Jump to content

Red Frostraven

Medlemmer
 • Content Count

  11627
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Red Frostraven

 1. Dette var før partiene byttet side på den politiske skalaen, og sørstatene har hatt betydelig stor andel rasister i begge partier uansett. Spør republikanerene som bokstavlig talt har workshops for å tegne om distriktene og slippe unna med det for sine senatorer. De har i alle fall stor nok troen på at valgjuks lønner seg til at de både organiserer og aksepterer foredrag i forræderi blant sine medlemmer. https://archive.thinkprogress.org/alecs-redistricting-workshops-will-help-gop-lawmakers-gerrymander-watchdog-groups-warn-2013be8e41ff/ https://www.npr.org/2020/01/05/785672201/deceased-gop-strategists-daughter-makes-files-public-that-republicans-wanted-sea?t=1585919350843 Og Norge har ikke jobbet hardt nok for å omstille seg til andre næringer enn olje og gass -- som burde ha vært regjeringen sin øverste prioritet de siste 7 årene. Kronen har gått stabilt nedover mot dollaren i 8 år, og nedover mot euroen i 6. Økonomisk nedgang fører uunngåelig til politisk korrupsjon og at folk trekkes mot ekstreme politiske partier som casher inn på folk sin frykt og sinne. Jeg tør ikke kalle Norge et foregangsland før vi ser økonomien stabilisere seg og at vi er økonomisk uavhengig fra oljen -- for folket burde ha valgt frem ansvarlige politikere som ønsker å gå bort fra oljeøkonomi i stedet for å diskutere innvandring, og det er noe som har stoppet befolkningen fra å gjøre dette, som betyr at folket ikke forstår situasjonen, som i tur betyr at demokratiet vårt er svekket gjennom at folket ikke er oppdaterte på problemene vi faktisk står ovenfor. Lav tiltro til pressen, og en filosofisk høyrebølge som er mer opptatt av innvandring enn innovasjon, har noe av skylden. Men hey -- det kan hende at vi flyter opp til toppen igjen, som champagnekorken norge var da den ble skutt oppover fra en oljeplatform -- men jeg er redd for at korken blir liggende på bunn helt til vi får fjernet råten i den.
 2. Ja. USA har alltid vært langt til høyre politisk, men venstresiden -- og moralsk ansvarlige mennesker blant republikanere -- i landet arbeider for å rette opp i dette.
 3. Hva kaller du det å gjøre det vanskeligst mulig for utsatte grupperinger å stemme, og det å aktivt jobbe for å marginalisere verdien av sine politiske motstandere sine stemmer gjennom kreativ opptegning av distriktsgrensene, og lyge om begrunnelsen for vedtakene, når sannheten er at vedtakene utformes og vedtas med hensikt å vinne valg..? Det viktigste er å sikre at alle borgere har stemmerett, lovlydige eller ei -- og dernest å stoppe valgjuks. Det republikanerene driver med er valgjuks. Så du kan ikke være for republikanerene sine vedtak, republikanere som ikke engang selv tror på begrunnelsen de gir -- i og med at begrunnelsen de gir er funnet på etter at muligheten for å stoppe stemmer fra å bli avgitt er oppdaget og diskutert i sin grimme virkelighet uten sukker på toppen -- og samtidig si at du er for vedtakene vi nå diskuterer, uten å demonstrere at du er en nyttig idiot for fascister. Det er også morsomt å påstå at man er mot valgjuks, og støtte Trump, som bokstavelig talt er villig til å begå og støtte landsforræderi for å vinne valg, og aktivt motarbeider sikring av amerikanske valg. https://www.brookings.edu/blog/fixgov/2019/08/28/trumps-hostility-to-election-security-preparedness/
 4. Jada -- men republikanerene kommer til å fortsette å forsøke å drive med valgjuks. Og du kommer til å svelge de vikarierende argumentene deres med søkk, snøre, fiskestang, fisker, båt, kaptein, og halve havet -- selv om de blir tatt i å lage lover for å jukse, og argumentene konstruert etter at de har funnet en måte å sabotere og vanskeliggjøre det å avgi stemme for en utsatt gruppering.
