Jump to content

Iki

Medlemmer
 • Content Count

  3597
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2104 :)

Recent Profile Visitors

10214 profile views
 1. Har flight sim på PC, med joystick og slikt. Så det er nok ikke så interessant. Skyrim / breath og the wild / noe annet open world spill i samme kategori, bare med en verden som føles levende, realistiske karakterer, en grei historie og fantastisk grafikk. Synes de gjorde en god jobb med spillet.
 2. Blodpris er vel de som kjøpte den på finn? Selv fikk jeg tak i en ps5 fra Elkjøp til lanseringen, og jeg angrer ikke. Har flere gode spill til den. Xbox Series X'en min derimot blir ikke så mye brukt, men nå kommer vel kanskje halo og Forza snart.
 3. Ps5-spill har nå begynt å benytte AMD sin oppskalering løsning. https://twitter.com/IllFonic/status/1416171637645271040?s=20
 4. Allerede bekreftet av spillutviklere at de bruker fidelityFx på ps5 spill de holder på med nå.
 5. Er vel ganske unikt med en håndholdt PC laget for å spille spill? Ja, men så har man da også dette med optimalisering. Jeg tviler på at noen går ut og designer spill spesifikt for denne håndholdte enheten. Den har jo også begrensinger som en "720p" 60hz skjerm.
 6. Switch har vel solgt rundt 85 millioner enheter nå? Nintendo ds var oppe i 150 millioner enheter. Gameboy rundt 80, psp rundt 80, 3ds 75... Så det er vel et ganske stort marked for håndholdte konsoller?
 7. Ja, index gjør det vel helt elendig? Ser man på ytelsen til denne så skal den nå opp til 1,6 tflops og kunne bruke AMD sin oppskalering for å få høyere ytelse. 1280x800 i oppløsning. Man burde forvente noe mellom Xbox one s og standard PS4 ytelse fra denne.
 8. I dette tilfellet snakkes det om tre personer som alle er asiatiske. Nøyaktig det han gjør, han "disser" dem for å ikke klare noe teknologisk selv om de er asiatiske.
 9. Fordi han anklaget dem for å være stygge, ikke for å være på rommet. Han påstår de har et stygt fjes, ikke at de er stygge. Han påstår språket deres er stygt. Han påstår at de, den rasen mennesker, burde være teknologisk avanserte. Alt dette gjør han i samme slengen, ikke i enkelte tilfeller. Da blir det om rase, ikke om en person som er irritert på at 3 personer er inne på et større rom.
 10. Hva ellers skulle det handle om? Stereotypiske anklagelser når det kommer til asiatiske personer. Om du tar hver del for seg, så kanskje du kunne komme unna med dette, men her er det altså en helhet. Alt dette må sees i en sammenheng, ikke som individuelle hendelser slik du prøver.
 11. Jeg svarte på det relevante. Om du mener noe annet er relevant så er det opp til deg, men for meg er det helt irrelevant da det ikke handler om diskusjonen. Jeg argumenterer for mine påstander, her har ikke du et eneste motargument. Hele denne kommentaren din er helt usaklig når det gjelder diskusjonen av mobilspill.
 12. Hæ? Genshin er på konsoll og PC ja, det betyr ikke at det ikke fungerer på telefon. Det kjører i 1080p 60fps med AA osv. Botw kjører altså i 900p 30fps. Akkurat slik som jeg trekker frem de mer avanserte switch spillene... Eller vil du at jeg skal bruke crusty cook-off som eksempel på et switch spill? Generelt sett trodde jeg de aller fleste klarte å telle til 4, men det ser nesten ikke ut som det...
 13. Generelt sett? Hvilke spill er det switch har som ikke kan sammenlignes med mobilspill? Botw? Vi har genshin på mobiltelefoner. Mario / kart, har vi på telefoner. Som sagt så ligger ytelsen likt med dagens telefoner (om ikke dårligere) så det er ikke noe som stopper mobiltelefoner fra å ha samme spill som man har på switch. (Kanskje med unntak av knapper for å styre spillene) Det har noe med saken å gjøre. Det er et spill du får på både switch og på mobiltelefoner, hvor spillet kjører bedre på mobiltelefonene.
 14. Jeg begynner å bli lei av å måtte svare deg på dette... Jeg svarer på det du skriver som er relevant til diskusjonen, om du kommer med noe som ikke er relevant så tar jeg ikke det med i sitatet. Så enkelt er det. Det er det ingen her som har påstått. Nok en gang er dette noe du finner på selv. Er ingen her som pålegger deg noen mening du ikke har. Du derimot pålegger andre det å ha pålagt deg en mening.
 15. Nå har nye mobiltelefoner prosessorer og GPU på høyde med det switch har, og kjører flere av spillene du får til switch. Flere større spill, slik som fortnite, kjører bedre på mobiltelefoner enn det gjør på switch. Om du har problemer med at andre påpeker en svakhet ved nintendoen, som Nintendo selv kunne løst ganske lett, så får det være ditt problem.
×
×
 • Create New...