Gå til innhold

Mannen med ljåen

Medlemmer
 • Innlegg

  15 288
 • Ble med

 • Dager vunnet

  23

Alt skrevet av Mannen med ljåen

 1. De måtte jo selvsagt fått lov av Zelensky først. Så det er ikke en krigserklæring på noen som helst måte. Hvis russerne har noe imot det, kan de slutte å forsyne russiske styrker med våpen, det bare forlenger krigen, øker lidelsen på begge sider og utsetter det uunngåelige nederlaget.
 2. Jeg er ikke overbevist om at hun har gjort en dårlig jobb. Å ødelegge landet, bedrifter og privatøkonomi virker å være politikernes intensjon nå for tiden, og hun har gjort akkurat som hun skulle. Såvidt jeg har forstått her på forumet, er vi avhengig av å ødelegge Norge i henhold til EØS-avtalen som alle er kjempefornøyd med, og hvis vi ikke selger strømmen til Tyskland risikerer vi at Tyskland ikke vil kjøpe strømmen vår eller sende oss kvoteflyktninger. Og da står vi på gangen med lua i hånda og lurer på hvordan vi nå skal oppfylle FNs og EUs krav til selvskading og mangfold. Hun får nok en høy stilling i et eller annet EU-organ som takk for å ha ofret Norge.
 3. Gassleveranse var omtrent stoppet fordi Russland faket tekniske problemer hele tiden og Tyskland sanksjonerte Russland. Røret var verdiløst fordi begge sider var enig om å ikke bruke det før Putin er blitt kraftig forbedret. Russland trodde på dette tidspunktet at de kunne skape energikrise og at Vesten må spise hamster til middag. Jeg skal ikke påstå at jeg vet hvem som ødela røret, men så lenge alle er enig i at det var positivt for alle parter, er det lite å krangle om.
 4. Har du ikke forbrukerrettigheter der du kjøpte den?
 5. Er det et vanlig bilbatteri, kan du kanskje bruke en batterilader ment for bilbatterier, rett på polene?
 6. Norsk Industri legger ned, flagger ut eller frakter varer til andre regioner for bearbeiding. Når vi har ødelagt økonomien og industrien for at investorene skal tjene disse 45 milliardene, oppdager vi at de ikke vil dele disse pengene med oss. Folket har ikke fått noe, annet enn høyere regninger, dyrere mat, nedlegging av lokale bedrifter og kutt i offentlige tjenester. Vi kunne like gjerne legalisert polsk mafia. Tenk hvor mange milliarder de kunne tjent på å stjele biler i Norge om de fikk lov.
 7. https://www.dagbladet.no/nyheter/har-infiltrert-i-sverige/81021568 Overraskende at russere har infiltrert den russiske kirken i Sverige? Hva er det neste? Frimurere har infiltrert Frimurerlosjen?
 8. Hvis Putin kan ta feil om Ukrainas eksistens, kan han vel plutselig ta feil om Polens eller Norges eksistens også? Det også kan være feilaktig etter din mening. Nesten så invasjonen av Ukraina er greit fordi Putin trodde det var greit, selv om Støre forsåvidt er uenig. Når Støre sier vi har et forsvar som følger med blir jeg lite beroliget. Håper de følger nøye med.
 9. https://borsen.dagbladet.no/nyheter/skal-ha-angrepet-skip-i-adenbukta/80997683 Britisk skip visstnok i ferd med å synke etter angrep fra huttetuene.
 10. Julenissen bruker ikke ordentlige bilpleieprodukter, men vasker sleden i Zalo. Funn klokken grunn
 11. Nordmenn takler frihet under ansvar, og liberale lover sørget for at vi var verdens mest vellykkede land på nesten alle måter. Mange innvandrere takler ikke frihet under ansvar, og må ha strenge regler og straffer for å klare å oppføre seg. Det er rasistisk om innvandrere straffes hardere enn nordmenn, så da må enten straffene heves for alle, eller innvandringen stoppe. Og det er rasistisk å stoppe innvandringen.
