Gå til innhold

Investigator224

Medlemmer
  • Innlegg

    339
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 494 profilvisninger

Investigator224 sine prestasjoner

955

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg tror uansett at AP med dette er på god fart mot sperregrensen. Fraværet av kontakt mellom ledelsen og den gemene hop er skrikende...
  2. Akkurat at enhver form for seksuell trakassering er værre enn å jukse på universitetet, det vet jeg ikke om jeg aksepterer som en ubetinget sannhet. At minister for forskning og høyere utdanning har jukset med 43% av masteroppgaven sin når man vet at studenter som har sitert seg selv blir utestengt for ett år, er å ikke oppføre seg. Når man i tillegg så avslutningstalen hennes, så kan man trygt konkludere med at Kjerkol kan ikke oppføre seg. Dette er imidlertid mer enn Kjerkol. Å ta Kjerkol inn i varmen igjen etter så kort tid etter den skamløse oppkjeftinga av pressen viser at toppledelsen i Arbeiderpartiet ikke er styringsdyktige. Jeg mener forøvrig at det samme gjelder Erna Solberg, men av andre grunner og det gjelder ikke nødvendigvis hele ledelsen i Høyre om de får kvittet seg med Erna Solberg.
  3. Giske skal fryses ut for evig og alltid mens den arrogante 43% tekstlikhet Kjerkol blir tilgitt på rekordtid??? Er det ingen voksne igjen i toppledelsen i arbeiderpartiet??? https://www.vg.no/nyheter/i/4Bj2aq/dette-er-kjerkols-nye-rolle
  4. Jeg sier jo ikke at artikkelen er perfekt. Noor er preget av woke-rasismen som har lagt seg over samfunnet vårt som en mare og analysene hennes bærer preg av dette. Artikkelen er riktignok den første av sitt slag i main stream media som tar for seg det største og mest alvorlige problemet vi har rundt rasisme i dag: At den groveste og mest omfattende rasismen i Norge utøves av ikke-hvite. Dette skal VG ha ros for!
  5. Vi står på randen av verdenskrig. Dessverre. Russland har endret økonomien sin til en krigsøkonomi. Fabrikker som produserer krigsmatriell blir bygd en masse. Den russiske agenten Donald Trump og hans maga svikere har allerede sabotert krigen i Ukraina og Russland bomber nå igjen sykehus og skoler da Ukraina har gått tom for krigsmateriell. Putin har sagt rett ut at han ikke vil stoppe med Ukraina. Europa er et saktevirkende byråkrati og omstillingen til en krigsøkonomi og å bygge fabrikker som er blitt lagt ned og outsourced til USA og Kina og byggingen av denne infrastrukturen vil høyst sannsynligvis ikke skje før det er for sent. For dere naive overpriviligerte oljebarn som ikke forstår hva en krigsøkonomi betyr: Nedprioritering av alt som ikke bidrar til millitæret. Skoler, veier, sykehjem, helsevesen, kunst og kultur. IKKE noe som er hyggelig eller behagelig med andre ord. Europa er alene mot Russland. Et land hvor menneskeliv har samme verdi som kuler og krutt. Hvilken status tenker du at transer og "72" kjønn skal ha i denne sammenhengen når vi blir nødt til å sende folk i skyttergravene? Skal de ha spesielle rettigheter slik at det bare er "cisgender menn", som kan sendes for å forsvare samfunnet og verdiene våre? Vil disse "cisgender mennene" gidde å kjempe for et samfunn som hater dem?
  6. Dette var en klar og tydelig melding fra Iran etter at Israel gjevnet en av ambassadene deres med jorda. Iran ønsker tydelig ikke en eskalering. Dette ligner på USAs reaksjon mot Houtiene, hvor de ga klar beskjed om hvor og når de kom til å bombe. Alt i alt et klart og tydelig signal fra Iran, men ikke oppstarten av en krig.
  7. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/y6JJBA/edward-20-har-baade-utoevd-og-opplevd-rasisme-naa-angrer-han-dypt Begynner hovedstrømsmediene å våkne fra den komplette galskapen, hvor etniske nordmenn og særlig menn skal demoniseres og klandres for alt galt i verden? Dette er den første artikkelen som adresserer det åpenbare: Det meste og de groveste rasistiske overgrepene i Norge i dag blir utført av ikke-etniske nordmenn. Selv "alternative medier" skriver ikke dette svart på hvitt. Kanskje er det håp for Norge? Kanskje kan vi bli kvitt den ultrarasistiske woke sykdommen?
