Gå til innhold

Sovna

Medlemmer
  • Innlegg

    506
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sovna

  1. Og i hvilken grad kunne man også ansvarliggjøre foreldre? Også med konsekvenser for de? Det bør selvsagt ikke bety å fristille barnet. Heller at en ugjerning gjort av en mindreårig skal få et betydelig omfang og kunne fordele straff på de nærmest medansvarlige. Bare en tanke..
  2. Sikkert helt topp. Jeg jobbet i en bedrift for mange år side hvor vi hadde en vakker pakistansk jente som ansatt. Hadde nesten crush på den dama. Samtidig var bedriftenes tre eiere også pakistanere. Spurte ved en tilfeldighet når jeg hadde de tre foran meg hvordan det hadde blitt reagert fra de, hennes familie osv hvis hun og jeg giftet oss. Med et lurt smil om munnen sa de at det ikke hadde gått så altfor bra. Kall det enten rene ord for penga eller fordomsfullt, men jeg tror jeg hadde møtt på bittelitt motstand der ja..
  3. Min dypest savnede kjæreste var fra Syria❤️
  4. Selvsagt. Skal aldri si aldri. Vet ikke dine intensjoner med en evt innvandrerkvinne, men spekulerer jeg i det så er jeg jo fordomsfull. Forøvrig, hvis du mot all formodning hadde vært stappet av fordommer mot islam, hvordan skulle de visst det hvis du har gode skuespiller-egenskaper?
  5. Eli er vel ikke drømmedama å ta med seg på restaurant. Snakk om risiko for å få hår i suppa..
  6. Jeg også, utelukkende positiv opplevelse. Altså, jeg har da ikke blitt møtt med intoleranse.. Så jeg skjønner jo godt innvandreres frustrasjon over nordmenns intoleranse hvis de samtidig gjør alt for å tekkes det norske samfunn. For det må vi selvsagt heller ikke glemme. De finnes.
  7. Hvis interesse kan du bare ta en kikk på de ti bud i islamsk variant selv, tolk i vei. Trenger ikke ta kontakt med Carl for dette på en søndag. Han slår alltid av tlf..
  8. Blir imponert over deg hvis du kommer godt under huden på en godt bekledd muslimsk kvinne. Kanskje et aldri så lite café besøk, fullt akseptert av ektemann og søsken. Lykke til. Lag gjerne en video om det..
  9. Synes budet om det vi kjenner som "du skal ikke drepe", er i islam ganske påfallende liberalt på andres bekostning.. Alt for æren.
  10. Jeg har nok snakket med fler innvandrerkvinner enn gjennomsnittet av oss nordmenn. Og de er av den typen du skisserer, av typ olabukse/andre vestlig orienterte klesplagg. Vet ikke 100% hvor det kommer fra, men jeg er bare så lettet over at de ikke bærer hijab. Har forsøkt å snakke med noen få med dette plagget også. Får ikke like lett kontakt av en grunn..
  11. Vi må nok bare akseptere etterhvert at de muslimske mennene skal få tillatelse til å steine damene sine også. Alt for valgfriheten i Norge.
  12. Det er bare så ufattelig naivt og tiltaksløst det hele. Blir helt matt. Men det er som så mye annet. Man får først ut fingern når det er for sent..
  13. Med Muttern bakpå gå´re greit..🤣
  14. Hva med å stå bom fast i en av Oslo sine lengste og mest trafikkerte tunneler? Gjerne tiltede en del lastebiler fra et veterantreff slik at blårøyken har fått godt feste i nese og øvrig åndedrett hos meg som motorsyklist.. Jeg hadde blitt passe desperat..
  15. Gud forby. Hvis en total frifinnelse blir presedens sier nå jeg. Da har master virkelig blitt en enkel menneskerett. Enhver pappnisse kan ta den..
  16. Men hvis vi tar utgangspunkt i hvordan det faktisk er pr.d.d så er det flere som henviser til trafikkpyramiden. Det er forståelig. Skilt trumfer forskrift. Problemet er at veinavn-skilt ikke er omtalt i de ni skilt-klassifiseringer. Så hvor defineres veinavn-skilt? Dette er også en del av N300, er det ikke? Ut fra det jeg ser omtales temaet ut fra kun forskrifter, ikke skilt.
  17. Et skilt og merking av vikeplikt for den ene/Kabelgata, fordrer egentlig at de som er på forkjørsveien også gis opplysning om sin rett i form av skilt. Da har man kun to valg; Generell forkjørsvei-skilt gjennomgående Risløkkveien. Skiltet innen fareskilt-klassen. "farlig forkjørskryss." Dette skiltet/rettighet gjelder da som sikkert de fleste vet kun det første krysset man kommer til. Problemet med dette er at de kun settes opp i forbindelse med at det er særlig dårlig/farlig sikt. Og det gjelder ikke i dette tilfellet.
  18. That's it? Det var ikke all verdens utfordring. Da burde dette problemet være avviklet i løpet av neste uke..🤠
  19. Skilt og noen hvite merker i asfalten får faen meg vegvesenet sette opp der situasjoner om rettighet/forpliktelse ikke fremstår klart som dagen. Hele denne trådens frustrasjoner er statens vegvesenets skyld. Burde saksøkes for tort og svie, og ja frustrasjoner..
  20. Plagiat/stjeling av åndsverk; Madonna "Hung Up." Låta hadde en helhetlig og gjennomgående sample fra ABBA´s "Gimme Gimme Gimme(a man after midnight.) Det hadde blitt månelyst hvis Madonna hadde utgitt denne låta uten varsel, innhenting av aksept og avtaler. Tror ikke Madonna kunne ha prøvd seg på en Kjerkhol; " Æ hadd aldri hørt den låta før æ, vart aldri mi meining å juks nei.."
  21. Flott. Tydeliggjøre eller understreke hva da? Hvor er hoved-informasjonen? Noe må jo de som har signert denne forskriften ha ment med dette. Sett flere eksempler i Oslo på mangelfull opplysning om forkjørsrett og vikeplikt.
  22. Er Kabelgata skiltet med privatrettslige skilt(svart/hvitt) i området sier du? Man har i så fall ikke vikeplikt fra veier ut fra et slikt sted. Da uavhengig om de har skaffet seg et skiltet vegnavn eller ikke. Etter min mening i alle fall. Alt annet blir den totale inkonsekvens. Men som sagt tidligere, inkonsekvens utfører statens vegvesen støtt og stadig..
  23. Nedsenket fortau(= automatisk vikeplikt.) Det er kun en intern tommelfingerregel. Men den benyttes også som info til elever i førerkortopplæringen fra noen lærere jeg vet om. Vi må ta høyde for at planlegging og fullføring fra statens vegvesen side ofte er mangelfull og inkonsekvent. Ville ikke vært vanskelig å tydeliggjøre budskapet for ansvarsforhold. - Fjernet fortauskanten. - Gitt fortrinnsrett til Risløkkveien i form av skiltet:"farlig forkjørskryss", og hvor da Kabelgata får presentert et vikepliktskilt og vikelinjer.
×
×
  • Opprett ny...