 12. Fytterakkern, ikke drikk skurekrem når du er tørst! Børse Bøsse Bass
 13. Hvis man kjøper Shell V-Power drivstoff, inneholder det allerede slike tilsetningsstoffer, så man ikke bør tilsette mer?
 14. Skal de campe i Mexico på grensen til USA, på samme måte som de som campet i Belarus på grensen mot Polen? Er Mexico med på dette?
 15. Da kan ikke Drammen ta imot flyktninger i det hele tatt. Synd, for de kunne tatt imot ukrainere.
 16. Er det fortsatt noen som har mekanisk måler?
 17. Unnskyld, men det blir vanskelig å lese Vladimir Trump, RaZZland osv. Må lese teksten et par ganger for å være sikker på om du mener han russiske eller han oransje.
 18. Du ignorerer det faktum at mange asylsøkere ikke at reelle flyktninger. Uavhengig av deres menneskeverd, må vi vurdere hvor mange lykkejegere/kriminelle/snyltere vi har kapasitet og interesse av å ta imot. Det finnes begrenset kapasitet, og ikke mulig å hjelpe alle. Vi burde prioritere de som har reelt behov. Drammen kan ikke ta imot flere av visse grupper. Hvis de ikke får velge, må de stenge fullstendig. Det går ut over andre grupper som trenger hjelp.
 19. Grunnloven er ikke så nøye, når det gjelder Norge og EU. Dette kan de tvinge gjennom, for eksempel med skatter og avgifter. Du har selvsagt et valg. Hvis du er rik kan du betale straffeskatten. Hvis du er fattig må du bruke alle pengene dine på en unødvendig oppussing, eller mer sannsynlig: flytte til en utleieleilighet. Det blir slutt på at nordmenn eier sin egen bolig. Vi skal leie, som i andre land.
 20. Ingen pynter brura. Jeg argumenterer for å sjekke dem grundigere, uansett etnisitet og opprinnelse. Det er grunn til å tro at mange påståtte flyktninger ikke er reelle flyktninger, men lykkejegere, uten reelt beskyttelsesbehov. I så fall skal de ikke få innvilget asylstatus. En dansk asylsøker må sjekkes like grundig som en somalisk asylsøker. Mange som kommer har ikke et reelt behov, men får innvilget likevel pga. løgn. En kan påstå man er homofil, palestiner eller liknende. Det er vanskelig å se forskjell på en homofil palestiner og en heterofil iraker, og, men vi må prøve hardere, og gjøre det mindre fristende. Konsekvensen for vårt eget samfunn er enorm, så det skal være reelt behov. Mørke/muslimske asylsøkere med reelt behov vil fortsatt få det innvilget. Vi vet det er krig i Ukraina, og begrenset plass til å ta imot alle som vil til Norge. Ukrainere må også sjekkes. Arbeidsføre mennesker burde muligens i større grad bo og jobbe i Ukraina. En må også tenke over konsekvenser, ikke bare politisk korrekt symbolikk. Om visse områder opplever opphoping av visse grupper som vanskeliggjør integrering, med påfølgende, selvforsterkende gjengkriminalitet, vold osv. kan nye asylanter av samme kulturbakhrunn bosettes er annet sted. Hvorfor må flere av denne gruppen absolutt til Drammen? Drammen har tatt en god og ansvarlig avgjørelse. De kan fortsatt ta imot asylsøkere, men ikke flere av den typen som de allerede har store problemer med. Hvis det er rasistisk, og derfor forbudt, har Drammen to valg: *Ta imot flere av den problematiske gruppen, og se samfunnet bli kaotisk *Nekte å ta imot noen som helst. Hensyn til den problematiske gruppen ødelegger for alle andre.
×
×
 • Opprett ny...