Jump to content

KANE2009

Medlemmer
 • Content Count

  3331
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1003 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Målforskjell i innbyrdes oppgjør brukes som tiebreakers. Per nå så har vel da Danmark -1, Finland 0 og Russland +1. Om Danmark slår Russland 2-0 har de plutselig +1 mens Russland har -1. La oss samtidig gå utifra at Finland taper for Belgia. I dette tilfellet vil Danmark ta 2 plass i gruppa. Det er ihvertfall slik jeg forstår dette: https://documents.uefa.com/v/u/WVKcnryVkASzztwJjPBcIw Obs: med forbehold om feil, har vært en lang dag idag med altfor lite koffein.
 2. Kjipt. Gjort en veldig god figur så langt også kommer han med en av de dårligste filmingene jeg har sett på en mannsalder?
 3. Belgia hiver på litt mer krutt i form av KdB på, Mertens av.
 4. Lurer virkelig på hvor lenge de klarer å holde det tempoet her oppe. Ganske sjuk tenning på de danske spillerne.
 5. Hverken Haaland eller Mbappe til United/Liverpool er veldig sannsynlige IMO. Går vel til Barca/RM/City/Chelsea som blir neste steg opp for de. Kommer forøvrig til å kreve helt syke lønninger.
 6. Det er primært den uttalelsen din om at "Noe annet enn Solskjær og Fernandes blir for useriøst" jeg lo av, ikke fordi jeg nødvendigvis er uenig med deg i at Fernandes er årets spiller men fordi det går fint an å komme med et argument for både Dias og Kane (og andre også) som årets spiller uten at man er useriøs. Personlig hadde jeg nok gått for enten Dias eller Fernandes og da blir det ikke helt riktig å snakke om målpoeng (og fjorårets sesong) når man skal sammenligne en AM og en CB. Videre så er Solskjær som årets manager ihvertfall kontroversielt og ingen selvfølgelighet at han blir valgt. Her mener jeg at det er flere foran i køen (Moyes og Pep). Det mener forøvrig både andre forummedlemmer og fotballjournalister også, så poenget mitt var egentlig at det ikke var noe selvsagt over uttalelsen din
 7. Leste det også idag. Jeg skjønner heller ikke helt hvordan det skal være noe super juicy info som skal komme frem i ettertid men venter nå i spenning ihvertfall.
 8. Også usikker på om det stemmer. Med tanke på alder etc. er han vel neppe tiltenkt noen rolle i startoppstillingen med det første, men ser jo spennende ut utifra youtube compilations (selvom vi alle vet at de kan være misvisende).
 9. Han har hatt 3 skader på samme muskelgruppe (hip flexor) og 1 ankelskade såvidt jeg vet. Han ble vel operert for hip flexor i fjor sommer, så det er jo positivt. Med tanke på den sesongen vi har lagt bak oss (og kjøpet av Davies) synes jeg det er naturlig å være skeptisk til kjøpet av Konate. Selvom Klopp og teamet hans helt sikkert vet hva de driver med så er de ikke ufeilbarlige og gjør feil akkurat som oss vanlige dødelige. Om dette er en av de vil tiden vise, men den potensielle oppsiden er vanvittig stor så kanskje verdt gamblinga uansett.
×
×
 • Create New...