Gå til innhold

Tenk deg at dattera di på 15 ble voldtatt, så ringte voldtektsmennene rundt for å rekrutere nye til å voldta henne?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
skaftetryne32 skrev (8 minutter siden):

De vil nok det når tyranniet rammer dem, og ikke de "andre". 

Nja... i 2015 var over 6,500 blitt myrdet. I mai 2022-mai 2023 var ikke et eneste drap (utenom fengslene) registrert. De gjenværende gjengene som unngikk arrestasjonsbølgene hadde lært at de måtte holde seg lav, spesielt etter en terrorbølge i mars 2022 av en gjeng (nå 100 % utryddet) som fulgt til at Bukele tok fram storslegga. 

Folket elsker ham.

  • Liker 9
Lenke til kommentar
torbjornen skrev (Akkurat nå):

Når eit land har ekstreme utfordringar vil det også krevjast ekstreme tiltak for å få bukt med utfordringane.

Vil du godta at pga ekstreme problemer så kaster vi deg i buret fordi noen anonymt tipser om at du har snakket med folk i en gjeng, og muligens er et gjengmedlem ? Jeg skjønner ikke hvordan noen kan forsvare dette. 

  • Liker 6
Lenke til kommentar
skaftetryne32 skrev (Akkurat nå):

Vil du godta at pga ekstreme problemer så kaster vi deg i buret fordi noen anonymt tipser om at du har snakket med folk i en gjeng, og muligens er et gjengmedlem ? Jeg skjønner ikke hvordan noen kan forsvare dette. 

Noe av det som gjort arrestasjonsbølgene mulig var at gjengene hadde utviklet en kultur der man skulle synliggjøre seg ved å markere seg og sin makt for å rivalisere, sette folk i skrekk og gjøre seg mektigere enn myndigheter, meget mange som arresteres hadde tatoveringer på seg for å vise hvilken gjeng de tilhører. Så hvis et mistenkt gjengmedlem identifiseres med identitetsmarkør på seg eller i hans bosted, vil han settes i arrest med en gang. I USA og EU er det ikke mulig å gjøre likedan, men i El Salvador og flere latinamerikanske land er man i full gang med å finkjemme folk med tatoveringer for å finne og anholde potensielle gjengmedlemmer. 

Bukele slo ikke bare ned på organisert kriminalitet, han gikk all-out inn for å utrydde gjengkulturen, sammenligne det med desnazifiseringen i etterkrigstiden. Omlagt 5,000 ble løslatt først etter de var sjekket ut, man bli arrestert først og deretter sjekket ut i dagens regimet - som på mange steder oversteg kapasiteten. Dette bunnet i et kongressvedtak i våren 2022 som har innført nødstilstand i El Salvador. Denne nødstilstanden tilsidesette mange lover. Bukele bygger enorme fengsler og har besluttet seg for å holde de arresterte (og dømte) i så mange år som mulig, at de vil bli gamle når disse løslates, dermed kan de bli sittende i opptil 45 år. Hvis Bukele var en mann fra 1800-tallet, ville alle arresterte ha blitt henrettet, så han i det mildt vist dem humanitær atferd. På et minimum. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
JK22 skrev (3 minutter siden):

Noe av det som gjort arrestasjonsbølgene mulig var at gjengene hadde utviklet en kultur der man skulle synliggjøre seg ved å markere seg og sin makt for å rivalisere, sette folk i skrekk og gjøre seg mektigere enn myndigheter, meget mange som arresteres hadde tatoveringer på seg for å vise hvilken gjeng de tilhører.

Hva blir det neste en kan bruke som unnskyldning for massearrestasjoner, frisyre, klær, religion, hudfarge, feil ideologi ? Dette er bare sykt, en tatovering varer ikke nødvendigvis evig, men det kan være kostbart å fjerne, en tatovering erstatter ikke en rettsprosess. 

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Markiii skrev (7 timer siden):

Formålet er ikke å straffe dem, men å behandle dem. Men de er like fullt innlagt på tvang. (Også her må adgangen til permisjoner begrenses kraftig, da mange farlig psykisk syke går fritt rundt i samfunnet selv om de er "tvangsinnlagt" pga. permisjoner og slikt.)

 

Behandle/reparere denne barne-sjelen med håp om nye og blanke ark, det er dyrt i det lange løp. Dette vet myndighetene mer enn godt. Da er det tydeligvis rimeligere med selv-rehab blant befolkningen. Den risikoen er man villig til å ta. Is as good as it gets..

Det samme er det med helseinstitusjoner forøvrig, klart det blir dyrt når vi har en gigantisk befolkningsvekst fra øst og vest.

I denne kaotiske tiden vi lever i så vil dette ikke bli utbygd/oppdatert i takt med virkeligheten, tvert i mot. Det er bare å stålsette seg.

Flere barn vil bli både overgripere og drapsmenn(barn.)!!! Beklager, men så skeptisk er jeg..

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Markiii skrev (8 timer siden):

Jeg vil tro at forskning vil vise at en person som sperres inne og holdes unna samfunnet ikke får skadet andre uskyldige mennesker i samfunnet.

