Gå til innhold

KANE2009

Medlemmer
 • Innlegg

  4 233
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

KANE2009 sine prestasjoner

1,4k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Hadde vært greit å unngått Qarabag mtp. Reisetid også.
 2. NAS er ikke en "media center boks". NAS er "serveren" hvor alt ligger lagret. En "media center boks" er mer typen Nvidia shield, Apple TV etc. Plex får tilgang til filene direkte på serveren du kjører Plex på. Om du har Plex serveren hjemme er du avhengig av en ok opp linje (ikke noe voldsomme greier, men avhengig av hva du skal stream, bitrate etc) når du ikke er hjemme. Er du hjemme er du avhengig av at du ikke har et ræva lokalnett. Jeg skjønner liksom ikke helt behovet ditt her? Først prater du om skyløsning (som vil si at det er tilgjengelig på nett for deg, også når du ikke er hjemme) før du i dette innlegget skal ha "en liten dings man kan putte en USB harddisk i, som leser alle videofiler, har en Media center app innstallert som viser hvilke filmer det er snakk om, og sender de ut via HDMI". Det finnes såvidt meg bekjent ikke noen "liten dings" som gjør det du beskriver. Et annet spørsmål er: trenger du ikke redundans i det hele tatt på disse videofilene dine? Det går helt greit at alt blir borte om en harddisk tar kvelden? På en NAS løser du enkelt det problemet ved å sette ting opp i en eller annen form for RAID (men bør også ha offsite backup for å være helt "trygg"). Her er et alternativ: https://www.amazon.com/gp/product/B07K6RWWK5/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=na0107-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B07K6RWWK5&linkId=fb12fdd552cecd1002ebad64e9a317d3 Den er ikke liten, men der kan du potensielt ha både server og media spiller i samme boks, om det var det du mente?
 3. Var veldig bekymret før kampen. Veldig godkjent av gutta idag. Kanskje Gakpo til og med kommer igang igjen. Nå kan jeg kose meg resten av helgen!
 4. Fin redning av Kelleher her!
 5. Tja, dårligere eller bedre, avhengig av hvordan man ser det. Alle 3 skal vel være straffe etter boka, men gjør ikke noe for utfallet I guess. Fint mål av Gakpo!
 6. Tja, Jota fikk ikke straffe når han ble dratt ned med begge armer rundt seg i første. Synes ikke den der er så mye mer stygg tbh.
 7. Irriterende mål. Fin redning på første.
 8. Nei, det er umulig å konkurrere med den konstante juksinga deres med FFP. Hadde de holdt seg innenfor det som er av regelverk hadde ting vært enklere.
 9. Fasiten er vel at man ikke skal slå opp skaden igjen med en gang, da har man gått for fort fram, noe som skjedde her. En hamstring skade skal trenes opp veldig sakte med tilsvarende svak belastningskurve. Og nettopp fordi trening og kamp er såpass forskjellig bør man, igjen, gå forsiktig fram. Satser på at han får litt mer hvile og sakte opptrening denne gangen.
 10. Thiago er jo et gående sykehus så vi kan se bort fra han uansett. Szoboszlai sin skade er såvidt jeg vet enda en hamstring og definitivt noe man kan forebygge på en bedre måte enn å rushe spilleren tilbake. Så nei, uenig i at vi liksom bare er uheldig.
 11. Vet ikke om det er snakk om hell jeg. Når Thiago, Szoboszlai og Trent alle ble skadet med en gang de er tilbake så bør man kanskje stille spørsmål ved om de ble rusha tilbake litt for fort?
×
×
 • Opprett ny...