Jump to content

Iki

Medlemmer
 • Content Count

  1700
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1074 :)

Recent Profile Visitors

8064 profile views
 1. Men det beviser ingenting om drm. Det beviser kun at et bra spill har solgt bra. Man kan ikke si at det solgte bra til tross for at det ikke hadde drm da vi ikke vet hvor bra det hadde solgt med drm. Det eneste man kan konkludere med er at spillet Witcher 3 solgte bra. Ingenting annet.
 2. Men det er altså helt greit å argumentere for det motsatte? Du påstår at drm er en uting, og mener Witcher 3 beviser at man ikke trenger drm, men du har ikke noe grunnlag for påstanden. Du kan ikke bevise at spillet gjør det så bra eller dårlig som det ville gjort med drm. Det er poenget. Hvorfor bringe opp drm når det ikke har noe å si? Om drm ikke har noe som helst å si for salget, så er det verken positivt eller negativt. Og om drm ikke har noe å si for salget, slik du påstår, så mener du altså at kvaliteten på spillet er det eneste som har noe å si for mengden solgt. Altså flere salg betyr bedre spill. Nintendogs har solgt flere eksemplarer enn Witcher 3, betyr det at spillet er bedre?
 3. Jeg ber deg bevise denne påstanden. Det eneste som holder som bevis vil være om du har tall som viser at spillet gjorde det like bra uten drm som det ville gjort med drm. Men de tallene finnes ikke. Så påstanden kan ikke bevises. Du vet ikke om the Witcher 3 hadde gjort det bedre eller dårligere om de hadde brukt drm.
 4. I en bransje hvor folk sliter seg ut med overtidsarbeid så hadde det kanskje vært lurt å ikke sette en launch date man ikke kan holde? Og nå når de først utsetter spillet, hvorfor ikke utsette det lenge nok til at de faktisk får tid til å gjøre det de har planlagt? Han vet jo åpenbart hvor mye tid det vil ta, siden han er så sikker på at det blir overtidsarbeid.
 5. Synes ikke det ble forvirrende med tidshoppingen, men de kuttet vekk alt for mye. Mann møter kvinne i en bar, de småkrangler i et kvarter, mann stikker. Kvinnen møter mannen i en skog senere den dagen. De krangler. Poff! Plutselig er de kjærester, og hun er den viktigste i livet hans, til det punktet at han snakker om henne i søvne. Så ser han henne aldri igjen etter denne natten. Hva?! Hæ? Det er null karakterutvikling. Det er ingen motivasjon. Ingen forklaring. Det samme skjer om og om igjen gjennom serien. Folk forandrer seg totalt mellom hver gang man ser dem, og oftest helt ulogisk. Noen gir opp muligheten til å få barn, neste scene vil de ha barn. Noen er bestevenner, neste scene prøver de å drepe hverandre. Seriens skuespillere er helt klart gode. På nivå med game of thrones. Samme med alt annet i serien, musikk, cgi osv. Men i got får man sett hvorfor karakterene gjør det de gjør. Man forstår motivene deres. Man ser forholdet mellom dem utvikle seg. Det gjør man ikke i Witcher serien. Hadde serien brukt første sesong på Geralt, jakten hans. Bygget opp verden litt etter litt. Da hadde det fort vært en veldig god serie. Men slik den er nå, uten sesong 2, så er den ganske dårlig.
 6. "så er det at jeg virkelig er allergisk mot et elendig manus. " Så brukes death stranding som et eksempel? Mens personen gleder seg til vampire 2 og skryter av det forrige?
 7. En enkelt person har sagt 9.2 tflops. Samme person har sagt at den ikke får ray tracing. Sony har bekreftet at den får ray tracing. En person som har jobbet med konsollene sier at 9.2 tflops ikke stemmer.
 8. Det blir nok forbedringer, men det blir langt fra et generasjonsskifte. Det kommer ikke til å ta nytte av de nye funksjonene som konsollen gir dem mulighet til. Ellers vil spill sannsynligvis bli låst til lavere fps, det gjorde de jo når ps4 og one kom ut. Multiplayer spill skulle ikke ha fordeler på de nye konsollene.
 9. Det er det absolutt ingen som sier. Det vi sier er at du ikke kun skal lage spill som fungerer på de eldre konsollene. Ved launch så hadde Xbox one følgende: Forza motorsport 5. Killer instinct. Dead rising 3. Ryse. Osv. Samtidig hadde den spill som også kom på Xbox 360.
 10. 1. Har du lest hva utviklerne selv skriver? Hvilke fordeler man kan få med en SSD? Selvfølgelig vil det begrense mulighetene om du må lage spillet slik at det fungerer på eldre hardware. 2. Du kjøper neste generasjon for å få en oppgradering. Om det ikke er noe poeng å kjøpe den dyrere maskinen, hvorfor ikke da beholde Xbox one og heller kjøpe en ps5 denne gangen? Da får ikke Microsoft solgt så mange series x, og Playstation får solgt en haug ps5.
 11. 1. Nei. Som nevnt tidligere vil det å lage spill for SSD lagring kunne gjøres helt fra starten av, og ville ført til en god del fremskritt. Dette utelukker de helt om de skal lage spillene slik at de fungerer på tidligere konsoller også. 2. Hva er poenget med å kjøpe en Xbox series x? Bittelitt bedre grafikk i de to første årene, så en større oppgradering? Hvorfor ikke bare vente i to år med å kjøpe den da?
 12. Spesifikasjonene du oppgir kommer fra en lekkasje som også påstår at Playstation 5 ikke får ray tracing. Sony har før og etter denne lekkasjen sagt at det kommer til å være ray tracing på ps5. Siste nytt er at en spillutvikler har sagt at Playstation er litt hurtigere enn Xbox. I tillegg har vi tester av ps5 som viser at den nådde 14 tflops.
 13. Nioh var jo veldig skuffende, så ser ikke hvorfor man skal glede seg til det. Cyberpunk har stort potensial for å skuffe, samme med DOOM. Last of us 2 er ikke akkurat spillet for alle. Botw gjorde det ikke så bra på gamer.
×
×
 • Create New...