Jump to content

DukeRichelieu

Medlemmer
 • Content Count

  3085
 • Joined

 • Days Won

  1

DukeRichelieu last won the day on August 11 2019

DukeRichelieu had the most liked content!

Community Reputation

1660 :)

Recent Profile Visitors

10673 profile views
 1. Det var de to kommentarene her jeg la merke til. Kunne selvsagt vært langt verre, men jeg tenker det blir litt usaklig og unødvendig. Har ikke så god tid til å diskutere på diskusjon og særlig ikke slike tema, så tenker jeg logger av diskusjonen nå. Generelt mangler det jo ikke dum TV. Har ikke sett selve serien selv, men tenker det finnes verre program.
 2. Hva er det dumme? Det er du og andre som argumenterer mot noe jeg ikke har sagt. Er nok ikke jeg som er dum. Hehe.
 3. Dette er definisjonen på å slå inn åpne dører og stråmannsargumentasjon. Jeg har aldri sagt at noen ikke har lov til å ytre seg og jeg er fullt inneforstått med at når man eksponerer seg selv offentlig må man akseptere alt det negative som følger med av kritikk og tilbakemeldinger. Det jeg gjorde var å oppfordre folk i tråden til å holde seg for gode til slik oppførsel. Diskuter heller innholdet i programmet. Jeg har selv mine meninger og preferanser, men er ikke alltid jeg føler det er nødvendig å ytre de og jeg får ikke noe kick ut av å si at en annen person er dum eller mindre pen. Generelt synes jeg folk burde vært snillere med hverandre. Og spesielt de som ikke er som seg selv. Mange snakker varmt om toleranse og mangfold, men kommer til kort i praksis. Men vi lever i et fritt land, så folk må få gjøre som de vil.
 4. Hva er kontroversen egentlig? Mulig du synes det, men det har blitt snakket nedsettende om utseende til Martine og at hun er dum. Synes ikke noe om slik prat om andre mennesker selv om de riktignok er på TV og må akseptere at slikt skjer. Mener du at straks noen viser seg på TV eller i offentligheten så kan man si akkurat hva man vil om disse? Jeg er helt for at noen mener at selve programmet er søppel. Ser som sagt ikke på det selv. Men tenker man kan holde seg for god til å kommentere utseendet til folk og ellers unødvendige karakteristikker. Mobbing kalles sånt.
 5. Hold dere for gode til å diskutere utseende og komme med nedsettende karakteristikker om andre mennesker. Personlig er ikke dette en type serie jeg har noe interesse av, så da velger jeg å ikke se den. Tydeligvis virker ikke de fleste i tråden heller å være i målgruppen, så jeg ser ikke helt poenget med tråden. For noen som vil ha litt lettbeint underholdning og et innblikk i politiutdanningen så får de nok det de ønsker.
 6. Takker! Er derfor jeg rettferdiggjør prisen også. Har tenkt på en mikro-rør forsterker, men disse får også gode kritikker, så vurderer sterkt en slik. Litt pricey selvsagt. https://www.musicradar.com/reviews/yamaha-thr30ii-wireless-combo
 7. I forhold til verdiøkning har det vel mye å si hvor man bor i landet? Ikke alle bor i Oslo. I min hjembygd har jeg inntrykk av at prisene på boligmarkedet mer eller mindre har stått stille de siste fem årene i hvert fall. Boligmarkedet kan jo være fint til å akkumulere en god slant med penger som man videre kan forvalte i markedet. For eksempel vet jeg noen som tjente rundt en million på boligsalg for noen år tilbake og har hatt eventyrlig avkastning i aksjemarkedet siden. Men vedkommende hadde aldri kunne tjent en million så raskt med å spare i indeksfond. Med det sagt mistenker jeg at det ikke blir samme avkastning de neste ti år som de forrige ti år. Alt i alt veldig usikkert.
 8. Hjelp! Da kjøpte jeg faktisk den Ultra Telecasteren! La inn en bestilling i går på den siste i Skandinavia og kanskje en av de siste i Europa siden de ikke kommer inn igjen før nærmere jul. Tenker også at med den prisstigningen vi ser verden over og med knapphet så kan den fort stige noen tusenlapper innen den tid. Var litt i tvil siden det er et stort utlegg og hadde tenkt å bruke dagen i dag på å tenke meg grundig om i tilfelle jeg ombestemte meg og fant noen bedre alternativer, men fikk beskjed om at den var sendt. Så da ble det den. Noen tips til forsterker eventuelt? Trenger noe som passer til hjemmebruk.
 9. Noen som vet hva en RIB med 5 års erfaring kan forvente å tjene som konsulent i Oslo? Føler "alle" i Oslo tjener rundt millionen om dagen og synes 730 ikke virker veldig høyt, men fikk vel en kommentar tidligere i tråden om at det var godt betalt for å være RIB. Inflasjonen nærmer seg 6 % i år, så om man får noe mindre enn det ved lønnsoppgjør så går man i praksis ned i lønn. Jeg bør ha minst 760 K ved årets lønnsforhandling kun for å gå i null.
 10. Om målet er normalisering av homofili tenker jeg at disse Pride-togene og feiringen kan virke mot sin hensikt. Ser jo alt annet enn "normalt" ut.
 11. Evenstad er utsolgt og får den ikke inn før kanskje i oktober. Sound1 ser heller ikke ut til å ha den på lager. Da er det evt. Gear4Sound. Synes forresten det ser ut som prisen alt har steget med kr 500 på Gear4Sound. Ikke overrasket om denne har en utsalgspris på over 30K alt tidlig neste år.
 12. Jeg vurderte å kjøpe BTC nær all-time high, men vurderte markedet som teknisk svakt nær toppen og bestemte meg for å enten kjøpe på en breakout eller vente på en pullback. Min primære motivasjon for å kjøpe var som en store-of-value og investering. Etter dette dramatiske prisfallet har jeg imidlertid mistet troen ettersom BTC ikke har vist seg som en ukorrelert aktivaklasse eller hedge mot inflasjon - som har vært en av de to store argumentene for BTC. Om vi får en total kollaps under 10K kan det hende jeg tar sjansen, men sannsynligvis ikke uten det skjer. Føler med de som har gått tungt inn og tapt mye penger på dette. Kjenner selv til folk som har lånt penger for å gå inn i andre svært risikable coins og nå sitter med en drawdown på 90 % eller mer. Hjelper ikke at det er lånte penger... PS: Om jeg hadde hatt en stor finansformue hadde det selvsagt vært enklere å ta et lite lodd nå, men jeg har ikke den luksusen og må derfor være litt selektiv. Da når ikke BTC opp dessverre.
 13. Takk, @bshagen! Sendte en mail til Evenstad Musikk. Foretrekker å kjøpe i Norge om mulig.
 14. Takk for linken. Kan eventuelt sende de en mail og høre. Ser at gear4sound har den inne: https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-American-Ultra-Telecaster-RW-Texas-Tea/32KY?_gl=1*pzsjo2*_up*MQ..*_ga*MTAwMjIyMzM3OS4xNjU1MzIyMzI0&gclid=EAIaIQobChMI9-mzj5yw-AIVAUeRBR20mAPvEAQYASABEgLe5_D_BwE Svensk firma? Noen kjennskap til disse?
 15. Er nok i grenseland for hva som er lovlig, ja, men skal ikke gå off-topic i denne tråden.
×
×
 • Create New...