Gå til innhold

Investigator224

Medlemmer
 • Innlegg

  331
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 469 profilvisninger

Investigator224 sine prestasjoner

920

Nettsamfunnsomdømme

 1. Greit, men når en woker kaller HRS for en rasistisk blogg, så fortjener dette å bli motsagt. Generalisering går begge veier.
 2. Det å unnskylde en gruppe på grunn av "trangboddhet" eller lignende er rasisme. Å stille like krav til alle uansett av hudfarge og etnisk bakgrunn er ekte antirasisme. Her er forresten resulatet når woke rasister får viljen sin og oppnår utopi ved å overrekke all makt til muslimer.... Psykotiske nivåer av Idioti, noe mange av oss har prøvd å poengtere i LANG tid under trussel om å bli stemplet som rasister og miste jobbmuligheter og bli kansellert. Woke er rasisme og hører hjemme på historiens skraphaug.
 3. "Å takk og pris at han der lystige gubben tok imot den nye personen! Da slipper jeg..." tenkte de alle sammen da. Reise seg, presenetere seg. Det burde være ryggmargsrefleks. Neida, jeg kan ikke vite dette. Men tenkte å spørre deg om du kunne gi oss mer detaljer slik at vi kan evaluere og forstå situasjonen bedre. Var det 'stille tid' der dere hørte på musikk når denne personen kom inn? Nei. Hvor mange var der? Tror du alle merket at det kom en ny person? Isåfall er det jo vanlig å måtte se minst en gang i øynene. vi var vel 8 personer før vedkommende kom Hvor oppslukt av stemningen eller musikken er folk der? Kanskje de ikke visste at det kom en ny person?? Musikk greiene hadde ikke startet enda. Vedkommende kom forsåvidt sist. Hvordan er atmosfæren sånn generelt? Og vet du om det er noen tabuer med å lage unødig lyd eller å snakke? Hvor mye snakker folk der? Kan de være sjenerte? Var det en kvinne som kom inn i ett mannsdominert rom? Bare mannfolk, og en mann kom inn. Sånn by the way så bruker det vanligvis å være med ei dame. Hun er konsekvent med å hilse på folk og se dem i øynene. I det hele tatt oppfører hun seg slik jeg mener man med største selvfølgelighet bør oppføre seg. Hadde den 'nye' personen på seg rare klær i forhold til miljøet, slik at det kanskje så ut som en person som hadde gått seg vill? En normalt velkledd og velstelt mann i slutten av 50 årene. Hvor lenge har du vært der? Kanskje du ikke har vært der lenge nok til å vite at det er en gjenganger som alle vet om, men som hadde vært borte en stund, men lenge nok til at du ikke hadde treft denne personen før nå? Vedkommende presiserte at han hadde funnet ut om aktiviteten på nettet og at dette var første gang han hadde vært med. Jeg spurte om han kjente noen fra før og det gjorde han ikke. Jeg kunne jo skrive 100 spørsmål til, fordi jeg er så nysgjerrig og vil vite om ting. Nyskjerrighet gir glede og mening i livet.
 4. Avinstaller tinder ASAP. Der finner du mannfolk som enten er vant til å få alt de peker på og som er villige til et kjapt knull, eller mannfolk som ikke er 9 og 10 ere og mentalt skada og demoralisert på grunn av det. Målet må være å få familie, ikke selvrealisering, reiser, eller noe sånt tull. FÅ deg et bedre miljø og bedre venner. Når utløpsdatoen er et faktum er det uansett for seint. Du kan være tøff i trynet nå og si at du ikke ønsker familie og barn, men når du er 39 - 40+, så vil du fort ha en annen oppfatning. Begynn å gå i meninghet og finn deg en kristen fyr som ønsker seg familie. De fins.
 5. Dette er vel å piske en død hest, men om en skulle starte å snu skuta: 1. Vekk med landssvikere som Erna Solberg og Jonas Gahr støre til å styre landet. Vi må ha folk som jobber for Norge, ikke for EU eller resten av verden. Jeg vil også nevne at MDG sin toppledelse for en tid tilbake sa at Norge burde gi bort hele pensjonsfondet til Ukraina. 2. Kutt alt av CO2 relaterte "klima tiltak". Om hele Norges befolkning forsvant i dag, vil Kinas økte produksjon av co2 kompensere for dette på 1 måned. PS. Skjekk Nasas målinger av polisen år for år. Spoiler: Den har ikke krympet, på tross av at den gjentatte ganger er spådd borte av et nærmest unisont kor av klima "forskere" innen 2007, 2012, 2015. 3. Alt woke må bort. Menneskeverd må tilbake. Fokus på kjernefamilien med mann, kone og barn. Det må bli en bra ting å få barn igjen, ikke slik det er nå at selvrealisering via å kutte av seg kjønnsorganer og være et minoritetsoffer er det høyest aktede mål i samfunnet. 4. Inn med den gyldne regel og gjerne en fornuftig religion. 5. En fornuftig innvandringspolitikk. Det må bli mye mye mye vanskeligere å komme til Norge og få opphold og statsborgerskap for muslimer. 6. Særbeskatningen av norske industrieire må bort. 7. Billigere energi, billigere energi, billigere energi, billigere energi! 8. Billigere energi. 9. Slutt å selge strømmen til Tyskland og til en billigere pris en det norske bedrifter kan kjøpe. 10. Billigere energi!