 5. Obama gjorde det over 8 år. Og at Melania fikk statsborgerskap i 2006 forandrer ikke på faktumet at hun oppholdte seg ulovlig i landet frem til 2006. Jeg mener: Synes du at ulovlige innvandrere skal belønnes med statsborgerskap om de klarer å omgå loven i mange nok år og får familien sin til landet på falsk grunnlag..?
 6. Så ingen konkrete svar her, så: Omtrent halvparten av de som er smittet har ingen klare symptomer -- men vil likevel ha virus i spytt og tårer. En gjennomsnittlig person tar instinktivt på ansiktet 23 ganger i timen; Ingen vasker hendene eller bytter hansker 23 ganger i timen. De fleste vil også spre spytt i sin umiddelbare nærhet gjennom små dråper når de snakker eller puster ut med munnen. De fleste spiser også i løpet av dagen, som kan spre spytt til hender, ansikt, klær, hår, bord, gulv, smuler, eller gjenstander som de eller andre kommer til å ta på med hendene. ... Så kommer det faktum at de færreste små bedrifter kommer til å overholde anbefalingene for å redusere smitte da profitt/å ikke tape penger har trumfet etikk ved sykdom alle dager, uker, måneder og år i livene deres før februar-mars i år -- og svært mange av dem ville nok prioritert å ha ansatte på jobb dagen etter de slutter å hoste heller enn å beskytte kundene, uansett hva de sier utad.
 7. Trump har reist til golfbaner på dagtid 249 ganger i løpet av sine fire år så langt. Et år har 230 arbeidsdager. https://www.trumpgolfcount.com/ Jeg mener, jeg er litt skuffet over at han ikke prøvde seg på 365 dager, men godt over et arbeidsår i løpet av 4 år er jo ganske historisk. Oversettelse: De har ingen formening om hvordan illegale innvandrere som Melania Trump skal overleve, men de jobber med saken *. * Når Trump sier at de jobber med saken så vet man ikke om administrasjonen jobber med saken, eller kongressen, eller om kongressen allerede har en løsning.
 8. Så, du tror at nasjonalistene og anti-feministene kommer til å roe seg ned..? --- Og for referanse, jeg vet hvem Black Pigeon Speaks er -- men jeg har aldri noen gang hørt noen si eller kalle noe eller noen Woke uironisk.
 9. Så, Black Pigeon Speaks har byttet navn igjen..? Eller er det bare en fan som bruker logoen..?
 10. Så flott at vi lever i den digitale tidsalder, og kan sende bilder med en melding eller epost.
 11. Kanskje han har utviklet en ryggrad, eller har begynt å tenke på hva hvilken rolle han og Fox News kommer til å ha i historiebøkene..? Så lenge staten sørger for å dele ut gratis ID til alle statsborgere -- uten å kreve at de møter opp noe sted, eller betaler noen avgift, og ikke krever at velgerene aktivt søker om å få tilsendt sin første kopi, helt i orden -- bare dette gjøres måneder før første valg hvor det er krav til denne ID-en. Det ville vært helt i orden, selv om det åpenbart går på bekostning av individuell frihet.
 12. ... Du sa akkurat: Men er fakta viktigere enn andre mennesker sine meninger, når deres meninger er i konflikt med observerbare fakta..? Du kan gjerne svare på spørsmålene som blir stilt -- og slutte å danse rundt i salaten som ligger rundt grøten.
 13. Du unnlater å svare på spørsmålet, som nettopp vil vise at du er i stand til å forstå hva fakta er, når det finnes informasjon som er i konflikt, og det kreves bare bittelitt tankekraft for å skille rett fra galt. Kan du fortelle meg fargen på hvert av ordene under:Rød Hvit Gul --- En til oppgave: Samfunnet S er et A, som også er B, og som også er C. Definisjonen på samfunnstype X er A+B+C Definisjonen på samfunnstype Y er E+F+G Er samfunnet S type X eller Y..?
 14. Ja, du har klippet og limt. Men du har ikke bestått testen som kan bevise at du faktisk er i stand til å tenke selv -- som er ganske kritisk for at det skal være noe poeng i å forsøke å hjelpe deg.
 15. Kan du fortelle meg fargen på hvert av ordene under: Rød Hvit Gul ... Jeg må bare vite om du er i stand til å ta informasjon fra virkeligheten og skille det fra ord du leser, uten at noen forteller deg hva du skal mene. Og til dere andre: Vær så snill å ikke hjelp ham.
