Jump to content

Iki

Medlemmer
 • Content Count

  2722
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1624 :)

Recent Profile Visitors

8939 profile views
 1. Hva mener du Sony skal gjøre da, med de som ikke forholder seg til mengden konsoller Sony lover å levere? Butikker som kanskje starter forhåndssalget før konsollen er vist frem. Om vi tar komplett som eksempel, de startet salget i april. Det er 2 måneder før Sony viste frem konsollen.
 2. Da regner jeg med at du tenker på komplett? Mener du at Sony skal forby dem å selge plasser i køen? Nøyaktig hvordan mener du dette skal foregå?
 3. Det er jeg enig i, og jeg håper dette får konsekvenser for dem som brøt med Sony denne gangen.
 4. Nå gjorde Sony dette. Men butikkene valgte å bryte kontrakten med Sony. Walmart har selv bekreftet dette: https://mobile.twitter.com/Walmart/status/1306365518501294080?s=19
 5. Hvordan i alle dager er det Sony sin feil at butikkene i Norge ikke avslutter forhåndssalget når de har solgt ut det antallet konsoller de får inn?
 6. Jeg forstår ikke helt hva du mener her. Spillet vi diskuterte gikk fra litt over 70GB på en ps4 til under 55GB på ps5. Om rdr gjør noe lignende vil det da altså gå ned til 80GB. (gitt at rdr har like mye dobbel data og trenger nye teksturer osv, om det ikke trenger å legge til ting kan det fort gå ned flere GB mer.) Sony har vel sagt man skulle kunne laste ned deler av spill, avhengig av hva man ønsker å spille, men det var vel da snakk om å laste ned enten singleplayer eller multiplayer.
 7. Selvfølgelig. Men da er ikke spillet laget spesifikt for dualsense. Spillet vil jo fortsatt være mulig å spille på ps4 eller Xbox. Så da skulle det være mulig å spille spillet med en ps4 kontroller?
 8. Ja, den ble fort utsolgt. Men i Norge fikk vi beskjed om når forhåndssalget startet. I USA var det flere butikker som startet salget uten beskjed, noe som gjorde at kunder ikke var klare. Salget skulle egentlig skje samtidig for alle, etter at Sony selv hadde sagt ifra om det.
 9. Må jo huske at du får nye karaktermodeller, animasjoner, etc. Det hadde sikkert vært enda mindre om det var akkurat samme spill.
 10. https://www.komplett.no/product/1154596/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/samsung-27-curved-gamingskjerm-odyssey-g7 https://www.komplett.no/product/1152247/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/asus-27-gamingskjerm-rog-strix-xg279q https://www.komplett.no/product/1154597/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/samsung-32-curved-gamingskjerm-odyssey-g7 https://www.komplett.no/product/1135751/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/asus-27-gamingskjerm-tuf-vg27bq
 11. Ja, i ps5 spill som er laget for kontrolleren. Men hva med ps5 spill som ikke er det? For eksempel må du ha en ps5 kontroller for å spille assassin's creed Valhalla? Nå kan man fint designe spill som krever haptic feedback for å for eksempel klare å finne ting i spillet. Så jeg er ikke enig i at alle spill ville fungere med en ps4 kontroller. Pengene går vel også uansett til Sony, enten du kjøper 4 PS4 kontrollere eller 4 ps5 kontrollere? Synes det er ganske bra å gjøre spillet 30% mindre.
 12. Er det noe som sier at du ikke kan bruke en ps4 kontroller i spill på Playstation 5 som ikke krever en ps5 kontroller? Slik som du kunne bruke en PS3 kontroller på PS4 om spillet ikke brukte funksjonene til ps4 kontrolleren. Ja, Nintendo. Om spillet krever det, ja. Xbox har ingen nyvinninger på kontrolleren sin, så da kan ikke spill designes slik at de trenger en annen kontroller...
 13. Betyr dette at vi ser for oss at spill som ikke bruker ps5 funksjoner, som haptic feedback, uansett krever en ps5 kontroller? Om du hadde en enkelt kontroller til en konsoll, måtte du ikke kjøpt flere uansett? Har vel ikke vært noen konsoller i det siste som kom med mer enn en kontroller? (Utenom switch, om man kan kalle det to kontrollere) PS1 kontrollere fungerte ikke i PS2 spill. PS2 kontrollere fungerte ikke på PS3. PS3 kontrollere fungerte ikke på PS4 spill. Xbox kontrolleren fungerte ikke på Xbox 360. Xbox 360 kontrollere fungerte ikke på Xbox one. Ser virkelig ikke hvorfor dette kommer som et sjokk.
 14. Jo, det er faktisk det. Ps5 kontrollere kan føre til annet gameplay I spill.
×
×
 • Create New...