Gå til innhold

DukeRichelieu

Medlemmer
  • Innlegg

    3 496
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

DukeRichelieu vant dagen sist 11. august 2019

DukeRichelieu hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

12 142 profilvisninger

DukeRichelieu sine prestasjoner

2k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Ferie gir tid til refleksjon og nye drømmer. For min del kjenner jeg at jeg fint kunne gått videre i livet uten å jobbe et sekund mer i nåværende jobb. Kanskje jeg rett og slett bare sier opp. Straks hverdagen er tilbake er det lett å havne tilbake i rutinene hvor ukedagene går til jobb og helgen til å hente seg inn igjen, samt andre nødvendige gjøremål. Og så tenker man kanskje ikke de store tankene igjen før neste ferie. Noen andre?
  2. Kan bare repetere det som alt har blitt sagt. Noen bryr seg. Andre ikke. Er selv ingeniør og forhørte meg hos et firma som per da ikke hadde behov for nye ansatte. Fikk dog til svar at de primært ansatte sivilingeniører fra NTNU med A i snitt.
  3. Respekt! Det beste med denne tilnærmingen er at det ikke er noen konkurranse (som på Tinder eller på byen) og du får presentert deg selv ansikt til ansikt. Når jeg ser tilbake på den tiden hvor jeg ikke hadde særlig hell med det motsatte kjønn var egentlig ikke problemet noe annet enn at jeg sjeldent turte å ta sjansen eller initiativ. Men ønsker man å finne en partner til å potensielt dele livet sammen med må man nesten tørre såpass. Forfedrene våre hadde tross alt en del tøffere liv enn vi lever og måtte gjøre verre ting enn å spørre en jente om telefonnummeret hennes. PS: Har sikkert nevnt det noen ganger alt, men jeg møtte min kjæreste og samboer gjennom 5 + år på en kafe på dagtid. Hadde aldri møtt henne før.
  4. Med fare for å høre arrogant ut, så anser jeg meg selv som rimelig flink med det motsatte kjønn. Og jeg synes selv det var vanskelig å komme noen vei med Tinder den siste tiden jeg hadde det. Konkurransen er høy og det er vanskelig for en mann å skjære gjennom. Om det kan være en trøst. Det er ikke noen alternative arenaer du kunne forsøkt da? Om jeg var på markedet igjen hadde jeg kanskje lastet ned Tinder, men det ville kun vært en bonus og jeg ville ikke brukt det som primærkanal for å møte kvinner.
  5. Fascinerende og urovekkende å se hvor mange som tar Gjerts parti i ymse kommentarfelt.
  6. Yay. Gledelig gjensyn med The Boys i går! Gleder meg på episode to i kveld. Ikke like gøy som første sesong. Konseptet begynner å bli litt mettet, men fortsatt gøy og drøyt.
  7. Har jeg noe å tjene på det da, tror du? Nei, jeg hadde ingen intensjon om å kjøre gris i 60-sonen. Jeg lå nok i 95 km/t i 60 sonen og holdt på å bremse ned. Var innom Google i går og sjekket plassen og det var som jeg husket det en strak fin vei med en glidende overgang til 60 uten noen endring i landskapet. Bred fin vei med autovern og ingen stikkveier eller boliger ved veien. Tipper jeg hadde 60 km/t når Politiet vinket meg inn. Jeg snakket jo med en advokat som mente at hun kanskje kunne hjelpe, men da kun med å få redusert perioden uten sertifikat. Rådgiveren hos Politiet mente også at hun ikke trodde jeg kom til å komme noen vei med det. Om dette stemmer, så virket det like greit å bare akseptere det. Jeg har jo tross alt brutt loven. Om jeg var avhengig av bil i hverdagen hadde jeg kanskje tatt kampen, men om jeg må gå 2 eller 5 måneder uten spiller ikke så stor rolle for min del per i dag.