 16. Ja, Fox News var ikke så ekstremt gale før sønnen til Rupert Murdoch begynte å få innflytelse, og de var sikkert veldig glade i kollegaene sine.
 17. Kilde. Analyser av MSNBC viser at de har en jevn fordeling og lar republikanere og demokrater uttale seg om saker og tale i like stor grad, akkurat som CNN. Fox News nekter generelt å la demokrater snakke på kanalen sin, og sensurerer dem når de faktisk stiller, gjennom klipping og liming. Det er en forskjell, da Fox ikke er en nyhetskanal. Presidenter pleier ikke å gi mange intervjuer til Cartoon Network eller Russia Today heller. Fox News og det republikanske partiet, og andre medier på høyre side, sensurerer demokratene, på en måte som ingen store medier gjør. Trump arbeider også for å undergrave folk sin tillit til pressen, og jobber med å konstruere falske anklager mot sine politiske motstandere -- og sparker mennesker som har meninger som ikke sammenfaller med hans egne. Trump ekskluderer også pressefolk han ikke liker fra å få møte på det hvite hus. ... Og dette er grunnen til at det ikke er noe poeng å ta deg seriøst; Du vet ikke motivasjonen bak handlingene til Trump, forsvarer idioten likevel, og gidder ikke å sette deg inn hva mannen faktisk forteller menneskene rundt seg. Trump vet ikke noenting om politikk, og har bare søkt opp avtaler som menneskene han hater har signert -- og arbeidet for å avslutte disse. Bevisene ligger i at han ikke klarer å snakke koherent om noe av innholdet i avtalene, og ikke vet noenting om statistikken eller tidslinjen eller historien til avtalene, utenom hvem som signerte dem. Dessuten forteller hans egne stab om motivasjonen hans, og er bekymret. Du bør virkelig sjekke opp i fakta før du snakker, og her demonstrerer du nok en gang at du ikke forstår hvilket ekstremt lave nivå Trump ligger på intellektuelt. Hans egne stab erkjenner at han hovedsakelig drives av ønsker om å skade politiske motstandere når han faktisk går av toalettet for for å tusje papirer og ikke spiller golf. Jeg vet da at Trump ikke har ansatt noen av dem. Hvis han gjorde, så vet jeg at det er overhengede sannsynlig at de er inkompetente spyttslikkere. Men du kan jo fortelle meg om de var ansatt før Trump. ...og resten er ikke verdt å svare på -- da det bare er reguritering av desinformasjon. Du ga meg definisjonen av fascisme -- som passer 1:1 med definisjonen for hva Trump ønsker å oppnå, og 1:1 med Russland, og 1:1 med Soviet og Kina. Oppfyller Soviet og Kina kriteriene som følger: Svaret er åpenbart ja. Så kan de kalle seg selv hva de vil; navnet skjemmer ingen. Du kaller deg debattklovn, og Soviet og Kina kalte seg kommunistisk. Folk er ikke alltid hva de selv sier at de er. Det er derfor vi av og til må ta ett skritt tilbake og sammenligne ting på litt avstand.
 18. Du står helt fritt til å ignorere det helt åpenbare. Oppfyller Soviet og Kina kriteriene som følger: 1. Står for en autokratisk myndighet styrt av en leder eller ett parti med absolutt makt. 2. Veldig streng kontroll over økonomisk og sosiale forhold 3. Sensur med tvang av opposisjonen. Eller står de for det følgende: 1. Likeverd og lik lønn for likt arbeid, og politisk frihet for alle 2. Demokrati på alle nivå av samfunnet, fra arbeidsplassen, til kommunen, til fylket, til staten 3. Fri presse og fri informasjonsflyt uten noen form for sensur, og ingen statshemmeligheter De var fascister, akkurat som Hitler -- som også skjulte seg bak navnet sosialist. De benyttet sensur og propaganda for å lure mennesker til å tro på dem -- og kritiserte den frie og uavhengige pressen før de kuppet makten.
 19. I 2015 var det over 200 søkere på hver utlyste stilling i yrker som ikke krever spesiell kompetanse. Det betyr 199 avslag per stilling som blir fylt. Heldigvis er de fleste arbeidsgivere late -- og leser høyst 20-30 søknader. Det gir flere søkere en mulighet -- for om alle arbeidsgivere leste flere hundre søknader, og valgte den beste, så ville de mest gjennomsnittlige søkerene måttet skrive noe slikt som 10 000 jobbsøknader før de finner noen som liker deres søknad best. Med andre ord når de tilfeldigvis søker i sin onkel sin bedrift.
