Jump to content

Iki

Medlemmer
 • Content Count

  4299
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2657 :)

Recent Profile Visitors

12346 profile views
 1. Klovnefisk (og en god del andre fisker) forandrer kjønn. Noen koraller. Kyllinger...
 2. Kanskje du bør lese hva folk skriver? Jeg kommenterte på en kommentar om hvor mye sony tjente på dette, ikke noe om gamepass.
 3. 47 millioner X 600 = 28.200.000.000 Altså 28 milliarder. Hva er det du mener Microsoft vinner? I 2020 passerte Xbox Live 100 millioner aktive månedlige brukere. Jaha. Hva har det med gamepass å gjøre?
 4. Godt gjennomført, men Sony har også ps+, som kostet 600 per år per bruker i 2020. Så da må du legge til litt. Fortsatt vinner MS denne. 47 millioner X 600 = 28.200.000.000 Altså 28 milliarder. Hva er det du mener Microsoft vinner?
 5. De gjør som alle andre slike tjenester (spotify, Netflix, disney) Først taper de penger mens de bygger opp tjenesten sin, og når de har utkonkurrert alle andre med prisen de hadde så skrur dem opp prisen.
 6. Krig så man nok ikke på som sannsynlig, iallefall ikke en som ville påvirke kraftproduksjonen i vesteuropeiske land. Tørke kunne man kanskje forutse, men at den skulle vare i flere år, samt dekke såpass store områder av Europa? Joda. Kanskje enkeltvis, men at alt skulle komme samtidig tror jeg ingen så for seg. Det er trossalt snakk om å forutse hva som kunne skje i 92 individuell land, ikke bare Norge.
 7. Er det da snakk om Norge sin energipolitikk eller hele Europa sin?
 8. Nå hadde man vel ikke forventet at det skulle komme krig, tørke, hetebølge, etc?
 9. Selve planken fungerer nok helt fint. Problemet er vel at recieveren ikke kan sende lyd ut gjennom optisk, da dette er en inngangskilde. Jeg kan ikke skjønne hva du skal med en reciever om du har en lydplanke?
 10. Grunnen er temperatur, historisk pris på strøm, og forbruk av strøm. Nord-Norge har historisk sett brukt mer strøm enn sør, pga lokasjon, og dermed ble de fritatt for avgifter. At det akkurat i dette øyeblikket er en økning i prisen sør i Norge, pga kabler til utlandet, bør ikke utgjøre noen forskjell.
 11. Javel, men så er ikke Harstad den eneste byen nord for Trondheim heller.
 12. Har selv vært plaget med en del bråk, og finner da at å ha en høyttaler eller ørepropper med "rosa lyd" "pink noise" hjelper veldig. De første 5 minuttene kan det nok være helt uutholdelig, men etter det forsvinner alle lyder. Det er nok få jobber hvor du vil oppleve noen stillhet. Før i tiden kunne du kanskje jobbet på et fyrtårn.
 13. Jeg vet ikke, er vel du som lager spetakkelet?
×
×
 • Create New...