  8. Greit, men når en woker kaller HRS for en rasistisk blogg, så fortjener dette å bli motsagt. Generalisering går begge veier.
  9. Det å unnskylde en gruppe på grunn av "trangboddhet" eller lignende er rasisme. Å stille like krav til alle uansett av hudfarge og etnisk bakgrunn er ekte antirasisme. Her er forresten resulatet når woke rasister får viljen sin og oppnår utopi ved å overrekke all makt til muslimer.... Psykotiske nivåer av Idioti, noe mange av oss har prøvd å poengtere i LANG tid under trussel om å bli stemplet som rasister og miste jobbmuligheter og bli kansellert. Woke er rasisme og hører hjemme på historiens skraphaug.
  10. "Å takk og pris at han der lystige gubben tok imot den nye personen! Da slipper jeg..." tenkte de alle sammen da. Reise seg, presenetere seg. Det burde være ryggmargsrefleks. Neida, jeg kan ikke vite dette. Men tenkte å spørre deg om du kunne gi oss mer detaljer slik at vi kan evaluere og forstå situasjonen bedre. Var det 'stille tid' der dere hørte på musikk når denne personen kom inn? Nei. Hvor mange var der? Tror du alle merket at det kom en ny person? Isåfall er det jo vanlig å måtte se minst en gang i øynene. vi var vel 8 personer før vedkommende kom Hvor oppslukt av stemningen eller musikken er folk der? Kanskje de ikke visste at det kom en ny person?? Musikk greiene hadde ikke startet enda. Vedkommende kom forsåvidt sist. Hvordan er atmosfæren sånn generelt? Og vet du om det er noen tabuer med å lage unødig lyd eller å snakke? Hvor mye snakker folk der? Kan de være sjenerte? Var det en kvinne som kom inn i ett mannsdominert rom? Bare mannfolk, og en mann kom inn. Sånn by the way så bruker det vanligvis å være med ei dame. Hun er konsekvent med å hilse på folk og se dem i øynene. I det hele tatt oppfører hun seg slik jeg mener man med største selvfølgelighet bør oppføre seg. Hadde den 'nye' personen på seg rare klær i forhold til miljøet, slik at det kanskje så ut som en person som hadde gått seg vill? En normalt velkledd og velstelt mann i slutten av 50 årene. Hvor lenge har du vært der? Kanskje du ikke har vært der lenge nok til å vite at det er en gjenganger som alle vet om, men som hadde vært borte en stund, men lenge nok til at du ikke hadde treft denne personen før nå? Vedkommende presiserte at han hadde funnet ut om aktiviteten på nettet og at dette var første gang han hadde vært med. Jeg spurte om han kjente noen fra før og det gjorde han ikke. Jeg kunne jo skrive 100 spørsmål til, fordi jeg er så nysgjerrig og vil vite om ting. Nyskjerrighet gir glede og mening i livet.
  11. Avinstaller tinder ASAP. Der finner du mannfolk som enten er vant til å få alt de peker på og som er villige til et kjapt knull, eller mannfolk som ikke er 9 og 10 ere og mentalt skada og demoralisert på grunn av det. Målet må være å få familie, ikke selvrealisering, reiser, eller noe sånt tull. FÅ deg et bedre miljø og bedre venner. Når utløpsdatoen er et faktum er det uansett for seint. Du kan være tøff i trynet nå og si at du ikke ønsker familie og barn, men når du er 39 - 40+, så vil du fort ha en annen oppfatning. Begynn å gå i meninghet og finn deg en kristen fyr som ønsker seg familie. De fins.
  12. Dette er vel å piske en død hest, men om en skulle starte å snu skuta: 1. Vekk med landssvikere som Erna Solberg og Jonas Gahr støre til å styre landet. Vi må ha folk som jobber for Norge, ikke for EU eller resten av verden. Jeg vil også nevne at MDG sin toppledelse for en tid tilbake sa at Norge burde gi bort hele pensjonsfondet til Ukraina. 2. Kutt alt av CO2 relaterte "klima tiltak". Om hele Norges befolkning forsvant i dag, vil Kinas økte produksjon av co2 kompensere for dette på 1 måned. PS. Skjekk Nasas målinger av polisen år for år. Spoiler: Den har ikke krympet, på tross av at den gjentatte ganger er spådd borte av et nærmest unisont kor av klima "forskere" innen 2007, 2012, 2015. 