 20. Norge, Canada og Australia er foregangsland. USA har falt på demokrati-indeksen, og kommer til å bli nedjustert ytterligere grunnet Trump og republikanerene. https://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index Tucker Carlson er best kjent for å lyge og gjenta talking points, og ha personlige samtaler med republikanere for å best mulig representerer partiet sine talking points, ikke for å være en provokatør. Mennesker som ikke ønsker å formidle propaganda forlater Fox News; Moderat ære til Shepard Smith, Ralph Peters og Catherine Herridge. Shepard Smith sine avgangsord: Ralph Peters: Catherine Herridge forlot Fox til fordel for CBS:
 21. ...så, du har altså ikke fått med deg ett ord av hva Trump sier eller noen av hans handlinger..? Det er nesten ufattelig, med tanke på hvor aktiv du er i Trump-tråden. ... Hva gjør Mitch McConnell med forslag fra demokratene -- og hvorfor har ikke du hørt om det fra noen av nyhetsformidlerene du hører på..? De nekter lovforslag å bli hørt av kongressen. Lovforslagene blir stoppet fra å bli hørt. Hva gjør Fox News -- Republikanerenes samarbeidspartner -- med saken..? De rapporterer stort sett ting som er positivt for republikansk side, og hysjer ned alt annet. Trump driver å kaller den frie pressen lügenpresse -- akkurat som putin og andre diktatorer før ham. Samtidig så hyller han medier som ikke forteller sannheten. De sensurerer i praksis sine politiske motstandere i den grad det lar seg gjøre i dagens USA. De ønsker å fjerne objektive læreplaner, og sidestille religiøse forestillinger med vitenskapen. --- Og hva ønsker Trump å gjøre med bedrifter som ikke støtter ham politisk..? Han har simpelthen ikke muligheten til å straffe bedrifter han ikke liker, enda. Men han bruker sine ord for å skade dem, likevel, og kommer til å ramme dem med lovendringer om han får muligheten -- slik han bruker politikken til å ramme sine politiske motstandere. Han fjernet ressurser og stillinger ved Center for Disease Control fordi Obama opprettet det. Han tok USA ut av Paris-avtalen fordi Obama skrev under. Han tok USA ut av Iran-avtalen fordi Obama skrev under. Han tok USA ut av NAFTA fordi Bill Clinton skrev under. Han tok USA ut av TPP fordi Obama skrev under. Han ønsket å blankt slette Affordable Care Act uten noen erstatning, fordi Obama skrev under. Hvem ansetter Trump? Mennesker som er dyktige i sine fagfelt, eller mennesker som sverger blind lojalitet til ham? Hvem ønsker han at folk skal høre på: Fageksperter, eller ham selv -- og hva gjør og sier han med fageksperter som er uenige med ham, og som han har mulighet til å true og/eller sparke..? Politisk, så forfølger republikanerene, med Trump i spissen, allerede sine politiske motstandere og deres barn. Både i ord og gjerninger. Det republikanske partiet ønsker i flere stater å fjerne homofiles rettigheter og innskrenke abortrettigheter. De arbeider aktivt for å undergrave demokratiet, og hindre minoriteter fra å få avgitt stemme. De samler moralsk korrupte mennesker i høyesterett -- mennesker som setter den republikanske agendaen over lov og rett. --- Og poenget med Russland er nettopp hva de er -- og hvordan Putin er forbildet til Trump. Sammenligne hva Trump gjør, med hva Erdogan gjorde før han ble diktator, og Putin før han ble diktator.
