Gå til innhold

Duriello

Medlemmer
 • Innlegg

  1 162
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Duriello

Nylige profilbesøk

8 129 profilvisninger

Duriello sine prestasjoner

1,8k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Å dra til japan på ski høres ut som en slitsom tur. /spøk Nå vil jeg tro den turen til Japan vil være en opplevelse for livet, du må måle dette opp mot hvor godt kompensert de 2 ukene er. Kan turen utsettes i 2 uker, eller er det set in stone?
 2. Jeg skrev ingenting for 2 timer siden. Legg merke til at vi er flere med like profilbilder, har vært sånn iom krigen i Ukraina. 🙂
 3. Du har fått de tipsene vi kan gi, ingen her sitter og dømmer deg. Det er det du selv som gjør. Du velger selv om du vil følge rådene eller ikke.
 4. Ingen som sier du skal trygle.. Du sa du skulle komme tilbake til det, også kommer du ikke tilbake til det, men venter på at han skal spørre igjen? Tror vi har funnet en hovedårsak her...
 5. Send vedkommende melding med en gang å spør om en kaffe i morgen! 0 respons? Move on.
 6. Tenker høyt nå, og mulig dette er ren svada fra min side, men en om ; "Jeg tenker århundrer med religiøs styring har sørget for dette, ikke at det er i mannens natur å gjøre det. I bibelen er det slangen som frister Eva til å spise den forbudte frukt, historiens første syndebukk er skapt. Heldigvis er kirkens makt blitt svekket såpass de siste 100 åra, at kvinner endelig har mulighet til å ta sin rettmessige plass sidestilt med mannen. Vi har riktignok menn som fortsatt ikke har løsrivd seg enda, men tror ikke dette er naturlig, det er bare århundrer med hjernevask som fortsatt sitter i." Plausibelt eller bare "fri fiksjon" fra min side?
 7. Jeg er 100% for full likestilling, men synes feminisme og maskulinisme (forøvrig et jævlig styggt ord 🤣) blir litt for enten eller..
 8. Hva med egalitarisme? Er ikke det en bedre vei mot likestilling en pro ene eller andre siden?
 9. Kjappt spm. Jeg identifiserer meg ikke som feminist, betyr det at jeg automatisk tar avstand fra feminister? 🤔 Er verden virkelig så sort-hvit? Edit* Mente ikke å sitere deg @DukeNukem3d bare ble sånn. Ærlig talt aner jeg ikke helt hva jeg holder på med atm, ringe ambulanse å legge meg nedpå..
 10. Så hold deg vekk fra appene, er det vi har sagt hele tiden. Grupper som feks Singel i "sett in stedsnavn/fylke" og lignende på facebook, mye mer personlig enn tinder og jodel. Og iallefall en bra måte å bli kjent med nye folk og øke omgangskretsen. (jeg aner ikke engang hva jodel er!) Eventuelt å treffe noen gjennom interesser (derfor jeg spurte tidligere om hvilke du har). Osv osv.
 11. Har litt følelsen av at online gaming kanskje er utelukket for TS 🙂 men good for you!❤️😄
 12. Gratulerer med dagen @Ciaran og Ciara ( Cassidy Tvillingene ) 🎁
 13. Duriello

  God Jul

  Eneste jeg tenker nå er #too soon 😄 God Førjul 🎄🎄
×
×
 • Opprett ny...