 6. Jeg er ganske musikkinteressert. De musikktingene jeg deltar i ser ut til å tiltrekke særlig lærere. Så da lurer jeg litt på..... Hvorfor er jeg den ENESTE som gidder å reise meg opp, se folk i øynene og ta de i handa og presentere meg når nye folk kommer til? Jeg ble spesielt forferdet her for noen dager siden. Det kom en ny person inn i gruppen og ingen så den nye personen i øynene en gang. Dette inkluderer lærere fra 30 - 70 år. Disse folka er da altså medansvarlige for å oppdra unger og de har altså ikke nok respekt for andre nye mennesker til å se dem i øynene og si hei en gang.
 7. Noen ganger gjør vi menneker dumme ting. Vi tar dårlige valg og det får konsekvenser. Dette kalles lærepenger. Disse kan være noe av det mest verdifulle du får i livet. Her er en chatgtp prompt "argumenter for at en lærepenge er noe verdifullt": : Argumenter for at lærepenger er verdifulle inkluderer mange aspekter av personlig og profesjonell utvikling. Her er noen nøkkelpunkter: Fremmer personlig vekst: Å gjennomgå utfordrende opplevelser og lære av dem kan stimulere personlig vekst. Det krever selvrefleksjon og tilpasning, som begge er avgjørende for personlig utvikling. Bygger motstandsdyktighet: Når man lærer av sine feil, utvikler man motstandsdyktighet. Evnen til å komme seg etter tilbakeslag og fortsette fremover er uvurderlig både i det personlige livet og i karrieren. Fremmer problemløsningsevner: Lærepenger oppstår ofte fra feil eller feilaktige beslutninger. Å reflektere over disse og trekke lærdom kan forbedre ens evne til å løse problemer og ta bedre beslutninger i fremtiden. Styrker beslutningstaking: Ved å anerkjenne og analysere feil, blir man mer bevisst på beslutningsprosessene og potensielle fallgruver. Dette kan føre til mer gjennomtenkte og informerte beslutninger. Øker empati og forståelse: Å erkjenne egne feil kan fremme en større forståelse for andres utfordringer og feil, noe som kan styrke empati og mellommenneskelige relasjoner. Oppmuntrer til innovasjon: Feil kan være en kraftig drivkraft for innovasjon, da de ofte tvinger individer eller organisasjoner til å tenke kreativt og utforske nye tilnærminger. Forbedrer faglig ekspertise: I profesjonelle sammenhenger kan lærepenger føre til forbedrede ferdigheter, prosesser og politikker, noe som kan øke effektiviteten og produktiviteten. Tilbyr veiledning til andre: De lærdommene man oppnår, kan deles med andre, noe som kan hjelpe dem med å unngå lignende feil og fremme kollektiv visdom. Skaper autentisitet: Personer som anerkjenner og lærer av sine feil, tenderer til å fremstå mer autentiske og troverdige, noe som kan styrke relasjoner både personlig og profesjonelt. Betydningen av kontekst og timing: Lærepenger kan være spesielt verdifulle når de er relevante for den aktuelle situasjonen eller utfordringen man står overfor. De kan tilby rettidig innsikt og veiledning. Å anerkjenne og verdiere verdien av lærepenger kan motivere individer til å omfavne utfordringer og feil som en integrert del av lærings- og vekstprosessen, i stedet for noe som utelukkende skal unngås.
