Gå til innhold

Iki

Medlemmer
 • Innlegg

  5 393
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

15 564 profilvisninger

Iki sine prestasjoner

4,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Avhenger helt av hvor det er du blir innlagt og hvorfor. Enkelte steder er det som å bo på hotell, andre steder som fengsel.
 2. Til spillene du har nevnt vil den fungere utmerket med en 1440p skjerm. Den skulle klare 4k i flere av dem også, men da med litt lavere fps. (Enkelte av spillene vil fortsatt fint klare 60+ fps)
 3. Bedøvelsen tar en tid før den virker, litt avhengig av personen. Etter det tok det ca 5 minutter før tannen var ute og alt var ferdiggjort.
 4. En sprøyte. Ikke prøvd uten. Vanlig. Nei. Ja, ikke spesielt høy. Ikke noe smerter i det heletatt. De satte en sprøyte omtrent der tannen sitter, så brukte de et redskap som så ut som et flatt skrujern for å presse under tannen. Dette vippet den ut, uten noe problem. Det føltes merkelig de første dagene, men ikke vondt. Samme som når man mister en tann naturlig.
 5. Er dette lovlig ifølge Nintendo og sluttbruker avtalene deres?
 6. Om de ikke er flyktninger så stemmer dette, men hva med dem som kommer fra andre land der det er krig? Ellers bør vel diskusjonen legges under tidligere tråd om samme tema?
 7. Spillet er i grunnen division eller destiny. Det fungerte greit, har grei grafikk etc. Skulle være mulig å få det til å bli et bra spill. Største problemet deres har vært at folk trodde det var et nytt arkham spill, og dermed har sammenlignet med dem på alle punkter, istedenfor å sammenligne med andre looter shooters.
 8. Skrivemåten, det at det legges ut for å få sympati, etc. Det er en historie fra en film.
 9. Hva man måtte mene om selve handlingen (som helt klart er oppdiktet) har lite å si i denne sammenhengen.
 10. Ja du er barnslig og egoistisk. Ikke pga den tullete historien ovenfor, men fordi du la ut dette tullet her.
 11. Må vel kalibrere ovnen på nytt også, om det skulle fungere. Det må man jo om man bytter elementer av samme effekt.
 12. Ja, det skal fungere greit i 1440p med 100+ fps (avhengig av spillet) 4070 vil selvfølgelig fungere bedre i flere spill. prosessoren vil ikke være en begrensning.
 13. Har du kilder på dette? Google er ikke spesielt vanskelig å bruke. Ettersom du påstår dette så regner jeg med du har tall som viser at folk flest "tar kostnadene"
×
×
 • Opprett ny...