  8. Da har jeg akseptert forelegget og saken er ute av verden. Vet noen hvor vanlig det er at Politiet stiller seg like etter overgangen til en 60-sone? Er dette en bevisst strategi for å sanke bøter? Jeg står på det jeg har sagt tidligere - nemlig at om intensjonen er å ta de som virkelig utgjør en risiko i trafikken, så burde de stille seg lenger inne i 60-sonen hvor det er ingen tvil om at de hadde til hensikt å (grovt) bryte fartsgrensen. Jeg så én bil som hadde problem med å stoppe når Politiet vinket de inn og sikkert holdt høy fart hele veien. De fleste andre hadde rolig fart forbi stopp-stedet og hadde ingen problemer med å stoppe.
  9. Snakket med en rådgiver hos Politiet i dag vedrørende dokumentasjonen jeg etterspurte. Det viser seg at jeg må møte fysisk på nærmeste politikontor, så tror kanskje jeg bare dropper det. Jeg fikk bekreftet at de sto 200 m etter 60-sonen. Høyest målte fart var 90 og lavest målte var 85. Hørtes ut som rådgiveren var enig i at det var noe ugreit å stå så nær 60-skiltet, men slik er loven. Jeg kommer nok bare til å akseptere forelegget og bli ferdig med saken.
  10. Da har jeg etterspurt dette ++. Takk. Har ingen grunn til å tro at jeg kommer noen vei med dette, men tenker det er dumt å ikke spørre i hvert fall. Jeg fikk jo litt informasjon når jeg ble stoppet, men alt var muntlig og man blir jo litt fortumlet der og da.
  11. Tviler på jeg kommer noen vei med det, men tenker kanskje be om litt mer dokumentasjon rundt saken min før jeg legger den død. Hva bør jeg spørre om? Bilde av selve målingen? Hvor den ble tatt? Dokumentasjon av utstyr (kalibrering og godkjenningsdato)? På forhånd takk. PS: Alt ligger an til at jeg bare aksepterer og blir ferdig med det, men skader ikke med litt mer informasjon først. Retten ligger også et annet sted i landet, så det skal mye til for at jeg gidder møte i retten uansett.
  12. Hvorfor ville du ikke stolt på avisen? Politiet bekrefter jo alt som står i artikkelen. Men ja, dog mulig dette var et sjeldent unntak og at det stort sett stemmer. Skulle det ha skjedd en feil i mitt tilfelle er det vel uansett vanskelig å få gjort noe med. Men det var flere av oss som opplevde at farten vi ble målt til virket noe høy. Men jeg skal ikke være påståelig.
  13. Ja, i følge betjenten var dette noe som kunne gis før, men ikke nå lenger. Takk for at du deler din erfaring. Googlet og fikk opp noen saker rundt dette, men ser ut som de fleste ikke fikk noen konsekvenser i favør bilføreren. Skal vel noe til at retten tror bilføreren fremfor Politiet. Får vel ta det som en positiv lærepenge, ja. Kommer nok til å ha en viss effekt. Vil ikke si jeg kjører som en gris, men ikke fremmed for å gi litt gass når omgivelsene er trygge. Men det blir nok å holde grensene nå fremover.
  14. Takk, men boten og tapstiden har jeg alt fått. Lå i postkassen i Altinn i dag tidlig. 5 måneder og kr 13 500 i bot. Ser ut til å stemme med det som står i lenken.
  15. Synes denne var litt interessant. Ikke feil på selve utstyret, men altså brukerfeil: Føler du at fartsmålingen er feil? Da kan det være lurt å stille spørsmål | Sørlandsadvokatene (sorlandsadvokatene.no) Noen som fikk igjen lappen etter feil på laser: Mistet førerkortet i laserkontroll - fikk det tilbake etter utstyrsfeil - adressa.no En ting som slo meg i ettertid var at en jeg pratet med var helt fortvilet fordi han hadde kjørt i 120 km/t, mens ifølge avisen var høyeste målte fart 101 km/t. Jeg ble selv oppriktig sjokkert når jeg fikk høre at jeg hadde hatt så høy fart. Så for meg 85 km/t i verste fall.
×
×
  • Opprett ny...