 8. Så en hvit på en skole i Oslo med overvekt av melaninrike som blir plaget kan ikke være utsatt for rasisme? Som i mitt tilfelle fra forrige uke: En melaninrik som står på en offentlig scene og klandrer hvite for alt som er galt i verden er ikke rasisme? Etter min mening og erfaring så har denne rasismen dramatiske real life konsekvenser. Den rasistiske holdningen at melaninrike ikke kan være rasister har gjort at den hvite familien min i kan drepes og drives på flukt fra landet de har bodd i generasjoner. Den gjør at folk som Jjkoggan kan avfeie dette "fordi man ikke kan sammenligne Zimbabwe og Norge", men å flytte Zimbabwe til Norge mistenker jeg er helt greit og det er "rasisme" å være imot dette. Den gjør at melaninrike syns det er ok å plage (den melaninrike, men annen type) kona mi på åpen gate i Norge uten at dette blir møtt med samme fordømmelsen som f,eks en gruppe hvite som hadde stått og laget apelyder og plaget en svart person. Den gjør også at muslimer i Kina kan etnisk renskes på en industriell skala som ville gjort Hitler stolt uten at man i Norge egentlig bryr seg. Den gjør at særlig svarte læres opp til hjelpeløshet. De holdes ikke til de samme standardene som blant annet hvite og asiater. De er evige ofre. Dette er "positiv" rasisme. Jeg tror at alle mennesker bør læres opp til ansvar for eget liv og alle bør holdes til de samme standardene. Jeg tror det er sunnest både for individene og for samfunnet. Woke er rasisme og må ut og kastes på historiens skraphaug.
 9. Det er ekstremt tåpelig å rangere USA over Kina. Kina henretter muslimer over en lav sko ved å fjerne organene deres og selge dem, konsentrasjonsleirer og tvangssterilisering.. Greit nok at svarte og muslimer er svært rasistiske i USA, men de driver ikke på med rene folkemord.
 10. Jeg var forresten på et foredrag for et par dager siden om situasjonen i Gaza hvor budskapet var at man måtte trekke paralleller til alt annet galt som skjer i verden. Haiti var de hvites skyld tydligvis og problemene i Afrikanske land. Jeg gikk etterhvert for jeg gadd ikke å høre på den hjernedøde folkemengden som applauderte og heiet på ren skjær rasisme i sin reneste form. Dette er tydligvis sosialt akseptabelt. Å stå på en offentlig scene i Norge og skjemme ut folk på bakgrunn av hudfarge.
 11. Zimbambe begikk en etnisk renskning av familien min. De ble drept eller flyktet. Sør Afrika er på god vei til å gjøre det samme.
 12. Rent logisk, vil ikke et hvert system være strukturell rasisme uansett i følge den definisjonen du her presenterer? *Noen* vil bestemme alle disse punktene du her nevner uansett og det vil bety at det er rasistisk? Åja! Det er kun strukturell rasisme når det er hvite som bestemmer noen ting.... Jeg mener at uttrykket strukturell rasisme hører hjemme på historiens skraphaug. Dessverre blir det legitimert av høyprofilerte rasistiske organisasjoner som Harvard.
 13. Det er vel mer en halvparykk. Hårdel heter det vel. Jeg vokste også opp med en jente som hadde samme tilstand som Frode fra dance with a stranger. Jeg tenke nå ikke over det, før det ble nevnt. Det er ikke noe galt med hel parykk heller. Det er også noe sånn hårpulver det går an å kjøpe. Hun i familien min brukte det før hun fikk hårdel. Det fungerte nå sånn tålig greit. Det koster veldig mye fra apollo, men det går an å kjøpe det fra andre kilder en del billigere. Kan uansett anbefale en tur på apollo for å få en vurdering og tips om hva det går an å gjøre. Her er en link til apollo: https://www.apollohair.no/konsultasjon/?fra=kvinne De er dyre, men flinke. Etter første "runde" hos dem, så kan du vurdere å bestille tilsvarende ting fra det store utland som er langt billigere. Da får du informasjon fra dem om hva du bør bruke med din spesifikke hårfarge og hårtype, slik at det ser bra ut.
 14. Ta deg tid til å se igjennom hele intervjuet. Jeg er enig i at Trump også benytter seg av offerrollen ja. Desverre blir vi sannsynligvis nødt til å forholde oss til Trump som president de neste 4 årene. Jeg personlig foretrekker og håper på Biden, på tross av at jeg ser på han som svært uegnet i rollen. Fargeblindhet er jeg helt for i ansettelsesprossesser. Det gjentar også Elon Musk ovenfor den svært tette Don Lemon. De delene av woke bevegelsen ønsker seg derimot kvoteringssystemer, slik at så og så mange må være av en viss hudfarge, etnisitet, mentale forstyrrelser, lignende må være ærlige med at dette vil medføre og dårligere kvalitet på varer og tjenester og større risiko. Dette er som å lese vedtektene til den rasistiske Harvard organisasjonen som pompøst sier at det ikke fins "motsatt rasisme", dvs rasisme rettet mot hvite i USA. Selvfølgelig fins heterofobi. Bare se på vår eminente statsminister, som på tross av at vi er i en krisesituasjon velger å kritisere en tegning på en russebuss.
×
×
 • Opprett ny...