Gå til innhold

Sovna

Medlemmer
  • Innlegg

    490
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

1 286 profilvisninger

Sovna sine prestasjoner

662

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gud forby. Hvis en total frifinnelse blir presedens sier nå jeg. Da har master virkelig blitt en enkel menneskerett. Enhver pappnisse kan ta den..
  2. Men hvis vi tar utgangspunkt i hvordan det faktisk er pr.d.d så er det flere som henviser til trafikkpyramiden. Det er forståelig. Skilt trumfer forskrift. Problemet er at veinavn-skilt ikke er omtalt i de ni skilt-klassifiseringer. Så hvor defineres veinavn-skilt? Dette er også en del av N300, er det ikke? Ut fra det jeg ser omtales temaet ut fra kun forskrifter, ikke skilt.
  3. Et skilt og merking av vikeplikt for den ene/Kabelgata, fordrer egentlig at de som er på forkjørsveien også gis opplysning om sin rett i form av skilt. Da har man kun to valg; Generell forkjørsvei-skilt gjennomgående Risløkkveien. Skiltet innen fareskilt-klassen. "farlig forkjørskryss." Dette skiltet/rettighet gjelder da som sikkert de fleste vet kun det første krysset man kommer til. Problemet med dette er at de kun settes opp i forbindelse med at det er særlig dårlig/farlig sikt. Og det gjelder ikke i dette tilfellet.
  4. That's it? Det var ikke all verdens utfordring. Da burde dette problemet være avviklet i løpet av neste uke..🤠
  5. Skilt og noen hvite merker i asfalten får faen meg vegvesenet sette opp der situasjoner om rettighet/forpliktelse ikke fremstår klart som dagen. Hele denne trådens frustrasjoner er statens vegvesenets skyld. Burde saksøkes for tort og svie, og ja frustrasjoner..
  6. Plagiat/stjeling av åndsverk; Madonna "Hung Up." Låta hadde en helhetlig og gjennomgående sample fra ABBA´s "Gimme Gimme Gimme(a man after midnight.) Det hadde blitt månelyst hvis Madonna hadde utgitt denne låta uten varsel, innhenting av aksept og avtaler. Tror ikke Madonna kunne ha prøvd seg på en Kjerkhol; " Æ hadd aldri hørt den låta før æ, vart aldri mi meining å juks nei.."
  7. Flott. Tydeliggjøre eller understreke hva da? Hvor er hoved-informasjonen? Noe må jo de som har signert denne forskriften ha ment med dette. Sett flere eksempler i Oslo på mangelfull opplysning om forkjørsrett og vikeplikt.
  8. Er Kabelgata skiltet med privatrettslige skilt(svart/hvitt) i området sier du? Man har i så fall ikke vikeplikt fra veier ut fra et slikt sted. Da uavhengig om de har skaffet seg et skiltet vegnavn eller ikke. Etter min mening i alle fall. Alt annet blir den totale inkonsekvens. Men som sagt tidligere, inkonsekvens utfører statens vegvesen støtt og stadig..
  9. Nedsenket fortau(= automatisk vikeplikt.) Det er kun en intern tommelfingerregel. Men den benyttes også som info til elever i førerkortopplæringen fra noen lærere jeg vet om. Vi må ta høyde for at planlegging og fullføring fra statens vegvesen side ofte er mangelfull og inkonsekvent. Ville ikke vært vanskelig å tydeliggjøre budskapet for ansvarsforhold. - Fjernet fortauskanten. - Gitt fortrinnsrett til Risløkkveien i form av skiltet:"farlig forkjørskryss", og hvor da Kabelgata får presentert et vikepliktskilt og vikelinjer.
  10. Hva?? Har Støre gått på kurs? Innlevelse med det norske folk? Jammen godt at det er forskjell på teori og praksis da..
  11. Misforståelse? Nei, nå må både du og Kjerkhol gi dere.
  12. Det finnes mennesker der ute som har etablert seg i en bransje og som har skaffet seg en spisset kunnskap innen et fagfeltet. Det kan være et emne/tema som den generelle utdanningen ikke har gått særlig i dybden av. Personen har laget seg en svært proff presentasjon som beviselig tilfører ny og forbedret samt relevant kunnskap innen fagfeltet. Dette har blitt en stor succé i en relativt stor bransje slik at opphavsmannen til foredraget turnerer landet rundt med dette og har blitt et godt levebrød for vedkommende. Hva om en deltaker filmer hele kurset, lager seg et identisk opplegg(ren kopi) og selger seg inn i bransjen som foredragsholder. Altså utkonkurrerer opphavsmannen. Hva skjer da?
  13. Det må vel være et eller annet fristed for lukt i leiligheten din. Slik at hunden ikke blir junkie mener jeg🤢 Samtidig tenker jeg at du likevel bør holde akkurat ingrediensen hasj utenom tema for røyklukt. Det kan fra andre enn Kari bli oppfattet som en overdrivelse som du benytter for å få gehør. For å få Kari over på din side må du kanskje lovprise hasj som noe av det flotteste Gud har skapt...
  14. Slik jeg tolket det så hadde du ikke utpekt hvem hasjrøykern er overfor styret. Det er kanskje det junkisen som sitter i sin gunstige posisjon vil forhindre ved å være føre var. Angrep er ofte beste forsvar, så det er kanskje nettopp junkisen som er pådriveren for klager på bikkja di. Er hele styret en gjeng hobby-narkomane? Hva faen.. Da er det jo vrient å kommunisere. Er redd du må krype til korset. Bikkja i stua til evig rus, og du en gigantisk damphette.
  15. Uansett alvorlighetsgrad og hvor mange overtramp hun hadde begått hadde hun trolig sett på Støre med overraskelse og vantro over at han avsetter henne fra en posisjon som krever ansvar, erkjennelser og selvinnsikt.
×
×
  • Opprett ny...