedet? Er en tusen lapp for denne: https://www.proshop.no/RAM/Corsair-Vengeance-LPX-DDR4-3000-C15-BK-DC-16GB/2511742?utm_source=tekno&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite Sto 879, men de har selvfølgelig ikke tatt med mva som jeg trodde var et selvfølge men, er en tusing for samme/kompatibel minne i det jeg har fra før av. Er dette eller 3200 for ryzen prosessoren. Tviler fortere minne vil gjøre noe under i spill enn det 3000 gjør stock fra før av.
 6. Tror problemet er at de fleste tror de er skjult bak et "anonymt" brukernavn hvor de kan slenge så mye dritt de vil til moderator-teamet fjerner dem.. Men du har også de som skriver som de snakker med deg irl og i fullt navn kaster all mulig form for farlig avfall i kommentarfeltene og det forstår jeg ikke helt hvorfor.. Tror jeg har lest om et tv-program som jaktet etter disse trollene for en stund siden..
 7. Spiller mye forskjellig, alt fra BeamNG simulasjon spill til et gammel "Game dev tycoon" spill som heter Game Dev Tycoon.. Prøver meg stadig fram på Dark Souls serien og blir absolutt knust.. Men det er vel det som er meningen men en virkelig utfordring Har holdt på meg Borderlands 3 i snart 100 timer og er fortsatt moro og spille det på nytt. Husket ikke hvordan jeg kom meg i level 42 og bare slettet alle karakterer, spiller bare like greit på nytt for og ha det litt mer moro. Glemte å gjøre endel side-quests og ble absolutt vraket Har spilt endel Cities Skylines uten mods for og virkelig prøve å reise en by, men der sliter jeg litt etter årevis med modifikasjoner som gjør det vanskelig og kjøre byen i riktig retning. Kommer stadig tilbake til Team Fortress 2 eller Classic, selv etter snart 8 år med spillet.
 8. Kult, har spilt det litt og er endelig litt morsomt og komme tilbake til nesten det samme gamle spillet men med en vri på det
 9. Fant nesten samme video, men før jeg prøvde det bare bevegde jeg forsiktig på stedet der den halvdøde pixelen var og den bare forsvant.. Andre gang jeg merker/finner en pixel med feil farge.
 10. Ser av og til en rød eller blå pixel til venstre nederst på acer predator skjermen min. Er en enkel 1920x1080 skjerm jeg kjøpte for 4000 i 2016/2017 tror jeg rett før de ble faset ut. Noe som kan forårsake dette eller som kan bearbeide dette? Har kun 2 skjermer og den andre er snart 7 år gammel uten problemer. Litt usikker på om 3 år for en skjerm er lite eller mye men den har fungert bra til nå i de siste tider.. Andre pixelen jeg merker som skifter farge til en den ikke skal være. Dårlig tegn antar jeg?
×
×
 • Create New...