Jump to content

Iki

Medlemmer
 • Content Count

  2338
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1433 :)

Recent Profile Visitors

8519 profile views
 1. Utfra det jeg har sett så langt så gir man den iallefall et navn. Så et eller annet forhold har man iallefall.
 2. Anmeldelsen får meg til å lure på hva det er ITavisen har spilt... En beta? Etter å ha sett videoer og ordentlige tester slik som denne nå så er dette helt klart et interessant spill.
 3. Betaler både for spillet, per måned med spilling, og ekstra per DLC. Så kan man i tillegg betale for kosmetikk, forandre kjønn, forandre server for karakteren... Tror de tjener godt på spillet.
 4. Nja. Det er jo en god del simulator folk som kjøper spillet, men denne gangen tror jeg vi får se en stor del "vanlige gamere" kjøpe dette også. Markedsføringen, og det at det kommer til en konsoll, åpner nok litt opp for dette.
 5. Jaha? Har dette med at personen er enslig å gjøre eller er dette en følge av tiden en enslig person har til rådighet? Hvordan er det med jenter og enslige mødre sammenlignet med gutter og enslige mødre? Hva er det nøyaktig som skaper et psykologisk problem for barnet om det kun har en mor eller far?
 6. Hvor stor blir forskjellen på en flyplass bygd av mennesker og en flyplass bygget av AI basert på kartbilder da?
 7. Personlig har jeg ikke noen særlig tilknytning til flyene som kun kommer i deluxe utgaven, men jeg regner med det er en del som vil savne dreamlineren. Om du var britisk tror jeg du ville savnet Heathrow også... Selvfølgelig vil nok ingen bare holde på med en enkelt flyplass og et enkelt fly, men heller bytte mellom dem. Noe som gjør et større utvalg bedre.
 8. Point* Favor* Skin Set* *In-game items unlocked via story progression.
 9. Tror det går å laste ned deler av spillet i forveien, og at det har en offline modus. Synd at man bare får halve spillet for full pris da, og må betale dobbelt for å få hele spillet. Regner med dette kommer til å få noen reaksjoner blant spillerne.
 10. Jeg vil gjerne se en link til en troverdig rapport som konkluderer med at barn som vokser opp med homofile foreldre har det dårligere psykisk enn barn med heterofile foreldre.
 11. Nå vet jeg ikke hvilken jobb det er du har hvor du studerer når barn blir flaue av å se andre barn nakne, men jeg kan som sagt garantere at barn i Norge ville reagert. Barn defineres forresten som en under 18 år i Norge. Det beste er å ha egne rom for hver person. Slik de oftest har på offentlige toaletter eller strender.
 12. Jeg kan garantere deg at barna på skolen ville reagert om du en dag ba jentene og guttene om å bruke samme garderobe før og etter svømmingen...
 13. Playstation laster kun ned oppdateringer på bestemte tidspunkter, og etter en bestemt tid i hvilemodus. Så om du har konsollen på for ofte vil den sannsynligvis ikke få tid til å se etter oppdateringer. Ellers laster den kun ned oppdateringer til spill som ligger fremst i menyene, altså de du nylig har spilt, med mindre du lager mapper. Du må også velge denne Playstation som en primær Playstation for PSN kontoen din. Utenom dette hjelper det som sagt å skrifte DNS server.
 14. Dumt spørsmål men, du har slått på funksjonen, og gitt spill tillatelse til å laste ned automatisk? Du har innstillinger i både "power save settings - set features available in rest mode" og "system - automatic downloads."
×
×
 • Create New...