Gå til innhold

Iki

Medlemmer
  • Innlegg

    5 624
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

16 274 profilvisninger

Iki sine prestasjoner

4,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvorfor ønsker du å bli moderator / administrator?
  2. Dette skal kun skje om du velger at videoen ikke var interessant. "Not interested, don't recommend channel" Om du liker en video så skal du se flere som den.
  3. Dette er kvaliteten du skulle kunne forvente:
  4. Det finnes ingen hurtig metode å miste medfølelse for andre uskyldige. Det beste man kan gjøre er å tenke på hvor mye bedre dem kan få det senere, for eksempel om du eller andre helsearbeidere hjelper dem. Eventuelt kan du bli svært religiøs og dermed tenke at livet etter døden er fantastisk og rettferdig.
  5. Veldig lett å finne ut av, bare å se på kulehull / kulene selv for å finne ut hvor / hva dem ble skutt fra. Så ser ikke noe poeng med å spekulere på dette.
  6. Når du åpner filen på datamaskinen, høyreklikk og se på detaljer. Hva står det på oppløsningen der?
  7. De ytterst ekstreme vil alltid komme med slike påstander, men det ser vi jo begge veier. Selv Trump bruker slikt språk om alle, offentlig også. Det bør være helt greit å merke ham for den personen han er.
  8. Forstår ikke helt hvordan det skulle være positivt for ham?
  9. Fartsgrensene håndheves ved syn. Om du kjører 5km/t for fort i 30 sone så er det mer alvorlig enn 5km/t for fort i 80 sone. Samtidig er det større unøyaktigheter på speedometer desto høyere hastighet. Men at du skal ha en bot om du bryter fartsgrensen det er på sitt rette. Hva er ellers poenget med en grense?
  10. Er der noen grunn til ikke å adoptere et barn som trenger en mor?
  11. Etter at betaen er over?... Altså du prøver ikke engang...
  12. Liker du destiny 2 men ønsker mer å gjøre samt et bedre loot system (typisk koreansk mmo stil) så er dette spillet for deg. Om du ikke liker looter shooters så blir det nok litt for ensformig.
  13. Stedene som har fått dette problemet har ikke hatt noen oppfølging samt at de avkriminaliserte absolutt all narkotika, ikke bare enkelte typer.
  14. Tallene er ikke bra, heller. 1124 peak users. Tror alle som ender opp med å spille dette spillet vil kjenne hverandre på førstenavnsbasis, og det kan jo forsåvidt være kjekt, men... levedyktig blir det ikke. Du snakker fortsatt om pre-order tallene på Steam, som får en åpen beta senere.
×
×
  • Opprett ny...