Gå til innhold

Duriello

Medlemmer
  • Innlegg

    1 486
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Om Duriello

  • Bursdag 22. juni

Nylige profilbesøk

9 336 profilvisninger

Duriello sine prestasjoner

2,6k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Duriello

    Elbil-tråden

    Vet at på Mazda xc-60 så kan du ikke betjene skjerm så lenge bilen er i bevegelse, kun via ratt eller hurtigknapper på dash, men ikke selve skjermen. Rart om ikke dette gjelder feks MX-30 og.
  2. Duriello

    Elbil-tråden

    Må påpeke at den konstant står på favorittkategorien, og at jeg kun har 2 kanaler der. 😅
  3. Duriello

    Elbil-tråden

    Min har noen fancye knapper på rattet som fikser dette, viser også hvilken radiokanal via display bak ratt. Det er sikkert for tungvindt når man jo kan faffe med touchskjermen i midtkonsoll doh. 🤷
  4. "Must.. protect.. the corporate... overlords.. with any.. means.. possible!"
  5. I og med at Sony på psn har endret på FAQ de siste dagene, hvorfor gå ut ifra at dette ikke også ble endret de siste dagene?
  6. Ok, Cleetus eller Bubba da.
  7. Men hvorfor må vi det? Grunnen til skepsis til PSN er nevnt opp og ned i mente. Og som du skrev, du har en account for mus, en for tastatur, en for ditt og en for datt. Hvorfor er dette nødvendig? Jeg regner jo med at du satte det på spissen, men samtidig så er jeg litt skeptisk på det og.
  8. Hvordan er da ståa for de som bor i land der du kan, men på død og liv ikke vil over på PSN? 😅
  9. Men det blir det i dette tilfellet. Ergo, de som spiller HD2 har betalt for en vare de ikke lengre får tilgang til, om de ikke godtar å tvinges over på PSN. I tillegg til de som ikke lengre får spillt spillet da PSN ikke er tilgjengelig i landet de bor i.
  10. Ja, noe så grusomt som " han/hun/det er fra pakistan/er pakistaner." 🥴 Vi kan jo vri litt på det siden du konstant sammenligner oss med USA hele tiden. Eksempel, en farget mann ved navn Michael fra LA kontra hvite Billy-Bob fra Alabama. Hvem blir kallt inn til intervju først?
  11. Nå er ikke pakistani trash en term jeg hører veldig ofte, white trash derimot..
  12. Jeg er "white trash", hvor er mitt hvite privelegium?
×
×
  • Opprett ny...