Jump to content

DukeRichelieu

Medlemmer
 • Content Count

  2779
 • Joined

 • Days Won

  1

DukeRichelieu last won the day on August 11 2019

DukeRichelieu had the most liked content!

Community Reputation

1627 :)

Recent Profile Visitors

10013 profile views
 1. Hvor handler folk i tråden krypto? Er det noen her som trader aktivt (les: inn og ut daglig) eller er det mest HODLERE i tråden? Hvordan er likviditeten i krypto for day trading?
 2. Skal Viggo bli dømt (eller frikjent) på nytt må det bevises utover enhver rimelig tvil at han faktisk har gjort det han er tiltalt for. Slik jeg kjenner saken nå (og jeg er ingen ekspert og kjenner naturligvis saken ikke på detaljnivå) vil han derfor bli frikjent. Men dessverre for Viggo vil tvilen alltid være der selv om han blir frikjent. Og jeg har mine tvil om du vil endre mening etter en eventuell frifinnelse. I likhet med resten av Norge. Jeg vil nok også fortsatt sitte igjen med tvil. Så sant det ikke skulle komme frem nye momenter som gjør at alle blir helt sikre på at han er uskyldig. Eventuelle beviser som fremlegges i et nytt lys eller at Jan Helge skulle tilstå at han var alene om det.
 3. Men man kan vel ikke dømme folk basert på at de ser kriminelle eller ekle ut? Som jeg skrev i mitt forrige innlegg har han dessverre ikke et utseende som styrker hans sak og dette i tillegg til mange andre faktorer som styrket bilde av en pervers overgriper var nok en sterk faktor i hans dom. I tillegg til vitnesbyrdet til Jan Helge og at det ble lagt frem bevis som den gang ble fremstilt som at de sikkert knyttet Viggo til åstedet. I ettertid vet vi jo at de bevisene slett ikke kan knytte Viggo til åstedet og i tillegg er det jo bevis som utelukker han på åstedet. Jeg er ikke like skråsikker som andre her inne, men jeg oppfatter det som mer sannsynlig at han er uskyldig dømt enn at han ikke er det.
 4. Det virker også som om folk tenker at man unnskylder ugjerningen om man gir Viggo tvilen til gode, men det er selvsagt ikke tilfelle.
 5. Jeg synes Jan Helge Andersen burde hatt forvaringsdom på livstid. Han innrømte tross alt både voldtekt og drap av en jente, men fikk vel strafferabatt. At han nå lever et tilsynelatende normalt liv og visstnok også har venner er vanskelig å fatte. Jeg har ikke lyst å være medlem av en Viggo-fanklubb og unngikk lenge å forholde meg til saken fordi jeg synes det var ubehagelig å skulle gi en slik mann det minste tvil rundt skyld. Det er tross alt en forferdelig forbrytelse - ikke sant? Så forutinntatt var jeg, skjønt det eneste jeg egentlig visste var at to jenter var voldtatt og drept og at to unge menn var dømt for det. Synd å si det, men når du ser de to så har du ikke store problemer med å tenke at de er skyldige. Men når jeg satt meg mer inn i saken endret jeg mening. Det er faktisk mye som tyder på at Jan Helge kan ha vært alene om dette og at Viggo faktisk er uskyldig dømt. Og det er vel også grunnen til at han både får gjenopptatt saken og nå går fri.
 6. Takk for tipset, MKap! :) Nå tror jeg kanskje jeg fant ut av det tross alt og jeg ser at dette er et problem mange har hatt vedr. "Dokumenter" mappen. Kort fortalt fant jeg en *.bat fil som jeg antar skrev om noe i registeret som reverterte til standard lagring lokalt "Dokumenter". Ser ut til å fungere nå. Mye ekstra jobb for et lite tastetrykk jeg ikke var bevisst på. Går nok morgendagen til re-installering av diverse greier. :)
 7. Trodde jeg hadde fikset det, men ved re-installering av et program jeg bruker så blir det automatisk lagt inn på OneDrive:
 8. Foruten at jeg ikke liker OneDrive ble også dette et problem fordi jeg hadde flere "pekere" til mine lokalt lagrede filer og programmer, men som nå plutselig lå på OneDrive.
 9. Hei! Hadde en liten blemme i kveld som gjør at jeg nå nesten eksploderer, men prøver å roe meg ned. :) Jeg lagrer ALT lokalt på Skrivebord og Dokumenter mappene, men ved en oppgradering som jeg trykket meg litt raskt gjennom har jeg nok sagt ja til å bruke OneDrive og synke! Før jeg vet ordet av det ser jeg at alt holder på å synke og oppdager plutselig at Dokumenter og Skrivebord ligger på OneDrive. Jeg fjernet OneDrive, men ser at skrivebordet mitt fortsatt er lagret på OneDrive. Jeg fikk gjenopprettet dette ved å klikke på egenskaper og "Bruk standard" under Plassering: Dette fungerer imidlertid IKKE for Dokumenter mappen: Da skjer dette: Jeg slettet denne mappen (OneDrive) manuelt, men ved re-installasjon har One-Drive mappen blitt gjenopprettet og med programfiler liggende på Dokumenter-mappen på OneDrive. Noen som vet hvordan jeg kan fikse dette? :) Jeg har i tillegg avinstallert OneDrive-appen, så synes det er rart at Windows re-installerer der. På forhånd takk! :) Duke
 10. Hei! Takk for svar. - Så vidt jeg vet går det ikke over seg etter hvert. Tror restart har vært eneste løsning... - Jeg TROR det kun har skjedd med bruk av Ninjatrader som er programmet jeg mistenker å være årsaken. - Ikke nødvendigvis, men det skjer typisk når jeg bruker nevnte program. Skal følge med. Mvh Duke
 11. Mulig. Programmene skal være av siste versjon, så tenker at det ikke ligger der uansett. Det skjer typisk når jeg bruker Ninjatrader. Mistenker at feilen ligger der. Hvordan ville du funnet det da?
 12. Ja, jeg ble litt overrasket ettersom jeg trodde jeg hadde kjøpt en kanonskjerm til kontorbruk. :) Må svare deg på det andre du skrev i morgen. Travle dager. Takk for innspillene. :)
 13. Var Velkommen til Utmark noe å se da? Dypt inne i konspirasjonsland på X-Files nå. Selv om jeg kun ser Mythology Arc episoder begynner det bli litt vel mye, så mulig jeg trenger et avbrekk. For all del en nydelig serie, men kan bli litt intenst når man ikke ser noe annet.
 14. Skjedde igjen i dag. Dette ser vel ganske greit ut?
 15. Hei, PaladinNO, Takk for grundig svar! Pussig at du nevner IPS skjerm - jeg trodde disse skulle være bra for øynene. Tilfeldigvis er det nettopp IPS skjerm jeg har. Mulig jeg får revurdere ny skjerm neste gang jeg flytter. Tror jeg bare må ha denne enn så lenge. Har du noe erfaring med programmer som f.lux? Jeg er bedre enn jeg var når jeg første laget denne tråden. Da var det direkte vondt i øynene. Men synes fortsatt ikke jeg har funnet en ideell løsning. Duke
×
×
 • Create New...