Jump to content

Iki

Medlemmer
 • Content Count

  1883
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1161 :)

Recent Profile Visitors

8201 profile views
 1. Det er ikke mye likt mellom konsollene. Playstation kjører med variable frekvenser (selv om de stort sett er låst på maks) og de kan styres av utviklerne selv. De har forskjellige mengder brukbare kjerner, minne, osv. Det eneste som er likt er at de har samme arkitektur. Ellers kan de oppgitte 825 GB være uten OS, altså at det egentlig er snakk om 1 TB. Spill vil ta mye mindre plass, så det er heller ikke noe poeng med så mye lagring lengre.
 2. Mulig, men de vil tjene mer på at man kjøper ps5 med dens teknologi, slik at utviklerne lager spill for denne teknologien. Om en tredjeparts utvikler lager et spill til alle tre konsollene så vil det kanskje ikke støtte Sony's avanserte lydsimulator, kontrollere, eller lagring. Men om Sony da får et enda større forsprang enn det de har nå, så kan det få utviklerne til å tenke seg om.
 3. Sony solgte PS3 med et tap på ca $300 USD. Ps4 ble solgt med en fortjeneste på ca $20 USD. Om ps5 koster mer å lage enn en ps4, men selges med et tap nærmere PS3, så kan den fort koste mindre enn man skulle tro.
 4. Det nærmeste du kommer noe slikt må vel være "novint Falcon" eller slike ratt som bruker en motor. Det er egentlig et område hvor de ikke har gjort så mye innen spill, men nå som Sony får det kan man håpe det blir brukt mere. Du kan på en måte føle vekten på ting du plukker opp i spillene, hvor vanskelig det er å bevege seg gjennom gjørme, osv. Sony har oftest solgt konsollene sine med tap, for å tjene penger på tilbehør og spill. Skal ikke se bort fra at de presser prisen så lavt som mulig for å fortsette ledelsen sin.
 5. Ps kontrolleren vil ha en litt mer avanserte utgave av HD rumble fra switch kontrolleren, men vil også i tillegg ha triggere som kan beveges eller hindre bevegelse. Selve trigger systemet fungerer på lik linje med magnetene i en høyttaler, hvor du kan variere magnetfeltet for å øke motstanden eller bevege dem. Det har vært snakk om alt mellom 3.500,- til 9.000,- Den laveste prisen er siste nytt, men mest sannsynlig vil den bli litt høyere.
 6. Det fungerer helt fint på Nintendo switch og i bilspill hvor man har ratt med force feedback. Ser ikke for meg at det vil være noe problem på Playstation.
 7. Lastetider og framerate vil være bedre. Spill som ikke har fast oppløsning, altså nesten alle nye spill, vil holde seg på maks. Men du får nok ikke noe ny grafikk, slik som tettere gress og bedre AA løsninger. Det kan være noen spill får en remake eller slikt, men det må man nok betale en del for.
 8. Feil. https://blog.us.playstation.com/2020/03/18/unveiling-new-details-of-playstation-5-hardware-technical-specs/ "A quick update on backward compatibility – With all of the amazing games in PS4’s catalog, we’ve devoted significant efforts to enable our fans to play their favorites on PS5. We believe that the overwhelming majority of the 4,000+ PS4 titles will be playable on PS5." "In his presentation, Mark Cerny provided a snapshot into the Top 100 most-played PS4 titles, demonstrating how well our backward compatibility efforts are going. We have already tested hundreds of titles and are preparing to test thousands more as we move toward launch."
 9. Tro hvordan denne vil fungere med psVR? På dualshock 4 hadde man jo lyset på baksiden, men ser ut som det er fjernet nå? Kan det være de har en ny løsning for tracking?
 10. Et annet spørsmål er jo om det faktisk er dem som sitter med patenten. Sony har en patent på dette fra 2015.
 11. Selv om det er akkurat det de burde prøve å være.
 12. Hadde du gitt spillet samme karakter om du ikke hadde spilt det før?
 13. Om det stemmer at han har sagt det som skrives, så håper jeg de slutter å jobbe for ham. Uheldigvis er det nok vanskelig for dem å få seg en annen jobb, så det blir nok ikke til at de gjør det...
 14. Jeg skal være ærlig og si at jeg ikke har noen anelse om hva du mener med det du skriver her...
 15. Nå var det drakengard 1 (drag-on dragoon) som hadde en slutt som førte til begynnelsen av nier. Det er en blanding mellom dynasti warriors og en flight sim.
×
×
 • Create New...