3. Alt woke må bort. Menneskeverd må tilbake. Fokus på kjernefamilien med mann, kone og barn. Det må bli en bra ting å få barn igjen, ikke slik det er nå at selvrealisering via å kutte av seg kjønnsorganer og være et minoritetsoffer er det høyest aktede mål i samfunnet. 4. Inn med den gyldne regel og gjerne en fornuftig religion. 5. En fornuftig innvandringspolitikk. Det må bli mye mye mye vanskeligere å komme til Norge og få opphold og statsborgerskap for muslimer. 6. Særbeskatningen av norske industrieire må bort. 7. Billigere energi, billigere energi, billigere energi, billigere energi! 8. Billigere energi. 9. Slutt å selge strømmen til Tyskland og til en billigere pris en det norske bedrifter kan kjøpe. 10. Billigere energi!
  13. Jeg er ganske musikkinteressert. De musikktingene jeg deltar i ser ut til å tiltrekke særlig lærere. Så da lurer jeg litt på..... Hvorfor er jeg den ENESTE som gidder å reise meg opp, se folk i øynene og ta de i handa og presentere meg når nye folk kommer til? Jeg ble spesielt forferdet her for noen dager siden. Det kom en ny person inn i gruppen og ingen så den nye personen i øynene en gang. Dette inkluderer lærere fra 30 - 70 år. Disse folka er da altså medansvarlige for å oppdra unger og de har altså ikke nok respekt for andre nye mennesker til å se dem i øynene og si hei en gang.
  14. Noen ganger gjør vi menneker dumme ting. Vi tar dårlige valg og det får konsekvenser. Dette kalles lærepenger. Disse kan være noe av det mest verdifulle du får i livet. Her er en chatgtp prompt "argumenter for at en lærepenge er noe verdifullt": : Argumenter for at lærepenger er verdifulle inkluderer mange aspekter av personlig og profesjonell utvikling. Her er noen nøkkelpunkter: Fremmer personlig vekst: Å gjennomgå utfordrende opplevelser og lære av dem kan stimulere personlig vekst. Det krever selvrefleksjon og tilpasning, som begge er avgjørende for personlig utvikling. Bygger motstandsdyktighet: Når man lærer av sine feil, utvikler man motstandsdyktighet. Evnen til å komme seg etter tilbakeslag og fortsette fremover er uvurderlig både i det personlige livet og i karrieren. Fremmer problemløsningsevner: Lærepenger oppstår ofte fra feil eller feilaktige beslutninger. Å reflektere over disse og trekke lærdom kan forbedre ens evne til å løse problemer og ta bedre beslutninger i fremtiden. Styrker beslutningstaking: Ved å anerkjenne og analysere feil, blir man mer bevisst på beslutningsprosessene og potensielle fallgruver. Dette kan føre til mer gjennomtenkte og informerte beslutninger. Øker empati og forståelse: Å erkjenne egne feil kan fremme en større forståelse for andres utfordringer og feil, noe som kan styrke empati og mellommenneskelige relasjoner. Oppmuntrer til innovasjon: Feil kan være en kraftig drivkraft for innovasjon, da de ofte tvinger individer eller organisasjoner til å tenke kreativt og utforske nye tilnærminger. Forbedrer faglig ekspertise: I profesjonelle sammenhenger kan lærepenger føre til forbedrede ferdigheter, prosesser og politikker, noe som kan øke effektiviteten og produktiviteten. Tilbyr veiledning til andre: De lærdommene man oppnår, kan deles med andre, noe som kan hjelpe dem med å unngå lignende feil og fremme kollektiv visdom. Skaper autentisitet: Personer som anerkjenner og lærer av sine feil, tenderer til å fremstå mer autentiske og troverdige, noe som kan styrke relasjoner både personlig og profesjonelt. Betydningen av kontekst og timing: Lærepenger kan være spesielt verdifulle når de er relevante for den aktuelle situasjonen eller utfordringen man står overfor. De kan tilby rettidig innsikt og veiledning. Å anerkjenne og verdiere verdien av lærepenger kan motivere individer til å omfavne utfordringer og feil som en integrert del av lærings- og vekstprosessen, i stedet for noe som utelukkende skal unngås.
×
×
  • Opprett ny...