Sikkert, men det er vel også mange som hevder at lengre fengselsstraffer gir flere familier som mangler en forelder, som igjen gir dårligere sosiale forhold for familiene utenfor murene. Dette gir videre en økning i kriminalitet, og større fare for disse "andre uskyldige i samfunnet". Det er iallefall ikke en selvfølgelighet at lengre fengselsstraffer gir mindre kriminalitet totalt.

Jeg har ingen åpenbar eller enkel løsning som fjerner alle typer kriminalitet, men tror at to ting som vil kunne hjelpe er legalisering av narkotika, og bekjempelse av fattigdom. Dessverre er ikke Norge så flinke på det siste punktet heller, så det vil ikke overraske meg om vi vil få en økning i voldskriminalitet i årene fremover. 

Sitat

I rapporten heter det at rike land, som Norge, ikke utnyttet den stabile veksten fra 2014 til 2021 til å løfte barn ut av fattigdom.

Unicef kaller det en tapt mulighet for Norge og mange andre rike land.

– Selv om tidene ble stadig bedre her i Norge etter den forrige økonomiske krisen, bygget ikke myndighetene opp gode sosiale støtteordninger tidsnok til å ruste oss for en ny krise. Som vi jo ser i dag, rammer den nye krisen lavinntektsfamilier ekstra hardt, sier Kristin Oudmayer, som er direktør for barns rettigheter i Unicef Norge.

Ifølge rapporten levde 1 av 8 barn i Norge i relativ fattigdom i snitt mellom 2019 og 2021.

Det er flere enn i Danmark og Finland, men færre enn i Sverige, der den er på 18 prosent.

https://www.nrk.no/nyheter/unicef-refser-norge-og-mener-landet-har-gjort-for-lite-for-a-fa-barn-ut-av-fattigdom-1.16666810

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Investigator224 skrev (6 timer siden):

EN av disse avskummene blir straffet med fengsel

Så dem andre får ingen som helst oppfølging eller noe? Dem går helt fri?

 

Slik jeg har forstått saken så er det snakk om mindreårige, som derfor "straffes" på andre måter enn med fengselsstraff.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
On 5.12.2023 at 7:39 PM, Red Frostraven said:

Jeg har enda til gode å se beviser på at innvandrere begår mer voldtekt; de har bare færre arenaer.
Faktum er også at voldtekt i snitt medfører dødsangst og er et overfall per definisjon, halvparten av gangene medfører trusler om vold, halvparten av gangene inkluderer vold, og ofte fører til traumer, selv når det ikke heter 'overfallsvoldtekt'.

...og langt over 99 av 100 voldtekter er ikke overfallsvoldtekter.
Jeg setter pris på initiativet mot voldtekt, men om man bryr seg om dattera si, så er ikke innvandring og overfallsvoldtekter stedet man starter.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/abKO1d/ny-rapport-en-av-fem-norske-kvinner-har-blitt-voldtatt

Men det er innvandring, overfallsvoldtekter og lignende man starter med når man har som mål å hause opp stemningen omkring innvandring og rassisme...

Det er flere tråder på Diskusjon.no som lyser av rsisme, som for eksemel tråden om krigen mellom Israel og HAMAS. I fleres øyne der virker det som at det er helt OK at sivilie drepes så lenge de er Palestinere/arabere/muslimer. Flere andre tråder her også med en vinkling og formulering hvor jeg ikke klarer å se en annen grunn for at er opprettet enn for å nøre oppunder rasisme og invandrerhets i stedet for å saklig diskutere selve problemet ☹️

Endret av Gjest MKII
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Sitat

I fleres øyne der virker det som at det er helt OK at sivilie drepes så lenge de er Palestinere/arabere/muslimer.

Det kan jeg ikke huske at noen har sagt.
Derimot har flere rettet kritikken for at levende skjold blir skadet/drept, dit den hører hjemme. HAMAS må slutte å bruke sivilbefolkningen sin som skjold, eller slutte med terror. De kan ikke begge deler uten å påkalle en motreaksjon. Israel må uskadeliggjøre HAMAS for å hindre flere terrorangrep.

  • Liker 3
  • Hjerte 3
Lenke til kommentar
Investigator224 skrev (På 7.12.2023 den 10:29 PM):

EN av disse avskummene blir straffet med fengsel, på tross av at sperm fra 9 andre siktede ble funnet inne i jenta....

Det er å tolerere spør du meg.

Tenk deg... dattera di har sperm fra 9 voldtektsmenn....   

Det står forklart helt tydelig hva årsaken er.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Nå må vi i Europa skjerpe oss og integrere bedre. Innvandrere samles i enkelte bydeler og sånn kan vi ikke ha det. Samtidig er det masse plass si Holmenkollen. Man kunne sikret leiligheter til flere titalls tusen nordmenn og innvandrere om man fjernet husene som okkuperer mye plass der.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
majer skrev (1 time siden):

Nå må vi i Europa skjerpe oss og integrere bedre. Innvandrere samles i enkelte bydeler og sånn kan vi ikke ha det. 

Hvordan tenker du at tvangsflyttingene bør gjennomføres? Vil du at staten skal kjøpe opp eneboliger i Holmenkollen, for å rive dem og bygge blokkleiligheter som gis gratis til gruppene du vil flytte på?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...