Gå til innhold

frohmage

Medlemmer
  • Innlegg

    7 670
  • Ble med

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av frohmage

  1. Hadde det enda vært mulig å låne bøker til Kindle..
  2. Ja, vi har jo baner for andre typer motorsport, og det trenger ikke ta så stor plass.
  3. Er sporene årsaken til at snøskuterkjøringen er ulovlig?
  4. At han har tatt med utdrag fra grunnloven må da også være en gulrot for villige kjøpere. Kan ikke tenke meg hvilke utdrag det er..
  5. frohmage

    Elbil-tråden

    Det er ikke alle som har faste parkeringsplasser med lademuligheter. Verken hjemme, på jobb eller på hytta.
  6. Hvorfor skal jeg ville betale for Trump sin lettleste bibel når jeg kan få ChatGPT til å lage et sammendrag av boka helt gratis?
  7. Har du noen eksempler eller? Jeg kan ikke huske å ha sett noen her inne kalle partnerdrap for hellig krig.
  8. Nei, det har jeg ingen grunn til å tro. Jeg kjenner ikke den familien, men for noen kan slike saker kanskje være en utløsende faktor.
  9. Det er det jo heldigvis for de aller fleste, men om barn eller partner f.eks vurderer å stå frem om overgrepene du har utsatt dem for, så kan det kanskje vippe noen over grensa til å knerte hele gjengen.
  10. Det var slik i noen år, men i trusselvurderingen for 2024 blir ekstreme islamister regnet som en enda større trussel enn høyreekstreme. Islamistene tilhører selvfølgelig ikke venstresiden.
  11. Som alt annet vås jeg lirer av meg her inne er det bare mitt inntrykk 🙂 Mener ikke å beskylde trådstarter for noe som helst, altså.
  12. Ser den. Likevel er det vel ikke så uvanlig at en diktator fjerner seg litt fra sin opprinnelige politiske overbevisning og partiprogram, men nå er jo ikke jeg utdannet historiker sånn som deg 😉 Jeg fikk forøvrig litt inntrykk av at tråden er en reaksjon på at høyreekstreme ble regnet som landets største terrortrussel. Det var visst en del som da fikk behov for å understreke at venstreekstremisme også er farlig.
  13. Ja vel. Som sagt virker det meningsløst for meg å plassere et diktatur på vår politiske akse.
  14. Mitt inntrykk er at de som i dag hyller Hitler sin politikk sjelden stemmer til venstre for FrP. Det gir vel forøvrig lite mening å plassere nazistene fra 30-40 tallet på dagens politiske spekter.
  15. For meg virker det som en dårlig idé å synke til deres nivå, men de vet vel best selv.
  16. Er du sikker på at du ikke selv bryter lovverket om du overvåker andres nettaktivitet?
  17. Kommunisme er ikke det eneste utfallet av revolusjon, og ikke et nødvendig mål heller.
  18. Mange vil være uenige med deg i dette, og siden du ikke poster noen kilde regner jeg med at du bare finner på i farta.
  19. Revolusjon er kommunistisk?? Tror ikke "mange" vil si det, nei.
  20. Det er ingen som har nevnt Fermis paradoks enda. Bedre forklart på engelsk wikipedia.
  21. De må jo selvfølgelig utredes grundig før eventuell ikke-reversibel behandling iverksettes. Av en eller annen grunn synes tydeligvis noen det er bedre at 98% av tilfellene feilbehandles (nektes behandling) enn at 2% feilbehandles (og angrer behandlingen i ettertid).
  22. Så de som får behandling angrer seg "som regel" i etterkant? Det vil jeg gjerne se en kilde på.
  23. Jøss, sier du det? Hvorfor tror du de gidder å ta hormoner og operasjoner da?
  24. Det vi vet er derimot at å gjennomgå pubertet i "feil" kjønn er en så stor påkjenning for noen at de tar livet av seg.
  25. Deltakerne er komikere som vet godt hva de er med på, og blir ikke såret av en roast. At noen barn (og tilsynelatende også noen voksne) ikke forstår dette gjør det ikke til mobbing.
×
×
  • Opprett ny...