Jump to content

DukeRichelieu

Medlemmer
 • Content Count

  2209
 • Joined

 • Days Won

  1

DukeRichelieu last won the day on August 11 2019

DukeRichelieu had the most liked content!

Community Reputation

1025 :)

Recent Profile Visitors

9380 profile views
 1. Interessant. For mange kan det kanskje vært motsatt også. At man lett drømmer seg bort med surfing og andre private sysler. Men jeg har jobbet mye hjemmefra med egne prosjekter, så det er ikke et problem for meg (men husker det var det tidligere). Jobber du full dag hjemmefra da eller tilsier den økte effektiviteten at du kan jobbe kortere dager? For min del har jeg konkrete ting som skal leveres innen en gitt frist. Så jeg tror nok jeg vil fokusere på å holde disse og om jeg greier å være effektiv, så tillater jeg meg kortere dager om jeg ligger bra an. Er selv mer opptatt av resultater enn den rådende modellen om at man skal sitte på en stol i 8 timer uansett.
 2. Hei! Har fått et jobbtilbud som innebærer mer eller mindre 100 % hjemmekontor. Noen her som jobber 100 % hjemmefra og foretrekker det? Regner med de fleste med kontorjobb har fått forsøkt seg med dette i løpet av året som har gått. Usikker på om jeg kommer til å være 100 % hjemme eller bytte litt på. Ser for meg kanskje å ha minst 1 dag på kontoret. Men tror også jeg kommer til å benytte meg av det i form av at jeg kommer til å reise bort litt og jobbe kortere perioder andre steder. Jobber dere fortsatt 9-5 hjemmefra eller legger dere opp dagen litt annerledes? Er dere like effektive hjemme? Del gjerne erfaringer her. Duke
 3. Om det smeller står FED klare til å handle aksjer, så bare ta det med ro. S&P 3350 i løpet av uken. Neste uke tenker jeg vi ser en test av ATH. Spørsmålet er hva som skjer der. En ny korreksjon? Eller vil det brede markedet gjøre nye toppnoteringer på lik linje med NASDAQ samtidig som USA er inne i en resesjon og økonomien ellers er elendig?
 4. S&P printer sannsynligvis 3350 i løpet av uken. Da er vi nesten tilbake på topp. Det eneste som har hentet seg inn er aksjemarkedene. Økonomien ellers er dårlig.
 5. Har vi etter 8 sider en god mellomting da? :) Jeg kjøper gjerne en Herman Miller når jeg setter opp det ultimate hjemmekontor og har litt mer $$$ tilgjengelig til luksus, men i mellomtiden får en mellomting duge. Jeg har absolutt ingen problemer med Jarvfjellet i forhold til rygg og ellers. Men jeg savner veldig justerbare armlener. Med en senebetennelse i tillegg er det faktisk mulig at jeg må bytte den ut etter hvert. Tenker da 5-6K maksimum egentlig.
 6. Forstod ingenting når jeg testet Markus på IKEA etter all ros den har fått på forumet her. Likte den ikke! :) Har nå Jarvfjellet som nevnt. Den er bedre enn Markus, men begge sliter med at de ikke har justerbare armlener. Noe som i hvert fall er veldig viktig for min del.
 7. Enig! Bosch selv er jo glad i jazz. Godt inn i sesong 3 nå. Solid serie som jeg kan trygt anbefale. Neppe noen topp 10 og kanskje ikke topp 20 heller, men knakende god krim/politiserie.
 8. Skjønner. Får stikke innom noen butikker og teste, ja. Dog ikke alle jeg har vært innom som har veldig mye utstilt.
 9. Kan du vise eksempel? :) Tastaturet jeg har kjøpt har håndleddsstøtte, men du tenker kanskje en dedikert som er litt bedre? Tror jeg utviklet senebetennelse mest av musebruk (uendelig mengder med klikking + masse overtid). Men når man først har fått det, så er vel tastaturbruk heller ikke positivt.
 10. En liten formue skal jeg kunne tåle. :) Tjener fort inn fysioterapi og en sykmelding på et skikkelig tastatur. Hvilket av de to ville du valgt? Synes det jobbtastaturet ditt ser rimelig komfortabelt ut. Det første du linker vet ikke jeg om er veldig stor forskjell på i forhold til det jeg nå har kjøpt. :)
 11. Er ikke helt sikker på hva jeg mener om dette. Tror kanskje jeg likte vel så bra mitt forrige membrantastatur. Har inntrykk av at de fleste foretrekker mekanisk over membran, men selv mekaniske tastatur varierer vel en del med tanke på lay-out. Føler kanskje ikke at ergonomien på dette er optimalt og i tillegg tror jeg litt mindre motstand på knappene hadde vært fint med tanke på min senebetennelse i underarmene.
 12. Jeg er godt fornøyd med Jarvfjellet fra IKEA, så kan trygt anbefale den med et forbehold: Ikke-justerbare armlener som også er rimelig spinkle. Jeg løste dette ved å polstre de med noen tykke sokker jeg hadde liggende. Høres kanskje litt jalla ut, men ble faktisk overraskende bra både utseende og komfort. MEN - jeg savner justering sideveis. Hadde armlenene vært gode, så er dette en solid stol til prisen. Om armlener ikke er veldig viktig, så kjør på.
 13. Men det har kanskje vært en større sammenheng tidligere...? Det er jo heller ingen som vet hva et selskap egentlig er verdt når det fundamentale ikke gjenspeiles i kursen. Har nesten mistet troen på at vi noensinne kommer til å få en varig nedgang i aksjemarkedet.
×
×
 • Create New...