Gå til innhold

Iki

Medlemmer
  • Innlegg

    5 448
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Iki

Nylige profilbesøk

15 697 profilvisninger

Iki sine prestasjoner

4,2k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvorfor skal 29 (tilfeldig nummer, men sannsynlig mengde i et borettslag) betale mer for internett kun fordi DU har andre behover enn dem? Du er 1. De er flere. Det som er best for flertallet er det som er den beste løsningen.
  2. Om du skal sammenligne epler mot epler så må du ha samme mengde kanaler og samme hastighet som dem du sammenligner mot... Du kan fint få billigere avtaler i et borettslag også. Hver enkelt i borettslaget kan velge antall kanaler dem ønsker og hastigheten på nettet.
  3. Kan du vise til en slik plass hvor du får samme løsningen billigere? Altså samme hastighet på nettet og samme mengde tv kanaler osv.
  4. Det er absolutt ikke eventyr. Hvert år kjører dem rundt i nabolagene, inn og ut av garasjen, opp og ned veien, samt rundt i hagene. De kjører også over asfalterte veier og grusveier ved svenskegrensen for å komme seg inn på skuterløypene. Naboen kjørte sin opp på altanen i sommer.
  5. Ja, men da må det altså innføres en lov som regulerer for bruken av snøskuter avhengig av snømengden.
  6. Altså ønsker du ikke snøskutere heller, da dem forstyrrer deg og traktoren din.
  7. Så da har vi altså grunnlag for å si at det burde være lovlig å kjøre motorsykkel ut i naturen også da.
  8. Det er vel ett av grunnlagene til at dem ikke er lov å bruke slik man måtte ønske. Virker ikke som det har så mye å si. Folk kjører dem rundt på asfalt og grusveier. Dette har da ikke noe med snø å gjøre? Det kan være stubber eller steiner som stikker opp. Likevel ser vi altså at vi er nødt til å sette begrensninger på dem.
  9. Kanskje, kanskje ikke. Kommer vel an på snømengdene? Hvorfor det? Hvilken nytte har kjøringen vi ser på bildet ovenfor?
  10. Hvilke åpenbare grunner er det? Om det skal være fritt frem så bør det vel være fritt frem å kjøre traktor, motorsykkel, eller hva enn annet man måtte ønske?
  11. Altså, om Microsoft selv hadde gitt noen tegn til at dem stoler på konsollen sin og vil fortsette å støtte den fremover så hadde alle bekymringer roet seg, men det virker ikke som de er så interesserte i det? De kunne vært konkurransedyktige om dem hadde klart å lansere spillene sine uten problemer.
  12. Enten overbeviste over at noe skal skje etter døden (himmel, paradis, etc) og derfor tar dem med seg, eller så er de overbeviste om at de ikke får et bra liv uten dem selv. Mulig at dem også er sinte nok på dem til å ta livet av dem, men så innser at dem ikke kan leve med dette og tar livet sitt. Lite sannsynlig at dette smitter over på andre, men det kan virke som om det blir mer vanlig.
  13. Treffsikkerheten betyr ikke treff per kule, det betyr treff i det store og hele. Om du fyrer av 200 skudd så har du større sjans for å treffe enn om du fyrer av 100, gitt alle andre forhold er like. Ja, de går nå over til 6.8 pga moderne beskyttelse. De vil fortsatt beholde og bruke 5.56 aktivt.
×
×
  • Opprett ny...