Gå til innhold

Mannen med ljåen

Medlemmer
  • Innlegg

    15 928
  • Ble med

  • Dager vunnet

    23

Alt skrevet av Mannen med ljåen

  1. Du må ikke trykke på den. Den ønsker at du skal installere virus, og gir seg ut for å være varsel om virus.
  2. Ukrainere beskriver de russiske soldatene som orker. En temmelig bra beskrivelse. https://no.m.wikipedia.org/wiki/Ork
  3. Zhaman arrangerer protest for ytringsfrihet foran USAs ambassade i Mozkva. Ytringsfrihet mangler i USA fordi de kansellerer ruzzisk propaganda på YouTube.
  4. Hvorfor skulle en fyr i Moskva eller st Petersburg bry seg om hundre tusen brune muslimer fra indre gokk? De har ikke sentimental kultur. Mest sannsynlig tenker de good riddence. Kreml kunne jo mobilisere hvite gutter fra byen, men det tar Putin ikke sjansen på.
  5. Dere diskuterer trangboddhet og gjengkriminalitet. Men dere glemmer det andre kriteriet, sårbarhet. Nordmenn er generelt ikke sårbare, det vil si at de takler trangboddhet bedre. Sårbar betyr at man tyr til kriminalitet for å få det slik man ønsker. Kriminelle er per definisjon sårbare, ellers ville de ikke begått kriminalitet. Mange innvandrere er sårbare, og denne sårbarheten er en viktig del av kulturen deres og mangfoldet. Håper dette virker oppklarende.
  6. Vitenskapsmenn forstod ikke hvordan den klarer det. At man med datidens begrensede kunnskap ikke klarte å forklare det betyr ikke at den bruker magi. Bare at man måtte forske mer på aerodynamikken. https://youtu.be/UZHa5Y8tZm8?si=JLyqdKPv8neuR2rG
  7. Kimberly Cheatle går av som Secret Service-sjef etter Trump-attentatet. https://www.dagbladet.no/nyheter/gar-av-etter-trump-skytingen/81710675
  8. Russere får ikke bomber i hodet. Raffineriet er et legitimt mål. Sivile er ikke målet.
  9. Minidokumentar om hvordan Ukraina bekjemper korrupsjon og avskaffer oligarkiet. VisualPolitik
  10. Hvorfor må makten gå i arv? Nord-Korea er et dynasti. Det funker dårlig. USA har flere politiske familier, som Bush og Kennedy.
  11. Bensin på bensinstasjon er 80% skatt, og stadig mer klimaavgifter. Vi kunne hatt billig bensin uavhengig av oljeprisen.
  12. Etter tolv år den kanskje bare utslitt og må byttes. Viktig å inspisere, evt. bytte reimhjulene, ikke bare reima, så den nye reima ikke rives i filler, som nevnt i mitt forrige innlegg i tråden.
  13. Biden håndterte attentatforsøket mot Trump med velvalgte ord om å redusere temperaturen i debatten og han tenker på familien til de rammede. Som et voksent menneske. Politisk er jeg enig og uenig med begge presidentene i forskjellige saker. Jeg setter pris på at man kan diskutere ting og oppføre seg voksent, så landet man leder ikke blir til latter.
  14. Min scooter hadde ei mange år gammel drivreim som til slutt røyk. Den ble byttet på nærmeste bilverksted innen gangavstand. De byttet ikke reimhjulene, kun reima. Den ble tygd i stykker samme uke. Er reimhjulene utslitt? I mitt tilfelle: variator.
  15. Det kan være frivillig. Det kalles vekkelse. Det foregår vekkelse i Vigeland, så stor at NRK laget reportasje om det. Harde tider gjør at folk som har glemt Gud igjen føler behovet for frelse. Endringene som nå skjer i Gaza kan sikkert få noen til å revurdere hva de tror på. Plutselig sprer det seg. Selvsagt tror de allerede på Allah, og det kan like gjerne være at de blir mer radikalisert.
  16. Neppe til jødedom, jøder misjonerer ikke. Men kanskje en gang i fremtiden til kristendom. Noen palestinere er kristne fra før.
  17. Forverret økonomi og inflasjon for russere. Combat Veteran Reacts
  18. Innvandrerne som smugles over grensa uten å utføre papirarbeid og vise pass er ulovlige innvandrere. De tar lavlønte jobber som statsborgere ikke vil gjøre til den slavelønna. Så lenge de ikke begår andre kriminelle aktiviteter enn å være smuglet inn, så gjør de mye nyttig i landbruk, håndtverkere, osv.
  19. https://money.cnn.com/2017/03/16/news/economy/immigrant-workers-jobs/index.html
  20. Det du sier kunne selvsagt være en løsning. Som polske jordbærplukkere i Norge. De kommer ikke for asyl, trygd eller statsborgerskap. De kommer for sommerjobb som betaler bedre enn i hjemlandet, hvor de returnerer etter sesongen. De krysser grensen på lovlig vis, i henhold til EØS-reglene. Polske arbeidere bruker ikke menneskesmuglere for å komme til Norge. Å vise passet på grensen hadde ikke vært mye ekstraarbeid om det ble innført. Det ville uansett vært i orden i henhold til EØS. Det må kunne ordnes i USA også. Er det slik at man ikke klarer å bli enig om kriteriene for å slippe inn utlendinger, og derfor ønsker demokratene å sabotere håndhevelsen av eksisterende regler, så de kan komme inn ulovlig?
  21. Å gi ansettelse til ulovlige innvandrere bør gjøres straffbart. Arbeidsgivere kan gi ansatte med statsborgerskap fast ansettelse, skikkelig lønn og ordnede forhold.
  22. Fortsatt støtte til Ukraina. Vil bruke 2.5% av GDB på forsvar. 3 mrd pund årlig i militærhjelp til UKR. Jobbe for at Ukraina skal inn i NATO. Jeg er ikke stenograf, kan ha slurvet.
  23. Denne videoen av The Telegraph ble foreslått for meg av Youtube-algoritmen. Aner ikke hva det er, annet enn at Starmer skal si noe NATO-relatert om få minutter. Jeg kommer til å se det.
  24. Mitt syn er at man kan diskutere innvandringspolitikken, men at man uansett må ha kontroll på grensene. Grensevakter, passkontroll, visum, tollvesen osv. Å ikke ha grensekontroll fører til at folk og narkotika som ikke skal komme, kommer likevel. Hvordan er dette kontroversielt? De som ønsker mer mangfold kan heller argumentere for å endre kriteriene for å innvilge visum. Ikke la grensen stå ubevoktet, og lokke folk til å krysse ulovlig.
×
×
  • Opprett ny...