 22. Du misforstår individuell frihet, i kontekst av hva høyresiden faktisk arbeider for. Men du kan kanskje bare gå gjennom hvilke frihet de jobber for..? De jobbet for å hindre arbeiderklassen og kvinner fra å få stemmerett. Hvorfor..? Partier som er langt nok til høyre ønsker å fjerne politiske rettigheter fra folket igjen -- først og fremst minoriteter, kriminelle, fattige, og kvinner. Hvorfor? Økonomisk frihet handler generelt om fravær av skatter, og frihet til å skape monopoler, og frihet til å ikke ha minstelønn, og frihet til å inngå arbeidsavtaler som ikke sikrer arbeiderenes rettigheter til liv, levelige arbeidsvilkår eller lønn. Du har du like dårlig forståelse for hva kommunisme og sosialisme er som du har for hva høyresiden er. Kina og Soviet forsøkte å oppnå kommunisme -- men de kom aldri i nærheten; Essensen av kommunisme er et demokrati, etter en revolusjon, hvor arbeiderene har makt over produksjonsmidlene. Det er ingenting som tyder på at Stalin eller Mao hadde noen intensjon om å gi fra seg makten og opprette kommunistiske stater hvor folket sitter på den fulle makten, med like rettigheter og privilegier som sine folkevalgte statsledere. Norge er sosialdemokratisk -- som er en form for sosialistisk blandingsøkonomi. Høres det følgende ut som Kina og Soviet..? 1. Står for en autokratisk myndighet styrt av en leder eller ett parti med absolutt makt. 2. Veldig streng kontroll over økonomisk og sosiale forhold 3. Sensur med tvang av opposisjonen. ...og Trump krysser av alle punktene. Jeg kan bevise det, men det tar et par poster med resonnering, som begynner her: Er valgene i Russland demokratiske..? Nei. Hvorfor ikke..?
 23. Han mener oppriktig at republikanerene sine vikarierende argumenter er reelle, selv om de samme republikanerene på mailer diskuterer hvilke vikarierende argumenter republikanerene kan bruke som folk er dumme nok til å falle for, når de skal fatte vedtak som hindrer lovlige stemmer i demokratiske minoritetsdistrikter. De gjør alt de tror de kan slippe iunna med, men må fremdeles jobbe i gråsonen av grunnloven. De tøyer grensene -- og etterlater beviser for at de lyger om hensikten for vedtak de fatter nettopp for å stoppe registrerte amerikanske statsborgere fra å stemme. Husker ikke du sakene vi diskuterer uker tilbake, eller klarer du å fortrenge og glemme fakta? Spør gjerne Tucker Carlson om hvordan du går betalt for å spre løgn og propaganda. Hvis ikke du får betalt for den iherdige virkelighetsbenektelsen din, så er du underbetalt.
 24. Tucker Carlson er en moralsk og intellektuelt korrupt fjott. https://www.politifact.com/personalities/tucker-carlson/
 25. Det er dog bare demokratene som forsøker å bekjempe korrupsjonen i partiet sitt, og som har en realistisk sjanse til å klare det. Historiebøkene kommer til å nevne at det republikanske partiet skled inn i en spiral av korrupsjon rundt finanskrisen 2009, og at det hadde tydelige anti-demokratiske og fascistiske tendenser. Republikanerene har gerrymandering-workshops. https://archive.thinkprogress.org/alecs-redistricting-workshops-will-help-gop-lawmakers-gerrymander-watchdog-groups-warn-2013be8e41ff/ De samordner informasjon og forsøker å bygge alibi for lover de ønsker å vedta for å marginalisere minoriteter og hindre dem i å stemme. De samordner historier og sender talking points til propagandamediene sine, Fox, Breitbart, the Sun, New York Post, med fler, for å sikre at alle fascistene taler med en stemme, for å høres mer overbevisende ut. Fox News har ordre om å fortelle løgnene til republikanere, fra øverste hold, på svært lignende måte RT må formidle russisk propaganda. https://www.businessinsider.com/leaked-fox-news-memo-reveals-news-division-told-to-echo-gop-talking-point-2010-12?r=US&IR=T ... Jeg mener. Dette er så vanlig nå at ingen leer på et øyelokk, men tenk deg at situasjonen var motsatt. ... Demokrater blir tatt i å forsøke å marginalisere hvite velgere sine stemmer ved å vedta lover som hindrer unge hvite menn i å velge. Demokrater sender talking points til MSNBC som de utbroderer og trykker, ikke fordi det er sant eller det har samfunnsinteresse, men fordi det er hva demokratene ønsker å formidle til folket. CNN får beskjed om å ikke publisere nyheter som kan være skadende for Biden, eller får beskjed om å publisere hva som allerede er avslørt som løgner om Trump, fra ledelsen. ... Dette skjer simpelthen bare ikke -- og gudene hjelpe deg hvis du tror dette er tilfelle.
×
×
 • Create New...